1 Eylül 2013 Pazar

2013 KENAN ATAN KOŞUSU

steel cat fototu önde geçerken

1 eylül 2013 İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenen Kenan Atan koşusunu Steel Cat isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

Yarışın favorisi olarak çıktığı koşuyu kazanarak yarışseverleri yanıltmayan Steel Cat yarışın sonlarında zorlansa da koşuyu kazanmayı başardı.

Yarışı starttan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanan Steel Cat sonlarda etkili gelen Time to Dance'nin tüm ataklarına direnerek bu önemli koşuyu kazandı.

Kenan Atan koşusunu Time to Dance ikinci,Grand Lara üçüncü,Incitatus dördündü olarak bitirdiler.

1000 metre çim pistteti mücadeleyi kazanan Steel Cat'in bitiriş derecesi 0.57.98 olurken ganyanı da 1.25 verdi.

2013 Kenan Atan Koşusu-Steel Cat
kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/09/2013-kenan-atan-kosusu-steel-cat.html

Karayel Poyraz (2013-Türkiye-Aile)

karayel poyraz izle
Filmin Konusu;

Karayel Poyraz filminde ; üniversiteyi kazanıp Karadeniz bölgesine giden farklı kültür ve karakterdeki insanların yaladıklarının anlatıldığı bir Türk filmi.

Üniversitede okurken kurdukları müzik grubu yaşanan bazı görüş ayrılıkları nedeniyle dağılmak zorunda kalmıştır.

Ancak yaşanan bazı kötü olaylar bu grubun tekrar birleşmesine ve birlik olmasına sebep olacaktır.

Bilgiler;
yapım;2013
tür;dram-aile-komedi
süre;99 dakika
oyuncular; Yüksel Arıcı,Numan Çakır

Karayel Poyraz filminden kareler

Karayel Poyraz İzle

SARIMSAKLI KARİDES TARİFİ

sarmısaklı karides
250 gram orta boy iri karides, 6 diş sarmısak,1 çay kaşığı kırmızı toz biber.

Çiğ karidesleri ayıklamadan bütün olarak ısıya dayanıklı (toprak veya cam kap veya fırın tepsisi) yayvan bir kaba dizin.

Sarmısakların kabuklarını soyun ve doğrayın, karideslerin üzerlerine dağıtın, kırmızı pul biberi ekin.

Karidesler renk değiştirinceye kadar 10 dakika süre ile fırında tutun, sıcak servis yapın

Kaynak ; http://alkolbilgi.blogspot.com/2013/09/sarmisakli-karides-raki-mezeleri.html

Sarmısaklı Karides-Rakı Mezeleri

sarmısaklı karides
250 gram orta boy iri karides, 6 diş sarmısak,1 çay kaşığı kırmızı toz biber.

Çiğ karidesleri ayıklamadan bütün olarak ısıya dayanıklı (toprak veya cam kap veya fırın tepsisi) yayvan bir kaba dizin.

Sarmısakların kabuklarını soyun ve doğrayın, karideslerin üzerlerine dağıtın, kırmızı pul biberi ekin.

Karidesler renk değiştirinceye kadar 10 dakika süre ile fırında tutun, sıcak servis yapın

RİZE PLAKA KODU

Rize Plaka Kodu; 53

OSMANİYE PLAKA KODU

Osmaniye Plaka Kodu;80