3 Ekim 2013 Perşembe

ATLARI ÖPEN JOKEY FUAT ÇAKAR

1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fuat Çakar'ın dört kardeşi var. At yarışı camiasının en beğenilen ve en çok sevilen jokeylerinden biri olan Fuat Çakar özellikle seri stili ile önde kaçan atları çok iyi idare etmektedir.

Çok küçük yaşlarda kendi isteği ile apranti eğitim merkezindeki seçmelere katılan Fuat Çakar ilkokul bittikten sonra aklına jokey olmayı koymuştur.

Kazandığı ilk yarışı hayatında çok önemli bir rolü olan ve Fuak Çakar'a çok güvenen Fikret Çınar Yılmaz'ın sahibi olan First Shodow isimli safkanla kazanmıştır.

 Jokey olduktan sonra kazandığı ilk safkan ise Benazir isimli arap atıdır.

 Fuat Çakar askere gidene karar 40 yarış kazanmıştır ve yükselişi askerlikten sonra başlamıştır.

kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/jokey-fuat-cakar.html

Çankırı Posta Kodu

Çankırı Posta Kodu : 18000

Kısır-Rakı Mezeleri

1 su bardağı ince (köftelik) bulgur,1 su bardağı sıcak su,2 orta boy domates,2 sivri biber,5 adet taze soğan,yarım demet maydanoz,2 dal taze nane,4 yemek kaşığı domates salçası,1 yemek kaşığı biber salçası,1 yemek kaşığı zeytinyağı,1 yemek kaşığı nar ekşisi, kırmızı biber,tuz.

Bulguru yayvan bir kaba koyun, sıcak suyu dökün, kapağını kapatıp 15-20 dakika bekletin.

Domatesin kabuğunu soyun, küçük küp şeklinde doğrayın.

Sivri biberlerin sapını kesin, tohumlarını ayıklayın ince halkalar halinde kıyın,taze soğanın dış kabuklarını ayıklayın,beyaz kısmını ince ince doğrayın.

Maydanoz ve naneyi kıyın,bütün malzemeyi suyunu çekmiş ve kabarmış olan bulgura katın.

Koruk suyunu,salçaları,tuzu, biberi ekleyin,iyice karıştırın ve sofraya getirin,nar ekşisi yerine koruk suyu veya limon suyu koyabilirsiniz

Gdo Karakedi (2012-Komedi-Şafak Sezer)

gdo karakedi izle
gdo karakedi izle
filmin konusu;

Gezi Parkı olayları ile gündeme gelen ve eylemcilerin büyük tepkisini çeken Şafak Sezer'in Kolpaçino serisinden sonra oynadığı bir filmdir.

Bugünlerde Kolpaçino 3 filminin çekimlerine başlayan ünlü oyuncu senaryosunu yazdığı Gdo Karakedi filminnde aradığını bulumasa da film Şafak Sezer hayranlarının çok büyük beğenisini kazanmıştı.

3 kardeşin(Taksici Gürkan,Pilavcı Orhan,Aşık Duran) farklı yerler başlarına gelen olaylar zinciri ortaya komik sonuçlar çıkaracaktır.

İstanbul'un en güzel tarihi semtlerinden biri olan Balat'ta bir evde yaşayan üç kardeşin başı aynı gün içinde farklı farklı olaylarla belaya girer.

Bu beladan kurtulmak istedikçe daha fazla belanın içine giren kardeşler bu durumdan kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

Taksi Gürkan,Pilavcı Orhan,Aşık Duran

bilgiler;
yapım;2012
tür;komedi
süre;1 saat 37 dakika
oyuncular; Şafak Sezer-Durul Bazan

Gdo Karakedi filminden kareler
gdo karakedi filmi resimleri şafak sezer
gdo karakedi filmi resimleri

Gdo karakedi izle