10 Ekim 2013 Perşembe

Kızıl Ajan Anna Chapman Tatlıtuğ ile birlikte

Kızıl Ajan
Kızıl Ajan
Rusya'nın kadın ajanlarından biri olarak deşifre olan Anna Chapman bu olaydan sonra bir anda ünlü olmuştu ve sanat dünyasına adım atmıştı.

Daha önce Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan ve dünya basınınında Kızıl Ajan lakabını Anna Chapman, Türk dizi yapımcılarının da dikkatini çekti.

Türkiye'deki menajerlik işlerini yürütmesi için Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile anlaştı.

Yakın zamanda Kızıl Ajan'ı Osmanlı dizilerinde görebiliriz

Transparan Koleksiyonlar nefes kesti


Ünlü modacı Burçe Bekrek en son defilesi özelliğini taşıyan ve "Saluti Da Frascati" adını verdiği defile yürekleri hoplattı.

İlkbahar-yaz 2014 defilesine transparan koleksiyonlar damga vurdu.

Derin yırtmaçlı etekler,transparan giysilerle öne plana çıkan defile modeseverlerden tam not aldı. Ünlü modacı Bekrek bu defileyi hazırlarken Nancy Cunard’ın yaşamından ilham aldığını belirtti.

Merve Boluğur trafiği birbirine kattı

merve boluğur
Ekranların popüler dizisi muhteşem yüzyıl ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Merve Boluğur arabasını acil bir işi dolayısıyla otobüs durağının önüne parkedince tafiği aksattı.

Mecidiyeköy Meydan Ortaklar caddesi üzerinde meydanan gelen olayda belediye otobüsü Merve Boluğur'un arabasından dolayı yoluna devam edemeyin trafik 15 dakika boyunca hareket etmedi.

Vatandaşların çağırdığı çekici beklenirken arabanın sahibi çıkageldi ve işlerinden dönen vatandaşlar Merve Boluğur'a tepki gösterdiler.

Ünlü oyuncu ise arabasına atlar atlamaz olay yerini terketti.

Suat Kılıç geldi alkol yasaklandı

 Suat Kılıç tüpçü fatih

Türkiye Futbol Federasyonunun Estonya maçı için topluca Estonya'ya gitmesi için uçak kiralandı bu uçakta maçı izlemeye giden Suat Kılıç ta bulunuyordu.

Suat Kılıç'ın uçaktaki varlığı nedeniyle yolculuk sırasında uçakta içki  servisi yapılmadı. TFF yönetiminin talimatıyla alkol servisinin kaldırıldığı ortaya çıktı.

Aynı zamanda Estonya'daki otellerde odalarda bulunan içkilerde apar topar kaldırıldı.

Kaslı Justin Bieber ve antrenörü

justin bieber ve kasları
justin bieber ve kasları
Justin Bieber instagram hesabından payaştığı fotoprafla beğeni rekorları kırarkan dikkatleri yine üstüne çekmeyi başardı.

Justin Bieber'in Ben ve antrenörüm notuyla paylaştığı fotoğrafı 1 milyona yakın kişi beğenirken sayısız yorumlarda vücudu çok beğenildi

Justin daha önce yaptığı açıklamada sürekli çalıştığını ve bunu kadın hayranları için seksi bir hale gelmeye çalıştığını söylemişti.

Sıla'nın yeni sarkısı Saki


Türk müziğinin son yıllarda yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Sıla son şarkısı ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sila'nın son şarkısına verdiği isim SAKİ.

Saki şarkısının sözleri

Tutamam ya nasıl gizledim
Ele sustum içime söyledim
Gizli aşk bu hiç kimse duymasın
Sapamam ya yolu özledim

Hayal miymiş rüya bir yana
Seçemem ya seni özledim
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez

Sen durma koy saki
İçicez Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki

İçicez Kaçamam da nasıl giderim
Bende hal yok bahane bul
Hayat mani lakin ölüm de var
Sabahım dur deme akşamı gör

Sana mı kaldı bu vaktin seyri
Sabrım kal hele hayrını gör
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez

Sen durma koy saki İçicez
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki İçicez

Sıla'nın yeni sarkısı Saki canlı performans

Ahmet Kural'ın yeni imajı

kısa saçlı ahmet kural
İşler güçler dizisi ile şöhreti yakalayan Ahmet kural dizinin bitmesi ile birlikte yeni projelerine hazırlık yapıyor.

Çalgı Çengi filminin devamı olan Düğün Dernek filminin çekimlerinin sona ermesine az bir zaman kala Ahmet Kural ve Murat Cemcir Asmalımescitte objektiflere yakalandı.

Ahmet Kural yeni imajı ile dikkat çekerken kısa saçlı halinden memnun olmadığı her halinden belliydi.

Nurbanu Hatun ile Sarı Selim halvet sahnesi


Muhteşem Yüzyıl dizisinin 9 ekim çarşamba günü yayınlanan bölümünde Merve Boluğur'un canlandırdığı Nurbanu Hatun ile Sarı Selim’in halvet sahnesi günün en çok reyting alan sahnesi oldu.

Tartışmalarla başlayan iktidar baskısı ile sevişme sahnelerini bıçak gibi kesen yapımcı ve senaristler bu sevişme sahnesi ile tekrar geçmişe geri dönüş sinyalleri verdiler.

Sosyal medyada da büyük tartışmalar yaratan sahneyi sizlerle paylaşıyoruz.

merve boluğur sevişme sahnesi

Justin Timberlake Jessica Biel'i Aldattı

justin timberlake jessica bile evlilik resmi
Bir ayrılıp bir barışan Justin Timberlake Jessica Biel çifti birbirlerini sevdiklerini anlayıp evlenmişlerdir.

Magazin basınında en mutlu evlilikler arasında gösterilen bu ilişki bu aralar çıkan ldatma haberleri ilişkinin bozulmasına neden olacak gibi gözüküyor.

Justin Timberlake'in oyuncu Thalia Ayala ile birlikte olduğu haberlerine ünlü oyuncu Jessica biel'den bir cevap gelmezken güzel kadının bu söylentilerden bir hayli rahatsız olduğu belirtiliyor.

Bunun üstüne Thalia Ayala da  Twitter’da Benim cocukluk hayalim gerçekleşti,justin’le tanıştım ve yakınımda şarkı söyledi diye twit atınca iddialar da güçlendi.

İşin diğer bir kötü yönü ise Thalia Ayala nın da evli olması

Thalia Ayala resimleri
Thalia Ayala gözleri

Thalia Ayala yüzü

Thalia Ayala göğüsleri

Thalia Ayala frikikleri

Thalia Ayala kalçaları

Rihanna makyajsız hali ile sok etti


Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna güzelliği ile çok konuşulurken magazincilerin yakaladığı bir karede oldukça bitkin ve kötü görünüyor.

Diamonds adını verdiği turnenin Yeni Zelanda ayağı için Auckland'da bulunan 25 yaşındaki şarkıcı Rihanna bu ülkede kaldığı otelin camında sigara içerken görüntülendi.

Rihanna'nın makyajsız,gözleri şiş ve üzgün görüntüsü amerika'da gündemin ilk maddesine yerleşirken magazin dünyası ünlü yıldızın çok yorgun olduğunu ve turne biter bitmez dinlenmesi gerektiğini belirttiler.

Mesut Özil'e takım arkadasları zorla sarkı söylettiler


Almanya  milli takımı ile katıldığı turnuvadan sonra Real Madrid'e transfer olan ve bu takımda kariyerinin en başarılı dönemini geçiren Türk asıllı Mesut Özil bildiğiniz gibi Arsenal'e transfer oldu.

Arsenal'in uzun süredir kötü bir performans sergilediği İngiltere Premier ligine çok başarılı bir başlangıç yapmasını sağlayan Türk asıllı oyuncu,Arsenal’e geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Takımı ile ilgili bir anıyı da gazetecilerle paylaşan Özil ;

Yeni gelen oyuncular Arsenal takımının önünde şarkı söylüyor çok uzun süredir yapılan bir gelenek halini almış.

Ben de sesim çok kötü olmasına rağmen şarkı söyledim beni çıldırasıya alkışladılar ; arkadaşlık mükemmel çok başarılı olacağız diye konuştu.

Bekaretimi 16 yasımda kaybettim


Amerika'nın en sevilen dizilerinden biri olan Trophy Wife adlı dizideki performansı ile gündeme gelen Akerman sık sık tv programlarına katılıyor.

Akerman en son katıldığı tv programda bekaretini 16 yaşındayken Fransa'da kaybettiğini belirtti..

Fransa'ya tatil için giden Akerman Fabio adında 28 yaşındaki bir adamla tanıştığını belirten Akerman çok çekiciydi bu nedenle de birlikte olmak istediğim ilk erkek oydu diye konuştu.

Kadın mahkumlar güzellik yarısması

kolombiya kadın mahkumları
Kolombiya da çok ilginç bir güzellik yarışması düzenlendi ve gerek bu ülkede gerekse de dünyanın birçok ülkesinde bu yarışma haberlere yansıdır.

Kadın mahkumların kaldığı hapishanede düzenlenen güzellik yarışmasına jüri üyesi olması için ülkenin ünlü isimleri de katıldı.

Kazananın bazı ayrıcalıklar edeceği yarışmada kadın mahkumlar güzellikleri ile dikkat çektiler ve çok mutlu gözüktüler.


kadın mahkumlar güzellik yarışması

kadın mahkumlar yarıştı

mahkum güzeller kolombiya

Sinan Akçıl öyle bir gaf yaptı ki

sinan akçıl gafları
sinan akçıl gafları
2013 Gecce Mekan Oscarları adı altında düzenlenen geceye Sinan Akçıl söylediği sözlerle gece damga vurdu.

Ödül vermek için sahneye çıkan Sinan Akçıl ödülü kendisi almış gibi bu ödülü aldığım için çok teşekkür ederim deyince geceye katılan herkesi şoke etti.

Geceyi sunan Kenan Erçetingöz gafı farkedip hemen ünlü şarkıcıyı uyardı ve Sinan bugün bayağı heyecanlı ödül almaktan bahsediyor, ödül vereceksin diyerek geceye katılan davetlileri güldürdü

Rihanna 20 milyon TL lik evini terketti


Dünyaca ünlü Rihanna'nın en büyük sıkıntılarından biri hayranlarının çok abartı davranışları ve kendisini rahatsız etmeleri.

Bunun yanında hırsızlarında evini bilmeleri ve son günlerde bu konuda da bazı olaylarında yaşanması Rihanna'yı çok sevdiği evinden ayrılmasına sebep oldu.

20 milyon Tl lik evini terkeden Rihanna basına yaptığı açıklama da evden soğuduğunu artık Los Angeles da değil New York da yaşamaya karar verdiğini açıkladı.

bu durum Los Angeles da yaşayan hayranlarını üzerken New York da yaşayan hayranlarını da bir o kadar sevindirdi.

Cheryl Cole 2014 takvimi satısa çıktı

Cheryl Cole 2014 takvimi
Cheryl Cole 2014 takvimi
İngilizlerin son yıllarda ortaya çıkardığı en başarılı ve yetenekli şarkıcılardan biri olan Cheryl Cole’da modaya uyarak takvim çıkardı.

Şarkıcı kimliğinin yanında söz yazan,oyunculuk yapan,dans eden ve modellik yapan Cheryl Cole hayranları için özel 2014 takvimi çıkardı.

Takvimde birbirinden seksi pozları ile dikkat çeken Cole'un bu takviminin satış fiyatı Türk parasıyla 35 TL civarında.

Eğer bu takvime sahip olmak istiyorsanız internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz bu şekilde 50 TL ye bu takvimi elde edebilirsiniz.

Özgü Namal Bodrum'da evlendi

Özgü Namal evlendi
Özgü Namal 
Oynadığı dizilerin tamamında büyük beğeni kazanan ve çok iyi bir performans sergileyen Özgü Namal BodRum'dan bir ev alarak kazançlarını yatırıma dönüştürüyor.

Kanal d ekranlarında yayınlanan Merhamet dizisinde başrol oynayan ve çok iyi paralar kazanan Özgü Namal çocukuluğunun bir dönemini geçirdiği Bodrum'dam 2 milyon TL ye ev aldı.

Çocukluğundan beri tanıdığı BODRUM belediye başkanını da ziyaret eden Özgü Namal çok mutlu olduğunu ve boş zamanlarında bu evde yaşayacağını belirtti.

Leyla Gencer için Google Doodle hazırladı

 İnternet aleminin en çok ziyaret edilen web sitesi olan Google tarihte yaşamış ve dünyada iz bırakmış insanları unutmamaya ve unuttturmamaya kararlı.

İnternet aleminin en çok ziyaret edilen web sitesi olan Google tarihte yaşamış ve dünyada iz bırakmış insanları unutmamaya ve unuttturmamaya kararlı.

En son olarak GOOGLE yirminci yüzyılın önemli sopranolarından biri olan Leyla Gencer için çok güzel bir doodle hazırladı.

Sanat CAMİASINDA
  • La Diva Turca
  • La Gencer
  • La Ragina
isimleriyle ün yapan ve dünyanın HERYERİNDE sahne alan Gencer, 10 Ekim 1928 tarihinde dünyaya gelmişti

Milano'daki evinde 10 Mayıs 2008 yılında hayatını kaybeden Gencer,vasiyetinde küllerinin İstanbul Boğazı'na serpilmesini istemişti ve sevenleri onun bu istediğini yerine getirdiler.

işte o doodle
leyla gencer google doodle
leyla gencer google

Katerina Zemanova seks partilerine katıldı mı ?

Katerina Zemanova seks partileri
Katerina Zemanova seks partileri
Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman ülkesinin problemleri ve ekonomik sorunlarla uğraşırken kızı Katerina Zemanova skandalları babasının işini zorlaştırıyor.

Katerina Zemanova'nın grup seks partilerine katıldığı ve bu partilerde çekildiği fotoğrafların basına sızdırıldığı belirtildi.

Genç kadının bir parti sırasında cinsel ilişkiye giren kişilerle yan yana çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

Ancak skandallar kraliçesi Zemanova seks partilerine katılmadığını söyleyerek fotoğrafların teknolojik yöntemlerle hazırlandığı belirtti.

Postacı kapıyı iki kez çalar (1981-dram-amerika-Jack Nicholson-Jessica Lange)

postacı kapıyı iki kez çalar sinema filmi afişi posteri
postacı kapıyı iki kez çalar sinema filmi
Filmin Konusu :

Amerika'nın günümüzdeki görüntüsünden uzak ülke olarak zor günler geçirdiği ve ekonomik sorunlar boğuştu 1970 li yıllarda geçen bir sinema filmi.

Jack Nicholson'un canlandırdığı karakter olan Frank seyahat halindeyken Jessica Lange'nin canlandırdığı karakter olan Cora ve kendinden yaşça büyük kocası Nick'in işlettiği küçük bir lokantaya yemek yemek için uğrat.

Frank ve Lora arasında başlayan yasak aşk büyük hatalar yapmalarına sebep olacaktır.

film bilgileri;
yapım;1981
tür: Dram,Erotik
süre:108 dakika
Oyuncular : Jack Nicholson, Jessica Lange,

Postacı kapıyı iki kez çalar filminden kareler
Postacı kapıyı iki kez çalar jack nicholsonPostacı kapıyı iki kez çalar jessica langePostacı kapıyı iki kez çalar sevişme sahnesi

Postacı kapıyı iki kez çalar filmi fragmanı

Vahide Perçin Altan Gördüm aynı projede

vahide perçin altan gördüm aynı projede
vahide perçin altan gördüm aynı projede
Çok mutlu bir birliktelikleri olan ancak aldıkları ayrılık kararı ile büyün sinema camiasını şoke eden
Vahide Perçin ve Altan Gördüm yeni projede bir araya geliyor.

Vahide Perçin’le gelecek sezonda bir projede buluşacağını söyleyen Altan Gördüm yapımcı olacağı projede başrol Vahide hanımın olacak.

Torpil mi yapıyorsunuz sorusuna Vahide Gördüm çok üst düzey bir oyuncudur sizce torpile ihtiyacı var mı ?

Çağla Sikel defilede ayağı takılınca yere düstü

çağla şikel düşerken
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul organizasyonunun üçüncü gününde Hakan Akkaya'nın tasarımları Kuruçeşme Arena'da sergilendi.

Akkaya'nın defilesinde podyuma çıkan manken Çağla Şikel, ayağı takılarak yere düştü.

Çağla Şikel'in düştüğü anlarda patlayan flaşlar sonrası ortaya ilginç fotolar çıktı.

İşte o anların resimleri
Çağla Şikel takıldı

Çağla Şikel düşerken

Çağla Şikel defileden sonra

Çağla Şikel düştüğ

Kurban Bayramında sahneye çıkacak ünlüler

sezen aksu ajda pekkan
sezen aksu ajda pekkan
Vol­kan Ko­nak 390 bin TL 

Bayramın 3 günü konser verecek olan Volkan Konak 390 bin TL kazanacak ki sonuna kadar bu parayı hakedeceğine kimsenin şüphesi olmadığında çıkacağı mekanlar şimdiden kapalı gişe oldu.

Minik Serçe SEZEN AKSU 300 bin TL 

Türk müzik tarihine damga vuran isimlerden biri olan Sezen Aksu bayramın üçüncü günü Antalya’da 300 bin liraya sahne alacak.

Süperstar AJDA PEKKAN 250 bin TL

Ajda Pekkan’ın, bayramın üçüncü günü Antalya’da vereceği konserin fiyatı 250 bin lira.

Sibel Can 250 Bin TL 

Sibel Can, Kıbrıs ve Antalya’daki iki gecelik sahne performansı karşılığı 250 bin lirayı cebine koyacak.

Demet Akalın 140 Bin TL ;

Bayramın birinci günü Manavgat, ikinci günü Bodrum’da konser verecek olan Demet Akalın 140 bin TL kazanacak.

Bayram çalışan diğer ünlüler

Bülent Ersoy;200 bin TL
Funda Arar;100 bin TL
Gülben Ergen;80 bin TL
Gülşen;60 bin TL
Petek Dinçöz;60 bin TL
Aşkın Nur Yengi;55 bin TL