11 Ekim 2013 Cuma

Leman Dergisi polislere sınırsız yetki karikatürü

Leman Dergisi polislere sınırsız yetki karikatürü

Ak Parti iktidarının polislere vermek istediği yetkiler birçok yayın organında tepki görürken en dokundurucu tepki Leman dergisinden geldi.

Polislere verilmek istenen tam yetki olayını karikatürleştiren Leman bir kesimden büyük tepkiler alırken diğer kesim tarafından da çok beğeni kazandı

Ömer Çavuşoğlu Ak Parti ye oy vermeyin dedi

Ömer Çavuşoğlu

Fenerbahçe Tv de bir programa katılan Ömer Çavuşoğlu en son olarak yaşanan Trabzonspor maçındaki olayları değerlendirdi.

Programda Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Hacıosmanoğluna sahip çıkması Çavuşoğlu'nu sinirlendirdir ve çok ağır sözler söylemesine sebep oldu.

Ünlü spor adamının Ak Partiye oy vermeyin sözleri yönetim tarafından yayınlanması engellenirken olayın daha da büyüyeceği öngörüldü.

Zehra Çilingiroğlu hapse girebilir

Zehra Çilingiroğlu hapse girebilir

Doğumuyla ünlüler arasına giren ve türkiye'nin en önemli kadınlarından biri olan Hülya Avşar'ın kızı Zehra arkadaşına demlik fırlattığı için mahkemeye verilmişti.

Mahkemenin ilk duruşması yapıldı.

İlk duruşmada Zehra'nın arkadaşına fırlattığı demlikte sıcak su olması nedeniyle silah sayıldı ve hakkında 4,5 yıllık hapis talep edildi.

İkinci duruşma mart ayına ertelenirken Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun morallarının çok bozuk olduğu gözlendi

Mine Koşan'ın annesi vefat etti


1980-1990 yılları arasında çok ünlü olan ses şarkıcısı Mine Koşan'ın annesi hayatını kaybetti.84 yaşında olan ve hastanede tedavi gören Nemzar Koşan bu sabaha karşı vefat etti.

Ünlü şarkıcı Mine koşan'ın çok kötü olduğu ve ilaçlarla ayakta durduğu belirtilirken Nemzar Koşan'ın bugün ikindi namazında defnedilmesi bekleniyor.

Roman Abramoviç Bodrum da


Dünyanın en zengin işadamlarından biri olan ve satın aldığı Chelsea futbol takımı ile tanınan Roman Abramoviç bodrum'a tatil yapmaya geldi.

Bodrum'a 163 metre uzunluğunda ve 1.2 milyar dolar değerindeki 'Eclipse' isimli teknesi ile gelen Abramoviç'i Muğla'da kimse tanımadı.

Özellikle yediği simit ve içtiği çaylarla dikkat çeken Roman Abramoviç bıraktığı bahşişlerle esnafın yüzünü güldürdü.

Bir kamyon bozuk para yola saçıldı


Dünyanın en elit ve yaşam standartı yüksek ülkelerinin başında gelen ve bankalarında dünyaca ünlü zenginlerin hesabı bulunan İsviçte ilginç bir tanıtımla gündeme geldi.

İsviçre'de hükümetin temel gelir tanıtımı için yaptığı tanıtımda 15 ton bozuk para İsviçre parlementosunun önüne döküldü.

Dökülen paralar 100 devlet çalışanı tarafından toplanıp aynı kişiler tarafından sayıldı

Jay Reno'dan Gözde Kansu'ya destek twiti


Amerikan televizyonlarının en önemli simalarından biri olan ve yaptığı talk şov amerikan her zaman en çok izlenen programlarından biri olan Jay Reno attığı twit ile Gözde Kansu'ya destek verdi.

Jay Reno'nun attığı twit

Türk hükümeti bir televizyon programı sunucusunun kovulmasını emretti çünkü çatalını çok fazla gösteriyordu.

İyi haber: Kızı Fox News işe almış

Interlocked Thrilled to Death (2000-Amerika-Romantik-Schae Harrison)

Interlocked Thrilled to Death sinema filminin afişi

filmin konusu;

İnternetin gelişmeye başladığı günlerde sosyal hayatından çok girişken olmayan Mike interneti kullanarak kız arkadaş aramaya başlar.

Sonunda tanıştığı Alice isimli kız ile çok iyi anlaşır ve gece-gündüz onunla konuşmaya başlar.

Alice ile buluşmak isteyen bu konuda da çok baskı yapan Mike sonunda istediğini alır ve bir buluşma ayarlar.

Ancak buluştuklarında Alice'in çok farklı bir kız olduğunu ve tehlikeli işler yaptığını farkeder ancak ondan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.

film bilgileri;
yapım;2000-amerika
tür;romantik-gerilim-erotik
süre;99 dakika
oyuncular;Jeff Trachta,Schae Harrison

Interlocked Thrilled to Death filminden kareler

Interlocked Thrilled to Death filmi fragmanı