14 Ekim 2013 Pazartesi

Erken bosalma sorunu ve kadın-erkek iliskileri

erken boşalma nedir
erken boşalma nedir
ERKEN BOŞALMA NEDİR? 

Erken boşalma sorunu erkeklerin cinsel hayatını olumsuz etkileyen en büyük sorunlardan biridir.Erken boşalma sorunu neden kaynaklanıyor sorusu ile başlayabiliriz.

Sorunun %99 gibi büyük bir bölümü psikolojik sorunların süreci neticesi oluşmaktadır.

Erken boşalma,birleşme sürecinde erkeğin durumu kontrol edememesi ve partnerinden önce boşalması olarak açıklanabilir.
  • Cinsellikle ilgili konuların toplumda bir tabu olması nedeniyle ,kişilerin bu süreci nasıl yönlendirmeleri gerektiğini bilmemeleri,süreci doğru yönlendirecek bilgiye sahip olmamamları 
  • Ergenlik çağına giren kişilerin cinsel deneyimleri ve mastürbasyon alışkanlıkları ,bu sorunun oluşmasında temel oluşturur, bir an önce hazzı hissetmek için gerçekleşen cinsel deneyimler nedenler arasındadır.
  • Bazı alışkanlıklar erken yaşta başladığında daha sonra ,bu alışkanlıkları değiştirmek mümkün olamamaktadır.
Mastürbasyon yaparak cinsel haz almaya yönelen kişi bu işi sadece bir görev gibi hızlı bir şekilde boşalma ile sonuçlandırır.

Oysaki evlilikte ki cinsel yaşam çok farklıdır.Kişi aynı zamanda partnerini de düşünmek zorundadır.

Erkek olarak bu bir güç gösterisidir.Erkekte erken boşalma sorunu olduğu teşhisi konabilmesi için düzenli bir seks hayatı olması gerekmektedir.

Bir kaç olumsuzluk yaşayan bir erkeğin psikolojik olarak ,her ilişkiye bu stres altında gireceği düşünülürse başarısızlık kaçınılmaz olmaya devam edecektir.

Bu sorunu yaşayan kişi her ilişkisinde aynı sorunu yaşayacağı düşüncesi ile zaman içinde "cinsellik"ten uzak durmaya başlayacaktır.

Erkekte ki erken boşalma sorunu eşini de aynı şekilde olumsuz etkileyecek ve kadın da zamanla cinsellikten soğuyacaktır.

Evlilikte yaşanan cinsel sorunlar,başaka bir sorun olmasa da ,evliliği bir çıkmaza sürükleyecek ve yıkılmasına yol açacaktır.

Bu nedenle ,sorun yaşayan çiftlerin hiç vakit kaybetmeden ve çekinmeden doktora başvurmaları gerekmektedir.

Unutmayın yaşadığınız cinsel sorunlar da diğer hastalıklar gibidir ve doktora gidtmekten kaçınmamamk gerekmektedir. Sağlıkla kalın....

Rihanna safaride

rihanna aslan yavrusunu çok sevdi
rihanna en çok aslan yavrusunu sevdi
Yaptığı herşey ile olay olan Rihanna bu seferde afrikaya giderek safariye katıldı.

Hayvanseverliği ile bilinen Rihanna vahşi doğanın en tehlikeli hayvanları ile fotoğraflar çektirerek hayranları ile paylaştı.

Rihanna'nın safari turunda en çok yavru aslana ilgi gösterdiği ve twitter dan  keşke büyümese de besleyebilsem dedi.

Ayrıca bu aktivitede çok iyi zaman geçiren Rihanna yakın dostları ile Afrika'ya bir daha gelmeyi kafasına koyduğu da gelen haberler arasında.

Rihanna safari resimleri
rihanna aslan yavrusu ile

rihanna aslan yavrusunu çok sevdi

rihanna zürafa ile

rihanna çita yavrusu ile

Nurgül Yesilcay dan Gözde Kansu ve dansöz tweeti

Nurgül Yesilcay dan Gözde Kansu

Atv ekranlarında yayınlanan Veliaht isimli müzik yarışmasının sunuculuğunu yapan Gözde Kansu dekolteli elbisesi Hüseyin Çelik tarafından eleştirilince işinde olmuştu.

Bu konugerek medyada gerekse de sosyal medyada oldukça konuşulmuştu.

Bülent Ersoy'un programında dansözün ekranlara çıkması üzerine dekolte yasak dansöz serbest mi tartışması başladı.

Bu konu ile ilgili en ilgi çekici yorum Nurgül Yeşilçay'dan geldi

İşte o yorum.

Şimdi benim kafam karıstı. Dansoz kıyafetiyle tv ye çıkabiliyoz ama normal elbiseyi mi kapalı giyiyoz. Of beynim yandı

Serenay Sarıkaya'nın çapkınlarla bası dertte

serenay sarıkaya
serenay sarıkaya
Genç oyuncular arasında oldukça popüler olan Serenay Sarıkaya bildiğiniz gibi Kanal D ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinde oynuyor.

Tolgahan Sayışman'dan ayrıldıktan sonra hayatına kimseyi sokmayan güzel yıldız sürekli olarak çapkınlık peşinde koşan erkeklerden sıkılmış.

Playboy olarak tarif edilen erkeklerin sürekli olarak kendisine ilgi göstermesi güzel oyuncuyu çok zorlarken aşka inanmadığını açıklayan Sarıkaya bir süre daha yalnız kalmayı düşündüğünü belirtti.

Katie Price sevgilisini yatakta bastı

Katie Price aldatılmış
Katie Price aldatılmış
İngilizlerin günümüzdeki en popüler televizyon yıldızlarından biri olan Katie Price katıldığı bir programda özel hayatına dair önemli itiraflarda bulundu.

Kısa süreli de olsa birlikte olduğu İngiltere'nin en bilinen rugbi oyuncularından biri olan Danny Cipriani'yle ilişkisi neden bittiğini anlattı.

Birgün Cipriani’nin yalan söylediğini hissedip evine gittiğini ve hislerinde yanılmadığı söyledi.

Evine gittiğinde onu bir kadınla sevişirken yakaladığını anlattı

Düzce Posta Kodu

Düzce Posta Kodu : 81000

labels;düzce kodları, düzce posta kodu, düzce ilçelerinin posta kodu,düzce kodları

Patatesli Çiğ Köfte-Rakı Mezeleri

patatesli çiğ köfte
1 su bardağı köftelik (ince) bulgur, 2 orta boy patates, 8-10 taze soğan, yarım demet maydanoz, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi, tuz, karabiber.

Bulguru yıkayın, üzerine kaynar su döküp bir kapak örtün, yarım saat pişmesi için bekletin.

Patatesleri yıkayın, tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın, kendi suyunda soğumaya bırakın, çıkartıp kabuklarını soyun, rendeleyin.


Taze soğanların püsküllerini atın, en üstteki kabuklarını soyun, ince ince yuvarlak doğrayın. Maydanozu ayıklayın, saplarını atın, yapraklarını kıyın.

Biber salçasını biraz ılık suda eritin.

Çukur bir kapta bulgur, rende patates, taze soğan, maydanoz, biber salçasi, zeytinyağı, nar ekşisi, tuz ve karabiberi karıştırıp iyice yoğurun.

Tadını kontrol edin, elinizle parmak şeklinde köfteleryapıp salata yaprakları üzerinde sofraya getirtin.

Arzu ederseniz ertesi güne kalan köfteleri tekrar karıştırıp içine bir yumurta kırarak tavada kızartabilirsiniz.

Kahraman İkili-Free Birds (2013-Animasyon-Amerika)

free birds sinema filmi çok iyi ya
free birds sinema filmi
filmin konusu;

İki hindi zaman makinası ile geçmişe dönerek Hindilerin günümüzde yaşadığı sorunları çözmek ve onları özgür birer hayvan yapmak için mücadele vereceklerdir.

Özellikle hindilerin yemek menülerinden kaldırılması ve yılbaşlarında kesilmesini engellemek için zaman yolculuğu yapan ikilinin başları komik olaylar gelecektir.

bu amaç için geçmişe dönen ikili 1621 yılına ilk Şükran Günü yemeğine giderek tarihi değiştirmek için harekete geçerler.

bilgiler;
yapım;2013-amerika
tür;animasyon-macera
süre;105 dakika
seslendirenler;Owen Wilson,Woody Harrelson

Free Birds filminden kareler
Kahraman İkili animasyonKahraman İkili animasyon filmleriKahraman İkili free birds

Kahraman İkili-Free Birds fragmanı

Deniz Seki canlı yayında evlenme teklifi aldı

deniz seki evlilik

Çok zor günler yaşayıp cezaevine giren ve tahliye olduktan sonra hayata yeniden başlayan sanatçı Deniz Seki son günlerde çok mutlu.

Atv ekranlarında yayınlanan Veliaht isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapan şarkıcıya nişanlısı Faruk Sanılman canlı yayında evlilik teklifi etti.

Diğer jüri üyesi Kutsi'nin çok güzel şarkısı İlan-ı Aşk söylenirken evlilik teklifi alan Seki mutluluktan havalara uçtu.

Survivor Murat ortada kaldı

survivor murat dizilerde
survivor murat
2013 yılı Survivor'unun en konuşulan isimlerinden biri olan Murat Ceylan yarışma bittikten sonra birçok diziden teklif almıştı.

Arka arkaya gelen dizi tekliflerinden bir sonuç çıkmayınca deyim yerindeyse ortada kalan Survivor Murat bu konu hakkında açıklamalarda da bulunamadı.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl ve Medcezir gibi iki önemli dizide oynama fırsatını kaçıran murat'ın moralinin çok bozuk olduğu gelen bilgiler arasında.

Bunun sebebi olarak da Acun medya ile yapılan sözleşme olduğu konuşuluyor.

Murat Ceylan sorulara Acun Medya cevap verecektir demekle yetindi.

Sangal teshircisi Çin'i karıstırdı

çin çıplakları
çin çıplakları
Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin günlerdir çok ilginç bir olayı konuşuyor.İnternet üzerinden fotoğraf paylaşan bir kadın günlerdir Çin'de herkesin dilinde.

Medyanın ve çinlilerin Şangay teşhircisi adını verdiği kimliği belirlenemeyen bir kadın çıplak pozları ile geceleri ortaya çıkıyor ve çektiği çıplak resimleri internetten paylaşıyor.

Polis bu kadını bulmak için yoğun çaba sarfederken Çin gibi yüzölçümü büyük bir ülkede bu kadını bulmanın ancak halkın şikayette bulunması sayesinde olacağı düşünülüyor.

Ayrıca fotoğrafları da kimin çektiği ayrı bir merak konusu.

 İşte o resimleri
Şangay teşhircisi

Şangay teşhircisi çırılçıplak

Şangay teşhircisi çırılçıplak çin

Cem Yılmaz Russel Crowe yemek yedi

cem yılmaz russel crowe yemek yerken yemek yedi
cem yılmaz russel crowe
Türkiye'nin yetiştidiği en önemli sanatçılardan biri olan Cem Yılmaz ile amerikanın senelerdir birçok başarılı yapımında oynayan Russel Crowe yemek yediler.

Türkiye'de son çekeceğinin filminin sahneleri ile ilgilenen Russell Crowe Türkiye'deki ünlülerden Cem Yılmaz ile çok iyi anlaştı.

Cem Yılmaz ile yediği yemeği twitter üzerinden hayranları ile paylaşan Russel Crowe birbirinden eğlenceli tweetler paylaştı.

İşte o twitler
russel crowe cem yılmaz twitleri hakkındaki
russel crowe cem yılmaz twitleri