18 Ekim 2013 Cuma

Carmen Electra Sevişme Sahnesi


Carmen Electra güzelliği,çekiciliği ve görüntüsü ile erkeklerin bir dönem sıkı takip ettiği bir kadın olmayı başarmıştır.

1972 doğumlu ünlü yıldız 40 yaşına gelmesine rağmen çekiciliğinden hiçbirşey kaybetmemiştir.

Özellikle de romantik ve komedi filmlerinde sık sık oynayan ünlü oyuncu bu filmlerde vücudunu sergilemekten çekinmemektedir.

Konunun devamında güzel bir Carmen Electra videosu sizleri bekliyor.

Carmen Electra'nın en bilinen filmlerinden biri olan Mating habits filminden güzel bir video sizlerle.

Carmen Electra Sevişme Sahnesi Sizlerle İyi Seyirler

Çıplak Ten-Live Flesh (1997-romantik-Fransa-Penelope Cruz)

live flesh filmi posteri
live flesh filmi posteri
Filmin konusu;

Victor Plaza ile sevgilisi Lora çok mutlu olmasalar da birbirlerini seven bir çifttir ancak Lora'nın uyuşturucu bağımlılığı ilişkilerini de kötü etkilemektedir.

Victor plaza birgün sevgilisi Lora'nın evine gider ve onunla dışarı çıkmak ister ancak kızın dışarı çıkmak istememesi üzerine yüksek sesle kavga etmeye başlarlar.

Victor`a silah çeken Lora silahın tetiğini yanlışlıkla basında etrafta bulunan polisler eve gelirler.

Bu durum sonucunda Victor hapse düşer.

bilgiler;
yapım;1997-fransa
tür;romantik
süre;1 saat 40 dakika
oyuncular;Penélope Cruz , Javier Bardem

live flesh-çıplak ten filminden resimler
çıplak ten

Çıplak Ten-Live Flesh fragmanı


Winona Ryder kukla ile sevisiyor

işte o şanslı kukla
Winona Ryder filmlerinde oldukça cesur ve tabuları olmayan bir kadın oyuncudur.

Özellikle de bir filminde psikolojik sorunlar yaşayan bir kadını canlandırdığı filmdeki sahneleri ile uzun süre gündemde kalmıştır.

Bu filmde yaşadığı ilişkilerde bir türlü mutluluğu bulamayan kadın sonunda hafiften deliriyor ve bir kuklayla ilişki yaşamaya başlıyor.

Hem fiziksel hem de ruhsal olarak bu kuklaya bağlanan Winona Ryder'ın kuklayla olan sevişme sahneleri tıklama rekoru kırmıştır.

Bir röportajında konuyla ilgili film hakkında çok ilginç bir deneyim yaşadığını anlatan Winona Ryder bu sahnelerin çekiminin de oldukça zor olduğunu anlattı.

Canlı olmayan biriyle rol gereği de olsa seks yapmanın oldukça sinir bozucu olduğunu da sözlerine ekleyen Ryder bu filmin kariyerindeki en zor rol olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu sahnelerin çekiminde film ekibinin de zorlandığını belirten ünlü oyuncu o sahnelerin birçok kez çekildiğini ve çekimlerin sabaha kadar sürdüğünü de söyledi.

Olayın kahramanı kukla konunun resminde vardır ve konunun videosunda o ateşli sahneleri izleyebilirsiniz.

Bir kukla kadar olamadık diyenlere selam olsun

Demi Moore Sevisme Sahnesi

Demi Moore 902lı yıllarında en önemli kadın oyuncularından biri olduğu için bu dönemde birçok filmde de rol almıştır.

Özellikle oynadığı Striptzi ve ahlaksız teklif filmlerinde üst düzey bir performans gösteren Demi Moore bu filmlerdeki bazı sahnelerle uzun süre dündemden düşmemiştir.

Demi Moore Bruce Wills ile evliliği ile de medyanın büyük ilgisini çekmiştir.

güzel fiziği ve doğal yüz hatları ile erkekerin hayran olduğu Demi Moore günümüzde yaptırdığı estetiklerle eski halini mumla aratmaktadır.


Demi Moore Sevişme Sahnesi

Ankara yarış program

birinci ayak; 2000 metre kum pistte kazandığı koşuda çok iyi gözüken 7 numaralı Kaçın Geliyor jokeyi Fuat Çakar ile bir adım önde gözüküyor.

 2400 kum pistte Taycan'ın arkasında ikincilikte kalan 8 numaralı Şahdemir artan formu ve klas binicisi ile etkili bir yarış koşacaktır. 1 numaralı Tunahanbey ve 6 numaralı Efekan daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak; 3 numaralı VALLEY OF THE SUN bursa'da dördüncü bitirdiği yarış ile hayal kırıklığı yaşatsa da sevdiği pist ve mesafede uygun rakipleri arasında favorim.

5 numaralı Pietra son ikinciliği ile forumunda büyük gelişmeler kaydettiğini gösterdi ihmale gelmez. 2 numaralı Mayan ve 9 numaralı Yolcu Bey sürpriz ihtimali olan safkanlar.

devamı ve kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/10/ankara-at-yarisi-tahminleri-yorumlari-tuyolari-19-ekim-2013-cumartesi.html#

Köseyi Dönen Adam (1978-Komedi-Kemal Sunal)


köşeyi dönen adam izle
Filmin Konusu;

Köşeyi Dönen Adam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakter olan Adem'in hiç bilmediği ve amerikada yaşayan dedesi vefat eder ayrıca kendisine büyük bir miras kalır.

Bu miras çok fakir olan Adem'in etrafındaki para avcılarını çoğaltmıştır ; kalan mirasın yola çıkmasıyla olaylar da gelişir:

Gelen sandıktan çıkan Eşşek Adem dahil herkesi çok şaşırtır.Adem ise bu ilgiyi devam ettirmek için çeşitli oyunlar yapar.

Ancak yaptığı oyunlar bir dönem bu ilgiyi sürdürmeye devam etmesini sağlayacak gerçek ortaya çıktığında Adem yine yalnız ve kimsesiz kalacak.

Bilgiler;
Yapım;1978
Tür:Komedi
Süre:1,5 saat
Oyuncular:Kemal Sunal-Ali Şen

Köşeyi Dönen Adam filminden kareler
köşeyi dönen adam resimleri
Köşeyi Dönen adam fragmanı

Cenk Akyol Naz Aydemir evlendi

cenk akyol naz aydemir evlendi
cenk akyol naz aydemir evlendi
Galatasaray basketbol takımının en iyi oyuncularından biri olan Cenk Akyol ile Vakıfbank voleybol takımının pasörü Naz Aydemir evlendiler.

Hotel Bosphorus'da yapılan nikay törenine spor camisının birçok tanıdık siması da katılırken çiftin çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Çiftin nikat şahitliğini Ünal Aysal ve Mehmet Ali Aydınlar yaptı.

Kim Kardashian atkins diyeti ile zayıfladı

Kim Kardashian zayıf

amerika'nın en ünlü kadınlarından biri olan Kim Kardashian hamilelik döneminde aldığı kilolar nedeniyle çok mutsuz günler geçiriyordu.

vu kiloları vermek için en ünlü diyet türlerinden biri olan Atkins diyet programını uygulana seksi kadın sonunda ideal kilosuna düşmeyi başardı.

Twitter dan paylaştığı fotoğraf ile de verdiği kiloları takipçileri ile paylaştı ve İşte Atkins diyetinin sonucu notu da fotonun altına ekledi.

Serenay Sarıkaya nasıl zayıfladı

serenay sarıkaya zayıflama
serenay sarıkaya zayıflama
Medcezir isimli dizinin başrolünde oynayan Serenay Sarıkaya bu dizi için kilo vermiş.Dizideki rolü için tam 6 kilo veren Sarıkaya formunu korumak için bir diyetisyenden yardım almış.

Sıcak yoga olarak bilinen zayıflama yöntemini bir süre boyunca aksatmadan uygulayan Serenay Sarıkaya bu süreçte 6 kilo vermeyi başarmış.

Sıcak yoga nedir;

40 dereceye kadar ısıtılmış odada 90 dakika boyunca 26 seri yoga hareketi yapılıyor.