24 Ekim 2013 Perşembe

Engin Altan Düzyatan smokinini hediye etti


Engin Altan Düzyatan evliliğe doğru giden Özge Özpirinçciler ile ayrılınca gerçek anlamda şok oldu.

Evlilik tarihi belli olmamasına rağmen diktirdiği smokini de bir arkadaşına hediye ettiği söylenen yakışıklı oyuncunun büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtiliyor.

Milla Jovovich filmleri


milla jovovich Hollywood sinemasının en popüler yabancı oyuncularından biridir.Oynadığı filmler hep başarılı olan oyuncunun bazı yapımları kült filmler arasında gösterilmektedir.

Özellikle Resident Devil-Ölümcül Deney serisi,Beşinci Element,Stone,The Messenger: The Story of Joan of Arc filmleri çok kaliteli yapımlardır.

Milla jojoviç'in her rolde sırıtmadan oynamasına rağmen ; aksiyon-macera filmlerinde daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

milla jovovich'in en bilinen filmleri ;
  • Ölümcül Deney
  • Ölümcül Deney: Kıyamet
  • Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu
  • Ölümcül Deney: Yaşamdan Sonra
  • Ölümcül Deney:İntikam
  • Stone
  • 5.Element
  • Faces in the Crowd
  • A Perfect Getaway
milla jovovich filminden güzel bir sahne

Salma Hayek filmleri


Salma Hayek birçok kaliteli ve bilinen filmlerde oynamış sayılı kadın oyunculardan biridir.Özellikle de 1995 yılında oynadığı Antonio Banderas ile başrolleri paylaştığı Desperado filmi ile yükselişe geçmiştir.

Bu filmdeki performansı ona yeni yapımlarda oynama şansı getirmiş o da bu fırsatı ile değerlendirmiştir.

Bunun yanında Salma Hayek denilince akla gelen filmlerden biri de Frida dır.Bu filmdeki rolu ile Akademi ödülünü kazanmayı başarmıştır.Yaklaşık olarak 40 a yakın sinema filminde rol alan ünlü oyuncu 2013 yılında da Here Comes To Boom filmi ile beyazperde de boy gösterecektir.

Salma Hayek'in bilinen filmleri ;
  • Frida
  • Desperado
  • Trafik
  • Aşkın Sınırları
  • Bandidas
  • Oyun Bitti
  • Kaçaklar
  • Büyükler
Salma Hayek Dans Şovu

Penelope Cruz Filmleri


Penelope Cruz güzel fiziği ve değişik yüz hatları ile çok beğenilen ve popüler bir kadın oyuncudur.20'ye yakın filmde oynaması onun senaryo seçiminde ne kadar seçici olduğunu göstermektedir.

Oynadığı filmlerde güçlü oyunculuğu ile dikkat çeken ve büyük övgüler alan oyuncunun bir tane erkek çocuğu bulunmamaktadır...

Penelope Cruz denilince aklımıza Tom Cruise ile başrolleri paylaştığı Vanilla Sky ve Johnny Depp ile başrolleri paylaştığı Blow isimli yapımlar gelmektedir.

Bu iki filmdeki oyunculuğu ile bir dönem sinema dünyasına damga vuran kadın oyuncu haketmesine rağmen oscar ödülü alamamıştır.

Penelope Cruz bilinen yapımları ;
  • Vanilla Sky
  • Blow
  • Sahara
  • Bandidas
  • Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde
  • Don Juan
Penelope Cruz Filmleri

Yvonne Strahovski Filmleri-Dizileri


Yvonne Strahovski için hayatının dönüm noktası rol aldığı Chuck dizi olmuştur.Bu diziye katılış hikayesi de çok ilginç olan Yvonne Strahovski bu dizide 5 sezon rol almıştır.

bu dizideki performansı ile birçok ödül alan oyuncu sinema kariyerine de bu dizi sayesinde giriş yapmıştır.Yvonne Strahovski bugüne kadar 10 sinema filminde rol almıştır bu filmler içinde Kanyon isimli film en beğenilen yapım olmuştur.

Chuck dizisi bittiğinde birçok diziden teklif alan güzel oyuncu Dexter dizisini tercih etmiştir.Ve hala bu dizide oynamaktadır.

Yvonne Strahovski bilinen filmleri ;
  • Gone Sondra
  • Persons of Interest Lara 
  • The Plex Sarah
  • The Canyon Lori
  • I Love You Too
  • Matching Jack
  • Killer Elite
  • The Outback Miranda
Yvonne Strahoski Filminden bir masaj sahnesi

Michelle Marie Pfeiffer filmleri


Kariyerinin ilk filmi 1980 yılında çevirdiği The Hollywood Knights isimli yapımdır.3 sene boyunca küçük rollerde oynayan Michelle Marie Pfeiffer'ın Yaralı Yüz filmi ile gündeme geldi.

Bu filmdeki başarısı ile kendisine gelen teklifler arttı ve böylece Hollywood sineması büyük bir yıldız kazandıBunun dışında ünlü çizgi roman karakteri ve büyük gişe başarısı yakalayan Batman Dönüyor filminde de oynamış ve Kedi Kadın karakterini canlandırmıştır.

1990 yılında oynadığı The Fabulous Baker Boys filmindeki performansı ile En iyi kadın oyuncu dalında oscar ödülü kazanmıştır.Bunun dışında Dangerous Liaisons filmindeki performansı ile de en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında bafta ödülü kazanmıştır.

Michelle Marie Pfeiffer filmleri
  • Hairspray
  • Stardust 
  • Dangerous Minds 
  • The Age of Innocence
  • Dangerous Liaisons 
  • Tequila Sunrise
  • What Lies Beneath
  • Yılbaşı Gecesi

25 ekim tahmin 6lı

1.ayak; Yükselen formuyla TILL I COLLAPSE (4) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SEDD EL BAHR (8) güçlü rakibi olacaktır. CURE NOTICE (9) ve YANLIŞ ANLAMA (10) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak; Formda durumuyla MELROSA (7) ve ZUĞA (13) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KAKAO (6) yakın takipçileri olacakken; THE PROFESSIONEL (11) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.ayak; İyi durumda olan YOLALAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. Formda durumuyla AYÇIRA (5) ve YOL BULAN (12) güçlü rakipleri olacaklardır. SALTABAŞ (10) ihmal edilmemelidir.

kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/10/25-ekim-cuma-altili-ganyan-tahminleri.html

Bridgitte Bardot Sevisme Sahnesi


Bridgitte Bardot amerikan sinemasının en önemli seks sembollerinden biri olmayı başarmıştır.Oynadığı bazı filmlerdeki uç sahneleri ile gündeme gelen ve bu sahneler dolayısıyla birçok film teflifi almıştır.

Yani bu şekilde davrandığında popülerliğinin devam edeceğini anlayan Bridgitte Bardot akıllı bir taktik izlemiştir.Zaten Allah vergisi bir güzelliği olan Bridgitte Bardot bu güzelliği sinemada açıkca göstermekten hiç çekinmemiştir.

Bridgitte Bardot Sevişme Sahnesi 

Rihanna güneşlenirken

rihanna
Sosyal medyayı en çok takip eden ve aktif olarak kullanan şarkıcılardan biri olan Rihanna özellikle paylaştığı fotoğraflar ile çok konuşuluyor.

Her hafta neredeyse paylaştığı resimlerle haber olan güzel şarkıcı şimdi de güneşlenirken hayranları ile paylaştığı fotolarla gündeme geldi.

Instagram hesabından güneşlenme anlarını paylaşan Rihanna hayranlarını heyecanlandırdı.

İşte o resimler



Bakire Terörü-Virgin Territory

Bakire Terörü-Virgin Territory filmi
filmin konusu;

Jumper filmi ile yıldızı parlayan Hayden Christensen ile The O.C dizisi ile tanıdığımız Mischa Barton'un başrollerinde yer aldığı sinema filmi 14. yüzyıl İtalya'sında geçiyor

Hayden Christensen'in canlandırdığı karakter olan Lorenzo de Lamberti yaşantısında istediği her kadını tavlamış çok çapkın ve yakışıklı bir adamdır.

Ancak günün birinde karşısına çıkan Pampinea’dır onu kendine aşık edecektir.Ancak Pampinea'ya göz koyan çok güçlü insanların varlığı ortaya çıkınca işler karışır

film bilgiler;
yapım;2007 amerika
tür;komedi-gençlik
süre;1 saat 40 dakika
oyuncular;Hayden Christensen , Mischa Barton

Bakire terörü-Virgin Territory filminden kareler

Bakire Terörü-Virgin Territory filmi fragmanı

Tuğba Melis Resimleri

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tuğba Melis küçüklüğünden beri olmak istediği yere gelmek için güzellik yarışmasına katıldı.

21 yaşında katıldığı güzellik yarışmasında en güzel kız seçilen Tuğba Melis'in bu yarışmadan sonra kariyeri yükselişe geçti.

Cehennem filminde rol alan genç ve güzel oyuncu daha sonra dizilerde de boy göstermeye başladı.

Tuğba Melis Resimleri
tuğba melis profil fotosu
tuğba melis doğada
tuğba melis filminden bir kare
tuğba melis dergi pozu
tuğba melis güzellik yarışması
tuğba melis güzel bir poz
tuğba melis ağlamadan hemen önce

Drew Barrymore sevişme sahneleri

drew
Drew barrymore çok küçük yaşlardan beri oyunculuk sektörünün içinde bulunmaktadır.Aşk Kupası,50 ilk öpücük gibi romantik filmlerde boy gösteriği gibi Charlie'nin Melekleri filminde de oynamıştır.

Drew Barrymore her ne kadar ünlü ve güzel bir yıldız olsa da sahnelerde diğer Hollywood yıldızlarına göre tutucudur.

Drew Barrymore sevişme sahneleri

Elizabeth Hurley sevişme sahnesi


Elizabeth Hurley çok çekici deyim yerindeyse erkeklerin hayallerinden çıkmayan bir sinema oyuncusudur.

Aynı zamanda modacı ve sinema yapımcılığı da yapan başarılı oyuncunun 30 a yakın filmi bulunmaktadır.Bu filmlerdeki izleyici oranları hesaplandığında erkeklerin çoğunlukta olduğu bilinmektedir.

Elizabeth Hurley sevişme sahnesi

Terbiyeli beyin tarifi

1 adet koyun beyni, 1 çay kaşığı sirke, 1 çay kaşığı tuz, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 limonun suyu, 1/4 demet dereotu.

Beyni bir güzel pişirin ve dilimleyin, yayvan bir tabağa dizin.

Yumurtayı kırın, beyazını atın, sarısını çukur bir kaba koyun,azar azar önce limon suyunu, sonra da zeytinyağını ekleyerek devamlı karıştırın ve hepsini birbirine yedirerek koyu bir salça (terbiye) elde edin.

Salçaya çok ince kıyılmış dereotunu ekleyin, beyin dilimleri üzerine döküp soğuk olarak sofraya getirin.

Sergio Ramos sevgilisini aglattı

sergio ramos
Sahadaki hırçın futbolu ile tanındığı karar çapkınlığı ile de bilinen ünlü defans oyuncusu Sergio Ramos bu sefer abayı fena yakmış.

O kadar güçlü duygular hissediyor ki bir televizyon kanalına çıkıp sevgilisine şarkı söyleyecek kadar da gözü kararmış

Sergio Ramos sevgilisi Rubio yu söylediği şarkı ile ağlatırken İspanya'da da bu hareketi ile en çok konuşulan futbolcu oldu.

İşte şarkıcı Sergio Ramos

Google firması ile İsrail-Mason baglantısı


Dünyanın en büyük şirketi haline gelen Google ile ilgili son çıkan haberler bu şirketin arkasında bazı gizli güçlerin olduğu konusunda tartışmalar yarattı.

İsrail sermayesi ile kurulduğuna dair çeşitli haberler sık sık gündeme gelirken Google logosundaki bazı detaylarda masonik izler taşıyor.Google firmasının bu kadar büyümesi ve dünyaya egemen olması da Büyük İsrail projesinin bir çalışması olarak adlandırılıyor.

Tabi ki bunlar komplo teorisi olmaktan öteye geçemezken yine de bazı kuşkularda uyandırıyor.