26 Ekim 2013 Cumartesi

Yolanthe Cabau Sevişme Sahnesi


Galatasaray'a tranfer olan Wesley Sneijder'ın sevgilisi olan Yolanthe Cabau hem mankenli hem de oyunculuk yapıyor bildiğiniz gibi.

Özellikle oynadığı filmlerdeki cesur sahneleri ile dikkat çeken Yolanthe Cabau her ne kadar Wesley Sneijder ile ilişkisi başladıktan sonra film sektörüne veda etse de eski filmi sahneleri ile ülkemizde gündeme gelmektedir.

Yolanthe Cabau Sevişme Sahnesi

Carmen Electra dans şovu


Carmen Electra dünyanın en seksi kadınlarından biri olmayı başarmış ayrıca bunu bildiğinden de vücudunu kullanarak çok para kazanmıştır.Özellikle striptiz,dans şovları,kadınlar için hazırladığı jimlastik videolaru oldukça popüler videolardır.

Televizyonlarda,yarışmalarda her zaman karşınıza çıkabilen Carmen electra hala daha amerikan erkeklerinin en beğendiği bayanlar arasındadır.


Carmen Electra dans şovu

Vera Farmiga resimleri


Vera Farmiga 1973 yılında amerika'nın New Jersey şehrinde dünyaya gelmiştir.Çok içine kapanık geçen çocukluk dönemlerinden sonra lisede tiyatro öğrenimi almaya başlamıştır.

Bu da onun geleceğinde olacağı mesleğe olan yeteneğini ortaya çıkarmıştır.Vera Farmiga oynadığı sinema filmlerindeki performansı ile yükselişe geçmiş ve önemli yapımlarda rol almayı başarmıştır.

Özellikle de bazı filmlerdeki cesur sevişme sahneleri ile gündeme bomba gibi düşmüştür.

Vera Farmiga resimleri
  Vera Farmiga jartiyerli
  Vera Farmiga çıplak
  Vera Farmiga yatakta
  Vera Farmiga sevişirken
  Vera Farmiga ilk yılları
  Vera Farmiga 2013 
  Vera Farmiga dergi pozu

Özge Özpirinçci çok mutlu

ayrıldılar
Evliliğe doğrı giden ilişkilerini sürpriz bir şekilde sonlandıran Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci bu konu ile ilgili açıklamalarda bulunmadılar.

Ancak haftasonu alışveriş merkezinde görüntülenen Özge Özpirinçci ayrılıktan çok etkilenmiş gözükmezken soruları yanıtlamaktan kaçındı.

Bu ilişkiyi bitiren sebebib Özge Özpirinçci'in evlilik konusunda kararsız olması olarak yorumlanıyor.

alışverişte Özge Özpirinçci

Winona Ryder ve Richard Gere sevişme sahnesi


Winona Ryder ve Richard Gere'in başrollerde oynadığı New York'da Sonbahar flmi romantik filmler arasında oldukça sevilen bir yapım olmuştu.

Filmde tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan bir kadın ile ona aşık olan bir adamın yaşadıkları anlatılmaktadır.

Bu filmin dramatik yapasının yanında yaşanan aşkın yansıtıldığı sahneler olduka beğenilmiştir.Winona Ryder'ın canlandırdığı kadın son bir kez sevişme istemektedir.

Winona Ryder-Richard Gere

Demi Moore Striptiz Sahnesi


Demi Moore'un kariyerindeki en önemli yapımlardan biri Striptiz-Striptease isimli yapımdır.Bu filmde oldukça cesur bir striptiz sahnesinde oynayan oyuncu uzun süre bu sahnelerle gündemde kalmıştı.

Rakiplerinin kolay kolay cesaret edemeyeceği bu sahneler ona büyük bir popülarite getirmiştir.Striptizci bir kadını canlandırdığı film büyük bir gişe başarısı elde etmiş ve medya onu aykırı rollerin kadını olarak adlandırmıştır.

Güzel fiziğini sanat için izleyicilere sunan Demi Moore bu sahneler için asla pişman olmadığını ne zaman olursa olsun senaryoyu sevdiğinde her sahnede oynayacağını hep söylemiştir.

Demi Moore Striptiz Sahnesi

Hadise Sadakatsiz olabilirim dedi

Hadise aşk hakkında
Belçika'da kazandığı müzik yarışması ile ünlenen ve Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi kazanan Hadise bir erkek dergisine aşk hakkında konuştu.

Zorlama evliliklerin büyük hata olduğunu ve ilerleyen dönemlerde yasak aşka neden olduğunu belirten Hadise kesinlikle aşk evliliği yapmak istediğini söyledi.

Sadatkatsizliğin bir hata olmadığını ve evlendiğiniz adamın sizi sevmemesinden kaynaklandığını düşündüğünü söyleyen Hadise bu yorumları ile şaşırttı

Hadise frikikleri için tıklayın

Salma hayek frikik resimleri


47 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden ve seksiliğinden hiçbirşey kaybetmeyen Salma Hayek yeni filminin çekimlerinde rüzgarın azizliğine uğradı.

Başrol oynadığı How to Make Love Like An Englishman çekimlerinde mola anında şiddetli rüzgar esince Salma Hayek'in eteği açıldı ve olay anında görüntülendi.

İşte o anlar;
Salma hayek frikik resimleri




AT YARIŞ DEĞERLENDİRMELERİ

27 ekim 2013 pazar günü ankara 75.yıl hipodromunda koşulacak yarışlar yeni saat sistemine geçildiğinden saat 13.30 da başlayacak. Cumhuriyet koşusu,Cumhurbaşkanlığı koşusu,Çankaya koşusu ve Necip Fazıl Kısakürek koşuları günün en önemli yarışları olarak söylenebilir.

 Günün en ön plana çıkan safkanı ise Cumhuriyet koşusunda Halis Karataş'lı Uçanoğlu. 27 ekim Ankara at yarışı yorumları; birinci ayak; 3 numaralı Burj,4 numaralı Padri Padre ve 6 numaralı Biotic arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum. bu üç safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

ikinci ayak; Günün önemli koşularından biri olan Çankaya koşusunda 10 numaralı Cool Girl ve 11 numaralı Opstinate eşit şans verdiğim isimler. 5 numaralı My Life bu ikilinin hata yapması halinde jokeyi Selim Kaya ile fotoyu önde geçebilir. Uyumlu jokeyi ile son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Dark Magic ihmale gelmez kuponlara ekleyin.

kaynak ve devamı ;http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/10/ankara-at-yarisi-tahminleri-yorumlari-27-ekim-2013.html

Şahane Misafir-Magnifica Presenza (2012-İtalya-Cem Yılmaz-Margherita Buy)

şahane misafir izle
Filmin konusu;

İtalya'nın mafya hikayeleri ile ünlü şehri Sicilya'da geçen bu hikayenin en dikkat çekici yanı ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bu filmde rol alıyor olması.Filmde Sicilya'da doğan ve büyüye Pietro çocukluğundan beri oyuncu olma hayali kuran bir adamdır.

Bu hayali gerçekleştirmek için her yolu deneyen Pietro bu amaç ile başkent Roma'ya doğru yola çıkar.Burada yaşayan kuzeni Maria'nin evine giden ve bir süre burada kalan Pietro evde büyük bir gariplik farkeder

Bilgiler;
yapım;2012-italya
tür;dram-komedi
süre;1 saat 45 dakika
oyuncular; Cem Yılmaz-Margherita Buy

Şahane misafir filminden kareler

Şahane misafir filmi fragmanı

Leyla ile Mecnun final sahnesi


Gezi parkına destek verdikleri için yayınlandığı kanal tarafından bitirilen Leyla ile Mecnun ekibi yeni dizisinin başlangıç bölümünde finali açıklayan bir sahne ile başladı.

Leyla ile Mecnun'un senaristi tarafından açıklanan Leyla ile Mecnun'un final sahnesi izleyicileri çok etkilerken tv dizilerinin efsane sahneleri arasındaki yerini aldı.

İşte o sahneler;

Denize düşen Rihanna yılana sarıldı

rihanna gq dergisi
Rihanna yaptıkları ile güdeme gelmeye devam ediyor.İngilizlerin dünyaca ünlü dergisi ola GQ için resim çektiren Rihanna bu seferde yılana sarıldı.

Dergi için yılanlarla poz veren Rihanna'nın bu görüntüleri Denize düşen yılana sarılır atasözünü akıllara getirdi.

Fotoğrafları Damien Hirst çekti...

İşte o poz

Kate Hudson Sevişme Sahnesi


Kate Hudson birçok filmde rol almış çok ünlü bir Hollywood yıldızıdır.Özellikle de karşımıza genellikle romatik filmlerde karşımıza çıkmaktadır.

Senaryo seçimlerinde oldukça dikkatli davranan yıldız oyuncunun çok fazla sevişme sahneleri bulunmamaktadır.diğer rakipleri gibi filmlerinde çok aşırıya kaçmamaktadır.

Yinede tabi ki bir rahibe edasıyla filmlerde oynamamaktadır.Bu nedenle de bazı filmlerde böyle sahneler ile karşımıza çıkmaktadır.

Kate Hudson Sevişme Sahnesi

Cameron Diaz Seksi Araba Yıkama Sahnesi


Cameron Diaz çok başarılı bir oyuncu olduğunu diğer yazılarımızda sizlerle paylaştık.Bu başarısının ardında güzel fiziği ile oyunculuğunu birleştirmesi yatmaktadır.

Her ne kadar gençlik yıllarına göre biraz durulsa da yine de en önemli oyunculardan biridir.Cameron Diaz'ın bir filminde araba yıkama sahnesini sizlerle paylaşıyoruz videoyu konunun devamında bulabilirsiniz.

Cameron Diaz Seksi Araba Yıkama Sahnesi

Elizabeth taylor resimleri


1932 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen oyuncu sinemanın altın kızlarından biridir.Asıl adı Dame Elizabeth Rosemond Taylor olan sanatçı sinema dünyasında Liz Tylor olarak adlandırıldı.

Özel hayatı da sinema hayatı kadar ilginç ve dikkate değer olan taylor hayatında 7 kez evlendi.Kaliteli oyunculuğu sayesinde 2 defa oscar ödülü kazanan oyuncu bu ödülü en çok kazanan kadınlardan biridir.

elizabeth taylor resimleri
eli taylor
elizabeth taylor olgunluk dönemi
elizabeth taylor filminden bir kare
elizabeth taylor james dean
elizabeth taylor tanrıça
elizabeth taylor kleopatra
elizabeth taylor plajda
elizabeth taylor gözleri
elizabeth taylor yatakta

Audey Hepburn Resimleri


1928 yılında Belçika'da dünyaya geldiğinde sinema tarihine damga vuracağını sanırım kimse düşünmemişti.

Birçok filmde rol alan ve yaşadığı dönemde erkek-kadın herkesin hayran olduğunu Hepburn 1993 yılında hayatını kaybetmiştir.Kariyerinde bir oscar ödülü bulunan oyuncu en çok masum görüntüsü ve sade güzelliğiyle dikkat çekmiştir.

Audey Hepburn Resimleri
Audrey Hepburn filminden bir kare
Audrey Hepburn iddialı bakış

Audrey Hepburn topuz saçlı
Audrey Hepburn son yılları
Audrey Hepburn kırımızı ruj
Audrey Hepburn hayvan sevgisi
Audrey Hepburn işte budur