27 Ekim 2013 Pazar

Bıçkın (1988-dram-komedi-Kemal Sunal)

bıçkın izle
filmin konusu;

Kemal Sunal'ın fazla bilinmeyen filmlerinden biri olan Bıçkın 1988 yılında çekilmiştir.Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakter olan iki karakterden biri olan Ali anneannesi ile beraber bir hayat sürmektedir ve çok deneyimli bir hırsızdır.

Yakın arkadaşı Osman ile birlikte hırsızlık yapan Ali mahalleye yeni taşının Zehra'ya aşık olmuştur.Ancak Zehra Ali'ye çok benzeyen Kemal'e aşıktır.Ali ise çok benzediği Kemal'i kaçırıp onun yerine geçip Zehra ile evlenecektir.

bilgiler;
yapım;1988
tür;dram-komedi
süre;85 dakika
oyuncular; Kemal Sunal-Nilgün Belgün

Bıçkın filminden kareler
bıçkın filminde resimler
Bıçkın İzle

Olivia Wilde striptiz sahnesi


Olivia Wilde'nin kariyerine The Oc dizisi ile başladığını daha önceki makalelerimizde anlattık.Bu dizide uslanmaz ve aykırı bir genç kızı canlandıran Wilde'nin bu dizideki striptiz sahnesi çok ilgi çekici...

Mükemmel bir fizik ile oyunculuk performansı birleşince ortaya muhteşe bir video ve görüntüler çıkıyor....

olivia wilde striptiz sahnesi

David Beckham kaza yaptı

david beckham
Ünlü futbolcu David Beckham amerika'da oğlu ile beraber kaza yaptı.Bevery Hills'teki evinden ayrıldığı sırada oğlu Brooklyn ile birlikte bir trafik kazasına karıştı.

Olayda yaralanan kimse olmazken maddi hasar geldiği belirtildi.

kazanın resmi

Schalke 04 ile Borussia Dortmund maçında olaylar çıktı


Dünyanın sayılı derbilerinden biri olan ve Ruhr derbisi olarak bilinen Schalke 04 ile Borussia Dortmund arasında maça olaylar damga vurdu.

Deplasmanda mücadele eden Borussia Dortmund'un çok sayıdaki taraftarı maç öncesinde sahaya yabancı madde yağmuruna tutunca hakem soyunma odasına indi.

Uzun bir süre devam eden olaylar sonucunda ortalık sakinleşince maç başladı ve karşılaşmayı Borussia Dortmund 3-1 kazanmayı başardı.

işte o anlar






Demet Akalın sevişme sahnesi

demet akalın
Demet Akalın gençliğinde sinema kariyeride olan bir şarkıcısıdır.Özellikle küçük emrah olarak bilinen Emrah İpek ile oynadığı filmdeki sahneleri ile çok konuşulmuştu.

Filmde Emrah ile Demet akalın'ın canlandırdığı karakterler çok tutkulu bir aşk yaşıyorlar.

İşte o sahneleri

Demet Akalın sevişme sahnesi

Canan Ergüder tacizlerden dertli

canan ergüder
Behzat Ç dizisindeki savcı karakteri ile çok beğenilen Canan Ergüder erkek hayranlarının kendisine attığı laflar yüzünden çok sıkıntılı günler geçirdiğini belirtti.

Canan Ergüder erkeklerin ne yazık ki sıkça tacizlerine maruz kaldığını ve bu durumla karşılaştığında çok sert tepkiler verdiğini belirtti.

Tardu Flordun ile ilişkisi bir ayrı bir barışık giden Canan Ergüder erkekler asil olmalıdır diye bu konudaki sözlerini noktaladı.

Köpek gibi kokuyorsun Brad Pitt

brad pitt angelina jolie
Seksi oyuncu Angelina Jolie'nin başı Brad Pitt'in ünlü sabunları ile dertte.Yakışıklı aktör Brad Pitt bildiğiniz gibi sabun kullanmıyor ve kendine özel bir karışım hazırlatıyor.

Su, limon ve elma sirkesinden oluşan bu sabunun hiç güzel kokmadığı ve Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e bu konuda çok kızdığı ve köpek gibi kokuyorsun dediği belirtildi.

Brad pitt ise çok eski alışkanlığını bırakmak konusunda hiç de hevesli değilmiş ikili bu konuda sık sık kavga ediyormuş