28 Ekim 2013 Pazartesi

Şarap gibi kadın Nurgül Yeşilçay

nurgul yeşilçay
Sosyal medyayı en aktif olarak kullanan türk ünlülerden biri olan Nurgül Yeşilçay twitter aracılığı ile tanınan ve fenomen olan Ömür Özdemir'in Ömür Törpüsü programına katıldı.

giydiği kırmızı elbise ile yürekleri hoplatan ve şarap gibi yıllandıkça güzelleşen Nurgül Yeşilçay gündeme dair soruları açık yüreklilikle cevapladı.

Ben kendisine Hande Yener'den sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını gönderiyorum Tü Tü Tü Maşallah

nurgül yeşilçay sana kırmızı çok yakışıyor


Ahmet Kaya Vay serefsiz baslığı


Hürriyet gazetesi bu başlığı attığında bütün ülke Ahmet Kaya'ya kin kusuyor ve lanetliyordu.

Aradan geçen seneler sonunda Ahmet Kaya Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülünü alınca Hürriyet yine bir başlık attı ve haber yaptı.

Hürriyet gazetesi doğumgününde Ahmet Kaya’nın hayatını fotoğraflarla anlatan bi haber dizisi yayınladı.

İşin en ilginç yanı ise yayın yönetmeninin o dönemde de günümüzde de Ertuğrul Özkök olması hayat ilginç yaşam ilginç basın herşeyden de ilginç

Kim Kardashian Cheryl Cole dostluğu


Kim Kardashian bildiğiniz gibi hamilelik döneminde aldığı kilolar nedeniyle çok eleştirilmiş hatta dalga geçilmişti.

Bu dönemde kendisine en büyük desteği veren Cheryl Cole ile bu dönemde oluşan dostluğu hala devam ediyor.

Kanye West konserini beraber izleyerek konserdeki anlarını takipçileri ile paylaşan iki güzel bu camidaki en önemli dostluğu yaşadıklarını belirtti.

Orlando Bloom ile Miranda Kerr dudak dudağa


Orlando Bloom ile Miranda Kerr evlilikleri ile olduğu kadar ayrılık kararları ile de çok konuşulmuşlardı.

Aynı evde kalan ünlü çift ilk olarak evlerini ayırmışlardı.

Ancak ayrılık haberlerinin üzerinde çok kısa bir süre geçmesine rağmen dudak dudağa görüntülenmeleri herkesin kafasını karıştırdı.

Çiftin bu konu ile ilgili bir açıklama yapmaması ayrılığın olmadığını ya da kısa sürdüğünü doğrular nitelikte bir gelişme olarak algılandı.

Yılın kadını Emily Ratajkowski


Dünyaca ünlü Esquire dergisi okuyucuları tarafında yapılan anketin sonucunda Emily Ratajkowski senenin kadını seçti.

İngiltere doğumlu Amerikan model Emily Ratajkowski kullanılan oyların yüzde 64.6'sını alarak en güzel kadın seçildi

sizin için seçtiğim Emily Ratajkowski resimleri






Lady Gaga konserde soyundu

lady gaga soyundu
dünya gündemine yine oturmayı başaran Lady Gaga ingiltere'nin başkenti Londra'daki konserinde izleyicilerine büyük bir şok yaşattı.

Uzun beyaz elbisesi ve soluk makyajı ile dikkat çeken Lady Gaga aniden soyunma başladı ve konser alanındaki herkes dondu kaldı.

Tamamen soyunan Lady Gaga izleyicilerden alkış alırken bir anda dünyanın en çok konuşulan olayına imza etti.
işte o anlar





Sylvester Stallone resim sergisi


Amerika sinemasının en ünlü aksiyon ve macera filmlerinde rol alan ve adeta bir fenomen olan Sylvester Stallone hiç bilinmeyen bir özelliğini Rusya'da ortaya çıkardı.

Oyunculuk dışında resim konusunda da büyük yeteneği olan sanatçı kariyeri boyunca çizdiği resimleri hayranları ile paylaştı.

36 tablodan oluşan sergiye Ruslar akın ederken Sylvester Stallone'un bu özelliği amerika'da da geniş yankı buldu.

Sylvester Stallone Sergisi





Ronadinho maçlardan önce sevişmek faydalı dedi

ronaldinho
Barcelona'da oynarken dünyanın en büyük futbolcusu kabul edilen ve bu süre boyunca birçok ödül alan Ronaldinho şu anda kariyerine ülkesinde devam ediyor.

Bir dergiye verdiği röportajla gündeme gelen ronaldinho maçtan önce cinsel birliktelik çok faydalı birşey ben çok seviyordum diye konuştu.

Maçlardan birgün önce evde zaman geçirmeyi sevdiğini ve dinlenmeyi tercih ettiğini söyleyen Ronaldinho çekingen bir kişilik olduğunu da açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya askı


Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun süredir Serenay Sarıkaya'dan hoşlandığı ve onunla tanışmak için fırsat kolladığı kulislerde konuşuluyordu.

Ancak iki tarafında aynı anda bekar olmaması nedeniyle Kıvant Tatlıtuğ bu konuda bir girişimde bulunamamış.

Ancak aranan şartların bugünlerde ortaya çıkması ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya'yı bir partiye davet ederek ilk adımı attı.

Serenay Sarıkaya ise bu ilgiden çok mutlu olsa da daha şaşkınlığını üzerinden atamamış.

Helal seks shop karikatürü


Bütün gazete ve basın organlarında yayınlanan sosyal medyada çok konuşulan Helal Seks Shop şimdi de karikatür olarak gündeme geldi.

Cumhuriyet Gazetesi mizah bölümü karikatüristlerinden biri olan Musa Kart şişme kadın,terazi ve bıçakla anlabilecek beyinlere güzel bir mesaj vermiş.

Ebru Şallı Justin Bieber değerlendirmesi

ebru şallı
Yaklaşık olarak 11 yıldır süren evliliğini sonlandıran ve hemen Sinan Akçıl ile ilişkisi başlayan Ebru Şallı çok mutlu olduğunu her fırsatta belirtiyor.

Sinan Akçıl'ın "kutsal kadın" dediği Ebru Şallı Justin Bieber ve Sinan Akçıl benzerliğine farklı bir bakış açısı getirerek gündeme geldi.

Sinan akçıl'ın justinden daha yakışıklı olduğunu belirtti

Olivia Wilde hamile olduğunu açıkladı


Amerikan'nın yeni dönem kadın oyuncuları arasında en gelecek vaadeden isimlerinden biri olan Olivia Wilde hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Jason Sudeikis ile çok mutlu giden bir ilişkisi olan olivia Wilde hamilelik sonrası dünyaevine girmeye de hazırlanıyor.

Sosyal medya üzerinden gelen kutlama mesajlarına mükemmelsiniz,çok teşekkür ederim,bebekler genellikle salsa yer değil mi?” tweet’ini paylaştı.

Olivia Wilde evliliğe giden Tao Ruspoli ile olan evliliği bitince Sudeikis’le tanışmıştı.

Tomris Oğuzalp vefat etti


Türk tiyatrosunun en önemli kadın oyuncularından biri olan Tomris Oğuzalp ne yazık ki bu sabaha karşı evinde vefat etti.

Sabaha karşı 04.30 dolaylarında yaşamını yitiren Tomris Oğuzalp 28 ekim 2013 ikindi namazında defnedilecek.

Oğuzalp, kısa bir süre önce beyin kanaması geçirmiş, bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti.

Mahrem Şeyler-Secret Thing (2002-fransa-dram-cinsellik)

filmin konusu;

Erkeklerin hegemonyası ile geçen günlerde cinselliğe farklı bir bakış açısı geliştiren ve ödüller alan Mahrem Şeyler filmi 2002 yılında vizyona girdi.

Striptiz yaparak hayatını kazanan Nathalie ve barmenlik yapan Sandrine erkeklerin özgürlüklerinin kendilerini nasıl mahkumlaştırdığını hergün yaşamaktadırlar.

Sürekli kaybeden taraf olmaktan sıkılan iki kadın para, güç ve kariyer sahibi olmak için birbirlerine destek olmaya karar verirler.

bilgiler;
yapım;2002-fransa
tür;dram-erotk
süre;1 saat 50 dakika
oyuncular;Sabrina Seyvecou,Coralie Revel

Mahrem şeyler filminden kareler

Mahrem şeyler

Keşha'nın Malezya konseri yasaklandı


Amerika pop yıldızı Keşha bütün dünyadaki hayranlarını mutlu etmek için çok tercih edilmeyen ülkelerde konserlere gitmek istedi.

Bu istek karşısında menajerleri tarafından ayarlanan turnenin ilk durağı Malezya olacaktı ancak Malezya'da Keşha'nın konseri yasaklandı.

Malezya Tik Tok ve Die Young gibi dünyaca ünlü şarkıları seslendiren Keşha'nın şarkılarında içki ve cinselliğe doğrudan atıfta bulunduğundan gençlerin olumsuz etkileneceğini düşünerek böyle bir yasak kararı aldı

Fanny Neguesha Mario Balotelli aşkı

Fanny Neguesha Mario Balotelli
Ünlü italyan futbolcu Mario Balotelli gerek oyunculuğu gerekse de söylediği sözler ile İtalyan basının en gözde sporcularından biri.

Model ve dansçı nişanlısı Fanny Neguesha ile oldukça tutkulu bir ilişki yaşayan Mario Balotelli en son olarak yaptığı bir açıklama ile dünya basınına bomba gibi düşmüştü.

Dortmund-Real Madrid kapışmasıyla ilgili "Şayet Real Madrid Dortmund'u elerse, Real Madrid'in bütün oyuncularının kız arkadaşımla bir gece geçirmelerine izin vereceğim" demişti.