30 Ekim 2013 Çarşamba

Dövmeli kadın resimleri


Dövme kavramı insanların çok eski tarihlerden itibaren hayatlarına giren ve nesilden nesile geçen bir ve günümüzde de birçok insan yaptırdığı resimlerdir diyebiliriz.

Ünlü ünsüz farketmeden vucütlarına yaptırdıkları dövmeler ile kendilerini daha iyi hissetikleri bilinmektedir.Özellikle dövme yaptıran kadınların bambaşka bir havaya büründüğü de erkekler tarafında hep söylenmektedir.

Dövme yaptırırken temizlik ve hijyene dikkat etmek çok önemlidir.

Sizin için seçtiğim dövmeli kızlar




vücudu dövmeli kız

çatalda dövmesi olan kız

göğsünde dövme olan kız








Sebnem Dönmez cıplak resim davası


90'lı yılların en önemli sunucularından biri olan daha sonra da film ve dizi sektörüne geçiş yapan Şebnem Dönmez'in yarı çıplak fotoğraflarını bir internet sitesine koyanlar hakkında açılan dava sonuçlandı.

Mahkeme sanıklara 10 ay hapis cezası verdi ve sanıklara denetimli serbestlik yasası ile cezayı erteledi.

Bizim Kız (1977-romatik-aile-Tarık Akan-Gülşen Bubikoğlu)

bizim kız filmi afişi
Filmin konusu:

Birbirine bağlı bir mahallenin camiinde bulunan bir bebek mahalleli tarafından büyütülür.Bu çocuk bebekliğinden beri bütün mahallelinin kızı gibi görülmektedir.

Adını Zeynep koyarlar,yıllar geçer ve Zeynep üniversiteden mezun olmayı başarır.Mezuniyet töreninde çok zengin bir adama aşık olur.

Zengin adam fakir kız olayına Yeşilçamın büyük ustalarının oyunculuğu ile farklı bir bakış açısı getiren güzel-sıcacık bir film.

Bilgiler;
Yapım:1977
Tür:Komedi-Romantik
Süre:95 dakika
Oyuncular:Tarık akan,Gülşen Bubikoğlu,Öztürk Serengil,Hulusi Kentmen

Bizim kız filminden kareler

























Bizim Kız İzle

Komik resim galerisi


Hayatın devamlılığında ortaya çıkan bazı insan kareleri doğallıklarından dolayı oldukça komik görüntüler ortaya çıkarıyor.

sizler için seçtiğim en komik insan manzalarını paylaşıyorm.

komik resimler















Kelly Brook dan takipçilerine hediye


Ünlü ingiliz model Kelly Brook yeni anlatığı bir iç çamaşırı firmasının yeni ürünlerini tanıtmak için objektif karşısına geçti.

33 yaşındaki manken bu reklam çekimlerindeki görüntüleri ile deyim yerindeyse yürekleri hoplatırken firmanında satışlarını arttıracağının sinyallerini verdi.

Ancak asıl ilginç olan Kelly Brook'un bu reklam filmi çekimlerindeki resimlerini Twitter takipçileri ile paylaşması oldu.

180 bin takipçisi olan mankenin bu jesti büyük beğeni topladı.

Nicole Kidman hayatının askını açıkladı


Amerikan sinemasının en önemli kadın oyuncularından biri olan Nicole Kidman bir erkek dergisine verdiği röportajda hayatının aşkını açıkladı.

Herkesin zannettiği gibi hayatının aşkının tom Cruise olmadığını belirten ünlü oyuncu gençlik döneminde aşk zannettiğim şeylerin gerçekte aşk olmadığını söyledi.

Sözlerine hayatının aşkının’ yeni eşi Keith Urban olduğunu açıklayarak devam eden Kidman mutluluktan uçtuğunu da ifade etti.

Özge Özpirinçci aldatıldı mı


Engin altan Düzyatan ile evliliğe giden ilişkilerinin bitmesi ile depresyona giren ve aldatıldığı konuşulan Özge Özpirinçci arkadaşları ile efkar dağıtmaya gitti.

Eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan'ın ilişkisi olduğunu duyan genç oyuncu hemen yakın arkadaşlarını arayarak dışarı çıkmak istedi.

Onu kırmayan arkadaşları Uraz Kaygıroğlu, Kadir Doğulu, Murat Dalkılıç ve Neslihan Atagül ile bir bara gitti.

Nurgül Yeşilçay sevişme sahnesi


Aşk kırmızı filmindeki oyunculuk performansının yanısıra bu filmdeki cesur sahneleri ile de konuşulan Nurgül Yeşilçay bu sahneler ile ilgili çok yorum yapmadı.

Encak ülkemizin yetiştirdiği oyuncular arasında her türlü sahnede oynama cesareti ile yapımcılar tarafından sıklıkla kapısı çalınan kadınların başında gelmektedir.

İşte o sahneler;

Nurgül Yeşilçay sevişme sahnesi

Jennifer Aniston tecavüz sahnesi


Raydan Çıkanlar filminde Clive Owen ve Jennifer Aniston başrollerde oynamılar ve film sinema otoriteleri tarafından oldukça beğenilmişti.

Filmde yasak aşk yaşamak için gittikleri otelde bir adamın saldırısına uğrayan çift silahla tehdit edilir ve soyulurlar.

Ancak soygun Jennifer Aniston'un canlandırdığı karaktere tecavüz etmek ister ve Clive owen'in canlandırdığı karakterin önünde yapar.

İşte tartışmalara yaratan o sahneler

Jennifer Aniston tecavüz sahnesi

Deniz Akkaya tecavüz sahnesi

deniz akkaya
Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı amerika yapımı Ölümle Dans filminde banka soyguncuları tarafından tecavüze uğrayan Deniz Akkaya bu sahneleri ile dikkat çekmişti.

Herkese nasip olmayacak bir deneyim yaşayan Deniz Akkaya bu filmdeki oyunculuğu ile beğenilse de başka yapımlarda oynama fırsatı bulamamıştır.

Deniz Akkaya tecavüz sahnesi

BANKOSUZ İSTANBUL

birinci ayak; Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak olan 2 yaşlı ingiliz safkanlarının mücadelesinde öncelik 4 numaralı Khalasar isimli safkanda. İdmanlarında iyi işler yapan 9 numaralı Wow so Fast ve orjini ile dikkat çeken 3 numaralı Kara İnci ciddi şans verdiğim isimler. 5 numaralı Shere Khan daha sonraki ihtimal. ikinci ayak; Son koşusunu uzak farklar çok rahat bir şekilde kazanan 8 numaralı Robinho "Halis Karataş" ında binmesiyle çok yüksek şansa sahip. Eksik koşarsa 4 numaralı Torchy ve 5 numaralı Running Thunder devreye girebilirler. 13 numaralı Sundance Kit beklenen patlamayı bu koşuyla yapabilir dikkat etmek lazım.
http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/10/istanbul-at-yarisi-tahminleri-yorumlari-30-ekim-2013-carsamba.html#

Justin Timberlake Tko klibi


Jessica Biel ile ilişkisi ayrılık noktasına gelen Justin Timberlake bu dönemde kendini müzik kariyerine vererek "TKO" adlı şarkısına klip çekti.

Justin Timberlake bu klipte Elvis Presley'nin torunu Riley Keough'la birlikte kamera karşısına geçti.

Klipte kızgın bir kadının tarafından arabanın arkasına bağlanan Justin Timberlake,mutfakta Keough'la sıcak dakikalarda yaşıyor.

işte o klip

Delivery Man (2013-Amerika-Komedi-Vince Vaughn)

filmin konusu;

Vince Vaughn'un canlandırdığı karakter olan David Wozniak gençlik yıllarında parasız dönemlerinde spermlerini satarak bir dönem geçimini bu yolla sağlamıştır.

Aradan geçen seneler sonunda David'in o dönemde bağışladığı spermler sayesinde dünyaya gelen 533 tane çocuğu oolur.

bu sırada çeteye borçlandığı için büyük bir çıkmazsa olan ve hamile olan kız arkadaşı tarafından terk edilen David'in hayatı, 533 çocuk babası olduğunu öğrenince yıkılır.

film bilgileri;
bilgiler;2013-amerika
yapım;komedi
tür;1 saat 40 dakika
süre;Vince Vaughn , Cobie Smulders

Delivery man filminden kareler

delivery man fragmanı

Nur Fettahoğlu evleniyor


Kurtlar Vadisi dizisi ile tanınan Necati Şaşmaz ile yaşadığı ilişkisi bitince büyük bir şok yaşayan ve hayata küsen Nur Fettahoğlu aradığı mutluluğu Levent Veziroğlu’nda buldu.

Çiftin bir süredir devam eden ilişkisi evliliğe doğru gidiyor.

Pınar Yılmaz hamamda terledi


Genç mankenlerden Pınar Yılmaz bir firmanın katalog ve reklam çekimleri için hamama girdi.

Reklam panolarında, afişlerde ve kataloglarda kullanılacak resimler medya ile de paylaşıldı ve ortaya çıktı ki bu reklam modeli çok dikkat çekecek.

Pınar Yılmaz hamamda