8 Kasım 2013 Cuma

Scarlett Johansson çok sıcak bir video


Dünyanın en güzel kadın oyuncularından biri olarak gösterilen Scarlett Johansson gün geçtikçe popülerliğini arttırmaktadır.

Özellikle de fiziki görüntüsünün avantajını kullanmayı başaran kadın oyuncu çok başarılı bir figür olarak karşımıza çıkmıştır.

Scarlett Johansson Videosu

Charlize Theron kariyeri ve ödülleri

charlize theron
Charlize Theron oldukça başarılı bir kariyerin ortalarında olsa da daha yapacak çok şeyi olduğunu düşünenlerdenim.Özellikle de dram filmlerinde Charlize Theron gerçekten de aranılan bir oyuncu durumundadır.

Charlize Theron kariyeri boyunca birçok ödül kazanmayı başarmış bu konuda en başarılı oyunculardandır.Özellikle de 2003 yılında The Monster-Cani filmi ile en iyi kadın oyuncu oscarı kariyerinin en önemli ödülü durmundadır.

Bu filmi bilenler Charlize Theron'un makyajla ne hale geldiğini çok iyi hatırlarlar zaten oyunculuğu ile de oscarı sonuna kadar haketmişti.

Bunun dışında akademi ve altın küre ödülleride alan başarılı oyuncuyu benim gibi birçok seveni de romantik bir filmde görmek istemektedirler.

Kasımda Aşk Başkadır filmi kariyerinin belki de en önemli romantik filmi olan Theron ne yazık ki romantik filmlerde rol almayı sanırım çok istemiyor...

Lucy Lawless kimdir Zeyna-Lucretia


Hayatımıza zeyna ile giren Lucy Lawless 1968 yılında Yeni Zelanda'da dünyaya gelmiştir.

Zeyna dizisi ile büyük bir popülerlik kazanan oyuncu tam 6 sene aralıksız "Zeyna" karakterini canlandırmıştır.Daha sonra günümüzün en önemli yabancı dizilerinden biri olan Spartacus 'de canlandırdığı Lucretia karakteri ile yeniden bomba gibi geri döndü.

16 bölüm oynadığı Lucretia karakteri ile kariyerinin en cesur sahnelerine imza attı ve Zeyna izlerken istenen sahneler böylelikle gelmiş oldu.Türklere özgü bir aile yapısı olduğunu söyleyebiliriz ; tam 7 çocuklu bir ailede büyüyen Lucy'nin babası belediye başkanlığı yapmış ünlü bir isimdir tarihte...

Jaime Murray Spartacus Gai karakteri


Jaime Murray Hustle dizisinde çizdiği görüntü ile hepimizin üzerinden düzgün bir oyuncu olarak kalmıştır.Bir nevi Türkan Şoray kanunlarına sahip bir görüntü çizen Stacie'nin bu dizide herhangi erotik sahnesine rastlamak mümkün değildi.

Ne zaman ki Spartacus God's Of Arena dizisinde rol almaya başladı kafamızdaki Jaime Murray figürü tamamen değişti.Oynadığı karakteri içine çok iyi giren Gaia nun bu dizideki sahneleri gerçekten de çok cesur.

Spartacus Gaia-Lucretia

Sibel Kekilli filmleri


Sibel Kekilli ünlü olduktan sonra 20 tane sinema filminde oynamıştır.

Bu filmleri Sibel Kekilli ismi ile ön plana çıkmış ve gişede hatırı sayılır bir başarı elde etmişti.Sibel Kekilli Türk asıllı bir oyuncu olduğundan da bizim medyamızda da büyük bir malzeme olmuştur.

Almanya'da dğup büyüyen ve oynadığı bazı +18 filmlerle tanınmayı başaran oyuncu Almanya'da da büyük bir medya ikonu olmuştur.Ancak erotik film kariyerine son veren ve sinema yapımlarında oynamay başlayan Kekilli biraz daha dikkatli omaya başlamıştır.

Senaryo seçimlerine dikkat eden oyuncu geçmişinin izlerini silmek istemektedir.Ne saçmalıyor bu adam diyenlere de selam olsun.

Sibel Kekilli Filmleri sahneleri

Danışman-The Counselor (2013-gerilim-brad pitt-cameron diaz-penelope cruz)


filmin konusu;

Kasım ayının sonlarında vizyona girecek olan Danışman filminin oyuncu kadrosunda Brad Pitt,Cameron Diaz,Penélope Cruz gibi dev isimler yer alıyor.

Filmde avukat olarak çok mutlu bir hayatı olan bir kadının sevgilisinin uyuşturucu işleri nedeniyle başının belaya girmesiyle değişiyor.

kimin dost kimin düşman olduğu belli olmayan oyunda gerilim dolu anlar yaşanıyor.

bilgiler;
yapım;2013-amerika
tür;macera-gerilim
süre;-
oyuncular;Brad Pitt,Cameron Diaz,Penélope Cruz

Danışman filminden kareler

Danışman-The Counselor filmi fragmanı

Rihanna Barbados adasında

Dünyanın en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan ve özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Rihanna dinlenmek için doğduğu ülke olan Barbados'u tercih etti.

Çok yoğun bir konser programına ara veren ve fiziksel-psikolojik olarak dinlenmeye karar veren ünlü şarkıcı ülkesinde de ilgiyle karşılandı.

Barbadoslular bütün dünya tarafından tanınan Rihanna'nın her dakika fotoğraflarını çektiler.

Rihanna Barbados adasında







Justin Bieber genelevde uyuyor


Skandallar kralı Justin Bieber Brezilya'da yaptıkları ile dünya magazin gündemine bomba gibi düştü bildiğiniz gibi.

Geneleve giren Justin Bieber buradan çıkarken battaniyeye tamamen sarılmış ve görüntü vermekten kurtarılmıştı.Gittiği genelevde uyurken görüntüleri medyaya sızan Bieber zor günler geçiriyor.

 işte o video

Ryan Gosling Eva Mendes askı

ryan gosling eva mendes
Hollywood dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Ryan Gosling ve Eva Mendes ilişkisi bu aralar sıkıntılı günlerden geçiyor.

Ryan Gosling'in bir anda yakaladığı şöhret ve hayran kitlesi nedeniyle kıskançlık krizleri geçiren seksi oyuncu Eva Mendes'in davranışları ilişkiyi çok yıpratmış.

Ryan Gosling ise Eva'dan ayrılmak istemese de herşeyi kıskanması nedeniyle yakında bir zamanda bu kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor.