9 Kasım 2013 Cumartesi

Anna Nicole Smith Playboy Kapak


Anna Nicole Smith playboy dergisi ile özdeşleşmiş bir kadın olarak hayatını yaşamıştır.Playboy dergisi Anna Nicole sayesinde satış rakamlarını arttırmış ve kadın profilini bu yönde değiştirmiştir.

Nicole smith birçok playboy dergisinin kapak kızı olmayı başarmış ve bu dergiler ile kariyerinde yükselişe geçmiştir.

Uzun seneler Playboy dergisi ile çalışan Smith 2.evliliğinden sonra bu işleri bırakmıştır.

Anna Nicole Smith Playboy Kapak Resimleri
pembe elbise
anna nicole ilk yılları
playboy güzeli
anna nicole erkek dergisi
anna nicole dergi pozları
anna nicole smith playboy
anna nicole smith ilk playboy dergisi

Lady Gaga zifte bulandı


Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga yaşama sınırlarını zorlayıp dikkat çekmeye devam ediyor.

Visionaire 61 dergisinin son sayısı için için kamera karşısına geçen Lady Gaga zifte bulanan bir denizkızı profiliyle poz verdi

Sahane Evlilik (1989-dram-Serpil Çakmaklı-Berhan Simsek)

sahane evlilik serpil çakmaklı
Filmin konusu;

Şahane Evlilik filminde evliliği kötü giden bir adam karısı ile tartışmaktan artık bıkmıştır bu yolun sonu ayrılığına doğru gitmektedir.

Yine çok ser bir kavgadan sonra evden çıkan adam kendini bir gazinoya atar ve burada tanıştığı kadınla yakınlaşır.Karısının evi terketmesiyle beraber bu kadınla yaşamaya başlayan adam gerçek mutluluğu bulduğunu düşünmektedir.

Karısı ise kocasından ayrılmamaya karar verir çünkü pişman olmuştur.Bakalım hayat bu üç kişiye neler getirecek.

bilgiler;
yapım;1989
tür;romantik
süre;87 dakika
oyuncular;Berhan Şimşek-Serpil Çakmaklı

Şahane Evlilik filminden kareler




























Şahane evlilik izle

Mısır Piramitleri


Mısırı tarihi açıdan çok zengin kılan özelliklerinin başında piramitlerinin olmasıdır.Piramitler bugünün itibariyle bilinenin aksine Kahire şehrinin dış mahallelerinde olan giza mahallesinde olanlarla sınırlı değildir.

Mısır'ın güneyinde Sudan'da Orta Amerika'da da ve Çin'de de piramitler vardır.Fakat Mısır piramitlerinin içerisinde en önemli 3 tanesi,Keops,Kefren,Mikerinos adlarıyla bilinen ,Yunanca adlarıyla anılan Kahire'nin dış mahallelerinde bulunan mezar yapılarıdır.

Firavunlar öldüklerinde içerlerine gömüldükleri binalardır bunlar.Ve onların içerisine girilmeyi amaçlamadıkları için özellikler yürüyüş yolları yoktur.

Bunların yanısıra buraya yaklaşık 1 saat mesafede bulunan başka,askeri bölgenin hemen yakınında bulunan Eğik Piramite ya da Kızıl Piramitler olarak anılan piramitlerde mutlaka ziyaret edilmelidir.

İlk görülmesi gerekenler bunlardır.Çünkü piramitlerin nasıl başladığını anlamak için mastaba adıyla anılan,üstüste konulmuş dörtgen mezar binaları,piramitin atasını oluşturduğu için en görülmesi gereken kısmı oluşturmaktadır.

Küba yemek kültürü


Küba'ya gittiklerinde Türkler yemek açısından çok fazla sorun yaşamıyorlar.Çünkü kaldığımız oteller,gittiğimiz restorantlar genellikle Avrupalıların damak tadına uygun,yaşam standartlarına uygun yerler.

Genellikle uluslararası mutfakların devrede olduğu restorantlara gidiyoruz.O anlamda yemek açısından bir problem yaşamıyoruz.

Kendi yerel yemekleri var.Hem Karayip kültürünü hem İspanyol kültürünü içeren yemekler bunlar.Onlarıda denemek mümkün.

Ama Türkler genellikle bunları denemek yerine,bildik tanıdık yemekleri yemeyi tercih ediyorlar.Küba'da ne yenir sorusuna cevap olarakda,birincisi Küba'da çok farklı kültürler var.

Bir Afrikalı kültürü var.Afrikadan kalkıp gelmiş insanlar,onların yemekleri var.Artı Colomb öncesi yerlilerin bir kültürü mevcut.Bunun üzerinede bir İspanyol kültürü gelmiş.Bunların karışımından ilginç bir Küba mutfağı doğmuş.

Şimdi öncelikler bir ada ülkesi olduğu için deniz ürünleri açısından bir zenginliğe sahip.Her türlü deniz ürünlerini bulabiliyorsunuz.Özellikle karidesleri çok lezzetli.

Deniz ürünleri ile yaptığı pilavlar var.Onlar çok keyifli.Bunun dışında tropik meyveleri bulabiliyorsunuz.Ananasından tutunda diğer bütün tropik meyveler mevcut.Aynı zamanda içecek olarak romlarıyla meşhur Küba.