10 Kasım 2013 Pazar

Catherine Zeta Jones filmleri


Catherine Zeta Jones 90 lı yıllarla birlikte popüler olmaya başlmaış bir sinema oyuncusudur.İlk filmi 1990 yılında oynadığı Les 1001 nuits isimli romantik bir sinema filmidir.

Oynadığı filmlerin birçoğu çok sevilen yapımlar olmayı başardığı gibi oscar kazanan kadınlardan da biridir.

Kariyerindeki en önemli yapım oscar aldığı film olan 2002 yılında oynadığı Chicago filmidir.Bunun yanında hayat arkadaşı ile oynadığı aksiyon filmi Trafik de başarılı olduğu sinema filmlerinden biridir.

Catherine Zeta Jones'in bilinen filmleri;
  • Trafik
  • Chicago
  • Kurda tuzak
  • Ocean 12
  • Zorro
  • The Haunting
  • The Terminal
  • Aşkın yaşı yok
Catherine Zeta Jones Aşkın Yaşı Yok

Satanist Lady Gaga


Ünlü şarkıcı Lady Gaga hakkında son çıkan bir haber hem şaşırttı hem de korkuttu.Bu haberlere göre Lady Gaga yurtdışı turnelerinde kaldığı otellerde satanist ayinler yapıp kötü ruhlardan da arınıyormuş.

Lady Gaga'nın odasını temizleyen görevli küvette bol miktarda kan bulunduğunu ve durumu hemen yönetime bildirdiğini söylese de yönetim bu konuda suskun kalmış.

Lady Gaga'nın yakın çevresi ise şarkıcının kötü ruhlardan ve enerjiden etkilendiği için bazı batıl inançları olduğunu ayinler yaptığını belirttiler

Kızgın Güneş (1984-dram-Banu Alkan-Salih Güney)

kızgın güneş izle
Filmin Konusu;

Kızgın Güneş filminde kocası ile mutlu olamayan Yasemin aradığı aşkı Ahmette bulur.Ancak Yasemin'in kardeşi de Ahmet'e aşık olunca işler karışır.

Yasemin ile yasak ilişkiye giren Ahmet ise yasemin'in kardeşinin kendisine aşık olduğunu anlayınca bakalım ne yapacak.

Banu Alkan ve Salih Güney'in başrollerinde yer adlığı 1984 yapımı bir türk filmi.

Bilgiler;
yapım;1984
tür;dram
süre;75 dakika
oyuncular;Salih Güney-Banu Alkan

Kızgın Güneş filminden kareler;
kızgın güneş filmi resimleri





























Kızgın Güneş Seyret

Gossip Girl Taylor Momsen


Taylor momsen'in Gossip Girl dizisindeki karakteri Jenny Humphrey dizinin ikinci sezonundan itibaren popülerleşen bir karakter olmayı başarmıştır.

Ana karakterlerden biri olan Dan'in kardeşi rolünü oynayan Taylor Monsen Gossip Girl'in kendisinin kariyerinin bu dizi sayesinde geliştiğinin de farkında.

Oynadığı Jenny karakteri oldukça çekingen bir kız olarak başladığı dizide zaman ilerledikçe açılan ve ilişkiler yaşayan kızın babası ve abisi ile arası açılmıştır.

Dizinin son sezonunda oynamayan ve müzik kariyerine yönelen oyuncu Gossip Girl hayranlarını da üzmüştür.

Gossip Girl Taylor Momsen

Isabel alzate resimleri


Isabel Alzate 1988 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da dünyaya gelmiş bir modeldir.Genç yaşına rağmen birçok ünlü defilede mankenlik yapan oyuncu özellikle vücuduyla erkeklerin hayranlığını kazanmıştır.

Çok genç yaşta ünlü olmanın verdiği ruhani durum nedeniyle bazı hatalar yapan isabel alzate pişmanlık duyduğu bazı fotoğraflar çektirmiştir.Her ne kadar bu resimlerin yayılmasını engellemek istese de başarılı olamamış ve günlerce verdiği bu pozlarla gündemde kalmıştır.

isabel alzate resimleri
isabel alzate kalçaları
isabel alzate çıplak
isabel alzate bikinili
isabel alzate frikikleri
isabel alzate güzel poz
isabel alzate üstsüz
isabel alzate yatarken




Kelly Hall resimleri


Kelly Hall dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak bilinen ingiliz bir insandır.Verdiği pozlarla ingiltere medyasının ilgisini çeken ünlü model bu popülaritesini kullanarak filmlerde oynamıştır.

1985 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen oyuncu özel hayatında ise sürekli verdiği pozlar nedeniyle ayrılık yaşamıştır.

Bu ayrılıklar nedeniyle konuşan Kelly Hall kendini işine verdiğini ve erkekler ile bir süre ilişki yaşamayacağını açıklamıştır.

Kelly Hall resimleri
kelly hall seksi poz
kelly hall çıplak
kell hall üstsüz
kelly hall frikikleri

kelly hall fotokopi çekerken
kelly hall memeleri
kelly hall gözleri
kelly hall göğüsleri
kell hall bacakları
kelly hall kalçaları