14 Kasım 2013 Perşembe

Aile Kadını (1983-dram-Müjde Ar)

aile kadını izle
Filmin Konusu;

Üniversite yıllarında yaşadığı aşk acısının etkilerini üzerinde atması yıllar alan bir kadın kendisini seven biriyle evlenip hayatını yoluna koymuştur.

Çok zorlansa da eski aşkını unutan kadının hayatı bu adamın bir anda karşısına çıkıp onu unutamadığını söylemisiyle son bulmuştur.

Küllenen aşk ateşinin canlanmasına izin vermeyen kadın adamın sert tepkisiyle karşılaşında tehlikeli bir durumda olduğunu anlar.

Bu olayı kocasına da anlatamayan kadın evini ve yuvasını korumak için büyük bir mücadeleye girecektir.

Müjde Ar'ın en dikkat çekici filmlerinden biri olan Aile Kadını'nı izlemeyenlerin kaçırmamasını öneriyoruz

bilgiler;
yapım;1983
tür;dram
süre;90 dakika
oyuncular;Müjde Ar,Ergün Uçucu

Aile Kadını filminden kareler
aile kadını filmi resimleri































aile kadını izle 

Sophia Loren Filmleri

sophia loren
Sophia Loren 1934 yılında yasak aşk çocuğu olarak dünyaya geldiğinde hiç kimse böylesine büyük bir oyuncu olacağı düşünülmüyordu.İlk olarak 1950 yılında daha 16 yaşındayken sinema dünyasına adım attı.

Arka arkaya oynadığı küçük rollerde sinema dünyasında kendisine bir gelecek arayan oyuncunun kaderi Boy on a Dolphin isimli filmde rol alması ile oldu.

Bu filmden sonra 60'lı yıllarda efsaneleşti ve filmlerindeki cesur sahneleri ile unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

1961 yılında oynadığı Kızım ve ben filmindeki performansı ile en iyi kadın oyuncu oscar ödülü alan Sophia Loren kariyerindeki en parlak dönemine girmişti.

70'li oynadığı The Cassandra Crossing,Una Giornata Particolar,Prêt-à-Porter filmileri ile sinema dünyasının unutulmazları arasındaki yerini çoktan almıştı.

Kariyeri boyunca 80 e yakın filmde oynayan güzel oyuncu 2000 li yıllarda da sinema filmlerinde oynamıştır.

Neredeyse 60 yıldır sinema camiasında olan Sophia Loren en son olarak 2009 da Nine isimli filmde rol almış ve daha sonra köşesine çekilmiştir.

Sophia Loren Filmleri;
  • Kızım ve Ben
  • The Sin
  • The Priest's Wife
  • A Breath of Scandal
  • Roma İmparatorluğunun Çöküşü
  • İtalyan Usulü Evlilik
  • That Kind of a Woman
  • The Cassandra Crossing
  • Una Giornata Particolar
  • Prêt-à-Porter

Sophia Loren Dans Şovu


Sophia Loren oynadığı filmlerde oyunculuğunun yanı sıra yaptığı danslarla da bilinmektedir.O yıllarda dans yeteneği gelişmiş ender kadınlardan biri olan Loren bu özelliğini sürekli geliştirmiştir.

Sophia Loren'in bazı filmleri oyuncunun dansları ile hatırlanmaktadır.Sophia Loren efsanesinin doğduğu yılların filmlerinden biri olan That Kind of a Woman isimli filmde oynadığı dans şovunu sizlerle paylaşıyoruz.

Sophia Loren Dans Şovu

Atilla Taş'dan şaşırtan tweet


Bir dönemin en ünlü şarkıcılarından biri olan ancak eski popülerliğini kaybeden Atilla Taş sosyal medyayı çok aktif kullanıyor.

En son olarak attığı tweet ile takipçilerinden büyük bir tepki alan Atilla Taş'ın 'şu medeni ceseretten istiyorum' yazdı.

Paylaştığı fotoğrafta ise bir kadının fotoğrafını çeken bir adam görünüyor.

En güzel popo ödülü Daiane Macedo


Güney Amerika'nın kendine özgü yarışmalarından biri olan Miss Popo yarışmasını 2013 yılında şu anda üniversite okumakta olan 25 yaşındaki Daiane Macedo kazandı.

'Miss Bumbum' adı altında yapılan yarışmaya Brezilya'nın tüm bölgelerinden 27 genç kız katıldı.

Brezilyada geleneksel hale gelen ve dünyada büyük ilgi görmeye başlayan 'Miss Popo' yarışmasında ilk üç dereceye giren kızlara çeşitli ödüller verildi.






Çikolata-Chocolat (2000-romantik-Johnny Depp,Carrie-Anne Moss)

filmin konusu;

Fransa'nın çok küçük bir köyüne taşınan kimsenin tanımadığı bir genç kadın onun kızı köy halkının hayatını değiştirecektir.

Küçük köyde yaşayan insanların sıradanlaşan yaşantıları bu anne ve kızın açtıkları çikolata dükkanı ile bambaşka bir hayata dönüşür.

Ancak her zaman değişimi sevmeyen gelenekçi insanların var olduğu gibi bu köyde de böyle insanlar mevcuttur ve zaman ilerledikçe bunu dışarı vuracaklardır.

Bu durumdan rahatsız olanların başında da köyün belediye başkanı gelmektedir.Bir yanda mutlu insanlar bir yanda da bu mutluluğu çekemeyen zavallılar.

Johnny Depp,Carrie-Anne Moss başrollerinde oynadığı sımsıcak bir aile filmi iyi seyirler.

bilgiler;
yapım;2000-romantik
tür;romantik
süre;2 saat
oyuncular;Johnny Depp,Carrie-Anne Moss

çikolata filminden kareler

çikolata filmi fragmanı

Philip Morris ve Marlboro


Dünyanın en bilinen ve satılan sigara markası olan Marlboro ile özdeşleşen Philip Morris'in hayat hikayesinde oldukça ilginç bir detay bulunmaktadır.

Bu detayı ortaya çıkaran olay işadamlarına ve girişimcilere örnek teşkil edecek kadar etkileyici ve öğreticidir.

İlk kurulduğu yıllarda sıkıntı yaşayan ve işler kötüye giden Marlboro şirketi kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır.

Bu durumu öğrenen genç girişimci Marlboro'ya giderek kuruculara bir teklif sunar.

Bu teklife göre satışların 1 ay içerisinde 3 katına çıkarbileceğini ve bu olursa şirketin yarı ortağı olmak istediğini eğer bunlar olmazsa ömür boyu Marlboro fabrikasında tütün saracağını söylemiş.

Marlboro'nun o zamanki sahipleride nasıl olsa batmak üzereyiz yapacak birşey yok diyerek teklifi kabul ederler.Adam hemen harekete geçer ve bir sürü boş Marlboro pakedine ihtiyacı olduğunu söyler.

Zaten depoda da boş paketlerden başka bişey yokmuş. Bir sürü boş Marlboro pakedini ezerek paketlere kullanılmış süsü verir.

Bu paketler gece olunca uçak ile Amerika'nın üzerine atılmış. Bunun amacı insanları Marlboro'nun tüketildiğini göstermek bir şekilde satışa yönlendirmektir.

İnsanlar sabah uyandıklarında her yanda bol Marlboro paketleri görürler ve bu kadar çok tüketildiğine göre iyi olduğunu düşünerek Marlboro'ya yönelirler.

Marlboro şirketi o ay 3 değil tam 5 katı satış arttırır. Şatışların artmasındaki cin fikirli adamda şirketin %50"sine ortak olur. Bu cin fikirli adam Philip Morris'tir.

Dünyanın en şanslı adamı


dünyanın en şanslı adamı olarak bilinen hırvatistan doğumlu Frane Selak isimli vatandaş hayat hikayesi ile insanları şaşırtıyor.

Hayatı boyunca ölümcül 7 kaza geçiren ve bu kazalarda onlarca kişi hayatını kaybetmesine rağmen Frane Selak yaşamaya devam etti.

İşte Frane Selak'ın hayat hikayesi
  1. 1962: Saraybosna'dan kalkan, Dubronik'e giden trene bindi. Tren raydan çıktı ve birkaç vagon nehre düştü. Buz gibi suda 17 kişi boğuldu. Selak'ın kolu kırıldı ve kurtuldu. 
  2. 1963: Zagreb'de DC-8 tipi bir uçağa bindi. Uçak havadayken kapısı açıldı ve Selak aşağı düşen 20 kişiden biriydi. Kazada 19 kişi öldü! Selak saman yığınına düştüğü için yaralı olarak kurtuldu. 
  3. 1966: Bindiği otobüs nehre uçtu. 4kişi öldü, o birkaç sıyrıkla kurtuldu. 1970: Otomobiliyle giderken motor alev aldı. Kendini dışarı zor attı, aracı infilak etti. 
  4. 1973: Otomobilinde meydana gelen patlamada saçlarının bir bölümünü kaybetti. 1995: Zagreb sokaklarında otobüs çarptı. Yaralı kurtuldu. 
  5. 1996: Otomobil bir virajda Birleşmiş Milletler'e ait kamyonla çarpıştı. Skoda marka otomobiliyle uçuruma uçtu. O bir ağacın üstüne düştü, otomobili yandı. 
  6. 2003: Frane Selak, piyangodan 1,3 trilyonluk ikramiye kazandı. Şu anda: Hala zengin ve hala yaşıyor :

Romantik tatil mekanları


Dünya nüfusu arttıkça çiftlerin sakin ve romantik tatil isteklerini karşılamaları zorlaşmaktadır.Her ülkede bu isteklerin karşılanacağı belirli bölgeler vardır.

Türkiye'de romantik zaman geçirmek isteyenlerin geniş seçenekleri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Türkiye'nin romantik tatil yerlerini sıralamak gerekirse ;

5:)Bodrum ; Bodrum en bilinen ve kalabalık tatil merkezlerinden biridir.Kalabalık yerde romantizm olmaz dediğinizi duyar gibiyim.ama Bodrum'un arka planda kalan koylarında romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz...

4:)Bozcaada ; Çanakkale'ye bağlı olan Bozcaada'nın şehir merkezlerinde bulunan butik otellerinde romantik dakikalar geçirebilirsiniz.Özellikle gün batarken şarap içerek romantizm dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

3:)Çeşme ; Çeşme magazin programlarındaki gibi kalabalık ve zengin bir ilçe değildir.Çeşme'ye bağlı alaçatı'da Nisan-Mayıs aylarında sessiz-sakin romantik bir tatil geçirebilirsiniz.

2:)Antalya-Kaş ; Kendinize ait koylarda sevgilinizle güneş ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.Betona teslim olmayan yapısı ile romantizm için ideal bir şehirdir.

1:)Kapadokya ; Türkiye'nin bizlere göre en romantik yeri Kapadokya'dır.Kapadokya'da balon keyfi,peri bacaları,taş otelleri ile romantizm sevenlerin bir numaralı adres konumundadır.

Sensation White festivali


Sensation White festivali günümüzün en popüler müzik festivallerinden biridir.4 farklı kıtada 25 ülkede düzenlenen Sensation white festivaline her yıl binlerce kişi katılmaktadır.

Bu festivale katılmak isteyenler aylar öncesinden biletlerini alıp,otel rezervasyonlarını yaptırmaktadırlar.Pekçok turist kendi ülkeleri dışında yapılan bu organizasyona da katılmaktadır.

Bu organizasyoına katılan katılımcıların tamamı beyaz kıyafetler giymektedirler.Bunun sebebi bu organizasyona katılanların ortak bir payda da buluşturulmak istenmesidir.Bu özelliği ile adını duyuran festival gün geçtikçe de dünya üzerindeki popülerliğini arttırmaktadır.

Festivale katılacakların beyaz kıyafet giyme zorunluluğu bulunmaktadır.Beyaz giymeyenler kapıdan geri çevrilirler ve bilet paraları iade edilmektedir.Bu organizasyonu ilk olarak 2000 yılında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenmiştir.

Amsterdam Arena Stadında düzenlenen festivale 29 bin kişi katılmıştır.Sonraki senelerde izleyici sayısı git gide artmaktadır.2000-2005 yılları arasında sadece Hollanda'da yapılan organizasyon çok beğenilince diğer ülkelerde de yapılmaya başlanmıştır.
  • Amerika
  • Şili
  • Rusya
  • Ukrayna
  • Romanya
  • Çin
  • Japonya
  • Türkiye
  • Almanya
  • İtalya
gibi ülkeler baştan olmak üzere pek çok ülkede bu organizasyon yapılmıştır.

Gelecek yıllarda hedeflenen organizasyon sayısı 50 farklı ülke olarak belirlenmiştir.İnsanların bu organizasyonda çok eğlendikleri düşünülürse bu sayıya ulaşılması zor olmayacaktır.

Bu organizasyonun bu kadar popüler olmasında müzik organizasyonları,dans şovları ve dünyaca ünlü dj lerin katılımı neden olmuştur.

SENSATİON WHİTE FESTİVALİ RESİMLERİ







Sensation White Festivalinden görüntüler

Gülen Gözler izle (1977-aile-Münir Özkul-Adile Nasit)

gülen gözler posteri 
filmin konusu:

Adile Naşit'in canlandırdığı karakter Nezaket Hanim ile Münir Özkul'un canlandırdığı kocası Yaşar'ın 4 tane çocukları bulunmaktadır.

Erkek çocukları olmadığı için hep erkek çocuk olur ümidiyle bir daha denemektedirler.Kızlarının isimlerini hep erkek isimlri koymuşlardır.

Maddi durumları iyi olmayan ailenin kızları evlilik hayali kurmaktadırlar.bu durumda baba Yaşar'ı çok zor durumda bırakmaktadır.

Sırasıyla kızlarını evlendiren Yaşar maddi sorunlar yaşamaya başlar ancak kızlarının bu isteğine karşı koyamayan Nezaket kocasının arkasında işler çevirir.

Evi ipotek ettirip kızlarını evlendiren Nezaket aldığı parayı ödeyemeyince ev elde gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalır.

sımsıcak bir yeşilçam filmi izlemenizi şiddetle öneriyorum

yapım:1977-türkiye tür:aile-komedi süre:

Gülen Gözler Sinema filminden resimler

Gülen Gözler İzle

Ayrılamam (1986-dram-Küçük Emrah-Nuri Alço)

ayrılamam izle
Filmin konusu;

 Emrah,kız kardeşi ve annesi mutlu bir yaşam sürmek isteyen fakir bir ailedir.Babalarının ölümünden sonra işler iyice zorlaşmış evin oğlu olarak Emrah sorumluluk alarak işe girmiştir.

Ancak birgün küçük kız kardeşinin hastalanması hayatlarını mahcedecektir.Doktorlar onu istanbul'a götürüp tedavi ettirmelerini söyler.

İstanbul'daki amcasının yanına giden Emrah amcasında yardım ister.Ancak amcası annesine senelerden beri aşıktır.

Ve bu durumu bunun için kullanacaktır.Küçük Emrah ise bu durumun farkına vardığında çok sinirlenecektir.
  
bilgiler;
yapım;1986
tür;dram
süre;84 dakika
oyuncular;Küçük Emrah-Nuri Alço

Ayrılamam filminden kareler
ayrılamam filmi resimleri
Ayrılamam Küçük Emrah filmi

Kate Moss playboy resimleri


Dünyaca ünlü bir manke olan Kate Moss 40. yaş gününde playboya verdiği pozlarla bütün dünyanın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

40 yaşında olmasına rağmen hala popüler olan ve defileden defileye koşan manken Playboy'a verdiği pozlarla da uzun süre konuşulacağa benziyor.

İşte o poz