20 Kasım 2013 Çarşamba

Özge Özpirinçci sevişme sahnesi


Engin Altan Düzyatan ile ilişkisi biten Özge Özpirinçci zor günler geçirse de hayata bir şekilde döneceğini ve kariyerine odaklanacağını açıkladı.

Yeni Dünya isimli dizide kariyerinin en cesur sahnelerinden birine izma atan güzel oyuncunun bu sahneleri olay yaratmıştı.

Özge Özpirinçci sevişme sahnesi

Tutku Esirleri-In the Cut (2003-amerika-gerilim-erotik-Meg Ryan)

filmin konusu;

Amerika'nın en güzel şehirlerinden biri olan New York’ta devlet üniversitesinde kendi dilini yani ingilizceyi öğreten bir öğretmenin başından geçen gerilim dolu olayların anlatıldığı bir sinema filmi.

Filmde Meg Ryan'ın canlandırdığı karakter olançalışan profesör Franny Thorstin yalnız kaldığı evde sessiz sakin bir hayat yaşamaktadır.

oturduğu evin yakınlarında işlenen cinayetler ile birlikte hayatı hem karışacak hem de kabus dolu günler geçirecektir.

Bu cinayetleri araştıran dedektif Ruffalo ile erotizm ve gerilim dolu sıradışı bir ilişki yaşamaya başlar.

bilgiler;
yapım;2003-amerika
tür;gerilim-dram-cinsellik
süre;2 saat
oyuncular;Meg Ryan,Mark Ruffalo,Kevin Bacon

Tutku esirleri filminden kareler

tutku esirleri-in the cut filmi fragmanı

Justin Bieber striptizcilerle çoştu


Yaptıkları ile gündeme gelen ve bazı çevrelerce çok fazla yaşamayacağı düşünülen Justin Bieber bu seferde verdiği bir parti ile gündeme geldi.

Great Gatsby isimli sinema filminden esinlenen Justin Bieber bu film temalı bir parti düzenledi ve bu partiye çok sayıda striptizci çağırdı.

Bizim düğünlerimizdeki gibi dolarların havada uçuştuğu parti sabaha kadar devam ederken komşuları 3 defa polise şikayette bulundu.

Ceyda Ateş sevişme sahnesi


Ekranların genç yeteneklerinden biri olan ve güzelliği ile hayranlık uyandıran Ceyda Ateş Adını Feriha Koydum dizinden oldukça cesur sahnelerde karşımıza çıkmıştı.

İşte o sahneler;

Ceyda Ateş sevişme sahnesi

Berrak Tüzünataç sevişme sahnesi


Berrak Tütünataç ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Ejder Kapanı isimli filmdeki sevişme sahneleri uzun bir süre gündemde kalmış ve ses getirmişti.

bu sahnelerin çekiminin uzaması nedeniyle çok zorlanan iki oyuncu uzun bir süre aynı sahneyi çekmek zorunda kalmışlardı.

berrak tüzünataç sevişme sahnesi

Kaybedenler Kulübü sevişme sahnesi


Türk sinemasının en aykırı filmlerinden biri olan Kaybedenler Kulübünde Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı karakterin sevişme sahnesi izleyicilerden tam not almıştı.

İşte o sahneler;

Kaybedenler Kulübü sevişme sahnesi

Adriana Lima nefes kesti


Dünyanın en önenmli ve başarılı mankenlerinden biri olan Adriana Lima bir derginin özel sayısı için çok pozlar verdi ve deyim yerindeyse yürekleri hop hop hoplattı.

Tokyo Numero dergisinin Aralık sayısı için metroda yapılan çekimlerde Adriana Lima sadece iç çamaşırı giyerek dikkat çekti

Adriana Lima nefes kesti






Uma Thurman sinema filmleri


Uma Thurman profesör bir baba ve modellik yapan bir annenin 5 çocuğundan biridir.Uma thurman oynadığı yapımların için Kill Bill Serisi önemli bir yer tutmaktadır.

Bu film büyük gişe başarısı elde edince film üçlemeye çevrilmiş ; Uma Thurman serinin bütün filmlerinde başrol oynamıştır.

Kariyerindeki ilk filmi 17 yaşında oynadığı Kiss Daddy Goodnight isimli yapımdır.

Uma Thurman'nın en bilinen filmleri ;
  • Eski Süper Sevgilim
  • Kill Bill 1-2-3
  • The Avengers
  • Be Cool
  • Ceremony
  • Prima
Özellikle Eski Süper Sevgilim filminden kazandığı para ile Hollywood sinemasının en çok kazananlar listesine girmiştir.

Uma Thurman bu filmden 14 milyon dolar kazanmıştır.

En seksi kız resimleri

Seksi kız resimleri


















En seksi kız resimleri,seksi kadınlar,kadınlar bayanlar karılar kızlar resimler fotolar,açık saçık fotolar

Takıldım Sana-Stuck on You (2003-komedi-aile-Matt Damon-Eva Mendes)


filmin konusu;

2003 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Takıldım Sana filminin oyuncu kadrosundan Matt Damon,Eva Mendes,Meryl Streep,Cher gibi önemli isimler yer alıyor.

filmde hayatlarına başladığı günden itibaren yapışık ikiz olan Walt ve Bob birlikte bir restourant işletmektedirler.

Hayat boyu birbirleri ile yaşamak zorunda oldukları için her işi nasıl yapacaklarını bilen çok farklı karakterde olmalarına rağmen birbirlerine çok bağlı iki kardeş bir maceraya atılmaya karar verirler.

Walt oyunculuk hayallerini gerçekleştirmek için ikamet ettikleri kasabadan büyük şehire gitmek ister ve ikizi Bob'u da bu hayallere peşinde sürüklemek zorundadır.

bilgiler;
yapım;2003-amerika
tür;komedi-aile
süre;2 saat
oyuncular;Matt Damon,Eva Mendes,Meryl Streep,Cher

Takıldım sana filminden kareler

Takıldım sana-Stuck on you filmi fragmanı

Kusursuz seks hayatı önerileri


İnsanların daha doğrusu evliliklerin en önemli sorunlarından biri olarak cinsel hayat gösterilebilir.Evlendiği insan ile cinsel hayatı mutlu olmayan birinin bu evliliği sürdürmesi oldukça zordur.

Kusursuz bir cinsel hayat için cinsel tabular yıkılmalı ve istek-arzular partnere açıkça söylenmelidir.Bunun yanında seks spontane gelişmeli ve belirli gün-saatleri olmamalıdır.

Cinsellik yaşayan iki insanın kendilerine bakması ve temiz olması kesinlikle kusursuz bir cinsel hayatın en temel maddesidir.

Tabi ki ne yazarsak yazalım siz partnerinizi daha iyi tanıyorsunuz buna göre çeşitli değişiklikler ile cinsel hayatınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Seksi iç çamaşırları seksi arttırıyor


Kadınları iç giyime önem vermesi sevdikleri kişiler tarafından daha çok istenmelerini ve cinsel hayatlarından daha mutlu olmalarını sağlamaktadır.

Bu şekilde davranan kadınların yani iç çamaşırı konusunda dikkatli olan ve seksi tasarımları tercih edenlerin cinsel uyarılmayı arttırdığı açıklandı.

Seksi iç çamaşırlar tercih edilirken renkler, modeller, seksapellik derecelerine dikkat edilmelidir.Çocuksu çamaşırları seçen kadınların bir anda bunu değiştirerek seks partnerine sürpriz yapması ilişkiye yeni bir hava getirecektir.

Bunun yanında uzmanlara göre gecelik giyen kadınlar erkekler tarafından çok beğeniliyor ve isteniyor.

Catarina Migliorini bekaretini satıyor


Catarina Migliorini bildiğini gibi 2012 yılında bekaretini internet üzerinden satışa çıkarmış ve bir nada bütün dünyanın konuştuğu bir kadın haline gelmişti.

Yaklaşık olarak 800 bin dolara satmak üzere Japon bir milyonerin teklifini kabul eden ancak son anda anlaşma tamamlanmamıştı. 

bu hanım ablamız bekaretini satıyor





Rihanna sevişirken yakalandı


Ünlü şarkıcı Rihanna öyle sosyal medya üzerinden öyle bir fotoğraf paylaştı ki amerikan magazin basınına bomba gibi düştü.

Rihanna'nın paylaştığı fotoğrafta Christopher Reis ile teknede sevişirken görünüyor.

işte o resim