2 Aralık 2013 Pazartesi

Hızlı ve Öfkeli 7 filmi ileri bir tarihe ertelendi


Sinema dünyasının fenomen filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcıları Paul Walker'ın ölümü nedeniyle bir süre çekimlerine ara verildiği açıkladı.

Merakla beklenen filmin başrol oyuncularından biri olan ve bu seri ile milyonlarca hayran edinen Paul Walker'ın ani ölümü filmdeki arkadaşlarını da şoka uğratınca filmin çekimleri ertelendi.

Paul Walker'ın canlandırdığı karakter olan Brian O'conner'ın filmdeki akibeti bilinmediği için senaristlerinde bir karar vermesi ve buna göre filmin konusunun değişmesi bekleniyor.

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin en erken 2014 yılının sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor.

En güzel twitter kız resimleri

Mikroblog sitesi olarak girdiği internet dünyasında büyük bir patlama yapan ve dünyanın en çok girilen websitelerinden biri olan Twitter kadınlarında resimlerini paylaştığı bir platform oldu.

Takipçi sayılarını arttırmak ve kendilerini göstermek için en güzel resimlerini bu platformda paylaşan kızlar bu aralar en trend olaylardan biri durumunda

En güzel twitter kız resimleri
















Asena Erkin aldatma yok dedi


Caner,Asena Erkin ve şarkıcı Berkay arasında yaşanılanlar bir süredir türk magazin dünyasının en önemli gündem maddesini oluşturuyor.

Türkiye'nin en önemli takımlarından birinde futbol oynayan Caner Erkin'in eşinin karıştığı bu aldatma haberleri nedeniyle bu üçlü zor günler yaşadı diyebiliriz.

Olayın ana karakteri Asena Erkin bu olaydan sonra ilk kez konuştu Kesinlikle Aldatma Yok;Bir kadın elini arkadaşının omzuna atamaz mı ? diyerek günah çıkardı.

Candy en seksi kadın seçildi


Türkiye'nin en önemli erkek dergilerinden biri olan Boxer dergisinin internet üzerinde yaptığı anket sonucunda şarkıcı Candy en seksi kadın seçildi.

Bu oylamayı Beren Saat ikinci,yakın zamanda dünyaevine giren Bade İşçil ise anketi üçüncü olarak tamamladı.

Bu anket için yaklaşık 2 milyon internet kullanıcı oy kullandı.

Sema Öztürk sevişme sahnesi


Tarkan'ın sevgilisi olarak tanınan Sema Öztürk ile Cem Davran'ın oynadıkları cesur sahneler o döneme büyük bir damga vurmuştu.

Sema Öztürk sevişme sahnesi

Begüm kütük sevişme ve aldatma sahnesi


Kurtlar Vadisi dizisi ile tanınan Begüm Kütük Romantik Komedi filminde sevgilisinin yurt dışına çıkması ile birlikte onu aldatıyor.

Tam bu sırada sevgilisinden gelen telefon ile panikleyen güzel oyuncu telefonu kapatmaya çalışıyor.

Begüm kütük sevişme ve aldatma sahnesi

Yolanthe Cabau özel ders alıyor


Türkiye'ye gelen en kariyerli futbolculardan biri olan Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau Türkiye'yi çok sevdiği için Türkçe öğrenmeye karar verdi.

Özel ders almaya başlayan seksi yengenin Türkçe öğrenmek için çok çalıştığı ancak dili öğrenmekte oldukça zorlandığı gelen bilgiler arasında.

Yolanthe Cabau resimlerini görmek için tıklayın

Messi ve Ronaldo oyunda birbirine girdi


Ea Sports'un çıkardığı yeni futbol oyunu Fifa 2014 de dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak bilinen Messi ve Ronaldo oyunda birbirine girdi.

Oyunun tanıtımı için yapılan özel görüntülerde Messi ve ronaldo sahanın ortasında yumruk yumruğa kavga ediyorlar.

Messi ve Ronaldo oyunda birbirine girdi

En son ne zaman seviştiniz


Taksim istiklal meydanında yapılan bir sokak röportajında en son ne zaman seviştiniz sorusu sorulunca ortaya hem ilginç hem de komik diyaloglar çıkıyor.

En son ne zaman seviştiniz

Garsondan kadınları utandıran şaka


Bir cafeye giden kadınlara garson tarafından yapılan şaka gerçekten de ülkemizde yapılmasının mümkün olmadığı türden görüntüler içeriyor.

Kadınların hem utandığı hem güldüğü hem de heyecanlandığı bu görüntüler hakkında daha fazla yorum yapmayacağım iyi seyirler.

Garsondan kadınları utandıran şaka

Cicişlerden seksi pozlar


Ciciş Kardeşler kariyerlerine reklam ve katalog çekimleri ile devat etmeye karar verdikten sonra gelen teklifler bir hayli arttı.

Bu teklifleri değerlendiren Ciciş Kardeşler kariyerlerine bu sektörde devam edeceklerini ve tek başına da çalışacaklarını açıkladılar.

Popüler kültürün geldiğini son noktayı anlamak için esmerleşen Ciciş Kardeşleri iyi özümsemek gerekiyor...

cicişler transparan