4 Aralık 2013 Çarşamba

Aslı Tandoğan 35 yaşında


Şu anda AŞK adlı dizide oynayan ve güzelliği ile dikkat çeken Aslı Tandoğan'ın 35 yaşında olduğunu biliyor muydunuz.

güzelliğinin yanısıra cildinin de kadınların hayalindeki gibi olması ve güzel oyuncunun 18 yaşında göstermesinin sırrı sık sık yaptırdığı güzellik maskesi 'aromatherapie' çıktı.

Aslı Tandoğan, Ulus'taki bir bakım merkezinde ayda iki kere içeriğinde keten tozu, buğday çimi ve ayçiçeği bulunan yüz bakımı yaptırıyor.

Paul Walker neden öldü


Ani ölümü ile hayranlarını şoke eden Paul Walker'ın cenazesi yapılmasına rağmen hala otopsi sonucu açıklanmadı.

Bu konuda yetkili uzmanların açıklamalarına göre otopsi sonucunun açıklanmamasının sebebi ; yanlış bir bilgi verilmemesi için sonuçların her detayını incelemeleri.

Bu konuda açıklamanın çok kısa sürede içinde yapılması bekleniyor.

Sergen Yalçın babasını otobüsten kovdu


Futbol oynadığı dönemde de popüler olan , futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğu ile dikkat çeken Sergen Yalçın süper lig ekiplerinden Gaziantepspor'a teknik direktör oldu bildiğiniz gibi.

Arka arkaya iki galibiyet alan Sergen Yalçın'ın takımı kupa maçında İnegölspor'a yenilince ortalık karıştı.

Maçtan sonra Sergen'in isim babası olduğunu söyleyen biri adam takım otobüsünün önüne gelerek teknik direktör ile konuşmak istedi.

Emekli imam Ahmet Koçyiğit Sergen Yalçın'ın verdiği tepkiden sonra sinirlendi ve takım otobüsünü terketti...

James Dean Paul Walker ölümleri


James Dean ve Paul Walker ikisinin de ortak özellikleri çok yakışıklı olmaları ve kadınların çok beğendiği iki sinema oyuncusu olmaları.

Bu özelliklerinin benzemesinin yanında ölümleri de çok büyük oranda birbirine benzemektedir.

Kadınların ilahı James Dean yeni bir hayata adım attığı günlerde kazada hayatını kaybetmiştir.Bu kaza 30 Eylül 1955 yılında gerçekleşmiş ve James Dean olay yerinde can vermiştir.Porsche 550 Spyder arabası ile yaptığı kaza sonucu birçok komplo teorisi de ortaya atılsa da hiçbiri kanıtlanamamıştır.

james Dean'in ölmediği yönünde o yıllarda ortaya birçok komplo teorisi çıkmıştır aynı Paul Walker'ın da ölmediği yönünde çıkan haberler gibi.

İki yakışıklı oyuncu da araba tutkunu ikisinin de en sevdiği araba markası Porsche ikisinin de hayatını kaybettiği kazaların gerçekleştiği araba Porsche...

Tarih tekerrürlerden ibarettir acı da olsa...

james dean resimleri


James Dean 1931 yılında dünyaya gelmiş kısa yaşantısında sinema filmlerinde oynamıştır.Çok trajik bir şekilde 24 yaşındayken 1955 yılında hayatını kaybederek unutulmazlar arasındaki yerini almıştır.

Bu aralar yaşanan Paul Walker'ın ölümü ile gelen şok duygusunun çok daha fazlası o dönemler james Dean için olmuştur hatta ölmedi söylentileri de bugünlerdeki gibi yaşanmıştır.

İlk başrol oynadığı filmdeki oyunculuğu ile oscar ödülü adayı olan James Dean büyük gelecek vaadeden bir oyuncular listesine girmişti.

Ancak kader onu hayranlarından ve sevenlerinden çok erken ayrıldı

Yakışıklı görüntüsü ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen James Dean erken yaşta ölmesinden dolayı Amerikan sinemasının en önemli aktörlerinden biri olarak görülmektedir.

Empire Dergisi'nin yaptığı ankette en karizmatik aktörler arasında 5.sırada gösterilen James Dean Asi Gençlik ve Cennetin Doğusu filmleri ile hafızalara kazınmıştır.

Sizler için seçtiğimiz James Dean fotoğrafları....
 
James Dean Resimleri
james dean gözlük takarken
james dean sigara içerken
james dean röportajı
james dean filmi
james dean filminden bir kare
james dean hayranları
james dean western filmleri
yakışıklı aktör james dean

Taker's-Hırsızlar (2010-suç-Paul Walker)

filmin konusu;

Çok başarılı bir hırsızlık ekibi son işlerinde yakalanmak üzereyken içlerinden birinin suçu üstlenmesi nedeniyle diğerlerinin hapse girmesini engellemiştir.

Ekipten birinin hapse girmesinden sonra suç kariyerlerine başarılı bir şekilde devam eden grup bir bankayı soyarak büyük para kazanırlar.

Hiç yakalanmadan ve kısa sürede soyulan bankalardan sonra polis teşkilatının tek hedefi onları yakalamak olmuştur.

Tam bu dönemde hapisten çıkan diğer arkadaşları onlara çok büyük bir iş getirir ancak bu işi yapmaya karar verdikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.

Paul Walker'ın başrollerinde oynadığı film en başarılı soygun-hırsızlık temalı filmlerden biri olmayı başarmıştır.

bilgiler;
yapım;2010-amerika
tür;macera-suç-aksiyon
süre;1 saat 45 dakika
oyuncular;Paul Walker,Hayden Christensen

Taker's-Hırsızlar filminden kareler

Taker's-Hırsızlar filmi fragmanı

Maviliklere Doğru-In to Blue (Macera-Paul Walker-Jessica Alba)


filmin konusu;

Jessica Alba'nın canlandırdığı karakter olan Sam ile Paul Walker'ın canlandırdığı karakter olan Jared birbirini çok seven deniz tutkulu bir çifttir.

Denizin altında yakın arkadaşları ile 6 milyon dolar değerinde bir hazine aramaya başladıklarında hiç de ümitli olmasalar da sonunda aradıklarını bulurlar.

Ancak buldukları hazine onlara istedikleri mutluluğu vermek yerine çok büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir.

bilgiler;
yapım;2005-amerika
tür;macera-aksiyon
süre;1 saat 50 dakika
oyuncular;Jessica Alba,Paul Walker

Maviliklere doğru filminden kareler

Maviliklere Doğru-In to Blue filmi fragmanı