10 Aralık 2013 Salı

2013 yılı en çok konuşulan yabancı ünlü kadınlar

2013 yılının sona ermesine az bir zaman kala senenin en çok konuşulan kadınları belirlendi.2013 yılında amerika ve dünya genelinde en çok ses getiren Amerikalı güzeller....

İşte o ünlüler
Kanye West ile olan ilişkisi ve hamilelikten sonra aldığı kilolar ile çok konuşulan Kim Kardahian senenin en çok konuşulan bir ismi olmayı başardı
Saçlarını kestirdikten sonra bambaşka bir kimliğe bürünen ve verdiği cesur pozlarla dikkat çeken Miley Cyrus çok eleştirilse de 2013'e damga vurdu diyebiliriz
Kazanadığı para kötüye giden ilişkisi vb konularla defalarda magazine habercilerine ilham veren güzel şarkıcı Beyonce 2013 yılının en popüler simalarından biri.
Her yaptığı olay olan Lady Gaga sadece 2013 yılının değil önümüzdeki 10 yılında en popüler ismi olabilir.

Rtük Umutsuz Ev Kadınlarına ceza kesti


Kanal D ekranlarında yayınlanan daha sonra Fox Tv'ye transfer olan Umutsuz Ev Kadınları Rtük ten aldığı ceza ile şok oldular.

Dizinin içinde geçen yemekten sonra tatlıya geçeceğiz repliği ile cinselliğe vurgu yapıldığını düşünen Rtük kanala 115 bin TL ceza verdi.

Bu olay sosyal medyada büyük eleştirilere sebep olurken Rtük'ün iktidarın istemediği dizileri hedef seçtiği de pekçok kişi tarafından düşünülmeye başlandı.

Justin Bieber tepki çekti


Genç yaşta şöhreti kaldırmakta zorlanan kanadalı şarkıcı Justin Bieber konser için gittiği Avustrulya da dinlenirken hayranları ile buluştu.

Kilolu bir hayranına karaya vurmuş balinaya benziyorsun diyen Justin Bieber'ın bu sözleri hayranını derinden üzerken diğer hayranları da Justin ile konuşmadan bölgeyi terkettiler.

Bu durum sonrası haber sitelerine beyanat veren hayran Justin Bieber'dan nefret ediyorum diye konuştu.

Özgü Namal Twitter da


Sosyal medyaya en uzak olan oyunculardan biri olan Özgü Namal Twitter'a girmeye karar verdikten sonra açtığı hesabını şu anda 6 bin kişi takip ediyor.

Özgü Namal adıyla açılan sahte twitter hesabının takipçi sayısı 24 bin civarında.

Bu durumu öğrenen Özgü Namal çok sinirli bir şekilde tweet atıp gerçeği varken sahtesini niye takip ediyorsunuz diye hayranlarına sitem etti.

Kim Kardashian dan çok özel pozlar

Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başlayan Kim Kardashian sevgilisi Kanye West ile olan çok özel fotoğraflarını Instagramdan paylaştı.

İşte o resimler


Düğün Dernek gişede coştu


İşler Güçler ile büyük bir hayran kitlesi kazanan ve Türkiye'deki mizah anlayışını değiştiren ekibin yeni filmi Düğün Dernek gösterime girdiği günde 1 hafta olmadan 600 bin kişi tarafından izlendi.

Büyük bir başarılı ile gösterime giren filmin 3-4 milyon civarında izlenmesi bekleniyor ki bu da Cem Yılmaz-Şahan Gökbakar filmlerine yeni bir rakip geliyor anlamına geliyor.

Yapımcıların yüzünü güldüren bu gelişme ekibin yeni dizi ve film projelerinin de geleceğinin habercisi oldu diyebiliriz.

düğün Dernek filminin en komik sahnesi

Hem kürk giyeriz hem de hayvanseveriz


Türkiye'nin yeni fenomenleri olan Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra - Ceyda Ersoy kardeşler bir alışveriş merkezinde görüntülendiler.

Gazetecilere hem hayvansever hem de kürk giydikleri hayatın genelinde hep böyle tutuarsız mısınız diye soran gazeteciye ise saldırdılar