12 Aralık 2013 Perşembe

Sevdaluk dizisi tam not aldı


Show Tv ekranların 11 aralık çarşamba günü yayınlanan Sevdaluk dizisi izleyicilerden tam not almayı başarırken doğa güzelliklerinin yansıtılması da ayrıca beğenildi.

Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ gibi iki usta ismin başrollerde oynadığı dizi Karadeniz'de bir köyde yaşanılanlar anlatılıyor.

Erdal Özyağcılar'ın hikaye sahibi olduğu dizinin ilk bölümü reytinglerde de iyi sonuç alarak uzun bir süre devam edebilecek bir yapım olacağını izleyicilere gösterdi.

Metin yıldız Ebru Polat kar keyfinde


İstanbul genelinde hakim olan kar yağışı ünlüleri de etkilemiş olacak ki birçok ünlü sosyal medya hesaplarından kar altındaki fotoğraflarını paylaştı.

en son olarak Bkm oyuncularından biri olan Metin yıldız ile şarkıcı Ebru Polat birlikte kar altındaki fotoğraflarını paylaştılar.

Fotoğrafı paylaşan Ebru Polat not olarak da 'Beni bu kar da dışarı çıkartabilen adam' yazdı

Kayıp dizisi yayından kaldırılıyor


Büyük umutlarla başladığı sezonda Kayıp Dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından yayından kaldırılmasına karar verildi.

Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert gibi önemli oyuncuların başrollerinde oynadığı dizi 14. bölümü ile final yapacak.

Dizinin son bölümünün 23 aralık pazartesi yayınlanacağı belirtildi.

Adriana Lima'nın en güzel resimleri


Dünyanın en önemli ve başarılı mankenlerinden biri olan Adriana Lima özellikle de Victory Secret defilelerinin en gözde mankeni olmayı başarmıştır.

Bir dönem ülkemize de gelen Adriana Lima alçakgönüllü kişiliği ile de tanınmaktadır.


 Adriana Lima en güzel resimleri










Yalan Dünya dizisi Model Rock grubu


Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya dizisinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde yeni nesil rock gruplarından biri olan Model konuk oyuncu olarak katılacaklar.

Cuma günü yayınlanacak olan dizinin bu hafta çok keyifli olacağı düşünülüyor.

işte çekimlerden bir kare

Ashton Kutcher Mila Kunis aşkı son sürat


Demi Moore ile olan evliliği sona eren ve yakın zamanda resmi olarak da boşanan Ashton Kutcher sevgilisi Mila Kunis ile çok mutlu günlere yelken açtı.

İkilinin birbirlerine aşık olduğu ve Kutcher'ın boşanmasıyla beraber daha da mutlu oldukları konuşuluyor.İkili sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar ile de bunu kanıtlıyor.

işte o fotoğraf

Tekila Stinger içki kokteyli

Tekila Stinger içki kokteyli yaz aylarında dünyada en çok tüketilen ve genellikle de bayanların çok sevdiği bir kokteyl olarak bilinmektedir.

Kremalı nane likörü(2cl),tekila (5 cl) ve servis edilirken süslemek için taze nane yaprağı bu kokteyli yapmak için gerekli olan malzemelerdir.

Sırasıyla nane likörü ve tekilayı koyduktan sonra karıştırıp,4-5 adet küp buz ekliyoruz daha sonrada taze nane yaprağının ince uçlarını kokteyle ekliyoruz.

Tolga Çevik ameliyat oldu


Patron Mutlu Son İstiyor filminin çekimlerinde sahneden düşen ünlü komedyen Tolga Çevik ameliyata alındı.

Ünlü komedyenin sağlığında ciddi bir problem olmadığı belirtilirken Tolga Çevik ise halinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

"Fotoğrafın altına insan gibi hareketler yapmazsan soluğu ameliyatta alırsın" notunu da paylaştı.

Closer (2004-aşk üçgeni-Jude Law-Natalie Portman-Juli Roberts-Clive Owen)


filmin konusu;

Jude Law,Clive Owen,Natalie Portman,Julia Roberts gibi dört dev ismin birlikte oynadığı Closer filmi ilişkilerde yaşanan birçok olayı aynı anda anlatıyor.

Bir adamın uzun yıllardır sevgilisi olan kadını başka bir kadınla aldatması üzerine gelişen olaylar sürekli olarak aşk üçgenleri ortaya çıkaracaktır.

Anlık duygularla ilişkilerinde sadakatsiz olan 4 insanın yaşadıklarının anlatıldığı bu konuda yapılmış en başarılı filmlerden biridir Closer...

bilgiler;
yapım;2004-amerika
tür;dram-cinsellik-aşk üçgeni
süre;1 saat 40 dakika
oyuncular;Jude Law,Clive Owen,Natalie Portman,Julia Roberts

Closer sinema filminden kareler

Closer sinema filmi fragmanı

Yolanthe Cabau çoştu bir kere


Galatasaray-juventus maçının son anlarında takımına turu getiren golü atan Wesley Sneijder'e eşi Yolanthe Cabau'dan büyük bir jest geldi.

Seksi oyuncu Cabau twitter hesabından eşi ile ilgili çok güzel bir foto paylaştı.Paylaşılan bu fotoğraf galatasaray'lı taraftarlardan övgü aldı.

birbirinden güzel Yolanthe Cabau resimleri için tıklayın

işte o fotoğraf

Şarkıcı Kendi-Candy yeni albüm müjdesi verdi


İlk albümünü 2009 yılında çıkaran şarkıcı Kendi-Candy yeni albünün hazır olduğunu ve müzik dünyasını yaz aylarında kasıp kavuracağını açıkladı.

Bildiğiniz gibi ünlü şarkıcı erkek dergisi tarafından yapılan anketlerde erkeklerin en beğendiği kadınlar arasında almıştı.

Kendisine bu olay hatırlatınca kendini beğenmediğini söyleyen şarkıcı seksi olmak gibi bir amacının da hayatı boyunca olmadığını belirtti. 

İşte Kendi'nin resimleri;