18 Aralık 2013 Çarşamba

Sıla sinema filminde oynadı


Son yıllarda yetişen en önemli şarkıcılardan biri olan Sıla bir sinema filmine konuk oyuncu olarak katıldı.Milli içkimiz rakının tüketildiği bir sofrada 30’lu yaşlarında dört arkadaşı buluşturan Arkadaşlar Arasında filmi 20 arlaıkta vizyona girecek.

Filmin başrollerinde İbrahim Kendirci, Fırat Albayram, Sertan Erkaçan ve Salih Bademci’nin yer alıyor.

Ryan Gosling ve Eva Mendes aşkı sona erdi


Amerika'nın en gözde çiftlerinden biri olan Ryan Gosling ve Eva Mendes aralarındaki fikir ayrılıkları nedeniyle ayrılık kararı aldılar.

Bir küs bir barışık devam eden ilişkileri evlilik-çocuk gibi kararlar konusunda çıkan sert tartışmalardan yoruldu ve sona erdi.

Bu habere en çok Ryan Gosling hayranlarının sevindiği sosyal medyada konuşulan haberler arasında.

Acemi çapkınlar Ahmet Kural ve Murat Cemcir


Düğün Dernek filmi ile büyük başarıya imza atan ve yeni Zeki-Metin olarak gösterilen Ahmet Kural ve Murat Cemcir dün gece beraber çapkınlık turuna çıktılar.

İki kadınla sabaha kadar eğlenen ikili gazetecilere yakalanınca panikleyip taksiye bindiler.Yüzlerini saklamaya çalışan ikilinin bu halleri akıllara İşler Güçler'i getirdi.

işte o anlar

2014 yılı sinema filmleri


2013 yılının sona ermesine sayılı günler kala yeni yılda gösterime girecek filmlerde şimdiden büyük heyecan yaratmaya başladı.

Özellikle amerika'daki yapımcılarında 2014 yılı için büyük hazırlıkları olduğu biliniyor ve bu konudaki en önemli haberi Avatar'dan geldi.

Dünyanın en çok izlenen sinema filmi olmayı başaran Avatar serinin ikinci filmi ile 2014 yılında vizyona girecek.Bu filmin 2014 yılına şimdiden damga vurması bekleniyor.

2014- filmleri-2014 yılı filmleri,yıl 2014 konu sinema

2014 sevişme sahnesi


Amerikanın en büyük gelir kaynaklarından biri oluşan gençlik filmlerinde bir havuz partisi sonucunda yaşanılanların anlatıldığı bir video.

bu videonun 2014 yılına damga vuracağı konuşuluyor.

2014 sevişme sahneleri

Düğün Dernek gişede 1 milyon barajını geçti


İlk çevirdikler Çalgı-Çengi filminde gişede büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni filmlerinde büyük bir ilgi gördü.

Düğün Dernek filmi ilk haftasında 1 milyon barajını aşmayı başararak Cem Yılmaz-Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan filmlerinin hegemonyasını kırmaya aday bir başarı yakaladı.

6 Aralık’ta vizyona giren yapımı şimdiye dek 1 milyon 86 bin 807 kişi izledi ve hem yapımcıların hem de izleyicilerin yüzünü güldürdü.

filmin en beğenilen sahnesi

Justi Bieber dan bomba sözler


Justin Bieber milyonlarca hayranı olan bir şarkıcı olarak dünyayı kasıp kavururken geçen günlerde katıldığı radyo programında müziği bırakacağını söyledi.

Bu programda sanatçı olmak istediğini ve genç-şımarık çocuk imajından kurtulmak için müziği bir süre bırakacağını söyledi.

Tabi ki bu durum gündeme bomba gibi düştü ve sosyal medyayı salladı