19 Aralık 2013 Perşembe

Nurgül Yeşilçay Ozan Kaçmaz


Gece gezmelerini sevmediğini defalarca dile getiren Nurgül Yeşilçay arkadaşlarının ısrarını kıramayarak Nişantaşı'nda bir mekanda arkadaşları ile eğlendi.

Bu sırada çekilen bir fotoğrafta Seren Serengil ile olan aşkı ile adını duyuran Ozan Kaçmaz ile yakınlaşan Nurgül Yeşilçay bu konu ile ilgili sorulara cevap vermedi.

Ebru Gündeş O Ses Türkiye'ye veda edecek mi


Ünlü sanatçı Ebru Gündeş,kendisinden 10 yaş küçük eşi Reza Zarrab'ın rüşvet ve yolsuzluk soruşturması nedeniyle gözaltına alınması ile çok zor günler geçiriyor.

Bildiğiniz gibi O Ses Türkiye yarışmasında da jüri olan Ebru Gündeş'in bu programa katılıp katılmayacağı ise büyük merak konusu.

Acun ılıcalı'nın bu konuda son kararı Ebru Gündeş'e bırakılacağı yönünde bilgiler var bekleyip göreceğiz.

Hülya Avşar Sekreter sinema filmi

sekreter filmi posteri
sekreter hülya avşar tolga savacı
Filmin konusu;

Hülya Avşar ve Tolga savacı'nın başrollerinde oynadığı Sekreter filmi Hülya Avşar'ın en bilinen filmlerinden biridir.

Klasik hikayelerimizden biri olan zengin erkek fakir kız aşkına erkeğin ailesi karşı çıkar ve oğullarını kızdan soğuturlar.

Kız ise girdiği her işte güzelliği nedeniyle sorunlar yaşamakta ve sürekli olarak taciz edilmektedir.Ancak son işindeki patronu ona intikam için bütün fırsatları sunacaktır.

O da sevdiği adamdan ve ailesinden intikam için plan yapmaya başlar.Hülya Avşar'ın cesur sahneleri ile hatırlanan bu film Yeşilçamın kült filmleri arasındaki yerini almıştır.

bilgiler;
yapım;1988
tür;dram
süre;88 dakika
oyuncular;Hülya Avşar-Tolga savacı

Sekreter filmi resimleri
sekreter fotoları frikikleri
sekreter filminden kareler

Sekreter filmi izle

Patron Mutlu Son İstiyor (2013-komedi-Tolga Çevik-Ezgi Mola)

filmin konusu;

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve 2 ocak 2014 tarihinde vizyona girecek olan Patron Mutlu Son İstiyor güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor:

Tolga Çevik,Ezgi Mola,Erkan Can,Ersin Korkut gibi isimlerin oynadığı film bir senaristin senaryo yazmak için gittiği bir sahil kasabasında başına gelenleri anlatıyor


bilgiler;
yapım;2013-ocak
tür;komedi-romantik
süre;100 dakika
oyuncular;Tolga Çevik,Ezgi Mola,Erkan Can,Ersin Korkut

Patron Mutlu Son İstiyor sinema filminden kareler

Patron Mutlu Son İstiyor

Ivana Sert playboylar peşimde dedi


Güzelliği ve fit vücudu ile erkeklerin çok beğendiği İvana Sert playboyların ilgisinden çok sıkıldığını belirterek asla kolay bir kadın olmadığını söyledi.

Ayrıldıktan sonra playboy diye bilinen erkeklerin kendisine yoğun ilgi göstermesi güzel kadını oldukça yormuş.

Sunduğu moda programının da yayından kalkmasının kesinleşmesinden sonra İvana Sert'in bu aralar oldukça morali bozukmuş.

Scarlett Johansson ateşli sevişme


Dünyanın en seksi kadını olarak bilinen Scarlett Johansson oynadığı filmlerde özellikle erkeklerin büyük ilgisi ile karşılaşmaktadır.

Her ne kadar çok ileriye giden sahnelerde yer almasa da Scarlett Johansson zaman zaman çok kaliteli cinsellik sahnelerinde karşımıza çıkmaktadır.

Scarlett Johansson ateşli sevişme

Tuvalette sevişme sahnesi


Obsessed-Takıntı isimli sinema filminin başrol oyuncularının tuvalette birbirleri ile karşılaşmaları sonucunda yaşanılanlar anlatılıyor.

İyi seyirler iyi eğlenceler.

Tuvalette sevişme sahnesi

Dilara Gönder Ne Diyorsun dizisi


Ntv ve Ntvspor da spor programları ile tanına spiker Dilara Gönder kariyerinde farklı şeyler yapmak için spor spikerliğini bitirmişti.

Değişik meslek dallarını inceleyen programdan sonra güzel kadın şimdi de bir dizinin başrol oyuncusu oldu.

Başrollerini İlker aksum ile paylaşacak olan Dilara Gönder'in Ne Diyorsun adlı yeni dizisi ocak ayında kanal d ekranlarında yayınlanacak.

İçki satışında büyük düşüş yaşanıyor

Gerek ek vergilerin uygulanması gerekse de alkol satan yerlerin saat 22:00 de kapanması nedeniyle ülkemizde alkol arzı büyük bir düşüş yaşadı.

2012 yılına göre %12 gerileyen içki satışı birçok içki türünde gerilemelere neden olurken bu durumdan Viski dışında kalan bütün içki türleri olumsuz olarak etkilendi.

konunun devamında detayları bulabilirsiniz.

İşte içki arzında son durum
  • Bira %11 düşüş
  • Rakı %7 düşüş
  • Şampanya % 30 düşüş
  • Şarap %0,9 artış
  • Viski % 16
  • Votka %5 düşüş
  • Tekila %8 düşüş

Emily Ratajkowski boksör oldu



Dünyanın en ünlü modellerinden biri olan Emily Ratajkowski, boksör kıyafetleri ile verdiği pozlarla erkeklerin deyim yerindeyse nefesleri kesti.

işte o anlardan bazı özel kareler

Emily Ratajkowski resimleri





Arkadaşlar Arasında (2013-komedi-dram-Sıla)


filmin konusu;

Çocukluklarından beri arkadaş olan 4 kişinin bir doğum günü kutlaması vesilesiyle sahilde toplanmalarını sonrasında kendileri ile hesaplaşmalarının anlatıldığı bir film.

Bu 4 arkadaşın hepsinin birbirinden çok farklı sorunları olduğu gibi bambaşka da hayalleri vardır.Ancak hayallerinden umudu kalmayan bu insanların hayatı bu gece değişecektir.

Birbirlerine dertlerini açmaları sonucunda çözümün arkadaşlıklarında geçtiğini farkeden bu insanların rakı sofrasında geçen hikayesinde şarkıcı Sıla'nın da konuk oyuncu olarak filmde oynadığını belirtmek gerekiyor.

bilgiler;
yapım;2013-20 aralık
tür;komedi-dram
süre;-
oyuncular;İbrahim Kendirci-Mehmet Özgür-Ferit Aktuğ

arkadaşlar arasında filminden kareler

arkadaşlar arasında filmi fragmanı