29 Aralık 2013 Pazar

Miley Cyrus lezbiyen mi


Yaptıkları ile 2013 yılına damga vuran ve her hareketi olay olan Miley Cyrus sene bitmeden bir bomba daha patlatarak gündeme bomba gibi düştü.

amerika'da skandallar kraliçesi olarak nam salan Miley Cyrus, Victoria's Secret modeli Delevingne ile öpüştüğü fotoğrafı twitter da paylaştı.

işte o resim

Jenna Jameson erotik filmleri


Erotik filmlerin en önemli oyuncularından biri olarak bilinen Jenna Jameson çevirdiği filmlerden senede yaklaşık olarak 30 milyon dolar kazanıyor.

Kazandığı bu para ile erotik film yıldızları arasında en çok kazanan olan Jenna Jameson'un oynadığı filmler internetin en çok aranan filmleri.

Sizlerde Jenna Jameson'u google da aratarak filmlerini izleyebilirsiniz...

Kennedy Summers playboy dergisine soyundu

Ünlü model Kennedy Summers playboy dergisinin Aralık sayısı için uzun süredir dergi ile anlaşamamıştı ancak derginin fiyatı arttırması ile ünlü model ikna oldu.

Dünyanın en popüler modellerinden biri olan Kennedy Summers 2013 yılının son sayısı için çok özel pozlar verirken erkek hayranlarını sevindirdi.

Ünlü modelin bu pozlar için yaklaşık 500 bin dolar aldığı öğrenildi.

Kennedy Summers playboy dergisi pozları







Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesi


Yeni nesil kadın oyuncular arasında önemli bir yere sahip olan Nurgül Yeşilçay sosyal medya ile yakında ilgilenen oyuncular arasında yer almaktadır.

Gerek twitter gerekse de Instagran hesapları bulunan seksi oyuncu bu konuda bir twitter fenomeninin sunduğu programa katıldı.

Özellikle giydiği kırmızı elbise ile erkeklerin yüreklerini hoplatan Nurgül Yeşilçay zaman zaman frikik de verdi.

Nurgül Yeşilçay kırmızı elbise frikikleri