30 Aralık 2013 Pazartesi

Merve Boluğur yılbaşı kutlaması


Merve Boluğur yılbaşını evde kutlamaya karar veren ünlüler arasında,ünlü oyuncu evine oldukça büyük bir çam ağacı alıp süslemeye saatler harcamış.

Eivnde arkaşları ile bir parti verecek oyuncunun mutluluğu gözlerinde okunuyor.

Japon lezbiyenler


Japonya da lezbiyenler arasında başlayan yeni bir akım dolayısıyla ülkedeki kadınlar dakikalar süren öpüşme sahnelerini youtube a yüklüyorlar.

İşte yüklenen videolar arasında en çok izleneni...

Japon lezbiyenler

Ateşli öpüşme sahnesi


Amerika'nın en ünlü lezbiyen çifti olan Laura ve Jessica youtube da paylaştıkları videolar ve sosyal medya üzerinde paylaştıkları resimlerle tanınmışlardır.

Çok küçükken başlayan ilişkileri günümüze kadar devam eden çiftin hayat hikayesinin film olması için çalışmalarında sürdüğü biliniyor.

Ünlü kadınlara magazinciler ve basın Zara ve Lulu ismini taktılar...

ateşli öpüşme sahnesi

Lezbiyenlerden yılbaşı kutlaması

İki kadın birbirilerini çok sevmektedirler ve yılbaşı kutlaması için kendilerine özel bir gece tasarlarlar.

Yalnız kaldıkları evde romantik bir film izlemeye başlarlar ve ateşli dakikalar yaşarlar.4 milyon kişinin izlediği bu video yüklendiği günlerde bir hayli konuşulmuştu.

Lezbiyenlerden yılbaşı kutlaması

Öğretmen öğrenci sevişme sahnesi


Öğretmenine aşık olan bir öğrencinin hayatının anlatıldığı My Teacher isimli film orjinal dilinde...Öğretmeninde ona karşı duygularının olması işleri daha da çıkılması zor bir hale getiriyor.

Öğretmen öğrenci sevişme sahnesi

Kolombiyalı Cicişler



Ülkemizdeki Esra Ceyda kardeşler gibi Kolombiya'da da ciciş kardeşler sosyal medyada paylaştıkları resimlerle ünlü oldular.

Mariana ve Camila Davalos paylaştıkları resimlerle ülkenin ana gündem maddesi olurken iş tekliflerinin de arttığı belirtildi.

Kolombiyalı ciciş kardeşlerin resimleri






Adriana Lima Bikinili resimleri


dünyanın en önemli manken ve modellerinden biri olan Adriana Lima aynı zamanda bu işten en çok para kazanan kadınlarında başında gelmektedir.

Adriana Lima en son olarak bir bikini firmasının 2014 yılı bikini modellerinin tanıtımını yaptı.

Adriana Lima Bikinili resimleri







Cara Delevingne Rihanna Barbados ta


Victoria's Secret modeli Cara Delevingne ve Barbadoslu şarkıcı Rihanna son zamanlarda oldukça yakın iki arkadaş oldular.

birlikte tatile çıkan ve rihanna'nın ülkesi Barbados'a giden ikili burada yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Komplo teorisyenlerine göre ikili arasındaki bir anda gerçekleşen yakınlaşma ilişkiye döndü ve bu ikili ateşli bir aşk yaşıyorlar.

Bu iddiaların doğru olup olmadığını zaman gösterecek.

İşte o resim

Yolanthe Cabau ateşli sevişme sahnesi


Galatasaray'a olay bir şekilde transfer olan Wesley Sneijder'ın eşi olan Yolanthe Cabau ülkesinde çok ünlü bir oyuncu.Özellikle de oynadığı filmlerdeki cesur sahneleri ile.

Aynı zamanda da modellik de yapan Cabau gençliğinde birçok filmde rol almıştır.

Yolanthe Cabau Sevişme Sahnesi

Japon kızdan striptiz şov


Teknoloji ve bilim dünyası konusunda en yeni gelişmelerin yapıldığı ülke olan Japonya özellikle ulaşım ağları konusunda dünyanın en modern ülkesidir.

İnsanların toplu taşıma araçları ile istediği yerlere ulaştığı Japonya'da gerçekleşen bir olayın videosu internet dünyasını şaşkına çevirdi.

Bir kameraman arkadaşı ile metroya binen seksi bir japon kızı bir anda striptiz şo yapmaya başlıyor...

Metroda striptiz 

Kilo vermek için Jennifer Selter

Dünyadaki bütün kadınların tek bir sorunu olsaydı bu sorun kesilikle kilo verememek olurdu sanırım.Sadece türkiye değil dünyadaki bütün kadınların birçoğu kilo vermek istiyor.

Bu nedenle de kadınların kilo vermesini sağlayan herkes bir anda popüler oluyor.

Fitness kraliçesi olarak tanınan Jennifer Selter de bu konuda amerika'daki en ünlü kadın.Çok çekici bir kadın olmasına rağmen sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla erkeklerden çok kadınlar tarafından takip ediliyor

Jennifer Selter resimleri







Miranda Kerr frikik verdi


Eşinde ayrılınca gündeme gelen Miranda Kerr bir reklam firmasının çekimleri sırasında elbisesinin azizliğine upradı ve frikik verdi.

göğüslerinin açılmasına engel olamayan Miranda Kerr fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı ve üzüntüsü yüzüne yansıdır.

Miranda Kerr frikik verdi


Vicky Pattison öncesi sonrası


Amerika'nın en önemli televizyon yıldızlarından biri olan Vicky Pattison bu aralar hemcinsleri tarafından en merak edilen kadın olmayı başardı.

Çok kısa bir süre içinde 20 kilo vermeyi başaran güzel yıldız yeni görüntüsü ile magazincilerin karşısına çıktı ve yeni dvd sini tanıttı.

Piyasaya çıkan dvd de ünlü yıldız nasıl kilo verdiğini sevenlerine anlatacak.

Helen Flanagan üstsüz kutlama

Amerika'nın en ünlü pembe dizi oyuncusu olarak bilinen Helen Flanagan Twitter`daki hesabında Noel için çekilen üstsüz fotoğraflarını yayınladı.

üstsüz Helen Flanagan





Robinson Recep İvedik Maldivlerde


Recep İvedik serisinin son filmi 21 şubat 2014 yılında vizyona girecek.Yeni filmin konusu ve fotoğrafları da medyaya dağıtıldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün kliplerinden hatırladığımız Maldivler çekilen film için Şahan Gökbakar büyük bir bütçe ayırdı.

Dört hafta süren çekimler için Maldivlerde iki adayı kiralayan Gökbakar serinin en güzel filmini çektiklerini söyledi.

Issız bir adaya düşen Recep İvedik'in yaşam mücadelesinin anlatıldığı Robinson Recep filmi şimdiden merakla bekleniyor.

Helga Lovekaty resimleri


Dünyanın en güzel kızlarının yetiştiği ülke olarak bilinen Rusya her yıl moda dünyasına çok seksi kadınlar kazandırmaktadır.

En son olarak daha 21 yaşında Helga Lovekaty modelliğe adım atarak şimdiden bütün dünyanın dikkatini çeken bir güzel oldu.

Helga Lovekaty resimleri







Yılbaşı-Noel sevişme sahnesi


2013 yılının bitmesine az bir zaman kala dünyadaki insanların büyük bir bölümü yeni yıl için kutlama planları yapıyorlar.

Özel bir gün olduğu için özellikle amerika ve avrupa insanlar yeni yıla sevdikleri insanlarla sevişerek girmek istiyorlar.

Bu durum sinema filmlerine de yansıyor...

Yılbaşı sevişme sahnesi