31 Mart 2014 Pazartesi

Elektrik kesintileri seçim 2014


"Ampulü söndürün" çağrısını daha çok iktidar ciddiye almış gibi görünüyor. Birçok kentten elektrik kesintisi haberleri geliyor.

Can Dündar

AKIL HASTALARI


Hayvanlar dahi yiyeceğini çalmak isteyen diğer hayvanlara tepki gösterirken,insanların ekmeğini çalan hırsızı alkışlaması bir akıl hastalığıdır.

Recebya Ülkesi


Hırsızlığın kol gezdiği,yolsuzlukların tavan yaptığı,gencecik fidanların polsiler tarafından öldürüldüğü,ülkenin bölünmeye hazırlandığı günlerde seçimi akp kazandı.

Bu vebal artık sadece akpnin değil bu zihniyete oy verenlerindir.

Akp ve Bdp ittifakı bu ülkeyi bölmenin ilk adımı olacak ve cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu ortaya çıkacaktır.

Samsun Posta Kodu


Samsun Posta Kodu; 55000

Aşk süper birşey


Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın bir dargın bir barışık devam eden birlikteliğinde şu sıralar sular durgun.

Önceki gün Nişantaşı City’s’de alışveriş yapan Boluğur, çıkışta kendisini almaya gelen sevgilisiyle görüntülendi.

İkili, “Sıkıntı yok her şey çok iyi” dedi.

Lezbiyen Aşk devam ediyor


Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Cara Delevingne ve sevgilisi Michelle Rodrigues, katıldıkları bir müzik festivali sırasında geçirdikleri romantik anlardan sonra öpüşürken görüntülendiler.

Geçtiğimiz günlerde Meksika'daki tatillerini sonlandıran Cara Delevingne ve Michelle Rodriguez çiftinin birlikteliği magazin gündemini meşgul etmeyi sürdürüyor.

 Miami'de düzenlenen bir müzik festivaline katılan ikilinin daima el ele dolaştıkları görüldü.

Bin hadi bin


Geçen hafta Berkay’la karşılaştıkları Limoncello Bar’ın işletmecileriyle bir araya gelen çiftin masasında gece boyunca kahkahalar atıldı.

Ancak Berkay’la ilgili sorular, keyifleri kaçırdı. Caner Erkin, mekân çıkışı taksiye binerken Berkay’ın adını duyunca sinirlendi, eşini “Bin hadi bin” diyerek hızlı olması konusunda uyardı.

30 Mart 2014 Pazar

Kadına seçme ve seçilme hakkı


Kadına seçme-seçilme hakkı veren ülkeler ve türkiye;

Fransa 1944
Japonya 1945
İtalya 1946
Çin 1947
İsviçre 1971
Kuveyt 2005
Türkiye 1930

Bilal Erdoğan kime oy attı


Babacığım ben üstüme düşeni yaptım.Cehape'nin kökünü kazıyacağız.

Sakarya Posta Kodu


Sakarya Posta Kodu; 54000
Adapazarı posta kodu; 54000

KISKANÇLIK KAVGASI


Oyuncu Hazal Kaya ve meslektaşı olan sevgilisi Ali Atay, İstanbul Nişantaşı'ndaki bir barda kavga etti.

Kavga Ali Atay'ın bir kız arkadaşına samimi şekilde sarılması üzerine çıktı.

Sevgililer herkesin gözlerinin önünde bağrıştı. Hazal Kaya Ali Atay'ın gömleğini çekiştirdi Ali Atay, Hazal Kaya'nın yanına gidip kulağına birşeyler söylemeye başladı. Hazal Kaya bardan çıkmak istedi.

Ali Atay, sevgilisini durdurmaya kalktı. Bu harekete sinirlenen Hazal Kaya, Ali Atay'ın gömleğini çekiştirdi.

 Ali Atay ise 'Yeter artık kendine gel' diye bağırdı. Daha sonra sevgililer bardan ayrı ayrı çıktılar.

Kanuni Oy Atarken


Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde kullandı.

Ergenç, oy vermek için geldiği okulda yaşlı bir vatandaşa yardım ederek bir kez daha takdir topladı.

Cem Yılmaz Oy Atarken


Komedyen Cem Yılmaz, yerel seçimler kapsamında oyunu kullanmak üzere Etiler’deki Lütfi Banat İlkokulu’na geldi.

Sabah erken saatte okula gelen Yılmaz içerideki görevlilerin hazırlıklarını tamamlaması için bir süre kapıda bekledi. Ardından 1288 Nolu sandığın başına geçen Yılmaz sırayla oyunu kullanarak zarfları tek tek oy sandıklarına attı.

Sandıkta ilk oyu kullanan isim olarak kayda geçen Yılmaz, daha sonra seçimlerin hayırlı geçmesi için temennide bulundu.

Yılmaz, “Yeni muhtara güveniyorum” dedi. Cem Yılmaz, burada yaptığı kısa açıklamasının ardından okuldan ayrıldı.

29 Mart 2014 Cumartesi

Adriana Lima Boşanıyor


Victoria's Secret meleklerinden Adriana Lima'nın bir Alman dergisine verdiği pozlar yüzünden NBA yıldızı kocası Marko Jaric ile arası açıldı.

İki çocuk annesi, 33 yaşındaki Adriana Lima'nın pozları, Interview derginin Almanya edisyonunda...

Lima'nın kapak pozu da verdiği dergide kendisiyle yapılan röportaj "seks ikonu" başlığıyla yayınlanacak.

Yunanistan’ın Lima ile Jaric bu pozlar yüzünden ayrılma noktasına geldi. Lima ve Jaric beş yıl önce evlenmiş, Jaric’in bir ara Fenerbahçe basketbol takımına transferi gündeme gelmişti.

Kenan IŞIK uyutuluyor


Sürecin iyiye gittiği belirtilirken, günlerdir hastanede eşinden gelecek müjdeli haberi bekleyen Beril Işık, büyük kafa travmalarında sonraki tedavinin uzun sürdüğünü ve beynin iyileşmesi için zaman tanındığını, en önemli durumun zaman ve sabır olduğunu söyledi.

UYUTULMASI RİSK DEĞİL

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili olumsuz açıklamaların kendisini rahatsız ettiğini belirten eşi Beril Işık, hastane doktorlarının yapacakları açıklamaların dikkate alınmasını istedi.

Kamuoyunun uzun uyutulma sürecini farklı yorumladığını fakat sağlık açısından bunun gerekli olduğunu ifade eden Beril Işık, "Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için hareket etmemesi gerekiyor.

O nedenle günlerdir uyutuluyor. Ancak bu bir risk değil. Durumu stabil, tedavisi dikkatli şekilde devam ediyor. Beynin iyileşmesi ve kendini toparlaması için zaman tanınıyor.

Olumsuz bir durum yok" dedi. Kanan Işık'ı sanatçı dostu Mehmet Aslantuğ, Prof. Dr. Mesut Parlak ve İlter Oltaylı ziyaret edip eşi Beril Işık'tan bilgi aldılar.

ÜÇ KAĞITÇI BAŞLIYOR


Kanal 7 ekranlarında Kemal sunal'ın 3 Kağıtçı bilmine 4 saniye kala....

Osmaniye Posta Kodu


Osmaniye Posta Kodu; 80000

Nobel Ödülüne rekor fiyat


Stack’s Bowers Galerisi tarafından açık artırmaya sunulan 1936 yılına ait Nobel Barış Ödülü, Asya’da kimliği açıklanmayan bir koleksiyoncu tarafından satın alındı.

ABD’nin Maryland eyaletindeki açık artırmada ödüle sahip olabilmek için 4 koleksiyoncu kıyasıya yarıştı. 1901’den bu yana 94 Nobel Ödülü dağıtıldı.

1936’daki ödüle Bolivya ve Paraguay arasındaki Chaco Savaşı’na (1932-1935) son vermek için mücadele eden dönemin Arjantin Dışişleri Bakanı Carlos Saavedra Lamas layık görülmüştü.  

Lamas 1959’da yaşamını yitirmişti.

Lamas öldükten sonra birçok kez el değiştiren ödül, 20 yıl önce Amerikalı bir koleksiyoncu tarafından Güney Amerika’da bir tefeci dükkanında bulunmuştu.

Daha önce 1903 Nobel Barış Ödülü, Londra’da 1985’te düzenlenen açık artırmada yaklaşık 17 bin dolara satılmıştı.

Nejat İşler Berkin elvan Yazısı


Ünlü oyuncu, derginin nisan sayısında “Yoldaşlar, yolu güzel yapanlar” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşler, yazısında hem Gezi eylemleri sırasında biber gazı kapsülüyle başından yaralanan Lobna Allami’ye yaptığı ziyareti, hem de Allami ile aynı kaderi paylaşan ve yaşam savaşını 11 Mart’ta kaybeden Berkin Elvan’ın hastanesini değiştirme çabalarını anlattı:

YOLDAŞLAR, YOLU GÜZEL YAPANLAR 

"Gezi’de yapılan “çapuling” yeterli gelmiş, köye dönülmüş ve forumların öncüleri olan tartışmalar başlatılmıştı. Derken, önce 6 Temmuz günü akşam haberlerinde, sonra da sosyal paylaşım sitelerinde defalarca “palalı saldırı”yı seyrettik ve bi yoldaşla beraber, ilk uçakla İstanbul’a, “kavgamızın şehrine” döndük...

Kalacağımız oteli ayarladıktan sonra sokağa attık kendimizi. İstiklal Caddesi’nin Yeşilçam Sokak ve Ayhan Işık sokak kesişkesindeki barikatın arkasında 1, 1.5 saat falan geçirdik. Gaz başladığında Nevizade’ye doğru götürdü ayaklar.

Bize ne istediğimizi soran dükkân sahibine, “İki Jack Daniels” dedim, geldiler, içtik afiyetle. Bi daha? Tabii... Laf lafı açtı, direniş uykuya yenildi, “uyursan ölürsün” hesabı.

Ha, hesap istedik, “hesabınız yok” dediler. “Olur mu, bu aralar sizin işler acayip boktan değil mi?”. Her yerde duyamayacağın bi laf: “Çorbada bizim de tuzumuz olsun”...

Ertesi gün uyanınca, komadaki Lobna ve Berkin geliyor aklımıza, ziyaret etmeye karar veriyoruz. Önce Taksim İlkyardım. Lobna’nın ablası karşılıyor bizi. Lobna uyanmış, kimseyi istemiyor odasında ama kim gelmiş merak ediyor.

Gelenlerin fotoğraflarını görmek istiyormuş. 

Çok mutlulukla çektiriyoruz fotoğrafları, odur budur, ihtiyaç, telefonlar falan derken Okmeydanı’ndayız. Taksim İlkyardım’ı “gecelerden” bilirim, Okmeydanı Devlet’i “babamdan”.

Taksim İlkyardım’da yaşadıklarımı genelde gülerek anlatırım, Okmeydanı’ndakileri kızgınlık ve yenilmişlikle... Bu yüzden Berkin’in doktorlarına ilk sorduğum soru “Başka bi hastaneye götürebilir miyiz?” oldu.

Cevap negatif. Berkin’in uykusu o kadar hafifmiş ki ufacık bi şeyde uyanır, kızarmış bize. Aileyi sorduk, elleriyle işaret ettiler... Hastane bahçesinde bir konduya giriyoruz sanki. Ayakta karşılanıyoruz, hemen sandalyeler geliyor, çaylar söyleniyor. Daha önce evlat acısı görmüştüm, tarifsiz bi durum.

Anne daha saklıyor kendine acısını, Sami abi metanetli, gözünün içine bakıyor ama aslında daha uzağa, şu anda Berkin’ini hemen yanına getirecek kişiye ya da mucizeye bakıyor senin gözlerinde umutsuzca... Gidemiyoruz bi türlü, kalasımız var, onlar da kovmayacaklar herhalde ama gitmek lazım, kucaklaşıp ayrılıyoruz... Aslında ayrılamıyoruz tabii. Rahatsız etmeyeceğimizi düşündüğümüz aralıklarla görüşüyoruz.

Bu arada ben patlıyorum Bodrum’da. Komadan çıktıktan 20-25 gün sonra bi gazete geçiyo elime, Berkin’le ilgili haberler var, çekinerek arıyorum Sami abi’yi. “Abi hayrola” demeden, “Nejat’çım gelemedik yanına, kusura bakma” diyor güzel adam.

Zorla biten telefon görüşmesinden arta kalanlar; Sami abi’nin soğuk sesi, benim mevzuyu anlayıp küçük cümlelerle konuşmayı geçiştirişim, sonra çaresizlik, sonra öfke, sonra tekrar çaresizlik, sonra sessizlik. Kazova işçileri gelmiş hastaneye ben komadayken.

Hem kendi ördükleri kazaklardan bırakmışlar, hem de şahane bi hediye getirmiş yoldaşlar, sağolsunlar. Küba genç milli futbol takımının forması, göğsünde “Diren Kazova” yazıyor. Paketi açtığım anda “bu Berkin’e” demiştim. “Yedi bela” Tuna’nın kısmetiymiş. Bizim köyden, sıkı bi yoldaşı Berkin’in..."

1-7 Nisan Kanser Haftası


1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle kanserden korunma yöntemleri hakkında bilgi veren Acıbadem Maslak Hastanesi Medikal Onkoloji Koordinatörü Prof. Dr. Gökhan Demir, Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre 2030 yılında 27 milyon yeni kanser hastası olacağını, kansere bağlı hayat kaybının ise 17 milyon kişiye ulaşacağını bildirdi.

Gelecek tahminlerini içeren bu verilere karşın, sevindirici gelişmelerin de yaşanacağını anlatan Demir "Kanserle tanışan milyonlarca kişi, gelişen yeni tedaviler sayesinde hayatta kalabilecek. Bu sevindirici bir haber" ifadelerini kullandı.  

Son 10 yılda her 100 bin erkekten 154'ünde kanser görülürken, bugün bu oranın 100 bin erkekte 275'e çıktığı bilgisini veren Demir, kadınlarda ise 10 yıl önce her 100 bin kadından 113'ünde görülen kanserin bugün her 100 bin kadından 169'unda görüldüğünü dile getirdi.

Tarihe Geçtiniz Muharrem İnce


Tayyip'in Atatürk ve İsmet İnönü'ye ayyaş demesini unutmadık..

Dün bu Ülkeyi yoktan var edenlere Ayyaş diyenler, Bugün tarihe Hırsız ve Rüşvetci olarak Geçtiler.

Muharrem İnce

O Koltuktan İneceksin Barış Atay


Öyle kayıtlar çıkacak ki koltuğunda oturamayacak diyorlar. İnan umurumda değil. Sen herkesin gözünde, Gezi'de indin o koltuktan.

Oraya yapışmış olmanın bir önemi yok.

Canlarına kıydırdığın, kör ettiğin, tutsak ettiğin o güzelim çocuklar seni indirdiler o koltuktan...

Barış ATAY

Can Dündar Suriye Tweeti


Muhalif gazetecilerden biri olan Can Dündar'dan güzel tespit;

O Bize camiye ayakkabıyla girdiniz diye kızarken,adamları türbeye füzeyle girme hesabı yapıyormuş

28 Mart 2014 Cuma

Kuşak Farkı Erdal Beşikçioğlu


Babasıyla otururken ayak ayak üstüne atamaz bir nesilken, baba-oğul ülkeyi soyan bir nesil olduk...  

Erdal Beşikçioğlu

Birgün Gazetesi kapak gibi kapak


4 adam yollayıp 8 füze attırırım diyerek kendi halkın hiç sayanlara Birgün gazetesinden kapak gibi kapak.

Çocuklarımızın canını korumak için yayımlıyoruz gelin bizi de kapatın...

Can Dündar Akp Eleştirisi


Küçükken benim de sesim kısılmıştı bir kere... Annem, "Çok yalan söylersen böyle olur" demişti.

Can Dündar

Deniz Seki ne dedi


Sanatçı Deniz Seki, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından onanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Deniz Seki, medyada hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak henüz eline ulaşan bir karar olmadığını vurgulayarak, “Avukatlarım konuyla ilgili hukuki süreci takip ediyorlar.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi.

Özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesine de başvuru hakkımı kullanacağım.

Ben Allah katında da vicdanen de masumum ve bu masumiyetimi yasalar çerçevesinde de ispat edeceğim.

Yargıya ve hak ettiğim adaletin bana teslim edileceğine olan inancımla tüm sevenlerimin benim için dua etmelerini diliyorum” ifadelerini kulland

Ülken için yap reklam filmi

Azalan genç nüfusu artırmak için öyle bir reklam filmi çekildi ki...

Danimarka'da doğum oranlarının 27 yılın en düşük seviyesine indiği Danimarka'da bir şirket, genç nüfusu artırmak için ilginç bir reklam kampanyasına imza attı.

Çiftlere tatil imkanı sunuldu Bir araştırma sonucu tatillerde daha fazla çocuk yapıldığı öğrenilince, 'Ülken için yap' sloganlı kampanya dahilinde çiftlere indirimli tatil imkanı sunuldu.

Eğer bu tatil dönüşü hamile olduğunuzu kanıtlarsanız 3 yıllık bebek masrafınız ve bir çocuklu tatil de kazanıyorsunuz.

Şenay Gürler kızını kurtardı


Oyuncu Şenay Gürler 24 yaşındaki kızının kocasından şiddet gördüğünü mahkemede gözyaşları içinde anlattı.

Damadının kendisine de “Ölsen rahat ederiz” dediğini söyleyen Gürler, Antalya’da bir köyde yaşayan kızının travma altında olduğunu vurguladı.

Hürriyet'in haberine göre; dyuncu Şenay Gürler (47), Antalya Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan kızı Duygu Yıldırım’la (24) ilgili talimatla İstanbul’da tanık olarak ifade verdi.

Mahkemede ve çıkışta gözyaşlarını tutamayan Şenay Gürler, kızının kendisine artık kocasıyla bir araya gelmeyeceğini anlattığını söyledi.

Ordu Posta Kodu


Ordu Posta Kodu; 52000

27 Mart 2014 Perşembe

Niğde Posta Kodu


Niğde Posta Kodu; 51000

Derya Şensoy Berkay Aşkı


Geçtiğimiz gece Berkay’la bir mekanda görüntülenen oyuncu Derya Şensoy,  aşk iddilarına ilk açıklamayı “Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu Esin Övet aracılığı ile verdi.

Esin Övet, “Derya’ya olayla ilgili mesaj attım ve o da bana “sence Esin” cevabını verdi ve hemen ardından böyle bir şey olmadığını söyledi” dedi.

Erkan Can Kötü Karakter Tayyar


atv'nin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre gibi isimlerin rol aldığı yeni dizisi 'Kara Para Aşk'ta Tayyar karakterini canlandıran usta oyuncu Erkan Can ilk defa kötü bir karakterle izleyici karşısına çıktı. 

Başarılı bir işadamı görüntüsünün arkasında karanlık adam Tayyar'ı oynayan Erkan Can ilk defa kötü bir karakter oynadığını belirterek, yeni rolü hakkında şunları söyledi: Seyirci beni daha önce böyle bir rolde izlemedi.

Tayyar rolüne hala çalışıyorum.

Senaryo geldikçe Tayyar karakteri daha da derinleşiyor. Pek çok sırra sahip, kurgusu ince ince işlenen bir senaryonun önemli bir parçası olan Tayyar’ın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz”

Youtube Tayyip


Youtube ulusal güvenliği 1.dereceden tehdit ettiği için kapatılmış.

Suriye'ye savaş açma planını da youtube mu yaptı.

Helyum Lobisi


Sesi kısılıp,sosyal medyada alay konusu olan Tayyip Erdoğan işin arkasında helyum lobisi olduğunu iddia etti.

Nevşehir Posta Kodu


Nevşehir Posta Kodu; 50000

Bilal Suriye Savaşına Gitsin


Suriye ile savaşmak istiyorsan önce oğlun Bilal'in eline bir silah ver.Bakalım ne kadar erkekmiş.Fakir ailelerin çocuklarını öne sürüp yuvalarına ateş düşürme.

Tayyip Fethullah


Maşallah seccadeyi kaplamışsın Hocaefendi biraz kenara kay dabiz de faydalanalım.

Bu Yaptığın caiz değildir bilesin.

Takke düştü yol göründü


Akp'nin gelecek falı

Üç vakte kadar abbas yolcu çaldık,çırptik kırdık döktük parçalayıp böldük takka düştü yol göründü.

Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi


"Beğendiğim bir kız var demiş arkadaşlarına, finaller bitince açılacağım demiş. Ne finalleri bitirebildi ne de o kıza açılabildi yavrum"

Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi

Resmen Erkek oldu-Rüzgar (Nil) Erkoçlar


Oyuncu Rüzgar (Nil) Erkoçlar, cinsiyet değişikliği için verdiği hukuk mücadelesini kazandı.

Önce adını ‘Onur Rüzgar’ olarak değiştiren ve sonrasında ameliyat olan ünlü oyuncu, mahkeme kararıyla mavi nüfus cüzdanına kavuştu.

Fatma Girik şok etti


Fatma Girik, 19. Türkiye / Almanya Film Festivali’nin ödül törenine sıcak tavırları ve güzelliğiyle damgasını vurdu.

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen 19. Türkiye / Almanya Film Festivali’nin ödül töreninde onur ödülü aldı.

Ünlü sanatçı, gecede sıcak tavırları, duru güzelliği ve zarafetiyle dikkat çekti.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evlendi mi?

Kanal D’deki ‘Küçük Ağa’nın başrol oyuncuları Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu 3 hafta önce aşk yaşamaya başlamıştı.

Dizide boşanmış bir çifti canlandıran sevgililerin 1 hafta önce gizlice evlendiği iddia edildi.

Birce Akalay “Nikah doğru mu?” şeklinde sorularla karşılaşınca Facebook sayfasına şunları yazdı: “Hayat sadece kağıt üzerindeki evliliği kucaklamaz.

Evli hisseden, yaşayan güzel kalpleri, ruhları da kucaklar. Sever, sarmalar, korur. Sevgi daima yürekte olsun yeter.”

26 Mart 2014 Çarşamba

Bekir Aksoy Baba oldu


‘Doktorlar’, ‘Türk Malı’ ve ‘Yahşi Cazibe’ gibi fenomen dizilerde rol alan 45 yaşındaki Bekir Aksoy baba oldu.

Aksoy’un geçen eylül ayında evlendiği Derya Çavuşoğlu (22) önceki gün saat Bakırköy’deki Ethica Hastanesi’nde bir erkek bebeği dünyaya getirdi.

Bir buçuk ay erken doğum yapan Çavuşoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çift çocuklarına Emir Berk ismini verdi, bebekleri 2 kilo 900 gram ağırlığında ve 47 cm olarak dünyaya geldi.

GIRGIRDAN SANDIK KAPAĞI


Sandığa Sahip Çıkın; sahip çıkın ki rant-yolsuzluklar devam etsin.

Gırgır'dan mükemmel bir kapak

Deniz Seki Reklam yüzü oldu


Son haftalarda verdiği kilolarla gündem olan Deniz Seki; bir yandan zayıfladı bir yandan da cebini doldurdu.

19 kilo zayıflayarak eski formuna kavuşan ünlü şarkıcı, zayıflatıcı bir ürünün  reklam yüzü oldu.

Deniz Seki'nin özellikle internet ortamında büyük ilgi çeken  reklam karşılığında 500 bin lira ücret aldığı öğrenildi.

Yani 38 bedene düşen ünlü şarkıcı; verdiği her kilo karşılığında yaklaşık 26 bin lira kazanmış oldu. Deniz Seki, bir yandan da alışveriş sitelerinin aranılan ismi haline geldi.

Didem Taslan imaj değiştirdi


Güzel oyuncu Didem Taslan, önceki gün  Nişantaşı City's'de boy gösterdi.  Yeni  saç stiliyle dikkat çeken Taslan; "ABD'den gelen ablamı gezdiriyorum" dedi.

Taslan, yeni dizisi için de heyecanlı olduğunu söyledi.

Ben Bilmem eşim Bilir devam edecek


Ekranların popülaritesini hiç yitirmeyen yarışmalarından “Ben Bilmem Eşim Bilir”in gelecek sezon da Kanal D ekranlarında olacağı kesinleşti...

Bu arada “Bir Milyon Canlı Para” isimli yeni bilgi yarışması da önümüzdeki bir iki hafta içinde Kanal D’de ekran serüvenine başlayacak...

Muş Posta Kodu


Muş Posta Kodu; 49000

PazaRTEsi neden sevilmez


Dünyadaki bütün insanların en sevmediği gün olan Pazartesinin neden sevilmediğini bilimadamları açıkladılar.

PazaRTEsi içinde geçen Rte den dolayı sevilmiyormuş...