30 Nisan 2014 Çarşamba

1 Mayıs İşçi Bayramı Penguen


1 mayıs işçi bayramına polislerin bakış açısı işte budur...

1 Mayıs İşçi Bayramı Taksim de


1 mayıs işçinin ve emekçinin bayramıdır.Taksim'de kutlanmalıdır.

Bir devlet İşçi Bayramını vatandaşlarının isteğine göre Taksim'de kutlanmasını sağlayamıyorsa bunun altında kasıt vardır.

Yarın Taksim'de görüşmek üzere

İstanbul Güngören Posta Kodu


İstanbul Güngören Posta Kodu ; 34160

Coco Austin kalçayı büyüttü


Amerikalı aktris Coco Austin'in geniş kalçalarıyla ünlü ancak anlaşılan bu genişlik ona yeterli gelmemiş.

Rap'çi Ice T'nin eşi de olan Coco Austin, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafa yazdığı notta kalçasının beş santim daha irileştiğini belirtti.

Sarı renkli file bir elbise giydiği fotoğrafını paylaşan Austin, "uyguladığı vücut geliştirme programı yüzünden beden ölçülerinin genişlediğini" belirtti.

Rakı'nın kadeh kadeh etkileri


Rakı'nın kadeh kadeh etkileri

1.kadeh-Yüksek Sesle Gülmek
2.kadeh Benim için hepiniz değerlisiniz
3.kadeh-Fonda çalan şarkıya eşlik etmek
4.kadeh-Oğlum pamuk gibi adamım ben
5.kadeh-Eşi dostu aramaya başlamak
6.kadeh-Duygusala bağlamak ve ağlamak
7.kadeh-Masadakiler öpülür
8.kadeh-Ben iyiyim birşeyim yok
9.kadeh-O kız buraya gelecek o kadar

Rihanna dan olay yaratan pozlar


Rihanna'nın Instagram hesabından paylaştığı pozlar olay yarattı.

Pozların yayınlandığı Instagram'ın yöneticileri ünlü sanatçıyı uyardı ve Rihanna fotoğraflarını kaldırarak hesabını korumaya aldı.

Ancak fotoğraflar kısa sürede Twitter ve Facebook'ta paylaşıldı ve en çok paylaşılan fotoğraflar arasında yer aldı.

Sahra Duygu Kavgası


Ünlüler takımında Gönüllüler takımına transfer olan Duygu ile Gönüllülerin aykırı yarışmacısı Sahra arasında ipler geriliyor.

Birbirilerine rakipken oldukça gergin tartışmalar yaşayan ikili aynı adada yaşamaya başlayınca da bu tartışmaların etkisi ile araları oldukça soğuk iki yarışmacının.

Müge'nin Duygu ile yakınlaşması sonucu buna tepki gösteren Sahra Duygu'yu sevmediğini söyledi.

Müge ise Sahra'nın bu tutumundan oldukça rahatsız.

Ali İsmail Korkmaz Yeğeni İle


Ali İsmail Korkmaz'ın bir düğünde küçük yeğeni ile çekildiği ölümsüz fotoğraf

Yeğeni büyüdüğünde Ali İsmail Korkmaz amcasını hep kahraman olarak hatırlayacak ve bu fotoğraf ile gurur duyacak.

Alkol cevap değildir


Alkol cevap değildir, sadece soruyu unutmanı sağlar

İstanbul Gaziosmanpaşan Posta Kodu


İstanbul Gaziosmanpaşan Posta Kodu; 34240

29 Nisan 2014 Salı

1 mayıs 2014 işçi bayramı


  • İşçiler….Direniyor 
  • Sağlıkçılar……Direniyor 
  • Sanatçılar……Direniyor
  • Gazeteciler…….Direniyor
  • Öğrenciler………Direniyor 

Direne Direne Kazanacağız

İstanbul Fatih Posta Kodu


İstanbul Fatih Posta Kodu; 34080

Emmy Ödül Töreni Sunucusu Seth Meyers


Amerika’nın en sevilen haftalık programlarından Saturday Night Live çıkışlı isim Seth Meyers, Şubat ayında “Late Night” şovunun sunuculuğunu Jimmy Fallon’dan devralarak kariyeri için büyük bir adım atmıştı.

Meyers’ın yüzünü bir kere daha güldürecek bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda Neil Patrick Harris, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Jane Lynch gibi isimlere sundurulan Emmy Ödül Töreni’ni; bu sene Seth Meyers’ın sunacağı açıklandı.

Televizyonun Oscar'ları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri, bu sene 66. kez canlı yayınlanan bir törenle verilecek.

Bir kez daha Los Angeles'taki Nokia Tiyatrosu'nda düzenlenecek tören, 25 Ağustos Pazartesi akşamı NBC kanalı üzerinden ekranlara gelecek.

Acun Survivor Sorularını Cevapladı


Survivor’da oyunlardaki kuralları kim koyuyor ve kritik noktalardaki kararları kim veriyor? 

Oyunlardaki kararları Arjantinli oyun hakemi veriyor, tabii ki kendisinin de hata yaptığı noktalar oluyor arada fakat oyun esnasında gördüğü hataya bayrak kaldırınca benim oyuna müdahalem oluyor, oyun esnasında videodan izleme şansımız olmadığı için tekrardan bugüne kadar ufak tefek hatalar yaptığımız olmuştur bunları da daha sonra yarışmacılarla paylaşıyoruz zaten.

Ayrıca şunu da belirteyim; Oyunlardaki bütün kurallar önceden yarışmacılara anlatılıyor zaten, o anlar ekranlara yansımıyor olsa da yarışmacılar aslında oyuna başlamadan bütün kuralları biliyorlar.

Ünlüler bugüne kadar daha çok dokunulmazlık oyunu kazanmalarına rağmen birleşmede karşı takıma 2 kişi gönderdiler ve sayılar eşitlendi. Bugüne kadarki dokunulmazlık oyunlarını boşuna mı kazanmış oldular? 

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Survivor’da önceki yıllarda da birleşme partisinden sonra Survivor bireysele dönüyordu, aynı mantık o zaman da vardı aslında. Yani bu yeni getirdiğimiz uygulama ünlülere dezavantaj sağlayan bir uygulama değil.

Bazen tanıtımlarda görünen fakat yayın esnasında yayınlanmayan görüntüler oluyor, bunun nedeni edir? 

Haftada 3 güne çok yoğun bir şekilde montaj yetiştirmeye çalışıyoruz, seyircilerimiz bu konuda çok haklılar fakat bazen yayını ve tanıtımları yapan arkadaşlarımız farklı kişiler oldukları için arada kaçan görüntüler olabiliyor haliyle. 

Turabi, kışkırtıcı davranışlarının karşısında neden uyarı almıyor? 

Survivor’da başta açlık olmak üzere diğer zor şartlarla mücadele ederken insanların bazen sinirli ve gergin davranışlar sergilemesi çok normal, tabii ki seyircilerimizi rahatsız eden hareketler de oluyordur.

Fakat bu konuda söyleyebileceğim tek şey; biz olayın doğallığını korumaya çalışıyoruz koyduğumuz sınırlar dahilinde ve bu tür davranışlara da tepkiyi verebilcek kişiler kesinlikle attıkları SMS’ler ile izleyicilerimiz olur.

Mesela Turabi’nin Yiğit’e karşı ‘it’ kelimesini kullandığı konseyde, Turabi orada aslında ‘itlerden olma’ şeklinde bir cümle kuruyor ve orada direkt bir hakaret yok aslında dışarıdan anlaşıldığı gibi.

Oyunlarda oyuncu eşleşmeleri neye göre yapılıyor? 

Oyuncu eşleşmelerinde bu sezon yeni ve çok daha adil bir sisteme geçtik.

Eski sistemde fazla olan takım en güçsüz 2 yarışmacısını dışarıda bırakıyordu bence bu da takıma gereksiz bir avantaj sağlıyordu.

Fakat artık 2 takımda birbirinden seçiyor ve hem sayıca fazla olan takım iyi oyuncularını oynatabiliyor hem de sayıca az olan takım rakip takımdan istediklerini seçebiliyor.

Ayrıca bu sistemle birlikte çok uzun süre yarışmayan yarışmacılar oluyordu bunu da engellemiş olduk.

Berna’nın diskalifiye olması kişisel bir olay olmasına rağmen o hafta neden eleme yapılmadı? 

Bu soru biraz anlamsız geliyor bana. Belirli bir sayıda elemeyle belirli bir final günü var Survivor’ın ve aynı haftada iki yarışmacı elendiği anda sayıca bu zamanlamaya göre az kişi kalmış olacak adada.

O yüzden daha önceden finalinin tarihi belirli olan bir yarışmada önceden fazla sayıda yarışmacı elemenin bir anlamı olamaz.

Acun Ilıcalı bundan böyle siz takipçilerimizin sorduğu soruları her hafta Acunn.com’da cevaplayacak.

Eğer siz de merak ettiklerinizi Acun Ilıcalı’ya sormak istiyorsanız sorunuzu soru@acunn.com adresine gönderebilirsiniz.

Efes Pilsen Hayratı


Efes Pilsen Hayratı

Üfürükçü Carullah


Cevriye'yi cin değil Üfürükçü Carullah çarptı.

Senin evinde cin var tapusunu bana ver cinleri kovayım diyerek Cevriye'nin evine konan Carullah Hoca evini başkasına sattı.

İstanbul Esenler Posta Kodu


İstanbul Esenler Posta Kodu; 34220

28 Nisan 2014 Pazartesi

Duygu Akın kavga etti

Duygu Akın kavga etti

Ünlüler takımından gönüllüler takımına transfer olan Duygu ve Akın aralarındaki gerginliği bu adaya taşıyarak tartışmaya devam ettiler.

Duygu mücadele etmiyor diyen Akın ile büyük bir tartışma yaşayan Duygu Bal gözyaşlarına hakim olamadı.

Araya girenler bu tartışmaya bir son verdiler.

İstanbul Çekmeköy Posta Kodu


İstanbul Çekmeköy Posta Kodu; 34782

Deposilin İlacı Sorunu Çözüldü


Hammadde tedarikinde karşılaşılan problemler nedeniyle piyasada bulunamadığı için uzun süredir Sağlık Bakanlığınca hastanelerde dağıtılan, özellikle romatizmal kalp hastalığında kullanılan depopenisilin, ik yerli ilaç firması tarafından üretilerek piyasaya sunuldu

İ. E. Ulagay ilaç firmasının Deposilin Flakon 1.200.000 İÜ ve Deposilin Flakon 2.400.000 İÜ ile Bilim ilaç firmasının Pentin-LA Flakon 1.200.000 İÜ ve Pentin-LA Flakon 2.400.000 İÜ ilaçları bundan böyle eczanelerden temin edilebilecek.

Tedavideki etkinliği nedeniyle "Depopenisilin" olarak adlandırılan "Penilisin G Benzatin" etken maddeli ilaç, geçen yılın ağustos ayından itibaren üretilememiş ekim ayında yurt dışı ilaç listesine alınmıştı.

Sağlık Bakanlığı, sorunun devam etmesi üzerine toplu alım yaparak aralık ayında ilacı hastanelerde reçete karşılığı dağıtmaya karar vermişti.

Penisilin grubu bir antibiyotik olan ilaç, romatizmal kalp hastalığı başta olmak üzere hafif ve orta şiddetteki üst solunum yolu, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları, yılancık (erizipel) denilen ve cilt üzerinde iltihaplı kızarıklık şeklinde kendini gösteren kısa sürede gelişen ateşli hastalık, kızıl hastalığı, hafif ve orta şiddetteki zatürre ve orta kulak iltihabının tedavisinde kullanılıyor.

Derya Büyükuncu İstanbul'da


Acun Medya’nın yaptığı Survivor’da 2011’de milli yüzücü Derya Büyükuncu birinci olmuştu.

Final gecesi, halk oylaması öncesi “500 bin liralık ödülü alırsam yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağım” demişti.

Survivor öncesi ünlü adaylarla yapılan anlaşmada da zaten böyle bir madde vardı. Ancak Derya Büyükuncu aldığı paranın yarısını vermeden Amerika’ya gitti!

Telefonlarını değiştirdiği için Acun Medya yönetimi de Derya Büyükuncu’ya ulaşamadı.

İSTANBUL’DA TATİLDE 

Derya Büyükuncu’yu tatil için geldiği İstanbul’da bir alışveriş merkezinde gören muhabir, “Söz verdiğiniz bağışı yapmadan neden kaçtınız?” diye sordu. Ancak yanıt alamadı.

Derya Büyükuncu’nun bu parayla Amerika’dan villa aldığı ve “Tatil dışında artık Türkiye’ye dönmem” dediği öğrenildi. Acun Medya’nın avukatları birkaç gün içinde Derya Büyükuncu’ya dava açacak.

Caddebostan GS Store yakıldı


Fenerbahçe taraftarlarının şampiyonluk kutlamalarında zaman zaman tatsız olaylar da yaşandı.

Bazı sarı lacivertliler, İstanbul Bağdat caddesinde bulunan GS Store’u kapısını patlatarak içerideki formaları dışarı atıp yaktılar.

Önce dükkanın kepenklerinin kilitlerini kıran taraftarlar daha sonra camları da kırıp içeriye girdi

Ali İsmail Korkmaz çocukluğu


Gezi Parkı olaylarında polisler tarafından dövülen ve hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın çocukluk resmi.

Umut dolu bakışları gencecik yaşya hayatını kaybedeceğinden habersiz...

Atilla Taş Tweetleri


Atilla Taş ve siyasi tweetler;

Abdullah Gül'ün siyaseti bırakması,benim müziği bırakmam gibi bir şey olmuş,kimseyi üzmez yani

İstanbul Çatalca Posta Kodu


İstanbul Çatalca Posta Kodu; 34540

27 Nisan 2014 Pazar

Migren Gökmen Yaklaşımı Nedir

Gökmen Yaklaşımı migren ve baş ağrılarını şu anda kabul gören anlayıştan farklı bir bakış açısıyla değerlendirerek nedenlerini ortaya koyan ve bu nedenleri geleneksel olmayan yöntemlerle çözen bir tedavi algoritmasıdır.

Migren ve baş ağrılarının bedendeki bozucu alanlardan kaynaklandığını klinik sonuçlarla ortaya koyarak ‘migrenin bir bozucu alan hastalığı’ olduğunu iddia eder.

Migrenin otonom sinir sistem disfonksiyonundan kaynaklandığını görerek bu disfonksiyonu yaratan nedenleri bulur.

İHS (Uluslararası Baş Ağrısı Derneği) sınıflamasındaki nedeni bilinmeyen baş ağrılarının (primer baş ağrıları) nedenlerini tek tek ortaya koyarak nedenlerine göre yeniden bir sınıflama yapar.

Küme baş ağrısı ve trigeminal nevraljinin tamamen diş-çene kompleksinden kaynaklanan ağrılar olduğunu ortaya koyar.

Hastada tespit edilen bozucu alanlar nöral terapi ve diş-çene kompleksine ilişkin tedavilerle düzeltilir. Bu tedaviler bir ekiple yapılır.

Bu ekip tedaviyi yöneten hekim (nörolog, ağrı uzmanı ya da aile hekimi) ve diş hekimliği alanındaki uzmanlardan (endodontist, restoratif tedavi uzmanı, periodontolog, gnatoloji ve protez uzmanı, çene cerrahisi uzmanı) oluşmalıdır.

Survivora Kuaför geliyor


Birleşme partisinde yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyor.

Adaya getirilin bir kuaför yarışmacıların normal hayatlarındaki görüntülerine kavuşmalarını sağlayacak.

Bu haber yarışmacıları çok mutlu etti.

Biraz Abarttık Sanki


Alkol,sigara,eroyin,extassy,esrar gibi kötü alışkanlıkları kınayanlardan çeşitli sloganlar

Birşey içelim mi


Yukarıdaki diyagram-Bir şey içmeye gidelim mi gibi basit bir soru karşısında kadın ve erkek beyninin işleyişini resmetmektedir.

kadın ve erkek arasındaki farkları da bize anlatan bir diyagram...

İstanbul Büyükçekmece Posta Kodu


İstanbul Büyükçekmece Posta Kodu; 34500

26 Nisan 2014 Cumartesi

Ovalama Dur


Yeter artık ovalama şunu dur dedim
Niye noldu tahrik mi oldun
Evet şeyim sıkıştı dur kız

Ağrı kesici dert giderici Efes Pilsen


Ağrı kesici dert giderici Efes Pilsen

NOT; Eczanelerde satılmaz

İstanbul Beyoğlu Posta Kodu


İstanbul Beyoğlu Posta Kodu; 34420

25 Nisan 2014 Cuma

Aziz Yıldırım küfür etti


Şike davasından aldığı 6 yıl 3 aylık cezası kesinleşen, 2 yıl 2 ay daha hapis yatacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Adalet Bakanlığı'na istediği cezaevini bile bildirmişti. Avukatları infazın ertelenmesini istiyor.

Ancak Aziz Yıldırım her an cezaevine girebilir.

YENİ EŞİ YOKTU

Başkan önceki akşam kızları ve damatları Hande-Mehmet Gamgam ile Gülşah-Murat Gordi'yi alıp Etiler'deki Nusr-Et Restaurant'a götürdü.

Yanında yeni eşi Gonca Yıldırım yoktu. Masada hüzün vardı. Aziz Yıldırım cezaevine girmeden önce kızlarıyla vedalaşmak ister gibiydi. Konuşurken bir ara gözleri doldu.

Her iki kızı da ağlamaklı oldu.

'KÜFÜR DE EDERİM' 

Aziz Yıldırım çıkışta soru sormak isteyen habercileri görünce kızdı. ''Özel hayatımla haber olmak istemiyorum. Bu fotoğrafları çekmeyeceksiniz'' dedi.

Flaşlar art arda patlayınca iyice sertleşti ve şunları söyledi: ''Şimdi inerim arabadan. Döverim de, küfür de ederim. İlla ki küfür mü etmemi istiyorsunuz?''

Tolga Karel Gökhan Keser tartışması


Ünlüler takımında Tolga Karel ile Gökhan Keser arasındaki gerilim devam ediyor.

Tolga Karel'e tabağını yıkamasını söyleyen Gökhan Keser Tolga Karelden beklemediği bir tepki aldı ve tartışma başladı.

Tolga Karel her zaman tabağını yıkadığını söylerken,Gökhan Keser bu hiç görmediğini ifade etti.

Tolga Karel'in gönüllüler takımına geçmesi büyük bir rekabeti de beraberinde getirecek gibi gözüküyor.

Avrupa ve Türkiye duvarları


Avrupadaki duvarlar ve Türkiyedeki duvarlar arasındaki farklar;

Bir büyüğümüzü kaybettik


Bir Büyüğümüzü de kaybettik,Başımız Sağolsun

Asla Pes Etme


futbol asla sadece futbol değildir...

Dünyanın en büyük futbolcusu Messi'de kaybeder, ama sen hep kazanacaksın,hep mücadele edeceksin çocuk.

Asla pes etme olur mu?

İstanbul Beylikdüzü Posta Kodu


İstanbul Beylikdüzü Posta Kodu; 34520

İstanbul Beykoz Posta Kodu


İstanbul Beykoz Posta Kodu; 34800

24 Nisan 2014 Perşembe

Ünlüler den iki kişi Gönüllülere transfer olacak


Survivor da Mert'in de elenmesi ile birlikte 4 kişi olan gönüllüler takımına 2 isim transfer olacak.

Ünlüler takımında bulunan yarışmacıların oyları ile belirlenecek iki ismin biri kız biri erkek olacak.

Böylelikle takımlar arasındaki rekabet sağlanacak gibi gözüküyor.

Çok yüksek ihtimalle Tolga Karel ve Duygu Bal Ünlüler takımında Gönüllüler takımına transfer olacak gibi gözüküyor.

Tolga Karel ile Duygu Bal Gönüllüler takımına büyük bir hava getirecektir bu hava ile ünlüler takımının hegemonyası da kırılacaktır gibi gözüküyor.

Kurt Seyit ve Şura İstanbula geliyor


Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin çekimleri İstanbul’a taşınıyor.

Dizinin önceki akşam yayımlanan yeni tanıtımında, Kurt Seyit ve Şura’nın İstanbul’daki yeni hayatlarından görüntüler yer aldı.

29 Nisan Salı günü Star TV’de ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde, büyük kayıplar, derin acılar yasayarak Kırım’dan ayrılan Kurt Seyit ve Şura, işgal altındaki İstanbul’a gelecek.

İkilinin İstanbul Pera’daki ilk duraklarından biri Şeref Otel olacak. Kurt Seyit ve Şura, Şeref Oteli sakinleriyle adeta yeni bir aileye sahip olacaklar.

Güldür Güldür Şov konukları


Show TV’nin her hafta sürprizlerle ekrana gelen eğlence programı Güldür Güldür Show’a bu akşam, ünlü şarkıcı Funda Arar, sevilen haber spikeri Simge Fıstıkoğlu ve karikatürist, stand up’çı Alpay Erdem konuk oluyor.

Ünlü şarkıcı Funda Arar, okul müfettişini canlandıracak. Eski bir müzik öğretmenin müfettiş olmasını canlandıracak olan Funda Arar, sahnede “Hafıza” şarkısını da seslendirecek.

Sevilen haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, haber bülteni sunan bir ailenin kızını canlandıracak.

Sahnedeki sempatik ve doğal tavırlarıyla büyük alkış alan Simge Fıstıkoğlu, skeç sonunda son dakika haberi olarak evde kaldığını duyurması esprileri ile seyircileri kahkahaya boğacak.

Alpay Erdem yeni “Komedyen” stand-up gösterisinden mini gösteri yapacak.

Kurdukları Ayazma (Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu) futbol takımı ile maceraları ile Erdem, geceye renk katacak.

Güldür Güldür Show, bu akşam saat 20.00’de kahkaha dolu yeni bölümü ile Show TV’de!

Rakının Tadı Acı Geliyorsa


Rakının tadı acı geliyorsa, Rakı İcecek kadar acın yok Demektir...

Eskiden Kızlar


Eskiden kızlar anneleri gibi yemek yaparlardı,şimdi ise babaları için içiyorlar

İstanbul Beşiktaş Posta Kodu


İstanbul Beşiktaş Posta Kodu; 34330

23 Nisan 2014 Çarşamba

İstanbul Bayrampaşa Posta Kodu


İstanbul Bayrampaşa Posta Kodu; 34030

Ceyhun Yılmaz Penisilin Dövmesi


Komedyen Ceyhun Yılmaz penisiline alerjisi olduğu için sağ koluna, ‘Penicillin Allergy’ yazan dövme yaptırdı.

Dövmeyi “Bir yerde fenalaşıp hastaneye kaldırıldığımda doktorların penisilin iğnesine alerjim olduğunu görsünler diye yaptırdım” diyen Yılmaz, “Allah korusun bu dövmeyi görmezler ve bana penisilin iğnesi yaparlarsa ben on dakika için de ölürüm” dedi.

Google 23 Nisan Doodle


Özel günlerde anasayfasında yer alan doodle'ı sık aralıklarla değiştiren Google'dan bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı doodle'ı geldi.

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Dünyanın bir numaralı internet devi de Türklerin bu özel gününe kayıtsız kalamadı ve bu güne özel bir doodle hazırladı.

Doodle'a tıklayanlar "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" arama sonuçlarıyla karşılaşıyor.

Nejat İşlerin yeni hali


17 Ocak’ta Bodrum’da hastaneye kaldırılan, ardından İstanbul’da tedavisine devam edilen oyuncu Nejat İşler dün taburcu oldu.

Ünlü sanatçı İşler, hayranlarına müjdeyi Twitter’dan duyurdu. İşler “Geride kalan zor dönemde iyi dileklerinizle ve dualarınızla beni yalnız bırakmadınız.

Hayatımın en zorlu sınavının en zor bölümünü atlattığımı, artık hastaneden çıktığımı sizinle paylaşmak istedim.

Başta ailem, dostlarım, sevdiklerim, Amerikan Hastanesi, hastanenin tüm personeli ve doktorlarım olmak üzere hepinize tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

Profiterol yedi 

Taburcu olur olmaz yakın arkadaşlarıyla buluşup evinin olduğu cihangir’e giden Nejat İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç’la buluştu.

Yakın arkadaşı Dost Elver’in de katıldığı kutlamayı Cihangir’deki bir kafede yapan İşler’in elindeki siyahlık ve morarmalar dikkatlerden kaçmadı.

Profiterol yiyen İşler’in saçlarının iyice döküldüğü ve kilo aldığı dikkat çekti.

Gördüğü ilaç tedavileri ve hastanede yatma süresine bağlı olarak hayli kilo aldığı gözlenen İşler’in gülümseyerek kötü günleri geride bıraktığı dikkatlerden kaçmadı.