2 Ocak 2014 Perşembe

Obama çifti çok mutlu


Ünlü lider Nelson Mandela'nın cenaze töreninde kıskançlık krizi çıkan ve haklarında ayrılık haberleri ortaya atılan Obama çifti sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Bu fotoğraf ile haklarında çıkan ayrılık iddialarına da cevap veren çift şimdilik bu sorunu halletmiş gözüküyorlar.

Zaten amerikan hükümeti başkanının boşanmasına izin vermeyecek kadar tecrübeli olduğunda gelecek ilişkinin gerçek durumunu gösterecektir.

krizi çıkaran kareler

Lara doymak bilmedi


Yılbaşı programı için Denizli'ye giden şarkıcı Lara burada girdiği diyeti bozmak zorunda kaldı ve Denizli kebabını yiye yiye bitiremedi.

bundan sonra Denizli'ye sık sık geleceğini belirten güzel şarkının Denizlispor maçlarına da geleceğini söyledi.

işte o anlar



Jenna Jameson erotik film


2013 yılında oynadığı erotik filmlerle yaklaşık olarak 35 milyon dolarlık bir servet yapan Jenna Jameson bu konuda rakiplerinin bir hayli önünde

İnternette bu konu ile ilgili yapılan aramalarda en çok ismi geçen seksi kadın halinden mutlu.

Arkadaştan da Öte filmine ceza


1 ocak 2014 tarihinde Tv 2 kanalında yayınlanan Arkadaştan da Öte filmine Rtük tarafından ceza kesildi.

Filmde yakın arkadaş olan iki insanın sevgili olmadan sadece cinsel birliktelik yaşamalarının normal gösterilmesi Rtük'ün hoşuna gitmemiş.

Cinsel birlikteliğin duygusal ilişki yaşanmaksızın pazarlık konusu edilmesi gerekçe gösterilerek kesilen cezaya sosyal medyadan tepki yağdı.

Sansürsüz,yasaksız bir 2014 yılı isterken senenin başında Rtük yine gösterdi kendini...

2013 en çok dinlenen Türkçe şarkı


2013 yılının en çok tıklanan şarkısı Hande Yener'in Ya Ya Ya Şa Şa Şa şarkısı oldu.Yılbaşında İstanbul'da sahne olan şarkıcı gelecek sene içinde bu tarz bir şarkı ile patlama yapacağını belirtti.

Hande Yener'in bu şarkısı Google tarafından açıklanan verilerle 42 milyon tıklanarak Türkiye'de en çok dinlenen şarkı olma özelliğini taşıyor.

Petek Temizliği


Ülkemizde pekçok insan yoksulluk ve açlık sınırında yaşamaktadır.bu nedenle de kış ayları geldiğinde ekstra ısınma maliyetleri aileleri zorlamaktadır.

Kış aylarında ülkemiz büyük bir bölümünde doğalgaz kullanılmaktadır.Kombilerle ya da merkezi ısınma sistemleri ile kalorifer tesisatları ile ısınma ihtiyaçları sağlanmaktadır.

Petekler ile sağlanan ısınma ihtiyacını daha az doğalgaz ile daha kaliteli elde etmek için petek temizliği yapılmalıdır.

Rutin bir şekilde yapılan petek temizliği ile çok daha kaliteli ısınma sağlayabilirsiniz.

Hilal Cebeci sosyal medya frikikleri


1976 yılında dünyaya gelen Hilal Cebeci ilk albümündeki Köylü Güzeli şarkıcı-klibi ile tanınmış ve müzik dünyasına giriş yapmıştır.

Daha sonra şarkıcı Doğuş ile olan beraberliği ile yeniden gündeme gelen Cebeci,sosyal medyanın gelişmesi ile twitter hesabından paylaştığı pozlarla takipçi sayısını arttırmıştır.

Bu konuda Ciciş Kardeşler ile büyük bir rekabete giren Hilal Cebeci özellikle verdiği frikikleri ile ve Panpişleri ile sosyal medyanın fenomeni olmuştur.

  Hilal Cebeci frikikleri






Kocamı aldattım pişman değilim-Aldatan Kadınlar


Bana Güvenme ;

Ben 18 yaşında kaçarak evlendim.Kaçtığım adamın adı Kamil'di ve gerçekten da ona deliler gibi aşıktım.bu aşk için ailemi bile karşıma aldım.

Ancak geçen günler Kamil'in kötü yönlerinin ortaya çıktığı ve cinsel şiddet gördüğüm günleri getirdi.

Kamil bana istemediğim şeyler yaptırıyor ve bana şiddet uyguluyordu.Hayat benim için çekilmez bir hal almış ve cinsel bir obje olarak yaşamaktan çok sıkılmıştım.

Kamil çok iyi para kazandığı için hiç maddi sorunum olmamıştı ama çok mutsuzdum.

Yaklaşık olarak 10 sene boyunca bu eziyeti çektim daha doğrusu çekmek zorundaydım.Çünkü aileme geri dönemezdim.

Babam içki içen ayyaşın tekiydi.

Kamil'in çok fazla arkadaşı yoktu ancak en yakın arkadaşı Emre sık sık bize eşiyle gelir ve masalar kurulur sohbetler edilirdi.

Emre yine bir akşam bu sefer eşi olmadan geldi.İçkiler içildi tam bu sırada Kamil'in patronu acil bir şekilde onu çağırdı.

Kamil gittikten sonra Emre ile koyu bir sohbete daldık.O da evliliğinde mutsuzdu ben de.

Zaman ilerledikçe içkinin de etkisi ile Emre ile yakınlaştık.uzun bir zamandır hissetmediğim duyguları hissettirdi.

İçinde kocamı aldattığım için hiç pişmanlık yoktu çünkü Emre gerçek bir erkekti ve kadınları mutlu etmesini biliyordu.

O günden sonra Emre ile yaklaşık 4 ay daha düzenli olarak otellerde buluştuk ve defalarca birlikte olduk.

Ancak ikimizinde evliliği nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık.Emre bize ne zaman gelse hala daha o tutku dolu günleri hatırlıyorum ve onu çok özlüyorum...

Ahmet'in aşkı beni hayata döndürdü-Aldatan Kadınlar


Sevdayeli ;

25 yaşındayım görücü usulu evlendim.Kocam beni hiçbir zaman ne sevdi ne de sahiplendi.Zaman geçtikçe şiddette başladı.

Hayat benim için dayanılmaz bir hal alsa da törelerimiz gereği bütün bunları çekmek zorundaydım çünkü ailem beni asla geri kabul etmezdi.

Ben de bu durumu tam kabullenip herşeye tamam diyecekken,bir mağaza çalışanı ile tanıştım.Bana karşı çok sıcak davranan bu adam beni çok etkilemişti.

hayatım boyunva hissetmediğim bu duyguları Ahmet ile yaşamaya başladım.Haftanın belirli günleri onu görmeye gidiyordum...

İlk günlerde sadece dışarda gezip dolaşıyorduk.Ancak hayatımda hiçbir erkekten hoşlanmadığım için onunla birlikte de olmak istiyordum.

Ahmet'in izin gününde onun bekar evine gittim ve hayatımda ilk kez cinselliğin güzelliğini ve kadınlığımı hissettim.

Sabahtan akşama kadar onunla defalarca birlikte oldum ve hayatımın en özel günü olarak daima hatırlıyorum.

Kocamın yaptıkları beni artık hiç etkilemiyor çünkü haftada birgün Ahmet'in izin gününde hayatımın en güzel dakikalarını yaşıyorum.

Kocamın bana yaptıklarının intikamını onu aldatarak alıyorum...

Kardeş Payı dizi Mart 2014 de geliyor


İşk önce Çalgı Çengi filmi,daha sonra İşler Güçler dizisi en son olarak da Düğün Dernek filmi ile önü alınamayan bir popülarite yakalayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyorlar.

Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazıp yöneteceği Kardeş Payı dizisi ile ekranlara yeniden dönecek iki ismin yeni projesi merakla bekleniyor.

2014 yılının mart ayında başlayacak olan dizi İşler Güçler dizisinin oyuncu kadrosunun büyük bir bölümünü de içinde barındıracak.

Yeni aletler keşfetmeye meraklı mucit iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı filmde yine ikili arasında büyük bir rekabet olacak.

bilgisayar oyunları sevişme sahneleri


Gelişen teknolojiler sonucunda yeni nesil bütün oyunlarda insanlığın en önemli ihtiyaçlarından biri olan cinselliğe yer verilmektedir.

oyunlarda ortaya çıkan cinsel sahnelerin bilinen ilk 10 videosu

bilgisayar oyunları sevişme sahneleri

The Darkness sevişme sahnesi


Pc ve oyun konsollarının en önemli oyunlarından biri olan The Darkness özellikle de bazı sahneleri ile oyun dünyasına damga vurmuştur.

Oyunun ana kahramanlarından biri olan Lura'nın bir geneleve gitmesi ve buradaki sevişme sahneleri oyunun satış rakamlarının artmasını sağlamıştır.

The Darkness 2 sevişme sahnesi

Amerikan futbolu seksi mankenler


Amerika'nın en popüler spor dalı olan Amerikan Futbolu kadınlar arasında da oldukça sevilen bir spor olma özelliği taşımaktadır.

Amerika'nın genelinde en çok izlenen spor dalı olduğu içinde reklam kampanyalarında zaman zaman kullanılan bu spor dalı en son mankenler arasında bir maç ile tekrar gündeme geldi.

amerikan futbolu kız resimleri














Top taşıma nedir

Basketbolun kendi içinde birçok kuralları bulunmaktadır.Bu kurallarında en önemlisi ve en bilineni step-top taşımadır.

Steps birden farklı şekilde karşımıza çıkar basit olarak tarif edilmez.

topu sektirdikten sonra tutup bir daha sektirirseniz steps olur.

İçeri katederken topu tuttuktan sonra 2 adım atma hakkınız fardır üçüncü adım steps olur.

Topu tuttuğunuzda sabit ayanığızı yerden kaldırırsanız steps olur.

Topu sektirirken iki elinizi kullanırsanız steps olur.Topu sektirirken elinizde topu biraz fazla tutarsanız steps olur.

kaynak ; http://sporbilgi.blogspot.com/2013/05/steps-nedir-top-tasima-basketbol.html

Sarhoş Adama şok şaka

İçkiyi fazla kaçıran adam alkol komasına girmeden hastaneye götürülür.

Midesi yıkanan adam kendine geldiğinde doktorlarının söyledikleri ile büyük bir şok yaşar.

10 yıldır hastanede yattığını ve komada olduğunu söyleyen doktorlar sarhoş adama yüzyılın kamera şakasını yaptılar.


Sarhoş Adama şok şaka

Kate Upton dekolteleri ile büyüledi


Dünyanın en gözde mankenlerinden biri olan Kate Upton moda ve magazin çevrelerince en güzel dekolte veren kadın seçildi.

Güzelliği ile başdöndüren güzel evliliğe giden ilişkisini bitirip kariyerine odaklanmış ve gelen teklifleri kabul ederek 2013 yılında en çok kazanan model olmayı başarmıştı.

Kate Upton İngiltere'nin yetiştirdiği en önemli manken olma yolunda ilerlerken birçok ünlü erkek de güzel oyuncunun peşinde...

Kate Upton resimleri










Miley Cyrus dili neden hep dışarda


2013 yılının en önemli şarkıcılarından biri olan ve yaptığı her hareket gündeme gelen Miley cyrus denilince akla ilk olarak dili gelmektedir.

Hemen hemen her fotoğrafında dilini dışarı çıkaran ve magazincilerden büyük eleştiri alan seksi şarkıcı bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çocukluğundan beri poz vermeyi bilmediğini söyleyen Cyrus,bu nedenle fotoğraf çekinirken dilini istemsiz bir şekilde dışarı çıkardığını söyledi.

Miley Cyrus dil dışarda