4 Ocak 2014 Cumartesi

Twitter daki en güzel bayan resimleri

Dünyanın en çok ziyaret edilen websitelerinden biri olan Twitter,her geçen gün üye sayısını arttırmakta ve paylaşım sayısı konusunda facebook'a rakip olmaktadır.

Özellikle sıradan insanların yaptıkları paylaşımlarla binlerce takipçi sayısına ulaşmaları sitenin en önemli özelliği olarak bilinmktedir.

Bu konuda yaptıkları paylaşımlarla binlerce takipçi sayısına ulaşan kadınların fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.İyi seyirler...

En güzel twitter kız resimleri
















Justin Bieber annesine koca arıyor


Dünyanın en popüler şarkıcısı olan Justin Bieber'ın anne ve babası yaklaşık olarak 20 senedir ayrı yaşıyorlar.

Annesinin bu yalnızlığından dolayı mutsu olan Justin Bieber'ın annesine uygun bir eş aradığı ve annesinin yalnızlığından dolayı çok mutsuz olduğu söyleniyor.

Ebru Polat Dubai de doktorluk oldu

Şarkıcı Ebru Polat bir tanıtım organizasyonu kapsamında Dubai'ye gitti,ancak gittiğine gideceğine pişman oldu.

Güzel şarkıcı Ebru Polat Dubai'nin sıcağında oldukça etkilendi ve doktora gitmek zorunda kaldı.Biraz kendine gelince de havuza girdi ve bu anları sosyal medyadan paylaştı.

ebru polat dubai'de


Amatör striptiz yapan kadın


İnternetin en önemli özelliklerinden biri olarak tanınmamış insanların video ve resim paylaşımları ile popüler olmaları olarak söylenebilir.

Yeni yeni ülkemizde de yayılan bu paylaşımlar özellikle başta amerika olmak üzere avrupa da senelerdir çok önemli bir özellik.

Paylaştığımız videoda da striptiz yapan tanınmamış bir kız izlenme rekorları kırıyor.

amatör striptiz