8 Ocak 2014 Çarşamba

Scarlett Johannsson Don Jon filmi sevişme sahnesi


Yapılan anketlerle 2013 yılının en seksi kadını seçilen Scarlett Johansson 2013 yılında vizyona giren Don Jon isimli yapımda oldukça cesur sahnelerde oynamıştı.

Başrolleri paylaştığı Joseph gordon lewitt'in elde etmek için uğraştığı bir kadını canlandıran seksi oyuncu sonunda kalbini açmıştı.

Scarlett Johannsson Don Jon filmi sevişme sahnesi

Tuğba Ekinci frikikleri


 O Şimdi Asker adlı şarkısı ile tanınan ve dürüst tavrı ve biraz da patavatsızlıkları ile gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu sefer de giysileri ile gündeme geldi.

Limuzinle geldiği bir gecede giydiği kıyafet ile bayan frikik olarak çağırılan Tuğba Ekinci katıldığı gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

İşte o geceden resimler.



Ateşli sevişme sahnesi Özgü Namal


Kurlar Vadisinde canlandırdığı Avukat Elif karakteri ile büyük bir popülarite kazanan ekranların sevilen oyuncusu Özgü Namal Kanal D ekranlarında yayınlanan Merhamet dizisi ile hayranlık uyandırmaya devam ediyoe.

Dizide canlandırdığı karaktere oldukça güvenen güzel oyuncu senaryo gereği oldukça cesur sahnelerde de oynuyor.

konunun videosunda da bu sahnelerden bir seçme anlar var iyi seyirler.

Özgü Namal sevişme sahnesi

En uzun bacaklı kadın Anastasia Strashevskaya


Dünyanın en uzun bacaklı kadını Rusya'dan Anastasia Strashevskaya oldu.Esas mesleği avukatlık olan 18 yaşındaki kadın bacak boyu ile erkeklerin bir numaralı gözdesi oldu.

Tam 106 santimetre olan bacakları ile dünyanın en uzun bacaklı kadını olan seksi rus bundan sonra modellik yapacak.

en uzun bacaklı kadın

Alp Korkmaz Gülcan Arslan dizi aşkı


Sene başında ekranların en önemli dizilerinden biri olan ve kanal d ekranların yayınlanan Arka Sokaklar dizisine transfer olan Gülcan Arslan Komiser Leyla karakterini canlandırıyor.

Dizinin Komiser Ali karakteri canlandıran Alp Korkmaz ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu bu aralar oldukça mutlu günler geçiriyormuş

Seray Sever 50 bin dolar çarpıldı


Seray Sever kısa bir süre önce hayatımın aşkı diye sözettiği ingiliz sevgilisi Henry tarafından dolandırılmanın şokunu yaşıyor.

Tatırım yapma vaadiyle Seray Sever'den 50 bin dolar alan ingiliz bu parayı aldıktan sonra ortadan kayboldu.

Ne diyelim hem güzel bir bayanla sevgili ol hem de bir güzel dolandır amerikan filmlerinden bazı sahneleri hatırlattı bu anlar bize.

Eyvah Eyvah 3 fragmanı izle


filmin konusu;

Hüseyin Badem hayatındaki bütün sorunları halledip sevdiği kadınla evlendikten sonra evlenmişti.Serinin üçüncü filminde baba olacağını öğrenen Hüseyin devlet memuru olmaya karar verir.

Firuzan ise büyük bir şöhrete kavuşmuştur.Ancak ikilinin yolları kesişecek ve olaylar gelişecektir.

bilgiler;
yapım;2014
tür;komedi
oyuncular;Ata Demirer,Demet Akbağ,Salih Kalyon,Özge Borak

Eyvah Eyvah 3 fragmanı

Büyük Risk kanal değiştirdi


Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'in sunuculuğunu yaptığı Büyük Risk yarışması yayınlandığı Star Tv den ayırılıp Show TV kanalına transfer oldu.

Ana haber bülteninden sonra 28 dakika yayınlanan yarışma programı 20 ocak tarihinden sonra Show tv ekranlarında yayınlanacak.

Programın süresinin de yeni kanalında uzatılacağı açıklandı

Monica Spear öldürüldü


Eski Venezüella güzellik kraliçesi ve ünlü dizi oyuncusu Monica Spear ve eşi,araçlarını soymak isteyen kişiler tarafından öldürüldü.

Tatil için ülkesine giden güzel oyuncunun bu şekilde ölümü Amerika'da şok etkisi yaratırken güney amerika ülkelerinde yaşanan ölümlere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Anne ve çocuk Abbey Clancy


Mankenlik yaptığı dönemlerde oldukça ses getiren işler yapan Abbey Clancy anne olduktan sonra kariyerini noktalamıştı.

Ünlü manken anne olmasına rağmen kusursuz görüntüsü ile Dubai tatilinde görüntülendi.

işte o resimler