10 Ocak 2014 Cuma

Vin Diesel'den duygu dolu video


Paul Walker'ın ölümünden sonra en başta Hızlı ve Öfkeli serisindeki rol arkadaşları büyük bir şok yaşamış ve onun yokluğu en çok onları etkilemişti.

Bu konuda az konuşan ancak çok zor günler geçiren Vin Diesel yakın arkadaşı ile çok özel bir videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kapalı ekrandan Dom ve Brian'a bakış adı altında takipçileri ile paylaştığı video kısa sürede milyonlarca kişi tarafında izlenirken 1 milyonun üzerinde beğeni aldı.

19 dakika boyunca oldukça duygu dolu anlar geçireceğiniz anlar konunun videosunda.

Kapalı ekrandan Dom ve Brian'a bakış

Seksi taraftar resimleri




Başta futbol olmak üzere çeşitli spor müsabakalarında görüntüler veren seksi kadınların resimlerini sizler için araştırdık.

Futbol maçlarını güzelleştiren kadınlar erkeklere göre oldukça güzel görüntüler sergilerken erkeklerinde maçlara olan ilgisi arttırıyor.

2014 dünya kupasına gidecek kadınlar şimdiden rezervasyon yaptırıyorlar.Bu konuda özellikle güney amerikalı kadınların oldukça farklı olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz.

birbirinden güzel resimlerle iyi zaman geçirin.

tribüncü kızlar
















Eşim çok ama çok seksi


Galatasaraylı futbolcu Sneijder eşi Yolanthe Cabau'nun seksi fotoğraflarının çok hoşuna gittiğini ve eşini çok beğendiğini söyledi.

Eşinin bu şekilde gözükmesi nedeniyle evliliklerinin çok iyi gittiğini de sözlerine ekleyen Sneijder Yolanthe muhteşem bir kadın diyerek röportajını bitirdi.

Yolanthe Cabau'nun birbirinden seksi fotoğrafları için tıklayın.

Emma Watson yeni aşk buldu


Harry Potter filminin serilerinde gösterdiği performans ile ünlenen Emma Watson çok büyük bir aşk yaşadığı Will Adamowicz ile yollarını ayırdıktan sonra zor günler yaşamıştı.

Ancak ünlü haber sitesi Daily Mail’in haberine gore, 23 yaşındaki oyuncu Oxford Üniversitesi’nin rugby takımının başarılı üyesi Matthew Janney’le birlikte olrak aşk acısını dindirmiş.

Janney, takımının sosyal medyadaki kızlar tarafında ‘en yakışıklı oyuncu’ olarak seçilmişti.

Athena Gökhan abdest resmi


O Ses Türkiye programı ile Türk insanının gönlünü fetheden ve kötü imajını yıkan Athena Gökhan bugün sosyal medyanın ana gündem maddesiydi.

Abdest alırken bir hayranı tarafında çekilen fotoğraf basına sızdı ve deyim yerindeyse sosyal medya bu konu ile sallandı.

İnsanın dini-imanı inancı içindedir söylemi dövmeleri ve yaşantısı ile dini inancı güçlü olmadığı düşünülen birinin bu resmi ile doğrulandı diyebiliriz.

Fernanda Marin soyundu



Kolombiyalı model Fernanda Marin tatil için gittiği Malibu sahilinde keyifli saatler geçirirken bikinisinin üstünü çıkararak da magazin basının ilgisini çekti.

İşte o anlar



Lindsay Lohan erotik pozları çalındı


Skandalları ile çok konuşulan Lindsay Lohan Çin gezisi sırasında bilgisayarını çaldırdı.Kişisel bilgilerinin yanısıra bazı fotoğraflarının ilerde basına sızacağını düşünülüyor.

Güzel oyuncu yaptığı açıklamada bilgisayarında çok özel ve çıplak fotoğraflarının olduğunu söyleyerek bu konu ile ilgili haberlere de açıklık getirdi.

Kenan ve Beren alkolü fazla kaçırdı

Asmalımescit'teki Süreyya Teras isimlii mekanan giden Kenan Doğlu ve Beren Saat alkolü fazla kaçırdılar.

Çıkışta alkollü bir şekilde gazetecilere yakalanmak istemeyen çift diğer müşterileri mağdur etti.

Asansörde beş dakika bekleyerek müşterilerin merdivenden inmesine sebep oldu.

Mekandan çıkan herkes çifte büyük tepki gösterdiler.