15 Ocak 2014 Çarşamba

Kilo vermek için metobolizmayı hızlandırın


Metabolizma günlük aldığımız enerji ile harcadığımız enerji arasındaki dengeyi sağlayan bütün mekanizmalara verilen isimdir.

Kilo vermek için metobolizmanın hızlı çalışması bir avantajdır.

Ayrıca metobolizması yavaş olan insanların bunu arttırmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Metobolizmanın çalışma hızını arttırmak için yöntemlerin başında düzenli egzersiz yapmak gelir.

Çünkü egzersiz yaşam şekli haline getirilirse vücutta bulunan yağ kitlelere kasa dönüşür bu da metobolizmanızın hızlı çalışmasını sağlayabilir ; Diğer bir metobozlimayı arttırmak için önerilen yöntem agresif beslenmektir.

3 saat ve daha fazla zaman yemek yenilmediği zaman metobolizmanız yavaşlar bu nedenle 3 saatte bir az yenilecek yemekler kan şekerinizi yükselteceği için metobolizmanızı hızlandırır.

Ayrıca pul biberin de metobolizmayı arttırıcı etkisi bulunmaktadır mide rahatsızlığı bulunmayan insanların metobolizma hızını arttırmak için önerilmektedir.

Metobolizma hızlı çalıştığı zaman kilo vermek daha kolaylaşır.

Ebru Şancı'ya playboydan teklif


Ebru Şancı Amerika'da yemek yerken tanıştığı Playboy’un ortağı Jimmy Esebag’dan teklif dergiye poz vermesi için teklif aldı.

Çok yüksek bir fiyat teklif edilen Ebru Şancı düşünmek için zaman isterken teklifi kabul edip etmeyeceği ise büyük merak konusu.

Rihanna Vogue dergisine soyundu

Rihanna Vogue dergisinin Brezilya baskısı için objektif karşısına geçti ve üstsüz fotoğraflar çektirdi.Birbirinden özel pozlar veren Rihanna ve bu fotoları sosyal medyada paylaştı.

Rihanna üstsüz resimleri




Kaynak Saç Çıkarılır mı


Halkalı kaynaklarda yaklaşık 3-4 aylık kullanım süresinden sonra,çıkartma işlemine tepe nooktasından başlamak gerekir.

En üst seviyeden başlıyoruz saçımızı ayırıyoruz.Burada yine bir pense kullanıcağız.

Daha yapılmış kaynakların yapılmış olduğu tutturulmuş yerlerden pense yardımıyla bu sefer ters istikamete doğru sıkarak daha doğrusu gevşeterek bağlantı noktalarını açıyoruz.

Daha sonra hafif hafif çekmeye başlıyoruz. Bu kaynağın en kolay tarafı saçların çok kolay çıkması ilave saçların ve saçların zarar görmeyip ufak bir bakımla yeni bir kaynak saç işlemi için hazır durumda olması.

Dolayısıyla bu kaynakta saçlar çıkartıldıktan sonra tekrar kullanıma müsait oluyor.

Ve bir can acısı sağlıksız bir durum kesinlikle yok.Yaklaşık yarım saat kadar bir süre içinde bütün kaynaklar çıkmış oluyor.

 Bu kaynak en önemlisi saçlar ziyan olmadığı için tekrar tekrar takılmaya müsait ve bu da bu kriz ortamında müşterilerin daha ekonomik uzun saçlı olmasını sağlıyor.

Tekrar saç çıktıkça para ücret ödemek zorunda kalmıyorlar.Çünkü saçları koruma altına alabiliyoruz.

Kaynak Saç Nedir


Kadınların güzelleşmek için en çok tercih ettikleri yöntemlerden biri de kaynak saçtır.Her ne kadar zengin kadınların daha çok kullandıkları bir yöntem olsa da her kesime de hitap etmektedir.

Kaynak Saç Nedir;

Kaynak daha kesilmiş uzun saçların saçını uzatmak isteyen kişiler saç tutamlarına ilave edilmesi işlemine denir.

Kaynak sadece uzatmak için yapılmıyor.Saçları kısa olan hanımların saçlarını uzatma sürecini rahat geçirmeleri içinde yapılıyor.

Ama saçı daha gür yoğun göstermek içinde boyunu uzatmadan aynı boyutta kaynak saçlar eklenerek saçları daha hacimli gösterebiliriz.

Aynı zamanda uzatma dönemlerinde kısa saçı uzatırken biçimsiz uzamadan dolayı bazı noktalara örneğin yan noktalara bir kaç kaynak saç yaparak model verme yöntemiylede kullanabiliyoruz.

Bir de son dönemde saçlar koyu renk oldu moda olarak,sanki arasında bir kaç tane açık renk atarak röfleli imajı yaratıyoruz buda saça kimyasal uygulamak istemeyenler için alternatif oluyor.

Çılgın Dersane 3 (2014-komedi-Survivor Duygu)


filmin konusu;

Serinin ilk iki filminden sonra uzun bir ara veren Çılgın Dersane serisi yeni oyuncuların katılımı ile birlikte 2014 yılında vizyona girecek.

Filmin oyuncu kadrosuna Survivor yarışmasından da tanınan Duygu Çetinkaya da katılıyor.

Filmin konusuna gelirsek Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir.

Ali'nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar.

bilgiler;
yapım;2014
tür;komedi
süre;98 dakika
oyuncular;Paşhan Yılmazel,Ozan Aydemir,Duygu Çetinkaya

Çılgın Dersane 3 filminden kareler

çılgın dersane 3 filmi fragmanı

Cem Yılmaz 50 milyondan oldu


Türk sinemasının son dönemde en başarılı filmi olarak ön planan çıkan Düğün Dernek filmi yaklaşık olarak 50 milyon TL lik bir hasılat elde etti.

Durum böyle olunca da film ile ilgili birçok haber sızarken en son olarak filmin yapımcısı olmak istemeyn Cem Yılmaz'ın bunu kabul etmediği söylendi.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerde oynadığı Çalgı Çengi filminin yapımcılığını yapan Cem Yılmaz bu filmden zarar etmişti.

Filmin senaristi olan Selçuk Aydemir'in filmin yapımcılığı için Fida Film ve CMYLMZ Fikirsanat’la görüşme yatığı ve olumsuz yanıt aldığı belirtildi.

Böylelikle Cem Yılmaz bu teklifi kabul etmeyerek 50 milyon TL lik bir parayı kaçırdı.

Karadeniz turu gezisi


Ülkemizde çoğu zaman insanlar yıl boyunca çalıştıktan sonra tatil yapmak için zaman ayırırlar. Bu zamanda yapılan tatiller her daim dinlenme amaçlı olamayabilir.

Ya da birçok insan ülkeyi tanımak amacıyla uzun turlara çıkmaktadır. Ülkemizde yapılan en iyi turlar genellikle Doğu Anadolu bölgesine ve Karadeniz bölgesine yapılmaktadır.

Bunların arasından yapacağınız tercihler için iyi düşünmeli ve son derece iyi zamanlamalar yapmalısınız. Her bölgenin farklı mevsimi vardır.

Bu mevsimlere göre tatile çıkmak çok daha mantıklı olacaktır. Aksi takdirde can sıkıcı bir tatil dönemi yaşayabilirsiniz. Böyle durumların oluşmaması için mutlaka yapacağınız tatil için iyi bir zamanlama yapmalısınız.

Karadeniz turu için genellikle en uygun zamanlar yaz aylarına doğru olan zamanlardır. Yağmurun azaldığı dönemde gezip görebileceğiniz birçok yer vardır. Karadeniz'in harika yeşillikleri ve mavilikleri arasında kaybolmak her insanın yaşaması gereken bir duygudur.

Karadeniz'in kendi yöresine has yemekleri ve oyunları ile son derece keyifli bir tatil imkanı bulabilirsiniz.

Karadeniz turlarına katılmak ülkemiz adına yapacağınız ilk tatillerden birisi olacaktır. Tarihin ve doğa güzelliklerinin birleştiği bu noktada son derece keyifli bir gezi ile ruhunuzu yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Katılacağınız Karadeniz turları sayesinde farklı yerleri görme şansınız olacaktır. Ülkemizin Kuzey bölümünde görmeye değer birçok doğal güzellik ve tarihi eser vardır.

Herkes bir kere bile olsa bunu mutlaka görmelidir. Bu turlara katılmak için bir acente ile iletişime geçmelidir. Bu turlar genellikle 3 gün ile 1 hafta arasında değişmektedir.

Katıldığınız bu turlar genel tur olduğu için Karadeniz bölgesinin her yerini gezmekte ve yakında inceleme fırsatı bulmaktasınız. Keyifli bir gezi için mutlaka zaman ayırmalısınız. Karadeniz'de gidilecek yerleri şöyle bir düşünürsek ilk olarak akla Sümela Manastırı gelmektedir.

Sümela Manastırı Trabzon'un Maçka ilçesinde bulunmaktadır. Altındere köyü sınırları içerisinde bulunan bu yapı vadiden yaklaşık 300 metre daha yukarı inşa edilmiştir. Son derece büyüleyici görüntüsü ile sizinde aklınızı çelecektir.

Sümela Manastırı adından ziyade halk arasında Meryem Ana adı ile dillerde dolaşmaktadır.

Ancak adını siyah anlamına gelen melas sözcüğünden almıştır. Şu ana kadar yapılan araştırmalar bunu göstermektedir. İçine baktığımız zaman ise öğrenci odaları, mutfak, kütüphane, misafirhane, şapeller ve kutsal ayazmayı bulabilirsiniz.

Oldukça geniş bir alan üzerine yapılan bu manastır Karadeniz turunda görmeniz gereken ilk yerlerden birisidir. Daha sonrasında ise Ayder Yaylasında mutlaka bir dolaşmalısınız.

Genellikle insanlar yayla olarak tanımlasa da aslında burası bir mezradır. Ancak son 35 yıldır yer kaynakları ve termal imkanları nedeniyle tur firmalarının gezi noktası haline gelen bu bölge yayla olara adlandırılmaktadır.

Bu nedenle her Karadeniz gezisinde mutlaka gezip görmeniz gereken bir bölge haline gelmiştir. Bu bölge yaklaşık olarak 29 adet belediye belgeli konaklama yer bulunmaktadır. Belediye belgesi denildiği zaman asla küçümsemeyin.

Konaklama yerinin bulunduğu bölgeye göre değişebilen bu durum otelleri de kapsamaktadır. Turlar gittiğiniz zaman kalabileceğiniz bu oteller ve pansiyonların hepsi de birbirinden güzel olacaktır.

Karadeniz turunda bir çok farklı yerde durağınız olacak. Bu nedenle gidip görmeniz gereken yerlerden bir diğeri ise Vazelon Manastırıdır.

Burada yine ilginç manzaralar ile karşılaşabileceğinizi garanti edebiliriz. Sümela Manastırına yakın bir bölgede olan Vazelon Manastırı Maçka ilçesinin yaklaşık olarak 14 km uzağındadır. Burada alabalık çiftliği ve birbirinden harika restoranlar ile karşılaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Gittiğinizde tatilinize unutulmaz bir tat katmak için iyi bir fırsat olacaktır.

Vazelon Manastırı adını kurulmuş olduğu dağdan almaktadır. Buralardan sonra gidip görebileceğiniz en güzel yerlerden bir diğeri belki de son noktanız olacak yer Uzungöl olacaktır. Bu bölgede son derece keyifli dakikalar geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

Son derece harika restoranları, küçük tipte resort otelleri ve pansiyonları ile hem dinlenme hem de eğlence mekanı olarak son derece hoşunuza gidecek bir bölge olacaktır. Burada tattığınız her şey hayatınızda damak tadına yerleşecek kalitede yiyecekler olacaktır. Bu nedenle denemekten asla kaçınmayın.

Aynı zamanda spor severler için son derece harika bir bölge olan Uzungöl masmavi gökyüzü, botanik bahçeleri, yemyeşil ormanı ve traiking yapmak elverişli patikaları ile spor severler için son derece uygun olacaktır. İyi bir tatil geçirmek için dinleneceğiniz otel tatili yerine gezip eğleneceğiniz tatil turlarını tercih edin.

Hem eğlenin hem de bilgi edinin. Hem genel kültürünüzü geliştirin hem de şehir stresinin verdiği yorgunluğu üzerinizden atın. Unutmayın her insanın dinlenmeye ve eğlenmeye ihtiyacı vardır. Vücudunuzu ve beyninizi dinlendirin, yeni çalışma dönemine kendinizi hazırlayın.

2014 kadın giyim modası


Kadınlar için diğer insanlara güzel görünmek çok önemlidir. Kadınların kendine olan güvenleri giyim tarzlarının toplum tarafından kabul görmesi ile daha da çok artmaktadır.

Bu nedenle her kadın için kaliteli ve doğru giyinmek çok önemlidir. Moda akımı yıllardır giyim tarzını şekillendirmektedir.

Dünya çapındaki modacılar her yıl olduğu gibi 2014 kadın giyim modasının da temellerini atmıştır. Modayı bir ağaç olarak niteleyecek olursak mevsimlerin değişiminde olduğu gibi yapraklarını sürekli dökmekte ve yeni yapraklar çıkarmaktadır.

Moda da böyledir, her dönem eskiyen kıyafetler kıyafet dolaplarından ayrılırken yerlerine yeni moda kıyafetler konulmaktadır. Bu nedenle moda akımında rüküş damgası yemek çok kolaydır.

 Modada şıklığı yakalamak oldukça zordur. Çünkü şıklık kavramı bir bütün olma durumunu ifade etmektedir. Saçınız ile makyajınız ile kıyafetlerinizi bütünlediğiniz zaman şıklığı yakalamış olursunuz.

Şık görünmek için abiye kıyafetler seçmenize gerek yoktur. Spor kıyafetleri ile bile şıklığı yakalayabilirsiniz. Çünkü şıklık bütünleyebilme işidir. Güzel görünmek için cilt ve saç bakımınıza da dikkat etmelisiniz.

Özellikle saçlarınız modaya uygun bir renkte ve kesimde olmalıdır. Aksi hale kıyafetiniz son moda dahi olsa güzel görünemezsiniz. Bu nedenle güzellik salonlarında cilt bakımlarınızı yaptırabilir, saçınızı gerçekten güvenebileceğiniz bir kuaförde kestirebilirsiniz.

Günümüzde uzun saç modern bir görüntüye ulaşmak için yeterli değildir. Asimetrik kesimli saçlar ile modanın kalbini yaşatabilirsiniz. Saç renginize de dikkat etmelisiniz.

Modası geçmiş renklerde saç boyatman direkt olarak sizi modanın çok dışına itecektir. Bu nedenle saçınızı günümüzün modası kumral tonlarda boyatmanız size tarz sahibi bir görüntü sunacaktır. Şık olmak için modayı takip etmeniz gerekmektedir.

Şıklık sadece tek bir kavramı ifade etmemek ile birlikte kişinin iç ve dış görüntüsünün birleşimidir. Şık olmak için özel bir çaba harcamanız gerekmektedir.

Çünkü moda akımı sürekli değişen bir durumdur. Şık görünmek için 2014 kadın giyim modasının gerektirdiklerini uygulamak çok önemlidir. Şıklığın altın anahtarı şüphesiz ki bir bütün olabilmektir.

Her kıyafetin giyileceği ortam birbirinden farklılık göstermektedir. Bir düğüne spor kıyafetleri ile bir spora da abiye kıyafet ile gitmek uygun olmayacaktır.

Bu nedenle nerede nasıl giyineceğinizi bilmelisiniz. Örneğin alışverişe giderken dekolteli bir bluz giymek alışveriş sırasında size zorluk çıkarabilir.

Bu nedenle alışverişe çıkarken giyilmesi ve çıkartılması kolay bir günlük kıyafet seçmelisiniz. Aynı şekilde ayakkabı da doğru seçilmesi gereken parçalardan biridir.

Alışverişte topuklu ayakkabı giymek yorulmanıza neden olacaktır. 2014 kadın giyim modasının belirli renkleri vardır. Aslına bakılırsa mevsimlere göre kıyafetlerin renkleri değişmektedir.

Örneğin kışın genellikle koyu renkli kıyafetler giyilirken, yaz mevsiminde açık renkli kıyafetler tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni renklerin güneş ışığını soğurması veya yansıtmasıdır.

Kış günlerinde güneş yaz mevsiminden daha az ısıtır. Bu nedenle kıyafetleri kış günlerinde ışığı çekmesi ve üzerinde tutması gerekir. Siyah en iyi ışık tutan renktir. Yaz mevsiminde ise beyaz gibi açık renkler daha sık kullanılmaktadır.

Çünkü beyaz gibi renkler ışığı yansıtır ve serin tutar. Her ne kadar 2013 kadın giyim modasında renkli kıyafetler bulunsa da 2014 kadın giyim modasında daha çok koyu renkli kotlar kullanılmaktadır. Bu yılın en gözde parçaları kotlar olacaktır.

Kot pantolonlar, kot gömlekler, kot kabanlar bu yılın en çok kullanılan kumaşları arasında yer almaktadır. Aslına bakılırsa kotların yaygın olarak kullanıldığı 90’lı yılların bir yeni versiyonu olan 2014 modası biraz da olsa eskiye dönüş olarak nitelendirilebilir.

Özellikle koyu kot pantolonları ile açık renk kot gömleklerin kombin edildiği 2014 kadın giyim modası oldukça iddialı parçalarla piyasaya çıkmıştır.

Ayrıca düz renk pantolonların altına giyilen kot kumaşından yapılan ayakkabılar da oldukça ilgi çekici olacaktır. Kot günlük hayatta kullanılan en rahat parçadır.

Kot giysileriniz ile bütünleştireceğiniz takılarınız size mükemmel denilebilecek bir görüntü oluşturacaktır. Eğer modadan geri kalmak istemiyorsanız mutlaka giysi dolabınıza birkaç parça kot eşya almalısınız.

Bu sayede modanın takipçisi olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz. Boş vakitlerinizde moda ile ilgilenen kişilerin bloglarını incelemek moda hakkında bilgilerinizi geliştirecektir.

Bazı kıyafet markaları hakkında bilgi sahibi olmanız, fiyatlar hakkında bir şeyler bilmeniz size alışveriş sırasında büyük avantajlar sağlayacaktır.

Ayrıca moda dergilerindeki yazılar, kıyafetler, ürünler her zaman bilgi sahibi olmak için en iyi yöntemdir. Televizyonlarda bolca moda programları yayınlanmaktadır.

Bu programları izleyerek hatta yarışmalara katılarak moda hakkında bilgi edinebilir, kendi tarzınızı modaya uyarlayabilirsiniz. Unutmayın moda takibi yaparken kendi tarzınızı mutlaka yansıtmalısınız. Aksi halde taklitçi olarak nitelendirilirsiniz.

Kuşadası tatil otelleri


Tüm insanlar bütün bir yıl çalıştıktan sonra stresin ve yorgunluğun altında ezilmeye başlar. Yıpranan vücutlar git gide sorun olmaya başlar.

Yaşanan stres insanların etrafında ki diğer insanlara yansımaya başlar. Bu nedenle son derece sıkıntılı bir ortam oluşmaya başlar ve insan ilişkileri git gide bozulur.

Aile içinde kavgalara ve sinir hastalıklarına kadar büyüyebilecek bir olay haline gelir. Bu nedenle insanlar hayatlarının belli bir döneminde mutlaka kısa aralar vermeli ve tatil yapmalıdır.

Bunun için en iyi zaman ise kışın verdiği kasvetli havadan sonra gelen ilkbahar ve yaz güneşi olacaktır. İnsanların kanlarının kaynamaya başladığı bu dönemde tatil yapma isteği artar ve tam aksine çalışma arzusu düşmeye başlar.

Durum böyle olduğu sürece çalıştığınız yere kazandırdığınız verim azalır ve kendinizi işinize veremezsiniz. Bu durum ne sizin için ne de iş yeri sahipleri için faydalı olmayacaktır.

Bu nedenle mutlaka tatil yapılmalıdır. Eski zamanları biraz incelediğimiz zaman tatil yapmanın lüks olduğunu göreceksiniz.

Ancak günümüzde bu durum tam tersi olmuş ve tatil bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu nedenle yıpranan insanlar mutlaka tatil yapmalıdır.

İş yeri sahipleri ve devlet daireleri de bu durumun farkında olduğu için tüm çalışanlar için yıllık izin diye bir seçenek oluşturmuştur.

Tüm yıl yoğun bir tempoda çalıştıktan sonra yıllık izin ile gelen harika bir tatil vazgeçilmez olacaktır. Ancak bu tatili nerede ve nasıl yapmanız gerekir ? İşte bu sorunun cevabını aramaya başladığınız anda ilk dikkat etmeniz gereken şey kendiniz olacaksınız.

Çünkü herkesin tatil anlayışı farklı olabilir. Bu durumda nasıl bir tatil istendiği kişi için çok önemlidir. Dinlenmek isteyen bir insanın eğlence mekanlarında tatil yapması son derece yanlış olur.

Ya da eğlenmek isteyen bir insanın termal otellerde ya da dağ otellerinde tatil yapması da yine yanlış olacaktır. Bu gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalmamak için ilk olarak tatil planlaması yapmak gerekir.

Tabi bunu yapmak içinde yıllık izninizin olduğu tarihten en azından 2 ay öncesinden araştırma yapmanız gerekir. Genellikle insanların tercihi kapsamlı bir tatil olmaktadır. 3S olarak adlandırılan tatil tipi en uygun olanıdır.

3S tatil seçeneği sea,sand,sun olarak geçmektedir. Yani deniz, kum, güneş olarak adlandırılan turizm şekli en yaygın olanıdır.

Tatilcilerin en çok seçtiği bu tatil tipinde deniz kenarında bulunan kaliteli bir konaklama yeri tercih edilir. Bu yerde genelde en azından 3 yıldız en fazla 5 yıldız olacaktır.

Peki hangi bölge bu konuda en iyi seçenek olacaktır?

Kuşadası tatil otelleri 3S tatili için en iyi bölge diyebiliriz. Burada yapacağınız tatilde son derece keyifli dakikalar geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kuşadası bölgesinde gezip görebileceğiniz belli başlı yerler vardır. Ancak bunlardan önce iyi bir otel bulmanız gerekmektedir.

Bu otel seçimini yapmak için ilk olarak nasıl bir konaklama istediğinizi bilmeniz gerekmektedir. Kuşadası tatil otelleri arasında en iyi tercih eski otellerden yana olacaktır.

Kuşadası'nın birkaç köklü oteli sayesinde keyifli bir tatil yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Bunların arasında Sürmeli Hotel, Richmond Hotel, Fantasia De Luxe en iyi seçimler olabilir. Tamamen denize sıfır olan bu oteller sayesinde kaliteli tatil deneyimini yaşama fırsatını bulabilirsiniz.

Müşterilerin en iyi şekilde ağırlandığı bu otellerde kendiniz çok daha farklı hissedebileceksiniz. Tabi bu oteller dışında daha birçok otelde de aynı deneyimi yaşama fırsatını bulabileceksiniz.

Kuşadası otelleri ağırladığı turistler nedeniyle en iyi kalitede hizmete açılmaktadır. Bu nedenle büyük otellerin hiç birisinde sorun yaşamayacağınız garantidir.

Kuşadası'nda yapacağınız konaklama sırasında gezebileceğiniz bir çok yer olacaktır.

Bunlar ilki güvercin ada olacaktır. Daha sonra tekne turuna çıkabilir ya da Şirince'nin harika şaraplarını tatma fırsatını bulabilirsiniz.

Şarapları ile ünlü olan bu bölgede aynı zamanda sevdikleriniz için birçok farklı hediyelik eşya da bulabilirsiniz.

Tabi Şirince'ye giderken Efes'e uğramamak olmaz. Kuşadası'ndaki otellere yaklaşık olarak 19 km uzaklığında olan Efes(Ephesus) tam anlamıyla tarih kokan bir yerdir.

Aynı zamanda Meryem Ana'nın evinin bulunduğu bu bölgede diğer dinlerden görebileceğiniz farklı kalıntılar da mevcut olacaktır. Kuşadası'nda yapacağınız tatil sırasında barlar sokağına da mutlaka uğramanız gerekmektedir.

Eğlenceyi seven insanlar için ve gençler için vazgeçilmez bir yer olacaktır. Belki de her gecenizi orada farklı bir barda geçirmek isteyeceksiniz.

Bu nedenle mümkün olduğunca her yeri gezmelisiniz. Kısacası 3S tatili, birbirinden harika otelleri ve tarih ile doğanın buluştuğu Kuşadası'nda harika bir tatil yapmak sizin için en iyi seçenek olacaktır.

Balayı Erken Rezervasyonlar


Yurt dışı tatili pahalı olur diye üzülmeyin. Artık erken rezervasyon sayesinde yapacağınız balayı tatilini en iyi şekilde planlama fırsatı bulabilirsiniz.

Ayrıca daha önceden planlarınız yaparak çok daha kaliteli bir tatil yapma fırsatı bulabilirsiniz.Her şey daha önceden hazırlanmış olarak sizi bekliyor olacak. Bu nedenle hiçbir şey ile uğraşmanıza gerek kalmayacak.

Tek yapmanız gereken evlendikten sonra tatilinize gitmek için bavulunuzu hazırlamak ve hayatta en sevdiğiniz insanı alarak bu güzel tatilin fırsatını çıkarmak.

Yapacağınız erken rezervasyon ile en uygun fiyattan uçak biletlerini alabilir ve daha sonrasında gideceğiniz ülkedeki otelinizi seçebilirsiniz.

Tabi tüm bu işlemler için ilk olarak pasaport ve vize gibi durumları ayarlamanız gerekebilir. Uğraşması biraz zor olacaktır. Formalite gereği bir çok belge istenecek ve bunların hazırlanması zaman alacaktır.

Bu nedenle daha kolay yöntemler vardır. Eğer eşinizi ile birlikte yurt dışında keyifli bir tatil istiyorsanız mutlaka bir acente yardımıyla bu işi gerçekleştirmelisiniz.

Bu şekilde çok daha kolay olacaktır. Hiçbir şey ile uğraşmanıza gerek kalmadan kolay bir şekilde işlemlerinizi ayarlayabilirsiniz.

Bu durumda size kalan tek şey ise tatilinizi nerede geçirmek istediğinize karar vermek olacaktır. Eşiniz ile birlikte yurt dışında en uygun balayı tatili yeri Paris olacaktır.

Eğer romantik dakikalar şık restoranlar istiyorsanız en seçim her zaman Paris'tir. Eğer ki biraz daha farklı bir yer görmek isterseniz Venedik ya da Viyana buna uygun olacaktır.

Bu durumda seçim size kalacaktır. İstediğiniz her yer elinizin altında. Tek yapmanız gereken bir acenteden yardım almaktır. Ancak unutmayın ki yurt dışı ve yurt içi tatillerinde de önemli olan konaklama yapacağınız yerdir.

Kaliteli bir otel balayı tatili için en önemli unsurdur. Bunun nedeni ise balayı çiftleri için her zaman otellerin farklı hizmetleri vardır.