17 Ocak 2014 Cuma

Rihanna gizli çekim

Geçtiğimiz günlerde Brezilya'da Vogue dergisi için üstsüz poz veren Rihanna, giydiği monokini ile dikkat çekti.

Gizlice çekilen fotoğrafları basına sızan seksi şarkıcı bu durumdan duyduğu rahatsızlığı twitter aracılığı ile hayranları ile paylaştı

Rihanna gizli çekim resimleri





Zayıflama hapları işe yarar mı


Zayıflama ve diyet insanlar arasında o kadar popüler oldu ki bu sayese diyetisyenler başta olmak üzere çeşitli iş kolları ortaya çıktı.

Diyetisyenler dışında zayıflama hapları adı altında piyasaya sürülen ilaçlar pekçok kişinin gelir sağladığı iş kollarını ortaya çıkardı.

Her zayıflama hapının farklı bir çalışma mekanizması bulunmaktadır.Bazıları iştah merkezini kontrol eden haplar olduğu gibi hormonel bazı değişikliklere neden olan zayıflama hapları da bulunmaktadır.

Farklı durumlarda farklı olarak kullanılması gereken zayıflama hapları vardır.Zayıflama haplarını almadan önce bir hekime ,beslenme uzmanına danışmadan kullanmamak gerekmektedir.

Zayıflama haplarını doktor tavsiyesi ile kulanmanız ve hap kullanımına başlamadan bazı testleri yaptırmanızı tavsiye ediyoruz...

Diyetlerde bol bol su tüketin


İnsan hayatının vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri de su tüketme ihtiyacıdır.Her insan gün içinde belirli miktarda su tüketmeleri gerekmektedir.

Günlük sıvı tüketiminin yeterli olması metabolizmanın düzgün çalışması,kan dolaşımının düzgün olması,düzenli idrar gibi faaliyetlerin sağlıklı olmasını sağlamaktadır.

Her yetişkinin 2 litre su tüketmesi gerekmektedir.Diyet yapılırken su tüketmek önerilen bir yöntemdir.

Diyet ile yakılan yağ hücrelerinin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Ayrıca bol su tüketmek diyet yaparken tokluk hissi vermektedir.

Diyet yapan insanların günde 2,5 litre sıvı tüketmeleri gerekmektedir. Sıvı tüketimine çay,kahve girmemektedir ; su,maden suyu,meyve suyu tüketilebilir...

Bülent Ersoy oto kiralama-rent a car işine giriyor


Geçen günlerde fotoğrafını çeken bir hayranına küfürler savuran ve darp eden Bülent Ersoy kazandığı paraları en iyi değerlendiren ünlüler başında geliyor.

En son olarak oto kiralama işin için yaklaşık olarak 2 milyon dolarlık bir yatırım yapan ünlü şarkıcı bu iş için büyükşehirlerde dükkanlar açmayı düşünüyor.

İzmir rent a car,İstanbul rent a car ve Ankara oto kiralama iş yerleri açmayı düşünen Bülent Ersoy bu iş dalında büyük paralar kazanmayı düşünüyorum.

Keratin Kaynak nedir


Keratin kaynak küçük tutamlar halinde,uçları keratinlerle tutturulmuş saç tutamlarıyla yapılmakta.Keratin saçın yapısına en uygun doğal madde.

Saçta zaten keratinde oluştuğu için en uyumlu kaynak şekli keratin kaynak.Saçların hazırlanırken uçlarında,çok küçük bir tutamda keratin maddesiyle sabitlenmiş durumda.

Keratin saç kaynağı yapmak için bir de kaynak makinamiz var.Kaynak makinasi devamlı ısı halinde.Kaynağımızı yaparken,çok küçük yarım milimetre kare boyutlarında saçlar alıyoruz.Pens yardımıyla temizliyoruz.

Burada önemli olan küçük saçların tutamımıza ulaşmaması,küçük saçları ayırmamız.Çünkü küçük saçlar kalırsa kullanırken can acısı yapabilir.

Keratinli bölümü saçı hafifçe çevirip alta getiriyoruz.Makinamızla dipten 1 cm kadar uzaklıkta ısıtıyoruz keratinimizi.Isındıktan sonra hafif nemli bir şekilde keratinimizi kapatıyoruz.

Saçımızın etrafına iyice monte etmiş oluyoruz.Yalnız burada en önemli şey,saçın ayrımını u şeklinde yaparak sabitlemek.

Çünkü düz yaparsak toplandığı takdirde kaynakların yandan gözükme ihtimali,enseden gözükme ihtimali oluşuyor.

Ama bu şeklinde yaptığımızda bu saçlar kaynakların üzerini kapatacağı için yapılan kaynak hiç bir şekilde dışardan anlaşılması mümkün değil.

Önemli olan burda saçı düzgün yerleştirebilmek,kaynakları düzgün sabitleyebilmek ve sırasını bozmamak.Aradaki küçük saçları da tabi ki kaynak tutamlarına karıştırmamak.

Menopoz döneminde saç dökülmesi


Menopozda saç dökülmesinin sebebi,erkek tipi saç dökülmesinde olduğu gibi, genler ve hormonlardır. 

Kadınlarda östrojen hormonu saçların dökülmesine karşı saçları korur.Testesteron etkisine karşıda kısmen korur.

Ama genetik yatkınlığı çok güçlü olan insanlar,genetik olarak saç dökülmesine yatkınlığı fazla olan insanlarda buna rağmen saç dökülmesi eğer menopoza kadar görülmediyse bile testesteron hormonu,östrajenin azalmasıyla yüksekmiş gibi davranacağı için menopozda saç dökülmesi gerçekleşir. 

Bu daha önce 18'li 20'li yaşlarında başlayan bir saç dökülmesinin devamı olarak çok şiddetli dökülme şeklinde de görülebilir.

Veya o güne kadar normak seyrettiği halde,östrojen kaybıyla beraber testesteronun daha çok daha ağırlıklı olarak ortamda bulunması sonucu,testesteronun bir sonucu olarak,artmış testesteronun bir neticesi olarak saç dökülmesi meydana gelebilir.

Ve giderek ağırlaşır.Tablo giderek daha kötüye gider.Temel dayandığı nokta erkek tipi saç dökülmesidir

O sebeplere bağlı olarak tamamen aynı mekanizmayla işler.Dolayısıyla tedavisindede erkek tipi saç dökülmesine karşı yapılacak tedaviler,menopozdaki dökülmeleride tedavi eder.

Yani kelliğe karşı kullanılacak her türlü tedavi,menopozdaki saç dökülmesini iyiye dönderir.Tekrar yeni saç gelişimini başlatarak,dökülmeyi durdurur ve saçlar yeniden güçlenir.

Lego Filmi-The Lego Movie (2014-animasyon-macera)


filmin konusu;

90'lı yılların en önemli oyuncaklarından biri olan Legolar kullanılarak ortaya çıkarılan karakterlerin hikayesinin anlatıldığı bir animasyon filmi.

Film 3D teknolojileri kullanılarak hazırlandı.

Filmde LEGO minifigürü olan Emmet adlı karakterin, yanlışlıkla dünyayı kurtarmak zorunda olan arkadaşlarının başına geçmesi ile gelişen olayları anlatıyor.

bilgiler;
yapım;2014
tür;animasyon macera

Lego filminden kareler

Lego filmi fragmanı

Silikon saç kaynağı


Silikon kaynak dünyada ilk kaynak sisteminin başlangıcıdır.Yaklaşık 20 yıl kadar önce uygulanmaya başlandı.

Plastik silikonun ısıtılarak saç tutamlarının saç derisindeki canlı saç tutamlarına tutturulmasından ibarettir.
Yarım santimetrelik saç tutamları ayrılarak yine aynı miktarda saç tutamları silikonlarla birbirlerine kaynatılarak saç üzerine tutturulur.

Fakat ısıdan fön çekilirken veya sıcak sudan dolayı silikonlar yumuşadığı için biraz deformasyon erken dökülme problemleri olabilir.

Bununla birlikte fazla fön çekildiğinde,fazla sıcak uygulandığında saçlarda dolaşma olabilir.

Ama Silikon Saç Kaynağı ekonomik olarak daha ucuza mal olduğu için insanlardan tarafından tercih edilen ve alışılmış kaynak çeşidi olarak kullanılmakta

Kan grubuna göre diyetler


Beslenme grubu bilimi içerisinde kan grubu diyeti diye bir şey yoktur.Kan grubu diyeti denilen olgu kan gruplarına göre hazırlanan diyetleridir.

Kan gruplarına göre belirlenen besin gruplarına göre uygulanan diyetlerin bilimsel bir dayanağı yoktur.

Bunun nedeni diyet programları hazırlarken insanların gün için tüketmesi gereken besinlerin azar azar alınması gerekmektedir.Gün için insanların karbonhidrat,protein içeren besinlerden almaları gerekmektedir.

Bu nedenle besin gruplarını kan grubuna göre ayırmak sağlıksız bir diyet modelinin oluşmasına neden olur.

Sağlıklı bir diyet düzenli egzersiz ve beslenmeden geçmektedir. Gün içinde vücudun ihtiyacı olan besinlerin limitlerde alınması ve egzersiz yapılması kilo verme işlemini sağlıklı bir şekle getirecektir....