18 Ocak 2014 Cumartesi

Scarlett Johansson Don Jon sevişme sahnesi


Dünyanın en seksi kadını olarak erkekler tarafından seçilen Scarlett Johansson 2013 yılında vizyona giren Don Jon isimli yapımda Joseph gordon lewitt ile birlikte başrol oynamıştı

Filmde çok seksi bir kızı canlandıran ve erotik film tutkunu bir adamla ilişkisi başlayan kadını canlandıran Scarlett Johansson oldukça beğeni toplamıştı.

Filmdeki cesur sahneleri ve güzelliği ile erkekleri mest eden Johansson kariyerindeki en cesur sahnelere de bu filmde imza atmıştır.

Scarlett Johannsson Don Jon filmi sevişme sahnesi

Postiş saça nasıl takılır


Saçı uzatmada eskiden beri gelen postiş kullanımı en pratik yöntemlerden bir tanesi.Bir filenin etrafına saçlar hazırlanmış.

Fakat filenin içinde bir fırça gibi dişli bir tarağımız var,mandalımız var.Bu mandalın etrafına saçlar iyice oturtulmuş,ortadan bir lastikle hazırlanmış durumda.

Ön taraftan küçük bir tutam saç bırakıyoruz.Bütün saçı tepeye doğru fırçalıyoruz.Bunu evde hanımlar kendiside yapabilir.Özellikle evde kullanım için en rahat postiş sistemi budur.

Bütün herkes at kuyruğu şeklinde kullanmak için,postiş şeklini evde rahatça yapabilir. İlk önce küçük bir at kuyruğu yapıyoruz.

Biraz köpük yardımıyla saçların biraz daha temiz toplanmasını sağlayabiliriz.Çünkü postişin altındanda derli toplu bir görüntü olması gerekir.

Veya ıslakta toplanabilir ama sonrası için çok rahat olmayabilir.Tepe noktasına doğru hepsini fırçalıyoruz. Bir poşet lastiği ve bir firketeyle saçı topluyoruz.

Küçük at kuyruğunun üstüne postişimizi açıyoruz.Tam at kuyruğunun üstüne doğru tutturuyoruz.Ve müşterimiz hazır.Herkes evde de kendisi çok rahat bunu uygulayabilir.

Kaynak saç boyanır mı


Kaynaklı saça boya,perma,röfle gibi işlemleri yapmamızda hiç bir sakınca yok.

Yalnız yaparken kuaför arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli davranması normalinden daha uzun olduğu için biraz daha işlemi farklı olabilir.

Tabi ki kaynak saça boya yapmamız çok normal.

Çünkü müşterimiz saçın dip boyası geldiğinde yaptırmak zorunda.Ve kaynaklı saçlarında dip boyaları çok rahat yapılabiliyor.

Renk değişimi çok rahat yapılabiliyor Bunun nedeni birebir orjinal insan saçı kullanılıyor.İthal saçlardan biraz uzak durmak gerekiyor.Çünkü onları kimyasal beslemelerle değiştirebiliyorlar yapılarını.

Özellikle trakya bölgesinden gelen saçları tercih etmek lazım.Daha yumuşak daha kaygan saçlar oluyor ve işleme çok daha fazla müsade ediyor.

Defalarca boyanabilir,defalarca perma yapılabilir.

Ama tercihimiz saçın kendi rengine dalgasına uygun saçların kaynak yapılması.Boya işlemi balyaj işlemi çok rahat yaptırabiliriz renk tutmama asla olmaz.

Hindistan Turistik Yerler


Hindistan ulaşımı 

Ülkemizden Hindistan'a ulaşım sadece uçakla olmaktadır.Hindistan'a gitmek için "türk hava yolları"nın "Yeni Delhi" seferini yapan uçakla 8-9 saat arası süren bir yolculukla Hindistan'a ulaşırsınız.

Hindistan'a gitmek için vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Yeni Delhi ile Taj Mahal'in bulunduğu Agra şehirleri arası yaklaşık olarak 200 kilometredir.

Agra'ya ulaşmak için Yeni Delhi'den otobüsler kalkmaktadır.

Bu ara otobüsle 2-3 saat arası sürmektedir.bizim tavsiyemiz Yeni Delhi şehrini dolaşıp daha sonra Agra'ya gitmeniz yönünde olacaktır.

Hint yemekleri nasıldır?

Hindistan yemek kültürü ile ülkemizin yemek kültürü arasında siyahla beyaz kadar fark bulunmaktadır.

Hindistan sayehatinde en çok zorlanacağınız nokta yemek konusunda olacaktır.Bunun nedeni türk insanının kırmızı et,balık gibi yemekleri sevmesidir.

Hindistan'da ise et yemekleri neredeyse hiç yapılmamaktadır.Bu durumda sizi bu seyahatte sebze yemeklerine doğru itecektir.

Özellikle dana eti Hindistan'da yenmemektedir.Genellikle karşınıza vejeterjan menüleri çıkacaktır.

Yemekler ilk etapta damak tadınızın alışkın olmadığı şekilde baharatlı ve tuzsuz gelebilir.yine de bazı hint yemekleri dünyaca bir üne sahiptir.

Hint yemekleri denilince aklımıza ilk olarak baharat kullanımı gelmektedir.Dediğimiz gibi et konusunda tavuk eti yeme şansına sahipsiniz.

Kori sosu olarak bildiğimiz leezet Hindistanlılara özgüdür bu da ufak bir hatırlatma olsun....

Hindistan iklimi ve mevsimi

Hindistan seyahatiniz için Türkiye'den gidecek insanların kış aylarını tercih etmeleri gerekmektedir.Aralık,ocak,şubat ve mart ayları hindistan seyahati ve tatili için uygun zamanlardır.

Hindistan'a giderken muson yağmurlarını yaşamak isteyen okuyucularımıza tavsiyemiz temmuz ayı ile eylül ayları arasında Hindistan'a gitmelidirler.  

Böylece dünyaca ünlü muson yağmurlarını en güzel yaşayacağınız ülke olan Hindistan'da unutulmaz dakikalar yaşayablirsiniz.

Muson yağmurlarının en önemli özelliği kısa ve çok etkili bir yağmur olmasıdır.

Çok kısa sürede damacanadan boşalır gibi yağan muson yağmurları 1-2 dakika arasında sürer ve kesilir.Daha sonra tekrar başlar,kesilir ve süreç böyle devam eder.

Hindistan seyahat sorunları;

Her yurtdışında yaşayacağınız problemleri tabi ki Hindistan seyahatinde karşınıza çıkacaktır. Hindistan seyahatinde Türk insanının yaşayacağı en büyük problem yemek konusunda olacaktır.

Alışkın olmadığınız yemekler mide sancıları çekmenize sebep olabilir ; bu nedenle mide haplarını yanınızda götürmelinizi tavsiye ediyoruz.

Hindistan seyahatinde dikkat etmeniz gereken diğer bir konuda sokak köpekleri ve kuduz hastalığıdır. '

Hindistan'da birçok başıboş köpek kuduz tehlikesi saçmaktadır ; bu nedenle köpeklerden uzak durmalısınız.

Hindistan halkı çok canayakın ve sıcakkanlıdır bu konuda herhangi bir sorun yaşamazsınız. Hindistan'da ineklerin kutsal olduğunu unutmayın ve ineklere bu seyahat boyunca saygı gösterin.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi


Yeni Delhi Hindistan'ın başkenti olmasının yanı sıra dünyanın da en büyük başkenlerinden biridir.Nüfusu 20 milyon civarında olan şehir hindistan'ın en büyük nüfusa sahip kentidir.

Hindistan bağımsızlığını ilan etmeden önce sömürge altındayken de başkent olma sıfatı taşıyan Yeni Delhi 1912 yılından beri Hindistan'ın başkenti konumundadır.

Yeni Delhi birçok turistik yere sahiptir.Bunlardan en önemlilerini belirtmek gerekirse Hümayun Türbesi ve Qutub kompleksi olarak sayılabilir. 

Yeni Delhi anakent olarak bilinen metropol şehir özelliklerini taşır. Şehirde birçok müze,tarihi yerler vb. gibi yerleşim yerleri bulunmaktadır.

43 kilometrelik bir alana yani yüzölçümüne sahip Yeni Delhi'ye yılda binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir.

Yeni Delhi ulaşım;

Yeni Delhi'ye Türkiye'den direk uçma şansına sahipsiniz.Yeni Delhi'ye Thy veya hindistan havayolları ile direk olarak gidebilirsiniz. İstanbul-Yeni Delhi arası yaklaşık olarak 5-7 saat arasında sürmektedir.

Yeni Delhi seferleri İstanbul Atatürk havaalanında yaklaşık olarak 18.45 civarında olmaktadır.yıllardır değişmeyen bir uçak saatidir.

Bu uçak ile Yeni Delhi'ye yerel saat ile sabaha karşı 4 civarında inersiniz.Bu nedenle konaklama ve ulaşım planınızı önceden yapmanız herhangi bir sorun yaşamanızı engeller.

Hindistan'ın Türk vatandaşlardan vize istediğiniz daha önce yazmıştık.pasaport-vize gerekli bir seyahattir.

Yeni Delhi Konaklama-Oteller

Yeni Delhi Hindistan'ın en büyük ve önemli şehridir.Bu nedenle de Hindistan seyahatinde en kaliteli ve gelişmiş konaklama şartları bu şehirdedir.

Yeni Delhi şehri iki farklı şehirden oluşur diyebiliriz Yeni Delhi-Eski Delhi.  Yeni Delhi diye tabir edilen bölümde çok gelişmiş konaklama imkanları bulunmaktadır  

Eski diye tabir edilen bölgede ise pansiyonlar ve oteller bulunsa da gece saatlerinde bazı tehlikeler yaşayabilirsiniz.

Yeni Delhi'de oteller dışında pansiyonlarda da kalma şansına sahipsiniz.Konaklama bütçenize göre çok farklı şekillerde imkanlara sahip olabilirsiniz.

Pansiyonlarda konaklama maliyetini etkileyen birçok etmen vardır.Sıcak su,odanın içinde tuvalet-banyo vb. gibi istekleriniz fiyatı arttıracaktır.

Kalmanızı tavsiye ettiğimiz oteller ; Luxury NewHilton  Otel Leela Palace  Kempinski Delhi Hoteli

Zayıflama bantları ile kilo vermek mümkün mü


Zayıflama bantları ile kilo vermek mümkündür. Zayıflama bantları kişileri tok tuttuğu için zayıflamayı sağlarlar.

Bu bantları anlatman için örnek vermek gerekirse sigarayı bırakmak için nikotin bantlarının takılması gibi olduğunu söyleyebiliriz.

Zayıflama bantları bir uzman kontrolünde takılmalıdır. İnsanlara tokluk hissi verdiği için sağlıksız bir kilo verme işlemi gerçekleşebilir.

Unutmayın ki sağlıklı bir şekilde kilo vermek için beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve düzenli egzersiz yapılması gerekmektedir.

Bu şekilde yapılmayan her diyet kısa sürede verdiğiniz kiloları yeniden almanızla sonuçlanabilir. Bu nedenle bir uzman tarafından kontrol edilip verilecek önerilere göre diyet yapılmalıdır.