22 Ocak 2014 Çarşamba

Hande Ataizi Cem Davran sevişme sahnesi


Ekranların popüler oyuncusu ve yaşadığı skandallar ile sürekli gündeme gelen Hande Ataizi oynadığı filmlerdeki cesur sahneleri ile hafızalara kazınmış bir kadındır.

Kahpe Bizans filminde Cem Davran ile olan sahnesi de buna verilecek en önemli örnektir diyebiliriz.

Hande Ataizi sevişme sahnesi

Peruk renk seçenekleri


Sentetik peruklara kimyasal işlemler uygulanamadığı için onlarda renkleri mecburen hazır bulundurmak durumundayız.

İş yerlerimizde ortalama 58-60 tane peruk modelimiz var değişik kesimlerde.Ve bunların her birinin 25 adet rengi var.

Ana tonlar olmak kaydıyla 1 numara 2 numara,siyah,kahve,kumral,kızıllar sarılar ve onların yanında röfleli saçlar mevcut.Animasyonlarda kullanılan ya da şovlarda kullanılan kırmızı yeşil sarı mavi gibi peruklarda mevcut.

Gerçek saça istediğimiz işlemleri yapabildiğimiz için onlarda renk sıkıntısı yok aslında.Sentetik peruklarda istenildiği zaman ekstrem renkler de mevcut.

Ya da sipariş olarak da yapılabiliyor.Örneğin özel tiyatrolarda özel şovlarda,tv organizasyonlarda dizilerde kullanılmak üzere istenilen boy renk şekilde yapılması mümkün.

Kaliteli peruk fiyatları ne kadardır


Peruklar ikiye ayrılıyor insan saçı ve sentetikler olmak üzere.Fiyatları buna göre incelenebiliyor ana başlık olarak.Gerçek saçlar sentetiklere göre daha pahalı.

Sentetikler naylonun en kaliteli hali diye nitelendiriliyor.Onlarda kendi arasında bir kaç gruba ayrılıyor.Onların fiyatları 50-50 lira 80 lira.

Tığ işi özel işçilikleri olan perukların fiyatları daha yüksek 200 lira 250 liraya kadar çıkabiliyor sentetik perukda. 

Gerçek saçların en kısaları 200 lira,boy uzadıkça ona göre belirleniyor fiyatları.Örneğin 70-80 santim ya da 100 santime kadar peruklar istenebiliyor.

Onun için 200 lira ile 1000 lira arasında denebilir gerçek saçların fiyatları.Fiyatları boylarına göre belirlendiği için daha çok uzun olan modeller pahalı oluyor,gerçek saçtada sentetikte de böyle bu.

Renk de önemli burda,örneğin sarı röfleli balyajlı tonlar her zaman diğerlerine göre daha pahalıdır.Çünkü onlara yapılan kuaförlük işlemleri daha zordur ve o derecede müşteriye maliyeti yüksektir.

Sentetik Peruk bakımı nasıl yapılır

Sentetik peruk yapı itibariyle sıcak işlemlere uygun olmadığı için otomatikman ılık su ve şampuanla yıkamamız gerekir. 

Sıcak su yada benzeri bir şey kullanırsak yıkanması ya da temizlenmesinde yanma ya da deformasyon meydana gelir.Mutlaka ılık su ve şampuanla yıkanması gerekir bu perukların.

Ne kadar sıklıkla yıkayacağımıza gelirsek,bu kendi saçımızı gibi yağlanan ya da ona benzer şeyler olan olaylar değildir peruklar.Ancak sigara dumanı sprey parfüm gibi şeylerden kirlenir.

Yıkama süresi aşağı yukarı 3-4 gündür. Kullanım ömürleri 5-6 ay bir sene civarında bu perukların.Bunlar için özel bir şampuan yok aslında sentetik için.Piyasada bir çok ürün satılıyor.

Normal kişiler için satılan ürünler kafi.Normal duru suyla temizliği yapıp kendi haline bıraktığımızda eski halime geliyor.Normal saça göre en büyük avantajı bu.

Libido nasıl arttırılır

Proteini eksik bırakmayın: 

Kaliteli bir cinsel hayat için önemli olan libidonuzu artırmak istiyorsanız günde en az 3 köfte kadar et, tavuk veya balık ve 400 gram kadar süt, yoğurt veya ayran tüketmeniz uzmanlar tarafından önerilmektedir.

Çinko: 

Çinkonun libido üzerindeki etkisi uzmanlarca kanıtlanmıştır.Çinko en çok peynir, yumurta sarısı, balık, ayçekirdeği,tavuk ve yulaf, çavdar, tam buğday gibi gidalarda bulunmaktadır.

Magnezyum: 

Kuruyemişler, soya fasulyesi, tam tahıllar magnezyumun zengin kaynakları olmakla birlikte; kakao, muz, avokado, peynir, yumurta, patateste de magnezyum minerali yer alıyor.

Magnezyum libidonun artmasını sağlayan bir minareldir.

Balık ve balık yağı: 

Haftada 2-3 kez ızgara veya fırında balık tüketmek, libidoya yardımcı

Şekerli besinleri tüketmeyin: 

Şekerli yiyecekler fazla tüketildiğinde libido düşmekte ve cinsel istek azalmaktadır.

Trans yağ asitlerinden kaçının: 

Sağlık üzerinde olumsuz etkileri saymakla bitmeyen trans yağ asitlerinin libidoyu da azalttığı düşünülüyor

En son ne zaman seviştiniz sokak röportajı


Taksim İstiklal caddesinde bir sokak röportajında sorulan soru hem izleyenleri hem de soru sorulan kişileri oldukça şaşırttı.

İnsanlara sorulan en son ne zaman seviştiniz sorusuna kimileri cesurca cevap verirken kimileri de utanarak bölgeden uzaklaşıyor.

En son ne zaman seviştiniz

Sağlıklı Kilo Verme Önerileri;

Sağlıklı Kilo Verme Önerileri;

Ülkemizde ve dünyada insanların en önemli fiziksel problemlerinden biri olarak aşırı kilo alma olarak gösterilmektedir.

dünyada bir hastalık salgını gibi yayılan obezite problemi nedeniyle insanların sağlıkları da derinden etkilenmektedir.

Kilo sorunu dünyayı sarmış çağın en büyük hastalığı olarak kabul edilmiştir. Bu yüzden tüm devletler alarma geçiş insanların sağlıklı kilo vermesi ve bundan yine eskisi gibi sağlıklı beslenmesi için seferber olmuşlardır.

Televizyonunuzu açın bakın hemen her kanalın gündüz kuşağında sağlıklı kilo vermeyle ilgi mutlaka bir program göreceksiniz.

Bunun yanında sağlıklı kilo vermenin yolu spordan geçtiği için her ilçede çok hareket az kilo sloganıyla yürütülen yürüyüşlere rastlamanız mümkün.

Sağlıklı kilo vermek istiyorsanız ve spor salonuna yazılmak bütçenizi sarsıyorsa sizde bu yürüyüş ve spor etkinliğine katılabilirsiniz.

Ağlıklı kilo vermenin yanında verdiğiniz kiloları geri almamakta çok önemlidir. Bu yüzden yapacağınız sporları ve yeni beslenme alışkanlıklarınızı hayatınıza adapte etmeli yaşam şekliniz haline getirmelisiniz.

Bunu başarabilirseniz hem sizin hem de çevrenizdekilerin daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmenizi sağlamış olursunuz. Spor ve dietlerin yanı sıra sağlıklı kilo vermek için bitkisel zayıflama ürünlerinden de faydalanabilirsiniz.

Doğal Peruk nedir

Doğal Peruk Nedir?

Doğal bir görünüm için kişi mutlaka yaşına uygun modelleri tercih etmeli.Kullanılacak peruğun çok fazla yoğun kabarık olmaması gerekiyor.Peruğun naturelinde bir kabarıklık vardır zaten.

Eğer üzerindeki saç miktarı daha fazla olursa bunun kafada farklı durabiliyor.İnsanın kendi naturelliğinden farklı durabiliyor.Yaş çok önemli kişi için.

Örneğin 17-18 yaşındaki ya da 20 yaşındaki bir kız çocuğunun kullanacağı peruk mutlaka naturel renkte olmalı. Bu da maddi imkan elverişliyse gerçek saç tercih edilmeli.

Sentetikler biraz daha parlaktır diğerlerine göre.

Yaz mevsiminde güneş,ışık ya da sahne altında olan kişilerin parlamaması için gerçek saç tercih etmesi gerekir.Parlamadığı ölçüde naturel durucaktır.

Saç dökülmesi tedavi edilir mi

Saç dökülmesi

Saç dökülmesinin tedavisinden bahsedebilmemiz için öncelikle saç dökülmesinin nedenlerini çok iyi bilmemiz gerekir.Erkek tipi saç dökülmesi ise karşımızdaki ki en çok görülen saç dökülme tipidir.

Erkek tipi saç dökülmesinde tedavi yaklaşımımız; 

1.Saç köküne ulaşabilecek nano teknoloji bir tedavi olması lazım.

2.Saç derisine sürülerek uygulanan bir tedavi olması lazım

3.Ağızdan alınan bir hormon düzenleyici bir hapla olmaması lazım bu tedavinin.

Çok etkili bir nano teknolojik ürün olması lazım.Çünkü nano teknoloji ile hazırlanmış bir formulasyon emilim garantisi verir.

Saç derisine sürülen bir losyon çok rahatlıkla derinin derinliklerine saç kök hücrelerine ulaşabilir.

Bu şekilde bir tedavi ile saç köklerinin yeniden canlandırılması ve yeni saç yapımının tekrar kazanılması mümkün olabilir.

Çünkü asla saç kökleri ölmemiştir sadece uykudadır.

Bizim onları uygun tedavi ile bir nano teknolojik bir iksir niteliğinde ve içeriğinde gerçekten güçlü etken maddeler olan üzüm çekirdeği özütü,adenozin gibi aktif bileşenlerin bulunduğu formülasyonlarla kullanmak suretiyle yeniden canlandırmak mümkün olabilmektedir.