29 Ocak 2014 Çarşamba

Danica Thrall moda olacak

İngilizlerin gözde modellerinden Danica Thrall, yine birbirinden seksi pozlar verdi.Ünlü model verdiği pozlarla yürek hoplatırken moda dünyasının yeni fenomenlerinden biri olacağını gösterdi.

Danica Thrall resimleri






Larissa Riquelme evleniyor


2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'na damgasını vuran isimlerden biri de kesinlikle güzelliği ile başdöndüren Paraguaylı model Larissa Riquelme'ydi.

Özellikle cep telefonunu göğüslerine koyan seksi yıldız verdiği pozlarla uzun süre gündemde kalmış ve verdiği beyanatlarla spor camiasınıını şok etmişti.

Ülkesinin kupayı kazanması halinde bütün takımla birlikte olacağını söyleyen Larissa Paraguaylı futbolcu Jonathan Fabbro ile evlenmeye karar verdi.

Quentin Tarantino senaryosu basına sızdı

Quentin Tarantino

Dünyanın en başarılı ve en aykırı yönetmenlerinden biri olan yönetmen Quentin Tarantino uzun süredir The Hateful Eight adını verdiği filmi için çalışmalar yapıyordu.

Filmin senaryosunu tamamlayan,stüdyosunu kiralayan hatta oyuncularını bile belirleyen Tarantino filmin senaryosunun internete sızması ile şok oldu.

Bugüne kadar çektiği filmlerle dikkat çeken ve uç noktalardaki fikirleri ile eleştirilerde alan Tarantino bu olaydan sonra dedektif gibi çalışıp senaryoyu kimin sızdırdığını buldu.

Ünlü yönetmen bu araştırmalar sonucunda şüphelendiği ve senelerdir birlikte çalıştığı 6 kişiyi işten kovdu

Quentin Tarantino filmleri

  • Kill Bill Serisi
  • Günah Şehri
  • Soysuzlar Çetesi
  • Ucuz Roman
  • Zincirsiz
  • Rezervuar köpekleri
  • Ölüm Geçirmez
  • Dört Oda
  • Ölüm Geçirmez
  • Kanıt Peşinde
  • En iyi arkadaşımın doğumgünü

Vin Diesel müjdeyi verdi


2000 yılında vizyona girdiği zaman çok da iddialı olmayan ancak filmin çok sevilmesi ile birlikte seri olan Riddick'in yeni filminin müjdesini Vin Diesel twitter üzerinde hayranlarına verdi.

Derin Karanlık (Pitch Black) filmiyle başlayan ve efsaneleşen Riddick serisi; zaman içerisinde popüler sinemanın en sevilen karakterlerinden birini ortaya çıkardı.

Henüz yapımcılar tarafından net bir biçimde doğrulanmamakla birlikte Vin Diesel, Universal ekibinin Riddick serisine devam edeceğini duyurdu...

Riddick serisinin, yeni filminin senaryosu ve konusu ile ilgili bir bilgi olmasa da beğenileceği ve gişe de başarılı olması öngörülebilir.

Robocop Türkçe posteri


Bir sinema klasiği olan robocop yeni teknolojiler kullanılara yeniden çekildi ve vizyona girmesine çok az bir zaman kaldı.

Robocop filminin ingilizcenin ana dil konuşulmayan ülkeler için özel hazırlanan posterleri yayınlandı.

Türkçe robocop posterinin de aralarında bulunduğu poster Türk sinemaseverlerden büyük ilgi görürken filmde merakla bekleniyor.

Joel Kinnaman'ın can verdiği Alex Murphy, yani nam-ı değer Robocop'a eşlik eden oyuncular ise şu şekilde:

Robocop'un oyuncu kadrosu;

  • Gary Oldman
  • Michael Keaton
  • Samuel L. Jackson
  • Abbie Cornish
  • Jackie Earle Haley
  • Jennifer Ehle 

Kristen Stewart öyle bir yerine dövme yaptıracak ki


Beraber başrol oynadıkları Robert Pattionson ile yaşadığı aşk ve aldatma skandalı ile magazin dünyasının ilk gündem maddesi olan Kristen Stewart bir erkek dergisine açıklamalarda bulundu.

Derigiye çok cesur açıklamalarda bulunan Stewart saçlarını kazıtmap veı ensesine dövme yaptırmak istediğini söyledi.

aldatma skandalı ile ilgili konuşmayan Kristen Stewart o günlerin artık geride kaldığını belirtti.

Rihanna Susam Sokağı'nda

Rihanna Susam Sokağı'nda

Ünlü şarkıcı Rihanna en büyük rakipleri Lady Gaga ve Beyonce'nin giyim konusunda kendisinden daha fazla ilgi çekmesi nedeniyle değişik bir strateji benimsedi.

Rihanna bugünlerde dünya klasikleri arasında yer alan 'Susam Sokağı' programının renkli karakterlerinden ilham almaya başladı

İşte Rihanna'nın etkilendiği Susam Sokağı karakterleri

KAHVE 'SNUFFY'

'Snuffy', kahverengi tüylü ve sevimli haliyle çocukların en çok sevdiği 'Susam Sokağı" karakterlerden biri... Rihanna kahverengi kürkü içinde 'Snuffy' karakterine benziyor.

SARI 'MİNİK KUŞ' 

'Susam Sokağı'nın en sevilen karakterlerinden biri olan 'Minik Kuş', 25 yaşındaki şarkıcının da sevdiği karakterlerden biri... Rihanna sarı tuvaleti içinde 'Minik Kuş'u akıllara getiriyor.

YEŞİL 'KIRPIK' 

Rihanna, yeşil otriş bluzuyla akıllara 'Kırpık'ı getiriyor. Güzel şarkıcı renkli kürk ve otrişlerle süslü kıyafetleri çok sevdiğini söylüyor.

Scarlett Johansson reklam filmi yasaklandı


Scarlett Johansson'un oynadığı reklam filmi birçok televizyon kanalından veto yedi sebebi ise seksilik ya da erotiklik değil.

Scarlett Johansson'un oynadığı soda reklamınında geçen Üzgünüm Cola Pepsi nedeniyle rakip firmaları kızdırmamak adına kanallar bu reklam filmini yayınlamadı.

Seksi sinema oyuncu bu rreklam filmi için firmadan 2 milyon dolar aldığı öğrenildi.

işte reklamdan bir kare