8 Şubat 2014 Cumartesi

Süleyman Parmaksiz Sözünün Eri


Süleyman Parmaksız isimli vatandaş Var Mısın Yok Musun yarışmasını izlerken çocuklarıyla iddiaya girip Musa'nın kutusunda 500 bin TL çıkarsa pencereden atlarım dedi.

Kutudan 500 bin TL çıktı,Süleyman Parmaksız ise sözünde durup kendini camdan aşağıya attı.

Google Chrome zengin ediyor


Google, Chrome eklentileri ve uygulamaları için düzenlediği ödül sisteminde geliştirmeye gittiğini açıkladı.

Böylece, Google'ın geliştirimiş olduğu eklenti ve uygulamalarda hata bulan kişilere, 500 dolardan, 10.000 dolara kadar ödül verilecek.

Google ödüllere karar verirken, bulunan hatanın büyüklüğüne bakıyor. Kolayca bulunabilen, basit hatalar için 500 dolarlık ödüller verilirken, hatanın boyutu büyüdükçe ödülün boyutu da büyüyor.

Ödüller 10.000 dolara kadar çıkabiliyor. Bu politikaya göre Google ortalama olarak her gün 500 dolarlık ödül dağıtıyor.

Açık kaynak koduyla geliştirilen Google Chrome uygulama ve eklentilerini kontrol eden serbest araştırmacılar ayrıca Microsoft ve Facebook'un hata bulma programından da 5.000 dolara kadar ödül alabiliyorlar.

Google, Kasım ayında, çok tehlikeli bir açığı bulup bildiren bir arşatırmacıya, miktarını açıklamadığı bir ödül de vermişti.

Bu ödülün ise 10 bin dolardan çok daha büyük olduğu düşünülüyor.

Yani, yazılım devlerinin gözünden kaçmış çok büyük açıklar bulan araştırmacılar, eğer iyi pazarlık yapabilirlerse, ödül programının dışında farklı bir ödeme de alabiliyorlar.

Jay Leno sona erdi


ABD televizyonlarında ekranın talk show ikonu Jay Leno, 22 yılın ardından veda etti.

Son programı NBC kanalında dün gece yayınlanan Leno, yerini meslektaşı Jimmy Fallon'a devreti.Leno programın sonunda da gözyaşlarını tutamayarak "Hayatımın en güzel 22 yılıydı.

Artık programı bir başkasına devretme vakti" diye konuştu.

Ebru Polat Kurtlar Vadisine transfer oldu


Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu,bu sezon da perşemde akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

Diziye renk katmak isteyen senaristler, yeni karakterler için kolları sıvadı. 

VADİ'YE İKİNCİ 'POLAT' 

Dizinin 213. bölümünde 'Baltazar' karakteriyle dahil olan usta oyuncu Murat Aydın, büyük beğeni kazanmıştı.

Kadroya kadın oyuncu transferi için de çalışmalarını sürdüren senaristler, güzel şarkıcı Ebru Polat'a teklif götürdü.

TEKLİFİ DOĞRULADI 

Vadi ekibinden teklif aldığını sdoğrulayan Polat, "Şu anda görüşmeler olumlu geçti" dedi.

Ece Sükan amerika'da evlendi


Çift, Amerika’da düzenlenen sade bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

Ece Sükan, düğünden fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı.Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

Phantasmagoria filmi başrolü Marilyn Manson


Müzik dünyasının en aykırı isimlerinden biri olarak ve binlerce hayranı olan Marilyn Manson hayranları ile sonunda beklene haberi paylaştı.

Çok uzun seneler önce planlan ancak bir türlü proje seviyesine gelemeyen fikir boyunca sadece bir proje olan "Phantasmagoria" adlı yapımın prodüksiyon aşaması başlamak üzere.

Daha önce çocuklar için çekilen Alice Harikalar Diyarında adlı eserin oldukça çarpık ve ürkütücü bir sunumu olması beklenen Phantasmagoria, kitabın yazarı Lewis Carroll'a odaklanacak.

Şimdilik bilinen kesintisiz adı ile Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll, Viktoryen İngiltere'sinde geçecek.

Yazar Carroll kendi yaratmış olduğu Alice karakterinin tacizlerine uğramaya başlayacak, kendi yaratısının ürkütücü bir kabusa dönüşmesini izleyecek.

Mavi Gecelikli koyuna tecavüz


Amerikanın Lowa eyaletinde bir sapık mavi gecelik giydirdiği bir koyunla cinsel ilişkide bulundu.

Robert Brodesson adındaki sapık,Waterloo'da bir yüksekokulda çiftlikte yakalandı.Koyun iplerle bağlanmış durumda bulunurken yanında da bir de mavi bayan geceleği ele geçirildi.

Brodersın öğrenciler tarafından yakalandı ve güvenlik görevilerine teslim edildi.23 yıllık polis bu olaya ilk kez tanık olduğunu söyledi.

Ne külotmuş


Moldova uyruklu Susia'nın külotundan 12 gram eroin,10 gram kokain,8 plaka esrar,9 adet extacy,1 adet şırında,7 adet prevervatif,1 adet permatik(çift bıçaklı) çıktı.

Yapılan operasyonda yakalan Susia külotunun içinden çıkanlarla unutulmaz insanlardan biri olmayı başarmış..

Kim Kardashian ve Kanye West evleniyor


Önümüzdeki yaz Fransa'nın başkenti Paris'te görkemli bir düğünle dünya evine girmeye hazırlanan Kim Kardashian ve Kanye West düğün hazırlıklarını sürdürüyor.

Gelen haberlere bakılırsa bu düğüne One Direction grubunun ünlü solisti ve Kendall Jenner'la adı aşk dedikodularına karışan Harry Styles da katılacak.

Üstelik Harry Styles'ın bizzat Kendall Jenner tarafından davet edildiği konuşuluyor.

Ruby Rose kime aşik


Ruby Rose'un, manken Jessica White ile çektirdikten sonra sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

Son bir yılda süpermodel Catherine McNeil, Jessica Origliasso, Demi Lovato gibi güzellerle biraraya gelen Ruby Rose son olarak Jessica White ile provokatif bir fotoğrafını paylaştı.

27 yaşındaki Ruby Rose halinden oldukça memnun görünüyor. Rose, paylaştığı fotoğrafın altına "Sanırım ben aşığım" yazmayı da ihmal etmedi.

Demet akalin taburcu oldu


3 gün önce Maslak'taki özel bir hastanede ilk bebeği Hira'yı kucağına alan Demet Akalın taburcu oldu.

Eşi Okan Kurt'la birlikte hastane çıkışı görüntülenen Akalın, gazetecilere görüntü vermemek için minik Hira'yı gizledi.

Çift, Hira'nın ilk fotoğrafını yayınlamak için gelen 100 bin liralık teklifi kabul etmemişti.

Justin Bieber kovulabilir


Geçtiğimiz günlerde, aynı site içinde oturduğu komşusunun evine yumurtalarla saldırdığı gerekçesiyle evi polis tarafından basılan kısa süreliğine gözaltına alındıktan birkaç gün sonra, uyuşturucu ve alkollü iken araç kullandığı gerekçesiyle tutuklanan Justin Bieber sınır dışı edilebilir.

Son olarak da Kanada'dan ABD'ye uçtuğu özel jette görevli hostes ile pilotu taciz ettiği iddia edilen Bieber'in, ABD'den sınır dışı edilmesi için girişim başlatıldı.

Dilekçeye imza atan kişi sayısının 100 bini geçmesi durumunda Amerikan Hükümeti'nin 'olumlu yada olumsuz' yanıt verme sorumluluğu bulunan girişimin başlattığı kampanyada imza sayısı 252 bini aştı.

Sabine Jemeljanova nefes kesti


Beşiktaş'ın eski oyuncularından John Carew'in sevgilisi verdiği pozlarla olay yarattı.

23 yaşındaki Letonyalı model Sabine Jemeljanova reklam yüzü olduğu markanın çekimlerinde nefes kesti.