10 Şubat 2014 Pazartesi

Julia roberts kardeşini kaybetti


ABD'li ünlü sinema yıldızı Julia Roberts'in üvey kız kardeşi Nancy Motes (37), Los Angeles'ta yaşadığı evin tuvaletinde ölü bulundu.

Polis yetkilileri yaptığı açıklamada, olay yerinde çok sayıda hap bulduklarını, genç kadının aşırı dozda ilaç alarak intihar etmiş olabileceğini belirtti.

Kesin ölüm sebebinin ise otopsinin ardından açıklanacağı vurgulandı. Motes'ın, ünlü oyuncu Roberts'in üvey kız kardeşi olduğu kaydedildi.

Eskişehir Posta Kodu

İç Anadolu'nun en gelişmiş şehirlerinden biri olan Eskişehir'in

Eskişehir Posta Kodu ; 26000

Rihanna Ex Aşkı ile görüntülendi


Barbadoslu şarkıcı Rihanna 3 yıl kadar önce aşk yaşadığı Drake ile görüntülendi.

Los Angeles'ta bir gece kulübünden çıkarken görüntülenen eski aşıklar Rihanna ve Drake'ın tekrar birlikte oldukları yönünde söylentiler yayılsa da Rihanna'nın Chris Brown saplantısından kurtulmasının pek mümkün olmadığı düşünülüyor.

Banu Zorlu mısır püskülü ile eridi


Bir yardım defilesinde podyuma çıkmaya hazırlanan şarkıcı Banu Zorlu, ilk mankenlik deneyimi için mısır püskülüyle 10 günde 5 kilo verdi.

Şarkıcı Banu Zorlu, dizi oyunculuğundan sonra mankenliğe adım atıyor. Maddi durumu iyi olmayan aileler ve çocuklar için podyuma çıkacak olan Zorlu, “Teklif geldiğinde yapabilir miyim diye düşündüm.

Ancak söz konusu yardıma muhtaç insanlar olunca hemen kabul ettim.

Önce podyuma çıkacağım. Ardından da ihtiyaç sahiplerine giyecek eşya dağıtacağım” dedi. İlk kez podyuma çıkacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Zorlu, forma girmek için de hemen diyet programına başladı.

Sezen Aksu’nun zayıflama formülü olan bilinen mısır püskülüyle 10 günde 5 kilo veren ünlü şarkıcı, istediği kiloya ulaştı.

Mısır püskülü çayının hazırlanışı: 

-1 Bir tatlı kaşığı mısır püskülü
-1 su bardağı kaynamış suda 5 dakika demlenir-
-10 dakika demlendikten sonra süzülerek yemeklerden 1 saat önce içilebilir.

Hamur açmayı öğrenen kadın;


hamur açmayı öğrenen kadın;

Fırında 4 erkekle basılan kız Bana Hamur açmayı öğretiyorlardı dedi.

Ahlak zabıtası ekibinin peki hamur açmayı çıplak mı öğreniyordunuz diye sorunca İzmirli Birgül içerisinin hamam gibi sıcak olduğu serinleyelim diye soyunduk siz bizi yanlış anladınız cevabını verdi.

Ehliyet Alamayan Gencin Babasi


Ehliyet Alamayan Gencin Babası;

"İlkokul mezunlarının rahatlıkla geçtiği sürücü kursu sınavını üniversite öğrencisi oğlum Abdulbaki Soydakök geçememiştir"

Babası Halil İbrahim Soydakök

Diş eti iltihabi kalbi yoruyor


Diş eti hastalıklarının, dişi çevreleyen diş etleri ve destek kemikte görülen iltihabi hastalıklar olduğunu belirten Prof. Dr. Erdemir "Dişler neredeyse bütün sistemleri olumsuz etkileyen sürekli enfeksiyon odağı haline gelebilir ve özellikle kalp gibi organlarda önemli sağlık sorunlarına yol açabilen enfeksiyonlara kaynaklık edebilir.

Diş eti hastalıkları, dişler üzerinde plak birikmesi ile oluşmaktadır, plağın temizlenmediği durumlarda plak içindeki bakterilere ve bu bakterilerin oluşturduğu toksinlere karşı vücudumuzun bağışıklık sistemi uyarılmaktadır ve iltihabi bir yanıt oluşmaktadır.

Oluşan iltihabi yanıt ile birlikte bakteriler ve toksinleri diş ve diş etini çevreleyen dokularda yıkıma neden olmaktadır.

Aynı zamanda bu ürünler ve bakteriler, kanama yolu ile vücudumuzun diğer bölgelerine gidebilmektedirler.

Bu durum ise kalp krizi ve hatta ölümle sonuçlanabilen kalp-damar hastalıklarına neden olmaktadır.

Günümüzde artık diş eti rahatsızlığı olanlarda kalp damar hastalığı olma riskinin daha fazla olduğu klinik araştırmalarla gösterilmiştir" dedi.

Sinem Kobal evet dedi


Sinema Kobal,Arda Turan ile ilişkisini bitirdikten sonra arka arkaya gelen dizi ve film tekliflerinin senaryolarını okuduktan sonra bir tanesine evet dedi.

Kısa bir süre sonra kast işlemleri bitecek dizi için yapımcılarla el sıkışan güzel oyuncu böylelikle Arda turan'dan sonra kariyerine odaklanma mesajını verdi.

Nejat İşler Berrak Tütünataç aşk


Öte yandan Nejat İşler’in 2009-2011 yılları arasında aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisi hakkında bir yakınına yaptığı iddia edilen çarpıcı itiraf magazin gündemine düştü

Berrak Tüzünataç hastanede tedavi gören eski sevgilisi Nejat İşler hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu: "Birbirimizi mahvettik."

Jennifer Lopez sevişme sahnesi


Jennifer Lopez müzik kariyeri ile başladığı sanat hayatına sinema ile de devam etmiştir.birçok sinema filminde oynayan güzel yıldızın dünya çağında hayranları bulunmaktadır.

Özellikle fiziki görüntüsü ile erkeklerin bir numaralı kadını olan Lopez'in Angel Eyes filmindeki sevişme sahnesi konunun devamında.

Jennifer Lopez sevişme sahnesi

İtiraf-Nymphomaniac merakla bekleniyor


Merakla beklenen ve bazı sahnelerindeki aşırılık nedeniyle büyük eleştiriler alan ancak izleyenler tarafından başyapıt olarak değerlendirilen Lars von Trier'in iki bölüm halinde vizyona girecek olan İtiraf-Nymphomaniac adlı filminin Berlin'deki basın toplantısı olaylı geçti.

filmin yönetmeninin katılmadığı etkinlikte ilk 10 dakika boyunca bulunan ünlü oyuncu, diğer oyuncularla birlikte paylaştığı masayı bırakıp giderken,

"Martılar balıkçı gemisini takip eder, çünkü balıkların denize döküleceklerini zannederler" şeklinde bir söz sarfettiç

Bunun sebebi gazetecilerin filmin detayları ile ilgilenmemesi ve soruların hep cinsellik içeren sahnelerde oluşması olarak gösterildi.

3 tekerlekte trafiğe çikan adam


3 tekerlekte trafiğe çıkan adam;

Sakarya'da traktörünün ön sol lastiği olmayan bir çiftçi traktörün dengesini sağlamak için eşini sağ arka tekerleğin üstüne oturtup yola devam etti.

Lastiği tamirciye bıraktığını söyleyen çifti tehlikeye dikkat çeken sorulara eşini gösterip o varken tehlike yok dedi.

Eşim küfür ediyor Haydar Dümen


Eşim İlişki sırasında hiç durmadan küfür ediyor;


Haydar Hocam 3 aylık evli bir erkeğim.Eşimle flört döneminde çok iyi bir cinsel hayatımız vardı.Evlendikten sonra ilişki sırasında ana avrat dümdüz gitmeye başladı.

bu da benim performansımı kötü etkiliyor.Bunu neden yaptığını sorduğumda kendini tutamadığını söylüyor.Uyarılarıma kulak asmıyor.

Böyle giderse bu yüzden boşanacağız Lütfen:..

Victoria Justice frikik verdi


Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Victoria Justice, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir moda fuarından ayrılırken talifsiz anlar yaşadı. Rüzgarda elbisesi açılan genç yıldız büyük şaşkınlık yaşadı.

Elbisesini düzeltip yoluna devam en Victoris, olayla ilgili bir tweet atmayı da ikmal etmedi.

20 yaşındaki güzel şarkıcı-oyuncu: "Bugün kötü bir gündü. Hahah. Yanlışlıkla Marilyn anları yaşandı" yazarak sosyal medyadan hayranlarına seslendi.

Miley Cyrus 2 geliyor


Skandallarıyla ünlü eski Disney yıldızı Miley Cyrus'ın kız kardeşi Noah Cyrus'ın da albüm hazırlıkları yaptığı söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa göre stüdyoya girmiş olan Noah'ın heyecanlı olduğu ve yakında ilk teklisini müzikseverlerin beğenisine sunacağı haberleri geliyor.

Şafak sezer'den Recep İvedik desteği


Şafak Sezer, Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik” serisini ‘küfürlü’ olduğu gerekçesiyle eleştiren Haldun Dormen’e laf attı.

Etiler’de görüntülenen oyuncu, “Şahan Gökbakar’ın filmlerinde küfür yok ki. Bana dese tamam.

Deseydi, ben de hemen ‘O çorapları çıkar Haldun Dormen’ derdim” diye konuştu.

Öpüşme sahnesi delirtti


Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaştığı Çalıkuşu dizisinin fanları, ikili arasındaki öpüşme sahnesini Özçivit'in sevgilisi Ceylan Çapa'ya gönderince olanlar oldu!

Ekranların en romantik yapımları arasında gösterilen Çalıkuşu dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümü izleyiciler arasında beğeni toplamıştı.

Yayınlanan bölümde başrol oyuncularının dizideki öpüşme sahnesi çok konuşulmuştu. Bölümün yayınlanmasından sonra öpüşme sahnesi dizinin fanları tarafından Ceylan Çapa'ya sosyal medya üzerinden gönderilince olanlar oldu!

Posta Gazetesi'nin haberine göre “Çalıkuşu’’nun Kamuran’ı Burak Özçivit ile Feride’si Fahriye Evcen’in dizideki yakınlaşması Fahriye Evcen’in fanları tarafından Burak Özçivit’in sevgilisi Ceylan Çapa’ya gönderildi.

Bu durumdan rahatsız olan Ceylan Çapa, bir süre sosyal medyadaki hesaplarını dondurdu. Kısa süre sosyal medyada yer almayan Çapa arkadaşlarının ısrarını kırmayarak önceki gün hesaplarını tekrar aktif hale getirdi.

Britney Spears kumral oldu


Britney Spears dün gece sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarını şoke etti.

Saç rengini değiştirerek sarışınlıktan kumrallığa geçen ünlü şarkıcı yepyeni bir görünüm kazandı. 

Dünyaca ünlü pop şarkıcısının yeni imajı büyük beğeni toplarken, sarışın halinin daha çekici olduğunu söyleyenlerin de sayısı az değildi...

Russell Crowe para vermemiş


Russell Crowe'un yönettiği Avustralyalı bir babanın Çanakkale Savaşı'nda kaybolan iki oğlunu aramak için 1919'da Türkiye'ye gelişinin anlatıldığı filmde rol alan Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, Crowe için bedavaya gelmiş.

Habertürk'ten Zafer Akbaş'ın haberine göre Filmin çekimleri için şu sıralar Avustralya'da olan Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'ın ücretlerini Russell Crowe ödememiş.

İki oyuncunun hayli hatırı sayılır olduğu iddia edilen ücretleri filmin Türkiye haklarını satın alan Mars Entertainment Group tarafından karşılanmış.

Filmin Türkiye afişlerinde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan daha büyük kullanılacak