11 Şubat 2014 Salı

Ünlü diyetisyen Şeyda Çoşkun


Gülben Ergen’den Hadise’ye, Ergin Ataman’dan Hacı Sabancı’ya kadar iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini kısa zamanda zayıflatıp forma sokmasıyla tanınan Şeyda Coşkun umreye gidiyor.

Birçok ünlü ismin tercih ettiği Amade Turizm ile dört günlük bir ziyaret yapacağını belirten Coşkun, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bugüne kadar dünyanın birçok farklı yerini gezmesine rağmen bir türlü kendi ruhunun çağırdığı kutsal topraklara gidemediğini belirten Şeyda Coşkun, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kabe’de olacağım.

Böyle bir günde gerçek sevgilinin evinde olacağım için çok heyecanlıyım. Gerçek ve en büyük sevgi Allah’a olandır.

Bana gelen çeğrıya kulak verdim” diye konuştu. Umreye yaşam koçluğunu yaptığı bir arkadaşıyla gittiğini söyleyen Coşkun, “Aslında mutat olarak her yıl orucumu tutuyorum.

Elimden geldiğince inancımın gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum” dedi. Ünlü fotoğrafçı Odabaşı da aynı kafilede Şeyda Coşkun’un gideceği kafilede ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı ve yazar Özlen Çopuroğlu da bulunuyor.

Alişan Ece Erken gezmelerde


Alişan ve Ece Erken önceki haftalarda Arnavutköy'de bir araya gelerek aralarındaki buzları eritmişti. Yemek sonrası soruları yanıtlayan ikiliden Alişan, "Ece'yle 19-20 yıldır tanışıyoruz.

İki yıldır konuşmuyorduk, kavga etmiştik. Yeniden görüşmeye başladık" derken Ece Erken ise "O benim canım. Herkes gider, Alişan kalır" ifadelerinde bulunmuştu.

İki eski arkadaş dün Nişantaşı City's Günaydın Restoran'da yemek yedi. Kendilerini fotoğraflamak isteyen muhabire poz veren ikilinin keyiflerine diyecek yoktu.

Ünlüler Uyuşturucu operasyonu 2014


İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık avukatlarının alınmasının ardından duruşmaya ara verildi.

Mahkeme ara kararında bir önceki duruşmada tanık olarak çağrılan ancak mahkemeye gelmeyen Oyuncu Cemal Hünal'ın bilgi ve görgülerinin tespiti için hakkında zorla getirilme kararı verildi.

Tutuksuz sanık Cenk Eren'in uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dair yeniden rapor alınması talebi de mahkemece reddedildi.

DOSYA SAVCIDA 

Dosyanın, savunması tamamlanan sanıklar yönünden mütalaasını hazırlaması için savcıya gönderilmesine karar veren mahkeme, duruşmaya gelen yakalamalı sanık Kadir Çalıkoparan'ın tutuklanmasına karar verdi.

Mahkeme, sanıklar Aydın Sarıoğlu, Mehmet Akgün, Sennaz Çalıkoparan, Mehmet Çakır, Ayşe Selin Boronkay ve Onur Tezer hakkındaki tutuklanmak üzere çıkarılan yakalama emirlerinin devamına da hükmetti.

ULUSOY VE KARACA HAKKINDAKI YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI KALDIRILDI 

Mahkeme ayrıca sanıklar Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Alp Parlar, Derhat Yavuz, Nuri Kösem, Hüseyin Orçun Benli, Kaan Turgut, Yusuf Hasan Akgün, Özgür Sanlav, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz'ın savunmalarının alındığını hatırlatarak bu isimlerin yurtdışı çıkış yasaklarını ve duruşmalara katılma zorunluluklarını ortadan kaldırdı.

TUTUKLULUĞA DEVAM 

Sanıklar Cihan Şenyüz, Ferdi Özer, Murat Özgener, Şeref Deniz, Cengiz Esmer, Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan, Neşat Çalıkoparan, Feruz Tuncel ve Faruk Polat'ın tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 15 Nisan'a erteledi.

Meryem Uzerli anne oldu


Muhteşem Yüzyıl’ın eski ‘Hürrem’i Meryem Uzerli önceki gece kızını Almanya Berlin’de normal doğumla dünyaya getirdi.

Yanında anne-babası, kardeşleri ve en yakın 3 arkadaşı vardı.

Bebeğin İstanbul’da olan babası Can Ateş doğuma gitmedi.Meryem Uzerli, Can Ateş ile 1.5 yıl aşk yaşamıştı.

Hamile kaldığı Haziran 2013’te de Can Ateş’in isteğiyle ilişki bitmişti

2014 X Factor Star Işığı


“X Factor Star Işığı” ilk bölümden ekranın zirvesinde yer aldı ve sosyal medyada da gündem yarattı 

Kanal D’nin, 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışması “X Factor Star Işığı”nın dün akşam (10 Şubat Pazartesi) yayınlanan ilk bölümü, yüksek izlenme oranları ile ekranın zirvesinde yer alırken, sosyal medyada da, dünya ve Türkiye’ye trending topic (TT) listesinde yer alarak gündem yarattı.

Jüri üyeliğini; Emre Aydın, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan’ın yaptıkları,sunuculuğunu ise Kadir Doğulu’nun yaptığı “X Factor Star Işığı”nın ilk bölümü;

A/B SES’te yüzde 8.39 reyting ve yüzde 19.91 izlenme payı,
Tüm Kişiler’de de yüzde 7.08 reyting ve yüzde 16.14 izlenme payı

ile ilk bölümden günün en çok izlenen programlarından oldu. “

X Factor Star Işığı” sosyal medyada da kelimenin tam anlamı ile geceye damgasını vurdu ve gündem yarattı.

Öyle ki, program; “#xfactorturkiye etiketi ile hem dünya hem Türkiye TT listesinde, jüri üyelerinden Emre Aydın hem dünya hem Türkiye TT listesinde, yarışmacılardan İlyas Yalçıntaş hem dünya hem Türkiye TT listesinde yer alırken, yine jüri üyelerinden Ziynet Sali ve Armağan Çağlayan da, Türkiye TT listesinde yer aldılar.

Nehir Erdoğan deliler gibi sevişti


7 Mart'ta vizyona girecek olan Ozan Açıktanın üçüncü filmi ‘Silsile’ sanal âleme hızlı bir giriş yaptı. Filmin aynı anda 3 teaser'ı birden paylaşıldı.

Özellikle İlker Kaleli ve Nehir Erdoğan'ın ateşli sahneleri çok dikkat çekti.

BKM ve PToT Film yapımı olan filmin başrollerinde Nehir Erdoğan, Tardu Flordun, İlker Kaleli'nin yanı sıra Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin de var.

Filmin konusu şöyle: İstanbul’un hareketli semti Karaköy’de güzel başlayan bir gece, aşkın suça, suçunda aşka karışmasıyla altüst oluyor.

Şehirli ilişkilerin, dostluğun ve hayatın kırgınlığının sorgulandığı, üç insanın yaşamlarını sonsuza kadar değiştirecek soluk soluğa akan olaylar silsilesi de başlıyor.

Silsile filmi fragmanı

Mark Zuckerberg 1 milyar bağiş yapti


ABD’nin ilk 50 hayırseveri geçen yıl 7.7 milyar dolar bağış yaptı.

İlk sırayı ise yaklaşık 1 milyar dolar bağışla Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan aldı.

"Chronicle of Philanthropy" kurumunun verilerine göre, ABD’de yapılan bağışlar bir önceki yıla göre yüzde 4 artış göstererek 7.7 milyar dolara ulaştı.

Bağışların çoğu çevre fonları, üniversiteler ve hastanelere giderken özellikle şirketler kendi vakıfları ya da aile vakıflarına önemli miktarlarda bağış yaptılar.

Yaklaşık 1 milyar dolarla ilk sırada bulunan Zuckerberg ve eşini, geçen yıl temmuz ayında ölen Texaslı enerji yatırımcısı George Mitchell 750 milyon dolarla izledi.

Mitchell bu parayı, çevre projeleri ve sürdürülebilir enerji ile ilgili çalışmalara yoğunlaşan aile vakfına bıraktı.

Listede New York Belediye başkanlığı görevini bırakan Michael Bloomberg 4. sırayı alırken, Açık Toplum Enstitüsü Başkanı ve yatırımcı George Soros ise listede 47. sırada yer buldu.

Temel köprüsü


Rize'de emin ve rıfkı Konakçı kardeşler 6 metre arayla 7'şer katlı iki apartman yaptırdı.Masraf olmasın diye de asansör koydurtmadı.

İki kardeşde kendi apartmanlarında oturmak için en üst katları seçti.

birbirilerine gidip gelirken 7 kat inip çıkmak zorunda kalan kardeşler sonunda iki apartman arasına köprü yaptı.

Artık komşuluk çok kolay diyen kardeşler unutulmaz bir olaya da imza attılar.

Versace öldü Hakkarili genç intihar etti


Hakkari'de dünyaca ünlü modacı Versace'nin öldürüldüğünü duyan işsiz bir genç bir kutu hap içerek intihara kalkıştı.

Hastaneye kaldırılan genç son anda hayata döndürüldü.

İyileştikten sonra Bütün hayalim bir gün zengin olup Versace marka kravat takmaktı.O ölünce en büyük hayalim yıkıldı.

Hayatın anlamı kalmadı dedi.

Bildiğiniz gibi Versace 1997 yılında öldürülmüştü...

Nil Erkoçlar artik sakalli


Geçtiğimiz Nisan ayında cinsiyetini değiştirerek erkek olan ve adını Rüzgar yapan Erkoçlar, uzamış sakal ve bıyıklı haliyle dikkat çekti.

Rüzgar'ın da erkekler arasındaki sakal ve bıyık modasına uyduğu gözlerden kaçmadı.

Gökhan Keser survivor'da


Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı yeni yarışmacıyı Twitter sayfasına yazdığı "Genç yıldız Gökhan Keser, Survivor ünlüler takımında. 2 Mart'ta yayındayız..." notuyla duyurdu.

2104 Survivor merakla bekleniyor ilerleyen günler takımların son hali belli olcak.

NekNomination nedir


İnsanların çılgınca davranışlar sergilemesi ve başkalarına da daha tehlikeli şeyler yapmaya davet etme temeline dayanan NekNomination'a, son çılgın örnek İngiltere'nin Leicester kentinden geldi.

Yüksek topuklu ayakkabıları ve üstünde pardösü ile bir süpermarkete giren Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Rebecca Dagley, insanların şaşkın ve ne olduğunu sorgulayan bakışları altında, üstündeki pardösüyü atıp iç çamaşırları ile kaldı.

Arkadaşlarının cep telefonu ile kaydettiği görüntüler, internet ortamında izlenme rekorları kırdı.

Bu ne biçim frikik

Maria Fowler

İngiliz magazin basını efsane ingiliz futbolcu Robbie Fowler'ın eşi ünlü topmodel Maria Fowler'ın , bir gece kulübünden çıkarken verdiği frikiği konuşuyor.

Kendi tasarımı olan elbisenin azizliğine uğrayan Maria fowler'ın bu frikiği ingiltere'de magazin gündemine otururken bazı çevreler bu frikiğin bilerek verildiğini düşünüyor.

Daha öncede sık sık frikik veren seksi mankenin bu nedenle çok eleştirildiği de biliniyor.

işte ofrikiklerden bazıları;





Çin'de fuhuş operasyonu


Çin medyasında yer alan haberlere göre binlerce polisin katıldığı operasyonda 67 kişi gözaltına alındı, 12 işyeri de kapatıldı.

Fuhuş nedeniyle daha önce gelen ihbarlara kulak asmadıkları için sekiz polis memuru da görevden alındı.

GİZLİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANINCA DÜĞMEYE BASILDI 

Polisin bu sert operasyonuna neden olan haber, devlete ait CCTV kanalında yayımlandı. Yarım saatlik televizyon haberinde, gizli kamerayla çekilmiş görüntülerde seks işçilerinin konuşmaları yer aldı.

Haber, Çin'de büyük bir yankı uyandırırken, Sağlık Bakanlığı'nın da derhal harekete geçmesine neden oldu.

mozilla firefox dev karar


mozill Firefox, yıllar sonra hatasını kabul etti ve Google'ın tüm hizmetleriyle birlikte Chrome tarayıcıda da uyguladığı kullanıcı hesabı sistemine benzer bir kullanıcı hesabı sistemine geçmeye karar verdi.

Firefox kullanıcıları bu sayede, nerede olurlarsa olsunlar,Firefox hesaplarını açtıklarında tarayıcı hesaplarında depolanmış olan kişisel bilgilerine, kısa yollarına, favori site bilgilerine ulaşabilecekler. Google bu sistemi Chrome tarayıcılarda yıllardır uyguluyordu.

Gwen Stefani parti verdi


Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Gwen Stefani, yeni doğacak oğlu için Cumartesi günü bebek partisi düzenledi.

US Weekly’nin haberine göre Los Angeles’taki Hotel Bel Air’da düzenlenen bebek partisinin konukları arasında Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Nicole Richie gibi ünlü isimler de vardı.

US Weekly’ye konuşan bir kaynak, uçuk mavi rengin ve beyaz renkli ortancaların hakim olduğu partide konukların kırmızı ya da beyaz şarap ikramıyla karşılandıklarını belirtti.

Partiye Paltrow ile birlikte gelen Stefani (44), parti için siyah deri pantolon ve ceket giymeyi tercih etti.

Partiye katılan diğer ünlüler arasında Chelsea Handler, Rachel Zoe, Kate Beckinsale ve Tobey Maguire'ın karısı Jen Meyer da bulunuyordu.

Stefani, partide ikram edilen tatlıların, pastasının ve ortancaların fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Gülcan Arslan Alp Korkmaz aşki


Arka Sokaklar” dizisine dahil olan oyuncu Gülcan Arslan’ın sette tanışıp aşk yaşamaya başladığı rol arkadaşı Alp Korkmaz’la aşkı belgelendi.

Çift, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Arslan “Alp ile beraberiz her şey çok yolunda” diye konuştu.

Kurt Seyit ve Şura dizisi hangi gün


Star TV'de bir süredir tanıtımları dönen Kurt Seyit ve Şura dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Zeynep Farah Abdullah’ın başrollerini oynadığı dizi 4 Mart Salı günü saat 20.00’da Star TV’de başlayacak.

Hürrem Sultan saraya geri dönüyor


Meryem Uzerli, Türkiye’ye dönüyor! Hem de tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle çekimlerini yarıda bıraktığı “Muhteşem Yüzyıl” için.

Ünlü oyuncu, dizinin sinema filmi olarak çekilecek final bölümünde rol alacak.Başrolünde ünlü oyuncu Halit Ergenç’in oynadığı, dört sezondur izlenme rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl” dizisi, bu yıl seyircilerine veda ediyor.

Dizinin final bölümü, “Asmalı Konak”ta olduğu gibi sinema filmi olarak çekilecek. Filmin sürprizi ise Meryem Uzerli olacak.

Beyonce Barrack Obama yasak aşk yaşıyor


Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından biri olan Beyonce ile amerika devletinin başkanı Obama arasında aşk dedikoduları bütün dünyayı şoke etti.

İki tarafında çok mutlu beraberliklerinin olmasına rağmen ikili arasında yıllardır süregelen gizli duyguların bir anda ortaya çıktığı gelen haberler arasında.

Obama'nın eşinin bu durumu başkanlık seçimine kadar arka plana attığı seçimlerden sonra Obama'dan boşanacağı konuşuluyor.

Banu Zorlu müjdeyi verdi


Küçük Ağa dizisi ile oyunculuğa geri dönen Banu Zorlu bu konu ile ilgili bir dergiye röpoartaj verdi.Dizi oyunculuğunun çok zor olduğunu söyleyen Banu Zorlu bu zorluktan çok memnun olduğunu belirtti.

Ekranda daha iyi görünmek için kilo diyet yaptığını ve kısa sürede kilo verdiğini anlatan Banu Zoelu'nun hedefinde sinema filmleri var.

birçok sinema yapımından teklif aldığını ancak dizi nedeniyle kabul etmediğini söyleyen seksi Zorlu yaz aylarında bir yapımda oynayacağının müjdesini verdi.

küçük emrah posteri


Gerçek vücut ölçülerinde dev posteri bu hafta Müzik Magazin'de.Almayı unutumayın tükenebilir.

Okey masasına inek düştü


Okey masasına inek düştü;

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yine ancak Türkiye'de meydana gelebilecek bir olay yaşndı.İlçeye bağlı bir beldede kahvede okey oynayanların üzerine inek düştü.

Okey oynayanlar neye uğradıklarını şaşırırken oyunu seyreden 62 yaşındaki Ethem Şahin'in sağ ayağı kırıldı ve başına dikiş atıldı.

Tolga Çevik ten şok yorum


Etiler’de görüntülenen oyuncu Tolga Çevik, gazetecilerle sohbet etti.

Cem Yılmaz’ın kız kardeşiyle evli olan oyuncu, kayınçosunun boşanmasıyla ilgili olarak, “İtiraf ediyorum, onları ben ayırdım.

Her şey benim yüzümden oldu” dedi. Tolga Çevik, yeni bir film üzerine çalıştıklarını, senaryoyu da Yılmaz Erdoğan’ın yazdığını söyledi.

Barack Obama ile Beyonce yasak aşk


ABD, Başkan Barack Obama ile şarkıcı Beyonce arasında bir ilişki olduğu iddiası ülkenin gündemine oturdu.

Fransız paparazi Pascal Rostain, bugün Europe 1 kanalında katıldığı bir programda, yarın Amerikan Washington Post gazetesinin büyük bir dedikoduyu ortaya çıkaracağını söyledi ve aynen şu cümleleri kurdu:

"Biliyor musunuz şu sıralarda ABD'de çok büyük bir şey oluyor.

Bu, yarınki Washington Post gazetesinde de çıkacak, Başkan Barack Obama ile Beyonce arasında bir ilişki olduğunu söylemek, basının uydurması olamaz."

Burcu Esmersoy evlenmekten vazgeçti


Burcu Esmersoy, 150 bin dolar değerindeki nişan yüzüğünü iade ederek nişanlısı Sami Kiresepi ile yolunu ayırdı.

Ünlü sunucunun doğum günü olan 2 Ekim’de evlenmeyi planlarken düğünü 2014 yazına erteleyen çift, bu kez erteleme yerine iptal kararı aldı.