12 Şubat 2014 Çarşamba

Fish var balik var


Haydee fish var balık var;

turizmin giderek önem kazanması ve insaımızın pratik zekası zaman zaman oldukça düşündürücü ve güldürücü manzaraların sergilenmesine sebep oluyor.

Teknesini balık lokantasına dönüştüren vatandaşımız da hem yabancı turistlere hem de okuma yazma bilmeyenlere hitap edebilmek için bu ilginç tabelayı asmış.

Önünde geçenler ise gülümsemekle yetiniyor.

konunun etiketleri;ilginç komik gazete haberleri garip gazete haberleri komik gazete haberleri

Vivaldi'nin Dört Mevsim çöpçüleri


Çanakkale Belediyesi'nin çöp toplatırken 3 yıldır Vivaldi'nin Dört Mevsim adlı eserini çaldırarak toplatılmasına karşı İbo'cular seslerini yükseltmeye başladı.

Olayın birinci dereceden mğduru olan temizlik işçileri ise Taş olsa bu Vivaldi'ye dayanmaz diyor.

konunun etiketleri;

komik gazete küpürleri izle komik gazete küpürleri indir komik gazete haberleri komik gazete resimler ilginç gazete küpürleri gazete küpürü nedir komik gazete manşetleri

Hande Ataizi e-ticaret işine giriyor


Güzel oyuncu Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı'nda dolaşırken görüntülendi.

Uzun çizmeleri, kahverengi kürkü ve gözlükleriyle ilgi odağı olan Ataizi, gazetecilere kendi tasarladığı ayakkabıları satacağı bir interment sitesi açacığını belirterek, Beymen Brasierre de toplantı yaptıklarını söyledi.

Hande Ataizi maceraya adlı internet sitesinde kendi tasarladığı ayakkabıların uygun fiyata satılacağını söyledi.

How I Met Your Dad dizisi geliyor


Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “How I Met Your Mother (Annenizle Nasıl Tanıştım)” dizisinin bu kez babalı versiyonu çekilecek.

New York'ta yaşayan bir grup arkadaşın maceralarını anlatan dizi dokuzuncu sezonun sonunda sevenlerine veda etmeye hazırlanırken yapımcılar, "How I Met Your Dad" için hazırlıklara başladı. 

Yapımcılar Carter Bays ve Craig Thomas, yeni dizide bambaşka karakterlerle tamamen farklı bir öykünün işleneceğini söyledi.

Bays ve Thomas, dizinin ilk bölümünün Los Angeles'ta çekileceğini, daha sonraki çekimlerin ise New York'ta devam edeceğini belirtti.

BAŞROL BELLİ OLDU 

Dizinin başrolünde "Frances Ha" filmindeki performansı ile Altın Küre'ye aday gösterilen Greta Gerwig oynayacak.

Gerwig, dizide 20'li yaşlarda, kıpır kıpır, dağınık, bir dakikası bir dakikasına uymayan Sally karakterine hayat verecek.

Naz Elmas kaç çocuk istiyor


Güzel havayı fırsat bilerek annesi ile birlikte önceki gün Bağdat Caddesi'nde gezintiye çıkan Naz Elmas, karşısında gazetecileri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

'Pes vallahi, sizin burada ne işiniz var?' diyerek şaşkınlığını dile getiren Naz Elmas, "Merhamet" dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacağını ve daha sonra gelen teklifleri değerlendireceğini ifade ederek 'İnce eleyip sık dokuyorum.

Artık her projeye evet dememem gerektiğini anladım. Biraz daha seçici davranacağım.' diyerek annesi ile birlikte alışveriş turuna devam etti.

Yalan Dünya dizine güzel konuk


Kanal D’nin komedi dizisi 'Yalan Dünya’nın bu hafta (14 Şubat Cuma) yayınlanacak bölümünde; Sevgililer Günü, 'Yalan Kafe’de Aydilge eşliğinde kutlanacak.

Sevgililer Günü’nde 'Yalan Kafe’de sahne alacak olan Aydilge’yi, 'Yalan Dünya’nın dargın ve barışık tüm çiftleri;

Deniz ile Rıza, Nurhayat ile Emir, Bünyamin ile Zerrin izlemeye gidecek ve Aydilge’nin şarkılarıyla birlikte coşacaklar.

'Yalan Dünya', yeni bölümüyle, 14 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Brick Mansions filmi posteri


Paul Walker'ın son sinema filmi olarak anılan Brick Mansions filminin posteri, sinemaseverler ile paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaşılan resimler büyük beğeni topladı

Yönetmenliğini Camille Delamarre'ın üstlendiği ve Luc Besson ile Bibi Naceri ikilisinin mürekkep damlattığı film, meraklılarına suç gerilimi ekseninde, iddialı bir aksiyon deneyimi iddiasıyla yola çıkıyo

google paul walker etiketleri;

paul walker sevişme hızlı ve öfkeli 6 paul walker kimdir paul walker filmleri izle turbo-charged prelude hızlı ve öfkeli 5 paul walker ekşi paul walker tumblr

Alkol sözleri içki


görmesek de biliriz.

44 yıldır aynı masada,aynı muhabbette aynı duygularda beraberiz.Bizi bizi görmesek de tanır,görmesek de biliriz.

alkol sözleri etiketleri;

içki sözleri alkol sözleri damar rakı sözleri alkol ile ilgili sözler alkol ile ilgili sloganlar esrar sözleri alkol sözleri 2013 alkolik sözler

Rakı Bozulur mu


Ülkemizin en popüler içkilerinden biri olan rakı hem gelenek hem de muhabbeti nedeniyle sıklıkla tüketilen bir içki türü olma özelliği taşımaktadır.

Rakı şişesinin kapağı açıldıktan sonra tüketilmesi önerilen bir içki türü olsa da buzdolabında saklanan rakıların uzun süre bozulmadığı bilinmektedir.

Ancak kapağı açıldıktan sonra sıcak havalarda dışarda saklanırsa bozulma olduğu gibi sağlığı da tehtid etmektedir.

bu nedenle kapağı açıldıktan sonra uzun süre sıcakta bırakılan rakıların tüketilmemesi gerekmektedir.

Rakı bozulur mu etiketler;

açılmış rakı bozulur mu rakı son kullanma tarihi açık rakı bozulur mu rakının son kullanma tarihi olur mu açılmamış rakı bozulur mu rakı açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketilmeli rakı sıcakta bozulur mu rakı buzlukta bozulur mu

Erkeklere göre en seksi Emilia Clarke


'Game of Thrones' dizisinin yıldızı Emilia Clarke, bir internet sitesinde yapılan ankette erkekler tarafından en çok arzulanan kadın seçildi.

Yılın en çok konuşulan ismi Miley Cyrus listede sonuncu olurken, Alison Brie ikinci, Jennifer Lawrence dördüncü sırada yer aldı.

Şarap bozulur mu


Şarap diğer içki türlerine göre daha zor bozulsa da şaraplarda bozulabilirler.

Bildiğiniz gibi Şarap üzüm suyu fermantosyonu ile ortaya çıkmaktadır.Bu nedenle de bozulan şaraplar sirke olmaktadır.

Bozulan şarap kendini kokusundan belli eder.Çok ağır ve rahatsız edici sirke kokusu aldığınızda şarabın bozulduğunu anlayabilirsiniz.

Bozulan şarapları atmadan sulandırarak sirke olarak kullanabilirsiniz.


etiket;

şarap bozulur mu ile ilgili aramalar açılmamış şarap bozulur mu bozuk şarap nasıl anlaşılır açılmış şarap bozulur mu açık şarap bozulur mu açık şarap saklama açılan şarap bozulur mu şarap bozulursa ne olur

Şarap Kavı nedir


Şarap kavı her ne kadar ülkemizde çok yaygın bir terim olmasa da şarap hayranlarının kullandıkları ürünler olarak bilinmektedir.

Şarap kavı nedir;

Şişeler veya fıçılar içinde şarap saklamak ve yıllandırmak için yapılmış mekanlara Şarap kavı denmektedir.

Şarap kavı kavramı Fransızca’daki “cave” kelimesinden gelmektedir.

Erzurum Posta Kodu

Daşalar diyarı Erzurum Posta Kodu ; 25000

Beyonce kalçalari


Eşi Jay Z ile tatilin tadını doyasıya çıkaran Beyonce bu mutlu anlarını hayranlarıyla paylaşmaktan geri kalmıyor.

Salı günü, turkuaz bikinisi ve pembe eteğiyle çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Beyonce, günbatımını da albümüne ekledi.

32 yaşındaki güzel şarkıcı ayrıca yatın üstünden denize cesaret dolu bir atlayış sergilerken, video çeken eşinden tam destek aldı.

Kim Kardashian bu ne hal


Salı günü kardeşi Khloe Kardashian'ın evine gittiği sırada görüntülenen ünlü Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian ağır makyajlı görüntüsüyle şaşırttı.

Doğal güzelliğiyle ön plana çıkan Kardashian fazla makyaj yapmakla tanınsa da bu kadar abartması "doğal güzelliğinden eser kalmadı" şeklinde yorumlandı.

Özellikle göz çevresindeki kalıp halindeki makyaj ve dudaklarındaki tabaka halindeki ruj, sosyetik güzelin korkunç görünmesine neden oldu.

Merve Boluğur diyet önerileri


Oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı çıkışı görüntülendi.

Spordan çıktığını ve balık keyfi yaptığını söyleyen Boluğur, kilo almamasını ise metabolizmasının hızlı çalıştığını ve bu yüzden ne yese erittiğini söyledi.

Merve Boluğur, daha sonra aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Arka sokaklara sürpriz oyuncu


Başrollerini Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan Uğur Pektaş ve Gülcan Arslan’ın paylaştığı, yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği 8 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar’a Kayra Şenocak dahil oluyor.

Diziye 15 Şubat 2014 Cumartesi günü yayınlanacak 317.bölüm itibariyle katılacak oyuncu, ekibin baş düşmanı Cevher’i emrinde çalıştıran Suriyeli kaçakçı Abdülmalik Asfa karakterine hayat verecek.

Ceyda Ateş sevişme sahneleri


bu aralar yaşadığı ilişki ve nişanlısının ailesi ile ilgili polemikler nedeniyle magazin haberlerine konu olan Ceyda Ateş oyuculukta da kendini geliştiriyor.

Amerika'ya gidip oyunculuk kursu almaya hazırlanan güzel oyuncu oynadığı dizilerde hep başarılı olmayı başarmıştır.

Ceyda Ateş denilince aklımıza gelen sahneyi sizlerle paylaşıyoruz.

Ceyda Ateş sevişme sahnesi

oyunlarda sevişme sahneleri


Teknolojilerin gelişmesi ile birlikte yapılan bilgisayar ve oyun konsolları insanlara yepyeni dünyaların kapısını açmaktadır.

İnsanların ilgisini çekmek ve oyun satışlarını arttırmak için cinsellikte oyunların içinde kendine yer bulmaya başlamıştır.

bu konuda özellikle Gta 5 oyunu ile birlikte anlaşılan oyunlarda cinsellik aslında pekçok oyunda olan bir durum.

İşte o oyunlardan bazılar;

oyunlarda sevişme sahneleri

Kocam Volkswagen'e benziyor


Kocam Volkswagen'e benziyor dedi boşandı;

Dansöz Nilgün Sabah Kocam ne kambur,ne sakat.Ancak sakatlığı yatakta ortaya çıkıyor Volkswagen otomobilleri gibi

Motoru arkada önünde hiçbirşey yok dedi.

Hakimin şakına döndüğü bu diyalodan sonra çifti boşadı...

Sünnetçinin Ereksiyon cinneti


Sünnetçinin Ereksiyon cinneti;

Adana'da fenni sünnetçi Mahmut Seten sünnet edeceği 17 yaşındaki H.B'yi tekme tokat dövünce karakolluk oldu.

Şikayet üzerine göz altına alınan öfkeli sünnetçi Seten H.B'yi dövmesinin sebebini ise şöyle anlattı;

Bu genci tam 3 defadır sünnet edemiyorum.Her defasında sünnet olmamak için ereksiyon haline geçiyor.Son seferinde de yine aynı manzarayı görünce kan beynime sıçrad ve Allah ne verdiyse giriştim dedi.

H.B ise ereksiyon hali elimse olan birşey değil bu istem dışı bir olay diyerek kendini savundu.

9 milyon dolar kazandilar mi


Düğün Dernek'le gişeyi sallayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, '9 milyon kazandınız mı?'ya esprili yanıt verdi: 1 milyonu bile bir arada görmedik. Muhteşem ikili ekrana dönüyor.

Rol aldıkları ‘Düğün Dernek’ filmi 6 milyon 334 bin kişi tarafından izlenen Ahmet Kural ile Murat Cemcir, ‘Kardeş Payı’ adlı diziyle TV'de boy gösterecek. 22 bölüm anlaşan ve 60 dakika yayımlanacak olan yapımın tanıtımı için oyuncular dün Çengelköy Del Mare Restoran'da kamera karşısına geçti.

İkili burada, ‘Düğün Dernek’'in 21 Mart’ta kesilen sahnelerle +35 dakika olarak yeniden vizyona gireceğinin müjdesini de verdi.

"BEN AHMET'İ BİLE BIRAKIRIM" 

Bu sırada gazetecilerden gelen "Filmden 9 milyon lira kazanmışsınız" sorusu karşısında Kural, "Ne 9 milyonu?. Ben 1 milyon lira kazansam ülkeyi terk ederim.

Hayatım boyunca 1 milyonu bir arada görmüş adam değilim" dedi. Cemcir ise, "Adam başı 9 milyon kazansak ben bu adamı bile terk ederdim" sözleriyle davetteki konukları kahkahaya boğdu.