13 Şubat 2014 Perşembe

Şarap baş ağrısı yapar mı


Her içki gibi şarapta bazı durumlarda baş ağrısı yapması muhtemeldir.

Şarap neden baş ağrısı yapar;

Şarabın baş ağrısı yapmasının bilinen iki sebebi vardır.

Birincisi;

Dehidratasyon denen su kaybına ile ortaya çıkan baş ağrısıdır.bu durumun şarap ile doğrudan bir ilişkisi yoktur içki içmek ile alakalıdır.

Eğer yeterince su içmez ve çok içki içerseniz su kaybına bağlı olarak başınızdaki damarlar daralacak ve ağrı yapacaktır.

İkinci;

Şarap baş ağrısı yapıyorsa bunun diğer bir sebebi Histamin intoleransı denen bir rahatsızlıktır.Eğer bu rahatsızlığınız varsa, histamin bulunduran diğer gıdalar gibi şarap da başınızı ağrıtabilir.

Dünyada en çok şarap üreten 10 ülke


Şarap dünyanın en çok tüketilen içki türlerinden biri olarak bilinmektedir.Dünyanın hemen hemen her bölgesin içilen şarap ile özdeşleşen bazı ülkeler bulunmaktadır.

Bu ülkelerin başında Fransa ve İspanya gelmektedir.Şarap üzüm fermantosyonu sonucunda üretildiği için hemen hemen dünyanın her yerinde üretilebilir.

Şarap ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayın

Dünyada en çok şarap üreten 10 ülke(2003 verileri)
  1. Fransa 4.735.260
  2. İspanya 4.623.750
  3. İtalya 4.408.611
  4. Amerika Birleşik Devletleri 2.350.000 
  5. Arjantin  1.322.500
  6. Çin Halk Cumhuriyeti1.200.000 
  7. Avustralya 1.019.400 
  8. Güney Afrika 885.300 
  9. Almanya 828.855 
  10. Portekiz 709.300

Sevgilisine sinirlendi faça attı

26 yaşındaki Torz Reynolds iki yıldır beraber olduğu sevgilisi Stuart 'Chopper' May tarafından aldatıldığını öğrendi.

May, kız arkadaşına Alaska'ya taşındığını söyleyerek ondan ayrıldı. Genç kadın bir hafta sonra eski sevgilisinin Alaska'ya taşınmadığını, altı aydır kendisini aldattığını ve yeni sevgilisi ile aynı eve taşındığını öğrendi.

Reynolds, intikam almak almak için oldukça farklı bir yol seçti.

Eski sevgilisinin lakabı olan Chopper'ı kolunda dövme olarak taşıyan kadın, falçatayla derisindeki dövmeyi kazıdı. Bununla da kalmayan Reynolds, yüzdüğü deriyi eski sevgilisine postaladı.

İntikam şeklinden gayet memnun olan Reynolds, 24 yaşındaki Chopper'ın 'hediyesini aldığındaki reaksiyonunu çok merak ettiğini' söyledi. Chopper eski sevgilisine cevap vermedi.

işte orası

Deniz Akkaya geberiyorum yalnızlıktan


Özcan Deniz geçen hafta “Yalnızlıktan geberiyorum” demiş, sonra eklemişti: “Kadınlar, erkeğin ahlaksızını sever!

Deniz Akkaya, Özcan Deniz’in bu sözlerine destek verdi. “Kadınlar, sert ve asi tipleri her zaman daha çekici bulmuştur. Özcan çok haklı” dedi.

Farah Zeynep Abdullah gala için geldi


Farah Zeynep Abdullah 3 haftadır dizi film Kurt Seyit ve Şura'nın çekimleri nedeniyle Rusya-St. Petersburg'daydı.

Farah Zeynep Abdullah başrolü Engin Akyürek ile paylaştığı 'Bi Küçük Eylül Meselesi'nin galasına katılmak için izin aldı ve İstanbul'a geldi.

Kerem Deren’in yazıp yönettiği film 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek. Bu arada Farah Zeynep Abdullah gibi Engin Akyürek de çok zayıflamış görünüyordu.

Nihat doğan'dan Justin Bieber'e nasihat


Justin Bieber ocak ayında alkollü araba kullanırken yakalanmış ve ünlü şarkıcının sınır dışı edilmesi için imza kampanyası başlatılmıştı.

Nihat Doğan 19 yaşındaki şarkıcıya Twitter üzerinden seslendi. Kabe'de çekilen fotoğrafını sayfasında paylaşan Doğan, altına "La oğlum kötü yola düşmüşsün"

Gel bir tövbe et. Bu dünya boş gardaş.. Canını yediğim hadi gel bekliyorum" notunu düştü.

Can Ateş'ten önemli açiklama


Özel hayatımla ilgili konuşmama kararım olmasına karşın, çocuğumun dünyaya gelmesinden sonra bu konuda gelen bir çok soruya yanıt vermek ve yaşananlara yeni doğmuş bir bebeği de dahil etmemek için, sizleri bilgilendirme gereği duydum…

Öncelikle şunu söylemeliyim; elbette kızıma daha farklı bir şekilde hoş geldin diyebilseydim daha mutlu olurdum…

Ancak dünyaya gelecek bebekle ilgili tüm yapıcı yaklaşımlarıma rağmen bu gerçekleşemedi…

Bugüne kadar; hiçbir konu dünyaya gelecek bebeğin sağlığından, mutluluğundan daha önemli olamaz, olmamalı düşüncesiyle hareket ettim.

İki kişi arasında yaşanmış bir ilişkinin -herkesin kendine göre haklı sebepleri ve kırgınlıkları olsa da- iki kişi arasında özel kalması gerektiğine inandığım gibi, çocuklarıma ve kendime olan saygımdan dolayı suskun kalmayı tercih ettim.

Aynı şekilde bir anne adayının psikolojisini düşünerek sustum, şimdi de kızımın mutluluğu ve sağlığı için susmaya devam edeceğim.

Bence iyi bir baba olmak iyi bir sevgili olmaktan, iyi bir eş olmaktan çok daha öte bir şey…

Meryem ile ayrılmış olsak da, şimdi artık tek amacım çocuğumu nüfusuma kaydettirmek, tüm hayatım boyunca maddi, manevi olarak sevgi ve özen içinde çocuğumun yanında olmaktır.

Rihanna iflas etti


Dünyanın en önemli ve en çok kazanan şarkıcılarından biri olan Rihanna lüks yaşamı ve marka takıntısı yüzünden maddi kriz yaşamaya başlamış.

Bir giydiğini bir daha giymeyen ve hiç tasarruflu olmayan Rihanna böyle giderse gayrimenkullerini satışa çıkaracağı gelen haberler arasında.

2014 Survivor ünlüleri


Survivor ünlüler;

Ünlü oyuncu Tolga Karel
Milli futbolcu Ahmet Dursun
Milli voleybolcu Duygu Bal
Milli atlet Merve Aydın 
Sabit Kanca tiplemesiyle fırtınalar estiren, komedyen İsmail Baki Tuncer
Muhteşem Yüzyıl oyuncularından, aynı zamanda profesyonel futbolcu da olan Serenay Aktaş
Oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser…
Aşk-ı Memnu’dan tanıdığımız oyuncu Eda Özerkan

Haziran ayında Kıbrıs’ta final yapacak Survivor’ın ekipleri önümüzdeki günlerde Dominik Cumhuriyeti’ne hareket edecek ve Survivor 2 Mart’ta ekranlarda olacak.

Damacana ile sevişen adam


Merhaba haydar dümen;

Ben 27 yaşında bir gencim.Damacana taşırken yuvarlek hatları beni tahrik etti ve dayanamadım mastürbasyon yapıp içine boşaldım acaba koku yapar mı?

Haydar dümen Cevap verir;

Sevgili okurum koku da yapar korku da yapar.Birileri görürse seni sopa ile kovalar.Evaldım damacanalarla sevişmeye devam edersen ilerde su koyverirsin bunu da böyle bilesin

Prezervatif vajinada kalirsa


Merhaba Sayın haydar dümen ben 24 yaşında bir gencim.Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdi korunmak için taktığım kondom kız arkadaşımın vajinasında kaldı.

Bunun için gerçekten çok endişeleniyorum.Sizce ne yapmam gerekiyor.

Ne olur bize yardım edin.Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar.

kısa cevap

Birçok giden memnun ki yerinden....

google aramaları;

haydar dümen komik ile ilgili aramalar haydar dümen e sorulan komik sorular dr haydar dümen e sorulan ilginç haydar dümen komik sorular haydar dümen komik yazıları haydar dümen komik sorular ve cevapları posta gazetesi haydar dümen sayfa haydar dumen

Atilla Taş Sevgililer Günü şarkısı


Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Atilla Taş son yılların gelişen dünyası sosyal medyaya güzel bir şarkı hazırladı.Bir anda sosyal medyada yayılan şarkı beğeni rekoru kırdı.

şarkının sözleri;

Teee Teeee

Gönlüme Check in ol Gel
Arkadaş ekle Fava at bekle
Selfime son ver gel

Dm den yürürüm
Topiğin olurum
Last Seeni görürüm yine bana gel

Telefonu bip bip
In a relationship
Hislerim çok deep
Hadi bana gel

Taş gibi erkek
Al sana Hashtag
Sıra sıra gelsin vine çekere
geligeliver like ederek
Fenomenim oldun caps ederek

Şiir;

Sevgililer gününde en kötü hediyeniz böyle olsun.Bu mesajı 6 kere paylaşananın sevgilisi olsun..


Atilla Taş Sevgililer Günü hediyesi
 

atilla taş sevgililer günü şarkı sözü,atilla taş sevgililer günü şarkı sözleri,atilla taş sevgililer günü şarkı dinle

Everest film oluyor


Mark Wahlberg'in başrol oynadığı Son Vurgun (Contraband) ve yine Mark Wahlberg'in Denzel Washington ile birlikte başrol oynadığı Zorlu İkili (2 Guns) gibi filmlerle tanınan İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur Everest'i film yapıyor.

Bir grup maceraperestin Everest dağına tırmanırken yaşadıkları gerilimin anlatıldığı sinema filmi şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Başrollerinde Jason Clarke, Josh Brolin, Jake Gyllenhaal ve John Hawkes gibi isimlerin yer aldığı filmin 27 Şubat 2015 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Erzincan Posta Kodu

Erzincan Posta Kodu ; 24000

konunun etiketleri;

erzincan merkez posta kodu erzincan posta kodu kaç msn aç msn kaydol kyk türkiye posta kodu erzincan telefon kodu erzincan üzümlü posta kodu

Carnage İçki Festivali

İngiltere’de her sene düzenlenen ve geçenlerin katıldığı Carnage Festivali yine ilginç görüntülere sahne oldu.

İçkiyi fazla kaçıran gençler gecenin sonunda yerlerde sürünürken Liverpool caddesinde kavgalar çıktı.

Düzenlendiği günden beri aynı görüntülerin yaşandığı bu festivale büyük eleştiriler gelirken gençler ise bu festivale oldukça fazla ilgi gösteriyorlar.

işte o görüntüler




Renkli gözlü çocuk


İlişkiye girerken renkli lens taksak çocuğumuz renkli gözlü olur mu?

27 yaşındayım.Sevgilim ve ben kahverengi gözlüyüz.Sık sık ilişkiye giriyoruz.İlişkiye girerken renkli lens taksak çocuğumuzun gözleri renkli olur mu

Oy veremedim özür dilerim


70 ilde miting yapıp halka hayır oyu çağrısında bulunan Chp lider sandığa gidemedi.Kılıçdaroğlu seçmen kaydının olmadığını 2 gün önce öğrendiğini söyledi.

İstanbul Kağıthane'deki kaydım bilgim dışında silinmiş.Muhtarın bile haberi yok.

Yurttaş olarak kontrol etmem gerekiyordu bakmadım.Kimseyi sorumlu tutmuyorum,sorumlu benim diyerek oy kullanamadığı için özür diledi.

konunun google etiketleri; 

kemal kılıçdaroğlu komik klibi video kemal kılıçdaroğlu komik karikatürler kemal kılıçdaroğlu komik geyik resimleri karikatürleri kemal kılıçdaroğlu komik sözler kemal kılıçdaroğlu komik fotoları kemal kılıçdaroğlu komik resimler kemal kılıçdaroğlu komik klibi izle kemal kılıçdaroğlu komik klip izle

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan Amerika'da


'Kelebeğin Rüyası' filmi ile yurt dışına açılan Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, ABD'de yeni bir hayat kurdu.

Bilgin, oğlu ile Beverly Hills'e yerleşirken; Erdoğan'ın kızı Berfin ise ABD'de aşçılık okuyor.

Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi gören hatta Oscar'a aday adayı olan "Kelebeğin Rüyası" filmi, Erdoğan Ailesi'nin bambaşka bir hayat kurmasına vesile oldu.

Filmin Oscar tanıtımları için uzun süre ABD'de kalan Belçim Bilgin Erdoğan, Beverly Hills'ten kopamadı.

Güzel oyuncu, oğlu Rodin ile buradaki bir villaya yerleşti.

Şu anda Russell Crowe'un film çekimleri için Avustralya'da bulunan Yılmaz Erdoğan'ın da Hollywood sektörüyle daha yakın olabilmek için çekimleri bitince eşi ve oğlunun yanına gideceği öğrenildi.

Bundan sonraki hayatlarını ABD'de sürdürmeye kararlı olan Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan, oğulları Rodin'in de burada eğitim görmesini istiyor.

Çift, artık İstanbul'a sınırlı bir süreliğine gelecek. Erdoğan'ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin de Washington'daki Johnson Wales University'de aşçılık eğitimi görüyor

Kardeş Payi dizisi başliyor


Kardeş Payı,bu akşam ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyecek.

Kardeş Payı dizisinde, Ahmet Kural ve Murat Cemcir mucitlikleriyle dünyayı güzelliştirmeye çalışacak! Onlar sıradan tesisatçı değiller...

Kardeş Payı dizisinde Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) su tesisatçısı, Seda Bakan ise evin geçimini sağlayan küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor. 

Senaryosunu Selçuk Aydemir’in kaleme aldığı Kardeş Payı'nın konusu ise şöyle;

Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi (Ali), kardeş (Metin) ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyza ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler.

Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır.

Ali ve Metin’in büyük mucitler gibi geniş çalışma alanları, sponsorları yoktur ama dünyayı güzelleştirmeye çalışırken 60’ından sonra kendisine bakmaya başlayan ve evdeki herkesi huylandıran babaları, 87 yaşından sonra ben hinlik için yaratılmışım diyen el aldıkları ustaları ve tarifi çok zor gönül ilişkileri vardır.

İbrahim Demet Kutluay boşanmiyor


Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi eski manken Demet Kutluay, haklarında boşanacakları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ünlü çift, önceki akşam Tarabya’da bulunan bir balık restoranında baş başa yemek yedi. Neşeli halleriyle dikkat çeken karı-koca dosta düşmana mutlu oldukları mesajını verdi.

Demet Kutluay, “Çocuklarımızla gayet mutlu bir aile hayatı yaşıyoruz. Ayrılık söz konusu bile değil” dedi.

Lara bebek ilk resmi


Sanal âlemde ‘Lara bebek’ çılgınlığı…

Pazartesi gecesi anne olan Meryem Uzerli’nin kızının fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Lara’nın sadece elinin gözüktüğü fotoğraf, facebook’ta 108 bin kişi tarafından beğenildi, 10 bin kişi hayırlı olsun mesajı attı.

Twitter'da da gecenin konusu anne ve kızıydı. Meryem Uzerli’yi hamileyken terk eden işadamı Can Ateş de ağır bir dille eleştirildi.

Şehzade mustafa idami


Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da merakla beklenen Şehzade Mustafa'nın idamının gerçekleştiği bölüm yayınlandı.

Hürrem Sultan ve Rüstem Paşa'nın oyunlarıyla babasının gözünden düşen Şehzade Mustafa, babası Sultan Süleyman tarafından Konya'daki ordugaha çağrılır ve çadırına girdiğinde cellatlar tarafından boğularak öldürülür.

Bu sahneler yayınlandığı anlarda sosyal medyada büyük yankı getirdi. twitter'da #SehzadeMustafayaVeda hashtagi altında onbinlerce yorum girildi.

Şehzade mustafa idamı

Tolga Güleç ve Yeliz Şar boşaniyor


2013 yılının ağustos ayında evlenen Tolga Güleç ve Yeliz Şar çiftinin boşanma sebebinin türkücü Alişan olduğu iddia edildi...

İddiaya göre; Başrolünü Vildan Atasever, Fırat Tanış, Cezmi Baskın ve Hasan Kaçan'la paylaştığı 'Sürgün İnek' filminin Etiler Kazancılar Restaurant'daki basın toplantısından sonra Tolga Güleç eşi Yeliz Şar'la Chocolate adlı mekana gitti...

Çift, mekanda eğlenirken türkücü Alişan'ın gelmesiyle ortalık karıştı... Şar, eski sevgilisi Alişan'a selam verince eşi Tolga Güleç kıskançlık krizine girdi...

Eşinin selam vermesine sinirlenen Güleç, mekanda Şar'la tartışmaya başladı. Güleç, sakinleşmeyince kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü...

Çiftin arasında mekanda başlayan kavga evde de sürünce ayrılmaya karar verdiler..