23 Şubat 2014 Pazar

Şahan Gökbakar seyircisini savundu


“Recep İvedik” serisinin dördüncü filmini çeken Şahan Gökbakar her filmiyle tekrar gündeme gelen “Eleştirilere kapalı” sözlerine cevap verdi.

Milliyet'e konuşan Gökbakar, “Herkes işini yapıyor. Yaptığımız işi beğenen ya da beğenmeyen herkese benim tahammülüm sonsuzdur.

Pozitif, negatif her türlü eleştiriye razıyım. Sadece hakaret ve seyircileri aşağılayan yorumlar olmasın” açıklamasında bulundu.

Justin Bieber evsiz kaldi


Ünlü yıldızı bu mahallede istemiyorlar... 

Justin Bieber, bu defa da yeni mahallesinde istenmiyor. 11 milyon dolar'a Atlanta'dan yeni bir ev alan ve buraya taşınmayı planlayan Bieber için şehirde imza kampanyaları düzenleniyor.

Mahalledeki 136 lüks evin sahipleri şimdiden 'Onu istemiyoruz' imzalarını topladı. Site sakinlerinden biri, 'Yıllarca burayı sofistike bir yer yapmak için çalıştık.

Bir çocuğun mahvetmesine izin vermeyin, engel olun' diye konuştu. Ünlü pop yıldızı, bir önceki evinde komşusunu yumurta saldırısıyla 20 bin dolarlık zarara uğratmıştı.

Kardeş Payi dizisine büyük şok


Kardeş Payı dizisinde 'ev krizi'

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oturduğu evde değişiklik yapılınca ev sahibi çıldırdı.

Ekip evden çıkmak zorunda kaldı 'Kardeş Payı' dizisi Kanlıca esnafını ihya ederken, aksilikler de yaşanıyor.

Dizi gereği Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yaşadığı evde problem çıktı. Yapım şirketi müstakil ev için, ev sahibiyle aylık 10 bin TL ve çekim olmadığında evlerinde kalabilecekleri bir anlaşma yaptı.

TARTIŞMA ÇIKTI! 

Ancak yönetmen evde bazı değişiklikler yaptı. Türkiye'de yer alan habere göre, evin sahibi evine gelip değişiklikleri görünce tartışma çıktı.

Yapım şirketi, evin sahibi için aylık 2 bin 500 TL'lik başka daire kiralamak zorunda kaldı. Yeni sözleşmeye göre yapımcı, dizi bitene kadar bu kirayı ödemek zorunda.

Ayrıca asıl ev için de 10 bin TL'lik ücret de ödenecek ve dizi bittikten sonra ev eski haline getirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan tweetleri


Başbakan Erdoğan'ın ya da twitter sorumlusunun attığı

"Siz sokaklarda tencere,tavayla dolaşanlardan değil,elinde bilgisayarla dolaşan bir gençlik olacaksınız" tweetine verilen cevap

"Şu an Tavadan Tweet atıyorum"

Argostroloji tweetleri


Yabancı anne baba ve Türk anne babalarının karşılaştırması

"Yabancı filmlerde çocuğuna tokat atan ebeveynlerin ardından özür dilemesi ışık hızıyla yarışıyor.biz de ise "s.git odana olur hep"

Uçamayan Adam tweeti


Türk televizyonlarının en çok tekrarı yayınlanan dizilerinden biri olan Doktorlar dizisi ile ilgili harika bir tespit Uçamayan Adam nickli twitter kullanıcısından...

İşte o tweet;

"Doktorlar diye bi kanal çıkmış.Belli saatlerde show tv'yi yayınlıyor"