15 Mart 2014 Cumartesi

Sen Domalansın Büyük Düşün


Domalan Belediye Başkan Adayının seçim sloganı bazı dedikodulara açık gibi gözüküyor.

Mustafa Karak;

Sen Domalansın Büyük Düşün....

Süper Kahramanlar Seçimde Aday Olsaydı


Süper kahramanlar seçimlerde başkan adayı olsaydı nasıl seçim sloganları söylerlerdi...

Benim Favorim Wolverin
Bana Oy Verin

Shakira mutluluğun sırrını verdi


Ünlü şarkıcı Shakira, tutkulu ilişkinin sırrını verdi: “Bence bir ilişkide tutkuyu canlı tutmanın yolu birlikte kahkaha atabilmekten ve komik anlar yaşayabilmekten geçer” Shakira, Women’s Health derigisinin nisan sayısına kapak oldu.

Futbolcu Gerard Pique’yle birlikte olan şarkıcı, mutlu ilişkinin sırlarını anlattı: “Bence bir ilişkide tutkuyu canlı tutmanın yolu birlikte kahkaha atabilmekten ve komik anlar yaşayabilmekten geçer...”

37 yaşındaki şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Ama öncelikle her ikinizin de ilişkiyi sürdürmeye, canlı tutmaya kararlı olması, bunu gerçekten istemesi lazım.”

Geçen sene bir erkek çocuk dünyaya getiren Shakira, şu an hayatta bulunduğu yerden memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Şarkıcı, “Gerard da benimle aynı şeyi istiyor gibi görünüyor ve bu çok önemli bir şey” dedi. Shakira, sürekli şık yerlere gitme taraftarı değil.

Aksine yakışıklı sevgilisiyle evinin kanepesinde oturmayı daha çok seviyor: “Sit-com’ları çok seviyorum. Çünkü hayat çok gergin. Bu şekilde rahatlıyorum.”

Demet Akalın ve Gülben Ergen


Sosyal medyayı en çok kullanan sanatçılar arasında bulunan Demet Akalın ve Gülben Ergen, takipçilerini harekete geçirerek yardım kampanyası başlattı.

Ergen, 17 aylık bir bebeğe hayat olurken, Akalın da Urfalı çocuklara yardım eli uzattı. Hira­’yı ku­ca­ğı­na alan De­met Aka­lın ve 3 ço­cuk an­ne­si Gül­ben Er­gen, sos­yal med­ya üze­rin­den çok önem­li iki yar­dım kam­pan­ya­sı­na im­za at­tı.

Twit­te­r’­da mil­yon­lar­ca ta­kip­çi­si olan iki ün­lü isim, fan ku­lüp­le­rin­den destek is­te­ye­rek yar­dı­ma muh­taç ço­cuk­la­ra yö­ne­lik bü­yük bir sos­yal so­rum­lu­luk pro­je­si­ne baş­la­dı.

Stacy Keibler Evleniyor


İş adamı sevgilisi Jared Pobre ile geçtiğimiz günlerde evlenen Stacy Kiebler'in hamile olduğu ortaya çıktı. Henüz birkaç aylık ilişkilerine rağmen çiftin, ani bir kararla evlenmesi herkesi şaşırtmıştı.

İkilinin bu ani kararının sebebinin Kiebler'in hamile kalması olduğu öğrenildi. Clooney ve Keibler’ın ilişkisi 2 yıl sürmüştü.

Çift, geçtiğimiz Temmuz ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Keibler, Clooney’den ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni sevgilisiyle görüntülenmişti.

İsrailli Çocuklar ve Berkin Elvan


Ne zaman bir Filistin'li çocuk öldürülse İsrail gazeteleri ertesi gün Elinde sapan vardır,taş vardı diye yazar.

Tanıdık Geldi Mi?

22:00 dan sonra ayran satışı yok


İçki yasaklarından sonra kan ağlayan Tekel esnafı bildiğiniz gibi 22:00 dan sonra içki satmıyor.

Buna tepki veren İzmir'li bir tekel yaptırdığı bir tabelaya 22:00 dan sonra ayran satışı yapmıyorun yazdırmış.

Yurdumda ne güzel insanlar var...