2 Nisan 2014 Çarşamba

Sarman Bin Mırnav El Müsli


Trafo olayını El-Kedi örgütü üstlendi.Fotoğrafta görülen örgütün ortadoğu sorumlusu Sarman Bin Mırnav El Misli...

Sen halkla makara yaparsan,halk senle makaranın kralını yapar

Sivas Posta Kodu


Sivas Posta Kodu; 58000

Kate Moss balkonda bikinili


Önümüzdeki hafta yapılacak olan amfar balosu için Brezilya'nın Sao Paolo kentine giden manken Kate Moss, vaktini biraz güneşlenerek değerlendirmek istedi

Bikinisini giyip kaldığı otelin çatısındaki havuza giden Moss, bir ara cep telefonuyla konuştu. Moss, konuşmasını bitirdikten sonra havuz başına döndü.

Ben kilolu değilim


Eski manken Eyşan Özhim, yıllar sonra Mango'nun 40 ve üzeri bedendeki kadınlar için tasarladığı koleksiyonun yüzü oldu.

Bir dönemin en gözde mankenlerinden eski Türkiye güzeli Eyşan Özhim, yıllar sonra Mango'nun 40 ve üzeri bedendeki kadınlara tasarladığı ve 'Violeta' adını taşıyan yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

Eyşan Özhim, hakkında merak edilenleri ve aldığı kiloları anlattı....

Belirli dönemlerde biz kadınlar kilo alabiliyoruz. Ben şu an 44 yaşındayım. Tabii ki zayıf olabilirim ama önüne geçemediğim kistlerim var.

Bu yüzden de hormon tedavisi görüyorum. Yoksa ben sürekli diyetteyim ve çok dikkat ediyorum.

Mansur Yavaş Selfie


ankara mücadelesi veren Mansur Yavaş ve gençler selfie pozu çekildi ve geleceğe umutla bakmamızı sağladı.


Mansur Yavaş mücadelesi


Oyumu ilk defa Chp'ye veriyorum diyen Mansur Yavaş'ın mücadelesi 40 yıllık Chp'lilere ders olsun.

Taner Yıldız Kedilerle Selfie


Mansur Yavaş'ın Gençlerle olan selfiesini kıskanan Bakan Taner Yıldız'ın 22 İlde Görevli olan kedilerle selfiesi !

O benim Kıymetlim


Dizi oyuncusu Kadir Doğulu, ’Fatih Harbiye’ dizisindeki rol arkadaşı Neslihan Atagül’ü "Gerçekten aşık olunacak, sevilecek bir insan" olarak gördüğünü belirterek, "Sürekli Neslihan ile olan birlikteliğimi sordular.

Ben buna Evet’ ne de Hayır’ diye cevap verdim.

O, benim için çok kıymetli" dedi.

Seks sonrası selfie


Sosyal medyada çılgınlıkların ardı arkası gelmiyor... Son dönemde ise "artık bu kadarı da olmaz" denilen bir başka akım başladı:

Seks sonrası selfie 

AfterSex (seksten sonra) adıyla açılan başlıkta çok sayıda insanın en özel anlarını yaşadıktan sonra çektiği selfie pozları yer alıyor

ÖLÜME NEDEN OLAN HASTALIKLAR


Buna göre, en fazla ölüme sebep olan hastalıklar yüzde 39,8 ile dolaşım sistemi, yüzde 21,3 ile iyi huylu ve kötü huylu tümörler, yüzde 9,8 ile solunum sistemi, yüzde 5,6 ile endokrin, beslenme ve metabolizmayla ilgili hastalıklar, yüzde 5,5 ile dışsal yaralanma nedenleri ve zehirlenmeler ile yüzde 4,1 ile sinir sistemi ve duyu organları hastalıkları oldu.

Dolaşım sistemi hastalıklarından kaynaklı ölümlerin en çok kadınlarda, iyi huylu ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölümlerin ise erkeklerde görüldüğü tespit edildi.

Dolaşım sistemi kaynaklı ölümlerin yüzde 38,8'ini iskemik kalp hastalığı oluşturdu.

Bunların yüzde 25,2'si serebro-vasküler hastalık, yüzde 17,7'si diğer kalp hastalığı ve yüzde 12,8'i hipertansif hastalıklardan kaynaklandı.

EN FAZLA ÖLÜME YOL AÇAN TÜMÖRLER 

Kötü huylu tümör nedeniyle gerçekleşen ölümlerin yüzde 31,3'ne gırtlak ve soluk borusu/bronş/akciğerin kötü huylu tümörü, yüzde 8,9'una midenin kötü huylu tümörü, yüzde 8,2'sine lenfaid ve hematopoetik kötü huylu tümörü, yüzde 6,9'una kolonun kötü huylu tümörü ve yüzde 5,9'una pankreasın kötü huylu tümörleri sebep oldu.

Dolaşım sistemi hastalıklarına en fazla görüldüğü yaş grubu 75-84 olurken, iyi huylu ve kötü huylu tümörler ise en fazla 65-74 yaş grubunda görüldü.

EN SIK BEŞ İLDE GÖRÜLÜYOR 

Dolaşım sistemi hastalıklarından kaynaklı ölümlerin oranının en yüksek olduğu ilk beş il sırasıyla Kırklareli, Yozgat, Uşak, Bolu ve Denizli oldu. Ayrıca, iyi huylu ve kötü huylu tümörler nedeniyle gerçekleşen ölümlerin oranının en yüksek olduğu ilk beş il ise sırasıyla İstanbul, Kocaeli, İzmir, Rize ve Tekirdağ olarak belirlendi.

Sinop Posta Kodu


Sinop Posta Kodu; 57000