5 Nisan 2014 Cumartesi

Birce Akalay foto paylaştı


Küçük Ağa’nın ‘Sinem’i Birce Akalay, önceki gün setten fotoğraf paylaştı.

Akalay, rol arkadaşı ve sevgilisi Sarp Levendoğlu ve Emir Berke Zincidi’nin telefonla oyun oynadığı fotoğrafın altına “Bir peri masalı gibi” diye yazdı.

Hamile Sörfçü Çağla Kubat


Sörfteki başarısıyla tüm dünyada adından söz ettiren Çağla Kubat, dünyanın önde gelen sörf sitelerinden birine röportaj verdi.

Hamileliğiyle ilgili de konuşan Kubat; "Şu anda 8 aylık hamileyim; 6. ayıma kadar sörf yapmayı sürdürdüm" dedi.

Normal doğum yapmayı çok arzuladığını söyleyen güzel oyuncu ve sörfçü; "Bu nedenle mümkün olduğunca dengeli beslenip; bol bol hareket ediyorum" dedi.

Çağla Kubat, bebeğini ise eşi Jimmy Diaz'la aldığı ortak kararla memleketi olan İzmir'de doğurmayı istediğini açıkladı.

Selfie değil Kedikem


Selfie pozu modasına komedyen Cem Yılmaz da uydu. 1 Mayıs’ta yeni filmi “Pek Yakında”nın çekimlerine başlayacak olan Cem Yılmaz, ekip arkadaşlarıyla ofisinde bir araya geldi.

Yılmaz, aralarında Zafer Alöz’ün de bulunduğu arkadaşlarıyla çalışırken, selfie pozu verip fotoğraf çekti. Sanatçı, “selfie”ye Türkçe karşılık arayan Türk Dil Kurumu’na da (TDK) bu pozla selam göndermeden edemedi.

Yılmaz, bu pozu, altına “Selfie-Kendikem” yazıp Twitter’da paylaştı. Bu paylaşım, “selfie”ye Yılmaz’dan Türkçe karşılık önerisi olarak yorumlandı.

Ysk itiraz reddetme sanatı


2013 yerel seçimleri itirazlarını taraflı değerlendiren yandaş Ysk'ya gelsin.

Üsküdar'ı reddet,Ankara'yı reddet,Ceylanpınar'ı Reddet,Ağrı'yı 15 kez say Bütün batı demokrasimizi kıskanmaktan intihar edecek sonunda.


Pamir Dikdik Alevi kaybolabilir!


Bir çocuğun ölümüne ötekinin kaybolmasına ailesinin mezhebine bakıp yorum yazan Erdoğan Rejimi yandaşları,insanlıkları ölmüş kişilerdir.

Noktasından virgülüne katılıyorum.

En Dahimiz Gitsin


Arkadaşlar lüften en dahilimiz kimse,bırakın o gitsin,döllensin
İnsan olacağınız boru değil
Salaksın olum sen

Tokat Posta Kodu


Tokat Posta Kodu; 60000