9 Nisan 2014 Çarşamba

Yalova Posta Kodu


Yalova Posta Kodu; 77000

Game of Thrones sevişme sahneleri tepki aldı


Her daim cesur sahneleriyle ön plana çıkan dizi, bu defa izleyiciler tarafından 'fazla ileri gitmekle' suçlanıyor.

Diziye yeni katılan prensin dizinin ilk sahnelerinden birinde, birkaç hayat kadınını teker teker soyması ve daha sonra gerçekleştirdiği eşcinsel eğilimler ABD'nin muhafazakar çevresini kızdırdı...

Reyting rakamlarına göre 700 bin izleyici bu sahne sırasında diziyi izlemeyi bıraktı, kanal değiştirdi. Twitter'daki yorumlar ise; "Dizi artık çok ileri gitti. Fazlaca tecavüz ve cinayet var. Bu kadarını izlemekten keyif almıyoruz!" denildi.

ŞİDDETİ VE SAĞLIKSIZ İLİŞKİLERİ NORMALLEŞTİRİYOR 

Dizide bu kadar açık sahneler varken, akşam 9'da başlaması da ayrıca ailelerin tepkisini çekti.

Twitter'da yapılan yorumlardan biri ise, "Game of Thrones artık tam anlamıyla bir tecavüz festivaline dönüştü" oldu.

Yapımcılar Birliği'nden de tepkiler yükseldi: "Bu sahneler şiddeti ve sağlıksız ilişkileri normalleştirmektir. Televizyonda bu sahneleri izlemenin hiçbir anlamı yok!"

Ezgi Mola diyet önerileri


Instyle dergisine kapak olan Ezgi Mola, formunu nasıl koruduğunu anlattı.

Her sabah düzenli olarak spor yaptığını ifade eden oyuncu, "Şu an ile eski günlerim arasında 12-13 kilo fark var ama yine de ben çok ince bir kadın değilim.

Bayağı yuvarlak hatlı, ‘Türk kadını’ formuna uyan bir iskelet yapım var.

Bunu da seviyorum. 

Sanki bundan 10 kilo daha zayıf olsam bu hava olmazmış gibi geliyor. Ha denedim mi? Denemedim (gülüyor). Buradan atıp tutuyorum ama bu halimden çok mutluyum. O dönem diyet ve spor yaptım. Çok özen gösterdim" dedi.

Adile Naşit ibretlik hikayesi


Eskilerin güzel ve gururlu insanlarının unutulmaz sözlerinden bir tanesi sizlerle paylaşmak istedim.

"Evde ekmek olmazdı, komşuya giderdim.

Çocuk köfte istiyor biraz bayat ekmek varsa alabilir miyim diye, halbuki evde yiyeceğimiz bi lokma ekmeğimiz olmazdı.."

Adile NAŞİT

Emine Ülker Tarhan Sözleri


"Eskiden Tayyip yalan üzerine yalan söyedikçe; beni aptal yerine koyuyor diye rahatsız olurdum.

Artık gerçeği biliyorum: Ben umrunda değilim ; O kendi oy verenlerini aptal yerine koyuyor!"

Emine Ülker TARHAN

İlahi Adalet


Deniz Gezmiş ve arkadaşlarınını(Hüseyin İnan-Yusuf Aslan) idam kararını veren hakimin yemek yerken boğularak öldüğünü biliyor muydunuz?

Bu dünyada ilahi adalet var unutmayın hatırlayın istedim

Seren Serengil gazetecilerle kavga etti


Ünlü şarkıcı Seren Serengil önceki gün Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Kafasında tokalarla avm'de dolaşan Serengil o şekilde görüntülenmek istemedi.

Apartopar bir mağazaya kendisini atan Serengil sürekli kafasını çevirdi. Gazetecilere izin almadan çekim yaptığı için kızan Serengil "Sizin bu yaptığınız terbiyesizlik.

Neden izin almadan çekim yapıyorsunuz" dedi. İzin aldıktan sonra da sanatçı "Size daha sonra güzel güzel pozlar veririm çekersiniz" diyerek hızla uzaklaştı.

Hande Yener Demet Akalın polemiği


Demet Akalın’ın, bir muhabirin kendisine “Hande Hanım”? diye seslenmesi üzerine sarf ettiği “Sahne açamayanlarla karıştırmayın beni” şeklindeki sözlerine Hande Yener’in yapımcısı Polat Yağcı’dan “Ne komiksiniz” cevabı geldi.

Yener de Twitter’dan “Kralpop’ta 20 bin öğrencinin katıldığı konserimi izleyin” diye yazdı. Akalın bu kez “Anam telif niye verilir? En çok çalana...

Aman ne çok kıskandılar. 

Hem burası, hem Instagram, hem de sahnem full” diye karşılık verdi. Yener de bunun üzerine “Espriden alınmak, özgüven düşüklüğünün en temel belirtisidir” diye noktayı koydu.

Uzun zamandır araları açık olan  Demet Akalın ve Hande Yener’i iki yıl önce bir reklam filmi bir araya getirmişti. Akalın aynı projede yer almaları için şakayla karışık “Çok para verdiler, hayır diyemedik” demişti.

Nikahı ertelediler


Oyuncu sevgilisi Beren Saat'le 20 Nisan'da evlenmeyi planlayan ünlü popçu Kenan Doğulu, düğün tarihini son anda değiştirdi.

Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan'nın 20 Haziran'da nikah günü alması bu ertelemede etkili oldu. 

Önce Canan... 

Peş peşe iki düğün yapmanın zor olacağını düşünen Doğulu, sevgilisi Beren Saat'le konuşarak önceliği kız kardeşine verdi. Çiftin, Canan Doğulu evlendikten sonra nikah masasına oturacağı öğrenildi.

2 yıldır birlikte olan Beren Saat ile Kenan Doğulu, geçen Şubat ayında Çubuklu'da bir balıkçıda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Van Posta Kodu


Van Posta Kodu; 65000