28 Nisan 2014 Pazartesi

Duygu Akın kavga etti

Duygu Akın kavga etti

Ünlüler takımından gönüllüler takımına transfer olan Duygu ve Akın aralarındaki gerginliği bu adaya taşıyarak tartışmaya devam ettiler.

Duygu mücadele etmiyor diyen Akın ile büyük bir tartışma yaşayan Duygu Bal gözyaşlarına hakim olamadı.

Araya girenler bu tartışmaya bir son verdiler.

İstanbul Çekmeköy Posta Kodu


İstanbul Çekmeköy Posta Kodu; 34782

Deposilin İlacı Sorunu Çözüldü


Hammadde tedarikinde karşılaşılan problemler nedeniyle piyasada bulunamadığı için uzun süredir Sağlık Bakanlığınca hastanelerde dağıtılan, özellikle romatizmal kalp hastalığında kullanılan depopenisilin, ik yerli ilaç firması tarafından üretilerek piyasaya sunuldu

İ. E. Ulagay ilaç firmasının Deposilin Flakon 1.200.000 İÜ ve Deposilin Flakon 2.400.000 İÜ ile Bilim ilaç firmasının Pentin-LA Flakon 1.200.000 İÜ ve Pentin-LA Flakon 2.400.000 İÜ ilaçları bundan böyle eczanelerden temin edilebilecek.

Tedavideki etkinliği nedeniyle "Depopenisilin" olarak adlandırılan "Penilisin G Benzatin" etken maddeli ilaç, geçen yılın ağustos ayından itibaren üretilememiş ekim ayında yurt dışı ilaç listesine alınmıştı.

Sağlık Bakanlığı, sorunun devam etmesi üzerine toplu alım yaparak aralık ayında ilacı hastanelerde reçete karşılığı dağıtmaya karar vermişti.

Penisilin grubu bir antibiyotik olan ilaç, romatizmal kalp hastalığı başta olmak üzere hafif ve orta şiddetteki üst solunum yolu, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları, yılancık (erizipel) denilen ve cilt üzerinde iltihaplı kızarıklık şeklinde kendini gösteren kısa sürede gelişen ateşli hastalık, kızıl hastalığı, hafif ve orta şiddetteki zatürre ve orta kulak iltihabının tedavisinde kullanılıyor.

Derya Büyükuncu İstanbul'da


Acun Medya’nın yaptığı Survivor’da 2011’de milli yüzücü Derya Büyükuncu birinci olmuştu.

Final gecesi, halk oylaması öncesi “500 bin liralık ödülü alırsam yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağım” demişti.

Survivor öncesi ünlü adaylarla yapılan anlaşmada da zaten böyle bir madde vardı. Ancak Derya Büyükuncu aldığı paranın yarısını vermeden Amerika’ya gitti!

Telefonlarını değiştirdiği için Acun Medya yönetimi de Derya Büyükuncu’ya ulaşamadı.

İSTANBUL’DA TATİLDE 

Derya Büyükuncu’yu tatil için geldiği İstanbul’da bir alışveriş merkezinde gören muhabir, “Söz verdiğiniz bağışı yapmadan neden kaçtınız?” diye sordu. Ancak yanıt alamadı.

Derya Büyükuncu’nun bu parayla Amerika’dan villa aldığı ve “Tatil dışında artık Türkiye’ye dönmem” dediği öğrenildi. Acun Medya’nın avukatları birkaç gün içinde Derya Büyükuncu’ya dava açacak.

Caddebostan GS Store yakıldı


Fenerbahçe taraftarlarının şampiyonluk kutlamalarında zaman zaman tatsız olaylar da yaşandı.

Bazı sarı lacivertliler, İstanbul Bağdat caddesinde bulunan GS Store’u kapısını patlatarak içerideki formaları dışarı atıp yaktılar.

Önce dükkanın kepenklerinin kilitlerini kıran taraftarlar daha sonra camları da kırıp içeriye girdi

Ali İsmail Korkmaz çocukluğu


Gezi Parkı olaylarında polisler tarafından dövülen ve hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın çocukluk resmi.

Umut dolu bakışları gencecik yaşya hayatını kaybedeceğinden habersiz...

Atilla Taş Tweetleri


Atilla Taş ve siyasi tweetler;

Abdullah Gül'ün siyaseti bırakması,benim müziği bırakmam gibi bir şey olmuş,kimseyi üzmez yani

İstanbul Çatalca Posta Kodu


İstanbul Çatalca Posta Kodu; 34540