7 Mayıs 2014 Çarşamba

Ezgi Mola'nın Hayali


Yeni dönemin en gözde oyuncularından biri olan Ezgi Mola sinema, dizi ve tiyatrodan sonra bir müzikalde yer almak istediğini açıkladı.

Son dö­nem­de yıl­dı­zı par­la­yan Ez­gi Mo­la, en bü­yük ha­ya­li­ni açık­la­dı. Bu­gü­ne ka­dar di­zi, si­ne­ma ve ti­yat­ro­da yer alan Mo­la, “Mü­zi­kal­de yer al­mak is­ti­yo­rum” de­di.

Geç­ti­ği­miz gün­ler­de dün­ya­ca ün­lü mü­zi­kal­ler­den bi­ri olan ‘Not­re Da­me de Pa­ri­s’ mü­zi­ka­li­ni iz­le­di­ği­ni an­la­tan ün­lü oyun­cu, "Böy­le­si­ne ka­li­te­li mü­zi­kal­ler Tür­ki­ye­’ye gel­dik­çe gi­di­yo­rum.

Bir oyun­cu ola­rak be­ni he­ye­can­lan­dı­ran bir pro­je olur­sa ben de iler­ide bir mü­zi­kal­de yer al­mak is­te­ri­m” de­di.

Tol­ga Çe­vi­k’­le bir­lik­te rey­ting re­kor­la­rı kı­ran "Arkadaşım Hoşgeldin" kad­ro­su­na da­hil olan Mo­la, “İz bı­ra­kan iş­ler yap­mak is­ti­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evlenecek mi


‘Küçük Ağa’ dizisinde boşanmış bir çifti canlandıran Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu gerçek hayatta evlilik planları yapıyor.

Yaklaşık iki aydır birliktelik yaşayan çift, 1 Ağustos’ta sade bir törenle evlenecek.

Akalay, üç yıl önce ‘Yer Gök Aşk’ dizisindeki partneri Murat Ünalmış’la evlenip bir yıl sonra boşanmıştı.

Özge Ulusoy survivor


Ünlü manken Özge Ulusoy Survivor yarışmasında yaşadıklarını hala üzerinden atamadığını söyledi. Ulusoy, “Hindistan cevizi görmeye tahammül edemiyorum” dedi.

Podyumların aranılan mankenlerinden Özge Ulusoy, geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor yarışmasında yaşadığı 70 günlük ada hayatının izlerini hâlâ atamadığını dile getirdi...

Açlık sebebiyle adada bolca bulunan Hindistan cevizi ve muz yemekten dengesinin bozulduğunu belirten Ulusoy... “Normal hayatta Hindistan cevizi ve muz yiyen biri değilim.

Bir ay boyunca açlıktan her gün yemek zorunda kaldım...

Bir süre sonra midemi bulandırdı. Metabolizmam değişti şimdi cilt bakımım için kullandığım Hindistan cevizi kremini bile süremiyorum” dedi...

Ada hayatında en büyük sorunun tatlı suyla yıkanamamak olduğunu dile getiren Özge Ulusoy... “ 70 günde 3 kez tatlı suyla yıkandım.

Deniz suyuyla elimizden geldiğince temizlenmeye çalışıyorduk ama etkili olmuyordu... Saçlarım kokuyordu. Pislikten çok yorulmuştum” diye konuştu.

10 Ocak Gazeteciler Günü


10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Tabi ki yandaş medya için çalışanlar değil,Uğur Mumcuları örnek alanların...

Enerji Tasarrufu Haftası


Her sene Ocak ayının 2. haftası Enerji Tasarrufu Haftası olarak kutlanmakta ve insanlar enerji kullanımı konusunda bilgilendirilmektedir.

Enerji tasarrufu ile hem maddi kazançlar hem de dünyanın daha temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Verem Haftası 7-13 Ocak


Bir dönemin en ölümcül hastalıklarından biri olan Verem günümüzde gelişen teknolojiler sayesinde tedavileri bulunan bir hastalıktır.

Yine de tedavi edilmediğinde ölümcül sonuçlara neden olabilir.

Türkiye'de 7-13 Ocak Verem Haftası olarak kutlanmaktadır.

İstanbul Sultangazi Posta Kodu


İstanbul Sultangazi Posta Kodu; 34265

İstanbul Sultanbeyli Posta Kodu


İstanbul Sultanbeyli Posta Kodu; 34920