20 Haziran 2008 Cuma

Çizgi filmler hayatımız her bölümünde izlenebilen gelişen teknoloji ile animasyon filmler olarakda karşımızı çıkan filmlerdir. Animasyon filmler için ciddi bir zaman ve emek harcanmaktadır.

Biz ve bizden önceki yaş gruplarının haftasonlarını sırf çizgi film izlemek için geçirdiğini hatırlamaktayız. Şimdiki çocuklardaki en büyük sorunda bu olsa gerek. Televizyonlarda klasik anlamda eğlenceli çizgi filmler fazla yayınlanmamaktadır.

Bu çocukları farklı yapımları izlemeye teşvik etmektedir.Bizim dönemimizdeki en önemli çizgi filmler Tom ve Jerry, Tsubasa,Temel Reis,Voltran,He man,Red Kit diye sıralanabilir.

Tabiki bu örnekleri çoğaltmakta mümkündür.Ne zaman çocukluğumda izlediğim bir çizgi film görsem o günlerde heyecanlarımı,mutluluklarımı hatırlıyorum duygulanıyorum


İzlemek istediğiniz filmin afişine tıklayarak filme ulaşabilirsiniz.

Çizgi- Animasyon FİLMLER

Yukarı Bak - Up


AŞÇI FARE(RATAOULLİ)


POKEMON


PEMBE PANTER


FARE ŞEHRİ


NEŞELİ AYAKLAR


GARFİELD GERİ DÖNÜYOR


SEVİMLİ HAYALET CASPER


BUZ DEVRİ 1


ARILAR


ARABALAR


ŞİRİNLER


BARBY ÇİZGİ FİLMİ


BUGS BUNNY


MADAGASKAR


1-2-3


film izle,sinema izle,türk filmi izle,online film izle,film izlemek,yabancı film izle,eski türk filmleri,klasik yabancı filmler,online sinema izle,sinema keyfi,sinema film,ödüllü türk filmleri,kemal sunal filmleri,yılmaz güney filmleri,fragmanlar,kadir inanır filmleri,sinema film izle,online film sinema izle çizgi film izle,animasyon filmler,stand up iz

0 yorum:

Yorum Gönder