8 Nisan 2010 Perşembe

Halkalı kaynaklarda yaklaşık 3-4 aylık kullanım süresinden sonra,çıkartma işlemine tepe nooktasından başlamak gerekir.En üst seviyeden başlıyoruz saçımızı ayırıyoruz.Burda yine bir pense kullanıcaz.

Daha yapılmış kaynakların yapılmış olduğu tutturulmuş yerlerden pense yardımıyla bu sefer ters istikamete doğru sıkarak daha doğrusu gevşeterek bağlantı noktalarını açıyoruz.Daha sonra hafif hafif çekmeye başlıyoruz.

Bu kaynağın en kolay tarafı saçların çok kolay çıkması ilave saçların ve saçların zarar görmeyip ufak bir bakımla yeni bir kaynak saç işlemi için hazır durumda olması.Dolayısıyla bu kaynakta saçlar çıkartıldıktan sonra tekrar kullanıma müsait oluyor.

Ve bir can acısı sağlıksız bir durum kesinlikle yok.Yaklaşık yarım saat kadar bir süre içinde bütün kaynaklar çıkmış oluyor.

Bu kaynak en önemlisi saçlar ziyan olmadığu için tekrar tekrar takılmaya müsait ve bu da bu kriz ortamında müşterilerin daha ekonomik uzun saçlı olmasını sağlıyor.Tekrar saç çıktıkça para ücret ödemek zorunda kalmıyorlar.Çünkü saçları koruma altına alabiliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder