22 Haziran 2008 Pazar

generalin kızı afişi posterFilmin Konusu:

Ordunun sırlarını çok iyi gizlediği ve kirli çamaşırların hep kirli kaldığı, kimsenin soru sormadığı ve kimsenin cevap vermediği bir yerde, popüler bir generalin kızı vahşice öldürülür ve kimse olaya karışmak istemez.

Ordu Suçlu Araştırma Bölümünde üst düzey bir araştırmacı olan Paul Brenner, Komutan Elisabeth Campbell cinayetini çözmekle görevlendirilir ve bu görev sırasında büyük çıkarların söz konusu olduğu bir skandalla karşı karşıya kalır.

Rütbesi ne olursa olsun her ordu görevlisini tutuklama yetkisi ile Brenner, olayın üstüne gider. Bütün ipuçları sonunda General Campbell'a çıkmaktadır. Gneral ise Brenner'ın kahramanıdır ve orduda "Savaşan Joe" adıyla anılmaktadır.

Savaştaki liderliği ve başarısı ile General Campbell, saygı duyulan bir komutandır. Ayrıca general başkanlık seçimlerine de adaylığını koymuş, halk tarafından oldukça iyi tanınan popüler biridir.

Campbell'ın kızının cesedinin bir eğitim sahasının orta yerinde bulunmasından oldukça korkan otoriteler Brenner'la birlikte çalışması için meslekdaşı Sarah Sunhill'i görevlendirirler. Sunhill ve Brenner daha önce de karşılaşmışlardır ve kariyerlerinin en önemli soruşturmasında birlikte çalışırken aynı zamanda kendi yaşamlarını da sorgulayacaklardır
.




generalin kızı, generalin kızı izle, generalin kızı john travolta, izle generalin kızı, generalin kızı online izle,generalin kızı seyret

0 yorum:

Yorum Gönder